IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 27.09.2010 12:20

Häät on juhlittu, oli huippukivaa! Ruoka oli ihan tajuttoman hyvää ja hääkakku... ah, joku suklainen juustokakku kermavaahdolla kuorrutettuna. En varmaan oo koskaan ikinä missään saanut yhtä hyvää kakkua :D Oltiin jopa TODELLA ajoissa kotona, kun ei juhlien jälkeen lähdetty mihinkään jatkoille. Se oli ihan mukavaa, niin ei eilen väsyttäny sit niin älyttömästi. Tuore aviopari kävi meillä eilen kahvillaki :))

P joutuuki tällä viikolla oleen aika paljon töissä, kun jollakin asiakkaalla on tehostettu tuotannonvalvonta. Jenkkiaikaan tietenkin. Että tänäänkin se vetää normaalin työpäivän päälle vielä sellasen "iltavuoron" 18-02. Loppuviikosta on pari reissua ja lisää tehostettua tuotannonvalvontaa. Tää on niin tätä.

Lauantaina meidän olis tarkotus lähtee käymään Tampereella. Mulla ois yhet monot odottamassa Camussa, vielä kun noi vanhat sais myytyä pois. Ens viikonloppuna mennään tyhjentämään mummun ja tuffan asuntoa, kun se oli nyt saatu myytyä. Jotenki aika haikeeta, mut näin se vaan menee. Tuffa voi ilmeisesti melko huonosti. Siellä palvelutalossa ei ole hoidettu asioita ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Levotonta tuffaa on vaan lääkitty rauhottavilla, joka on aiheuttanu paljon kaatuilua ja lisää sekavuutta, sitten tuffa oli saanut myös aivoverenvuodon, jonka takana on ilmeisesti verenohennuslääkkeet ja liian huono seuranta niiden suhteen. Sen jälkeen tuffa on ollut tästä maailmasta aikalailla pihalla. Viime kerralla meni ainoastaan puhekyky hetkeks, nyt tuskin enää palautuu ennalleen. Kamalaa, kun ei vanha, muuten suht hyvävointinen ihminen ei voi nauttia viimeisistä päivistään, kun ei edes tiedä missä on ja on niin sekava, että pitää sitoa kiinni sänkyyn.

Mua nyt ei jotenkaan yhtään huvita olla töissä. Mut onneks otin räpsyn mukaan, niin voin aikani kuluks purkaa sieltä ainakin noi häissä otetut valokuvat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.