IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kissa pärjäileeTorstai 27.11.2008 12:24

On pirteempi, mutta ei oo syöny oikeastaan mitään. Vesi maistuu, ja se on tärkeetä. Tänään täytyy hakee apteekista pipetti, et sais jollakin konstilla antibiootin kurkusta alas, kun ruuan kanssa ei onnistu.

Meidän piti eilen pestä Manne oikein kunnolla, suihkulla, kun se oli vyötäröstä alaspäin ihan kusessa - kirjaimellisesti. Haisi ku rankkitynnyri. Eikä ihme, ku se on maannu niissä omissa pissalätäköissään. Tänään aamulla oli kyllä lattialla vähemmän lätäköitä ku eilen, et ehkäpä tilanne alkaa vähän rauhottua. Luututtiin kodinhoitohuoneen lattiaki aika tujulla pesuaineella, et siellä ei haisis niin kauheesti kuselle. Manne pistettiin taas pesuhuoneeseen lääkeruokineen, että kaverit ei käy apajilla. Ja onhan se parempi pitää siellä muutenkin, että on hiukan helpompi pitää paikat siistimpinä. Tänään meidän pitää kyllä pestä saunan ja pesuhuoneen lattiat, ku mennään illalla saunomaan. Oli aika tuima haju siellä aamulla. Kunpa Manne kohta olis sen verran paremmassa kunnossa, että sen vois päästää vapaasti kulkemaan ja olemaan.

P.S. Leivoin eilen kylmäsavuporopiirakkaa ja mango-juustokakkuu. Poropiirasta maistettiin ja se oli ihan sairaan hyvää. Juustokakku odottaa iltaan. Mitä siinä leipoessa maistelin niin ihan sairaan hyvää tuli siitäki :D

Ai nii. Käveltiin töihin tänää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.