IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

*hawko*Torstai 09.02.2012 15:22

Olipa ihana päivä eilen. Herätys 04:45. Sain revittyy itteni ylös joskus viideltä. Söin ja puin, lähin keräilee työkavereita kyytiin vähän joka puolelta Poria 5:45. Oltiin matkalla Lahteen vähän kuuden jälkeen. Kympiltä alko palaveri, jonka piti kestää yhteen, mut se meni reilu puol tuntii yliajalle. Yllättäen TAAS. Ttu. Sit pikasesti jotain ruokaa naamariin ja ajamaan takas Poriin. Oli sopivasti kynsihuoltoki eiliselle päivälle, ehdin sinne just kuudeks.

Ei oo mitään ihan herkkuu noi aamuheräämiset, kun yleensä niitä edeltävä yö ei mee kovin hyvin. Sit aamulla pimeessä yksin ajelet, ku muut kyytiläiset vetää tyytyväisinä hirsiä... Eilen aamulla oli vielä Häijään jälkeen ihan karsee ajokeli, kun tuiskas ja pöllys lunta niin, et hyvä kun eteensä näki. Tiekin oli paikoin tosi liukas. Onneks kotimatka oli kivempi. Kyl silti otti voimille se n. 8h ajo + pitkä palaveri, olin ihan romuna ku vihdoin pääsin kotiin joskus puol kasin aikaan. Otin särkylääkkeen ja söin, nukahdin ennen kymmentä jo. Ja pää ihan sekasin viel tänään aamullaki. Onneks näit reissui ei oo kovin usein nykyään.

Tänään oon töissä ollu puolet päivästä palaverissa. Ei kauheen kivaa sekään. Nyt on loppupäivän ajatukset ihan hukassa eikä sit oikein osaa tarttuu mihinkään hommaankaan. Viel pitäis jokunen tunti pinnistellä, huoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.