IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

MANNE TULI KOTIIN :´)Maanantai 18.09.2006 03:00

Ajoin porukoilta kotiin ja näin raitasen kissan kävelemässä pyörätiellä. Mietin, että olis maailman ihaninta, jos Manne kävelis vastaan, kun menen kotiin. Oli haikee olo. No, nousin sit autosta, kun olin päässy pihaan ja lähdin kävelemään ovelle ja sit yhtäkkiä joku musta kissa juoksi autokatoksen kulmalta mua vastaan ja miuku hirveesti. Melkein piti hieroo silmiä ensin, mut ei Mannen märinästä voi erehtyä =) Se katso mua vähän sen näkösenä, et miksen oo ollu vastassa, ku hän on tullu kotiin. Kaappasin sen vaan syliin ja melkein vollotin ja kyselin siltä, että missä se on ollu ja onko se kunnossa ja lupasin viedä sen heti syömään. Se tuli tyytyväisenä ja innoissaan sisälle. Kissakaverit oli yhtä tyytyväisen näkösiä. Se söi ihan hirveen määrän ruokaaki, kaks isoo kupillista. Onneks se tuli. En ehtiny vielä levitellä ilmotuksia joka puolelle ja soittaa Karkulaisiin. Luulen, että se on jääny jumiin jonkun varastoon tai autotalliin, koska ei se oo koskaan noin pitkillä retkillä ollu. Pääasia kuitenkin, että se on ihan kunnossa kaikinpuolin.

Soitin heti äidille ja se hihku riemusta. Sen jälkeen soitin siskolle ja se reagoi likimain samalla tavalla. Äiti jäi miettimään olisko se soittanu mummolle (se oli aiemmin päivällä kertonut sille, että Manne on ollu hukassa), mutta ei se sit kehdannu enää näin myöhään. Siltä kyllä tasan menee yöunet. Mummolta siis. Mä sen sijaan saan nukkua rauhallisesti.

Lupasin Mannelle, että se _saa_ olla ainakin viikon kotiarestissa =)

Nyt menen pesemään hampaat ja sitten nukkumaan. Huomenna varmaan saan jotain aikaseks töissäkin, ku tiedän, että jokainen kissalapsi on turvallisesti kotona. Harmi, että yks työkaveri on lomalla, sille kertoisin heti ensimmäisenä, että kissa on löytyny (kiitos vaan, kun olet jaksanu kuunnella kaks päivää sitä surkeilua :)).

Manne meni sänkyyn maate, vaik mun oli tarkotus vielä antaa sille kermavaahtoaki. No kai sille vieläki kelpaa :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.