IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ruka tj 2Maanantai 08.03.2010 10:31

Nyt on kaikki urheilukamppeet pyykätty reissua varten. Sukset, monot ja kypärät on jo perillä. Huomenna pitäis illalla sitten pakata. Keskiviikkona ehdin olla aamupäivän töissä ja puolenpäivän aikaan lähden bussilla Hkiin. Kuusamossa ollaan joskus yhdeksän aikaan illalla. Mua jännittäääää! Siel ois perjantaina joku Telemark Academykin, maksuton. Pitää ehkä käydä kattelees :) Laskupäiviä on sitten to, pe ja la, sunnuntaina lähdetään ajeleen kotiin.

Koissuli menee työkaverin luo hoitoon ja saamaan hieman siedätyshoitoa (perheessä on lapsia, joita Heku lähinnä pelkää). Kissoilla on maailman paras hoitotäti. Ne pärjää, itestäni en niin tiä, ku kaipaan kaikkii elukoi aina niin kauheesti.

Me oltiin lauantaina oikee shoppailees! Pitkästä aikaa. Eikä varsinaisesti ollu ees tarkotus viettää kaupungilla kauheesti aikaa, mut sit me vaan viihdytiin. Syötiin aamiainen Mum'silla ja sitten kierreltiin kauppoja. Koitettiin etsii mulle kuorihanskoja sinne reissuun, mut ei täällä enää mitään semmosii ollu jäljellä missään. Sit mä etsin itelleni farkkuja. Ratsulassa oli -15% kaikista housuista, joten kaivelin eka Maanalaisen farkut läpi. Kokeilin kolmia, joista yhdetkään ei ollu hyvät. Sit oli pakko siirtyy ylempiin kerroksiin. Lopulta sovitin yhet Gantit, vaik ne oliki kohtalaisesti yli suunnitellun budjetin. Mut kyl ne mukaan otettiin kuitenki. Prismasta katoin itelleni uudet Shock Absorberit ja collegehousut. Kivempi hilluu siel reissussa jossain kunnon olohousuissa ku yövaatteissa, siel kämpässä on kuitenki muitaki. Siinä sitä sit oli.

Nii ja sit haettiin taas uusii ruokailukokemuksia (ja tehtiin hyvä teko) lauantaina ja ostettiin suomalaista hevosta. Tehtiin siitä paahtopaistia ja täytyy sanoo, et oli kyllä hyvää! Seuraavaks pitäis kokeilla pihviä, kunhan osuu sopivaa lihaa eteen. Nyt ei Prismassa ollu, ku paistia vaan. Ja makso muuten vaan 9,90e/kg.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.