IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

!!Torstai 19.04.2012 12:40

Huoh, tääkin olis LP47:lla...



Tapasin eilen siskon <3

Ja äiti ja isä oli tuonu Barcelonasta tuliaisiks Chiccon tuttipullon, jossa oli kissan kuva! Sit tuliaiskassista löytyi myös potkuhaalari. Lisäks P oli eilen saanu ilmotuksen, että vaunut oli saapunu ja ne ois noudettavissa ens viikolla.

Heku on taas kevään tullen ollu ihan mahoton. Se karkaa naapureiden puolelle saman tien, ku selkänsä sekunniks kääntää. Sama homma oli viime keväänä. Aita on sen verran routinu ylemmäs taas, että se pääsee aika vaivatta livahtamaan sieltä alta. Toises naapurissa viel tehdään jotain kasvimaan uudistustöitä ja ennen se kasvimaa on ollu kokonaan aidattu silleen, et vaan yhdestä portista on päässy kulkeen, mut nyt Heku on sieltäki jostain rakosesta mahtunu luikahtamaan kokonaan naapurin pihan puolelle. Voi olla naapurin Emilia-koira vähän ihmeissään, jos joku päivä törmää Hekuun omalla pihallaan :D Eihän se sais sinne mennä, mut se on niin pirun nopee!

Toissailtana mun neulontaprojektikin eteni vaikka miten monta kerrosta. Jospa tänään jaksaisin jatkaa taas :) Kolmas lankakerä menossa jo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.