IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Taas maanantai?Maanantai 15.08.2011 11:56

Mihin ihmeeseen kaikki viikonloput katoaa? Ahdistavaa. Jotenki tuntuu, et aina on vaan maanantai.

Olin perjantaina myöhään töissä. Tai no "myöhään", mut tein tunnin ylimäärästä. P oli ollu reissussa päivä, niin me sovittiin sitte, että se tulee mua vastaan, ku pääsen lähtee ja sit mennään johonki syömään. Me käytiin sit Gallessa herkuttelemassa, olipahan aika mukava alotus viikonlopulle :)

Eilen oltiin koko perheen voimin Yyterissä. Oli äiti, isä ja siskokin siis mukana. Kaikki kokeili vähä SUPilla melomista ja sit syötiin eväitä ja otettiin aurinkoo. Vähänkö oli mukavaa. Kunpa kesä ei ihan vielä loppuis, että vois vielä viettää tollasia ihania päiviä rannalla! Vesi oli +17 asteista, eli ei kovinkaan kylmää. Toivottavasti se ei kovin pian jäähdy niin viileeks, ettei huvita enää mennä uimaan. Koirakin on niin nauttinu koirarannalla käynneistä, että ihan surettaa, kun kylmät ilmat tulee väistämättä ja sit se reppana palelee pukemisesta huolimatta.

Huomaa kyllä, et mulle alkaa hiipii jo se syysahdistus. Syyskuusta jouluun on mulle aina niin tuskaa ja tuntuu, et se tuska pahenee vaan vuosi vuodelta. Olkoonkin, että talvi on kiva ja pääsee rinteeseen ja lumi on ihanaa, mutta se pimeys on vaan jotain semmosta, mitä mun pää ei tahdo kestää. Ei niinku millään. Joku selviytymiskeino pitäis kehittää, mutta mikäköhän sekin sit olis...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.