IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

*NUUUH*Keskiviikko 04.06.2008 12:37

Mun Partylitet tuli! Vähän toi muovipussi tuoksu ihanalta :D Mun Fiesta-kynttilälamppu oli ai-van i-ha-na ja noit tuikkiviaki tuoksuttelin jo, ja ne oli kans tosi kivoja. Kun vielä sais paketin ehjänä kotiin asti (tultiin pyärällä töihi).

Eilen P leikkas nurmikon ja mä yritin pestä pyykkii. Ihmettelin, ku kone kävi mun mielestä jotenki kauheen vähän aikaa, kun normaalisti se pyörittää 1½h. Mietin kans, et siinä äänessä oli jotain ihmeellistä, mut tuumasin, et kuvittelen varmaan. Olin jo lähdössä ripustamaan pyykkejä, kun totesin, et eihän se oo lingonnu ollenkaan, vaik siihen pesuohjelmaan kuuluu linkous. Kokeilin kuitenki lingota vielä erikseen. Jurnutusta, ei tapahtunu mitään. Hämmästelin siinä hetken itekseni ja menin sitte pyytään P:tä apuun, jos se ymmärtäis asioista vähän enemmän. Tutkittiin tilannetta jonkun aikaa, eikä keksitty vikaa. Luultiin, et joku oli tukossa, mut mitään ei kuitenkaan löytyny. P:n kaveri tuli meille niihin aikoihin grillaamaan, joten sekin pääsi pällistelemään pesukonetta. Lopulta selvis, että poistovesiletkulle ei ollu rööriä lainkaan. Tai oikeastaan oli, mutta se oli ummessa. ((Tässä vaiheessa heräsi sellainen pieni kysymys, että missä niiden edellisten omistajien pesukoneen poistoletku on ollut, koska kone niillä kyllä oli...)) Piti siihen putkeen sit värkätä reikä. Sen jälkeen kone lähti käyntiin ihan normaalisti. En vaan ekalla yrittämällä hoksannu, et se ei alkanu tyhjentämään vesiä eli se ei ollenkaan pulputtanu. Ja tää kaveri sit tiesi omasta kokemuksesta kertoa, että jos kone ei voi tyhjentää itteensä, se jurnuttaapyörittää sitä pyykkiä n. 45min ja lopettaa sitten. Siks mäki sit luulin, et se käy. Hyvä kuitenkin, että saatiin systeemit pelaamaan, koska oli aika kehnosti käyttövaatteita jälellä. Kaikki sotkeentu muutossa ja muut vaatteet on vielä suurimmaks osaks säkeissä, jotka on jossain.

Mut sit grillattiin! Meil oli porsaan pihvifilettä, makkaroita, tomaattia, ananasta ja sit tein vartaita, joissa oli kesäkurpitsaa, maissia ja paprikaa ja toisis vartaissa oli herkkusieniä. Voi hitsi, et oli hy-vää. Kaikkea ei jaksettu syödä, joten P:n kaveri sai siitä eväät yövuoroon ja meille jäi kans vähän täks päiväks :) Toi meidän tän hetkinen grilli on vaan hiukan pieni, et jos jotain tommosia vartaitakin tekee, ni aika ahdasta on. Tietysti olis voinu tehdä vähän pienempiä paloja vihanneksista, niin vartaiden asettelu grilliin olis ollu helpompaa, mut emmä jaksanu näpertää!

Postilaatikosta löyty hääkutsu :)(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.