IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2013 23:20

Oli komia sumu iltasella, ku käytiin kävelyllä. Yllättävän vähän silti oli sohjoo ja loskaa ja liukasta. Matka taittu ihan hyvää tahtia. Hieman ehkä ärsytti, kun tyttö oli nukahtanu vaunuihin about heti pihasta lähtiessä ja sit olis mun puolest saanu nukkuu koko lenkin, mut siinä sit 10min ennen kotipihaa joku törppö koiranulkoiluttaja ei saanu koiraansa pidettyä hiljasena niin tokihan Nepu säpsähti hereille. Aikamoista taikomista oli koko loppuilta, ku tyyppi oli jotenki ihan väsy, vaik se on kunnon unetki ottanu tänään.

Mun tekis nii mieleni rakentaa lumilyhty. Mut kärsivällisyys ja hermot ei koskaa oo riittäny siin kokoomises. Aina ne pallot hajoo ja lyhty kaatuu tai jotai. Ja silti tykkäisin, et vois toho johonki autotallin nurkalle sellasen tehrä.

Sunnuntaina käytii koko perhe Ruosniemessä mäessä. Tai no, Nepu koisas vaunuissa ja minä ja P vähän pistettiin suksii ristiin rinteessä. Jos sitä ny rinteeks voi sanoo :D Enivei, testasin toiseen kertaan uusii suksia ja olin ekaa kertaa Rukan reissun jälkeen mäessä. Kyl se ekan laskun takkuamisen jälkeen meni iha kivasti :) Jos hiihtolomalla ny ei lähetä mihinkää pidemmälle, ni voi sitä ainaski vaik Ellivuoressa pistäytyy, ku tyttö varmaan viihtyy matkas mukana ihan hyvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.