IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Eiiii jaksas enäääää.Perjantai 20.01.2012 11:39

Johan oli karsee olo eilen. En lähtenyt ees ratsasamaan. Enkä jaksanu tehä lumitöitä, isä tuli illalla auttaan. Mä vähän sörkin lapioilla, kun isä kolas isoimman osan. Onneks se tuli jeesaamaan, mulla olis menny koko hiton ilta siihen touhuun, jos yksin olisin joutunu sitä tekee. Ja tänään ja huomenna sataa lisää lunta, voi miten kiva :)

Huomenna P tulee kotiin, vähän oon onnesta soikeena! Soiteltiin eilen pari kertaa ja se oli löytäny mulle Oakleyn kaupasta mun toivomat arskat <3 Koska niillä oli eilen vapaailta, ne lähti illalla kattoon jotain satelliitin laukaisua. Aamulla oli pomolta tullu sähköpostia koko firmalle, että oli "fucking cool" :D Mua olis kyllä varmaan pelottanu.

Vielä tää päivä tarttis jaksaa töissä, sit huomenna saa vihdoin nukkua, jos vaan aamulla uni maittaa. Ja sit pitäis vähän siivotakin, en oo kauheesti jaksanu tehdä mitään koko viikolla, kun oon työpäivän jälkeen ollu aina niin tolkuttoman väsyny. Mut jos vähän pyyhkäsis pölyjä ja imurois ja silleen, niin sit olis jo ihan hyvä :)

Onneks tänään illalla on tiedossa jotain mukavaa puuhaa, jospa se pitäis mielen vähän virkeempänä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.