IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

-.-ZzzKeskiviikko 02.01.2013 21:03

Koira herätti koko perheen tos kuuden aikaan aamusti. Tytöllä lähti potkurit käyntiin eikä se meinannu rauhottuu millään. Puol tuntii meni siinä, sit alkoki P:n herätyskello soida jne. No, me saatiin lopulta typyn kans ottaa vielä vähän unta palloon, mut P:n oli pakko nousta töihi. Mä oon koko päivän ollu ihan silmät ristissä.

Piti lähtee kaupungillaki käymään tänään, mut ei vaan jaksanu. Mulla ois postissa yks paketti haettavana, mut kai sen kerkeis huomennaki. Tilasin imukangasta ja vaippapussin kestovaippoja varten. Kunhan saan sen kankaan haettua niin pitäis saada ompelukonetta lainaan jostain, et saisin ommeltua niitä imuja. Sit vois kunnolla alkaa käyttään niitä kestovaippoja - vihdoin ja viimein. Mulla on ihan kohtishyvä määrä taskuvaippoja, mut imuja vaan yks ja sit on lisäks muutama all-in-one -vaippa. Neljä vaippaa vaippakierrossa on aika vähä, joten odottelen, et saan kaikki käyttöön. Postis pitäis tulla vielä pari tollasta aioa, kun tilasin. Oisin alkanu käyttää noita kestovaippoja jo aiemmin, mut toi typy oli nii rimpula, et sille oli kaikki mun kokeilemat vaipat liian isoja :)

Vuodenvaihde meni meillä aika kivasti. Muutama kaveri kävi kylässä ja syötiin vohveleita. Kaikki lähti kotiin jo yhdeksän aikaan. Nepu oli niin tohkeissaan vieraista, ettei voinut nukkua iltanokosiaan ja sit se oli aika kärttysä jo siinä kahdeksan maissa. Eka nauratti ja sit se huusi naama sinisenä, reppana :) Mut sit, kun talo hiljeni, niin johan tuli uni. Eikä edes raketit haitannu! Me sit P:n kans köllittiin soffalla, syötiin vohvelinjämiä ja kateltiin NetFlixistä Terra Novaa. Eilen poikettii sit vaan hautuumaalla ja siellä oli vetistä. Tänään onki sit palattu tavalliseen arkeen ja tuntuu vähän kummalta. Mut eiköhän tähän totu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.