IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Huuh.Tiistai 12.06.2012 14:33

Vei näköjään kaikki mehut mun eilinen kauppareissu, vaikken ollu kahtakaan tuntii liikkeellä. Tänään kyl möllötän vaan kotona ja käyn vähän pihalla. Huomenna on kynsihuolto ja ajattelin sitä ennen käydä kattelees tos keskustas yhdessä lastentarvikeliikkeessä muutamii juttuja.

Tänään mun tekis mieli leipoa, kun anoppi toi meille kauheen määrän raparperiä. Hän oli vielä ystävällisesti pessy ja pilkkonu ne valmiiks minigrip-pusseihin. Pari pussii ois jääkaapissa, loput pakkasessa, ja ajattelin, et noista jääkaapissa olevista vois jotain herkkua taikoa. Piirakka ei oikein huvita, mut ajattelin, että jos tekis kääretortun, mihin laittas väliin paksuhkoa raparperikiisseliä ja sitten ihan tuorejuusto-kermaseosta. Täytyy vaan odotella P:tä töistä kotiin, niin se tuo tuorejuuston ja vispikerman tullessaan, kun käy muutenki kaupas :)

En oikein tiiä millanen vastaanotto noilla mun ostamilla kissanpedeillä eilen oli. Kissalapsi kyl aamulla nukku tyytyväisenä tos khh:n tasolla olevan tyynyn päällä, mutta jotain outoa oli tapahtunut, koska se kori, jossa Elvis yleensä nukkuu, oli pudonnut paikaltaan lattialle ja tyynykin oli lentänyt kyydistä :D

Mun tarttis täst vääntäytyy kohta suihkuun ja sitten vähän haukkaan happea ennen ruokaa. Mut onneks ei o kiire!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.