IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 07.10.2010 12:25

Voi elämä. Eilinen Greyn Anatomia oli ihan kamala! Mä katoin sitä ihan hirveessä jännityksessä ja hoin jatkuvasti mielessäni "voieivoieivoieivoiei!!!". Siis ihan tuskallisen jännä jakso ja nyt pitää odottaa ens viikkoon, että näkee miten käy. Aaa! Miten mä kestän!

Mä kävin maanantaina työterveyslääkärillä selkäkivun takia. Täti ei paljoo kyselly eikä kattonu, löi vaan fysioterapialähetteen kouraan. Maanantaina alkaa sitte 2x viikossa. Tiistain olin töissä melko tuskastuneena, kun oleminen on aika hankalaa. Eilen jäinki sitte kokeeks kotiin, et helpottaako, jos vaan otan levollisemman asennon ja käyn rauhallisesti kävelemässä. No ei se auttanu. Sama sit istuu toimistolla, kun huonolta tuntuu kuitenki. Burana ei kauheesti auta eikä lämpögeeli eikä mikään. Et sitä fysioterapiaa odotellessa...

Mun tarttis nyt vastata Ibarin techsupportin kysymyksiin yhdestä ongelmasta, josta avasin huoltokutsun. Ja mä en millään jaksais alkaa penkoo logeja ja rustaamaan vastausta englanniks. Siinä aina kestää, kun koittaa muotoilla asioita ymmärrettävään malliin ja vihaan etenkin sitä logien tutkimista, yleensä en ymmärrä niistä juuri mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.