IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Meri-ilmaa!Perjantai 06.07.2012 20:03

Käytii eilen Ahlaisis. P autto vähä mun isovanhempien mökillä, ku laituri piti saada talvisäilöstä veteen. Me istuskeltiin koisun kans siinä rantakivikolla ja seurattiin sivusta. Meil oli molemmil omat istuintyynyt siin, ettei takapuolet puudu :D Koisu kyllä kävi nuuskimassa vähän joka puolella, vaik oliki vähä hankala siellä kivikossa liikkua. Se oliki sit aika uupunu, ku päästiin illalla kotiin.

Mul kävi eilen kaveriki kylässä vauvansa kans. He oli remonttievakos. Ei se tos nii raskaalta tuntunu, ku istuskeltiin ja juteltiin vaan, mut kyl sit illalla viel ton Ahlaisten reissun jälkeen olin taas niiiiin taju kankaal, ettei mitää rajaa. Tänää oonki sit vaan istuksinu sohvalla ja ottanu iha kaikes rauhas. Vähän jotai pientä hyödyllistä häärin, pyyhin ton uuden vaatekaapin ja sen semmost.

Illemmalla vois yrittää lähtee vähän ulos kävelylle sitte, ku ei enää oo ihan noin kuuma. Jaksaa sekä emäntä että koira vähän paremmin. Ollaan me tos omas pihas silti käyty, kasteltii kukat ja haettii posti ja jutusteltii naapurin sedän kans :)

P:llä alkaa tänää kesäloma <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.