IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Yyteri <3Maanantai 17.06.2013 23:51

Nepu kävi tänään illalla elämänsä ekaa kertaa Yyterissä. Mä olin siellä ekaa kertaa sitten kesän 2011. Ihan tosi, et en käyny viime kesänä kertaakaan! Ei vaan oikeen ollu kelejä. Eikä ehkä olojakaan. Puolison piti mennä purjelautailemaan, mutta tuulet oli hävinny siks, kun oltiin perillä. No, saipa se kuitenkin kiikutettua lautansa sinne surffikeskukselle säilytykseen.

Mä oon täs aika ahkerasti pelaillu tota Simsiä. Nyt oli eka kerta, ku siinä oikein alko tapahtuu! Yhdes perhees oli äiti, isä ja poika. Äiti kuoli vanhuuteen ja uurna jäi isän makuuhuoneeseen lipaston päälle. Tää mies meni pian uusiin naimisiin ja päivä häiden jälkeen tää uus puoliso kupsahti myös. No tälle miehelle tuli tilaisuus kiikuttaa tän uuden puolison uurna tiedekeskukseen henkiin herättämistä varten. Ei mennyt se keikka ihan putkeen, joten nyt se nainen sitten elelee haamuna siellä talossa ja käy kaupungintalolla töissä ääntenlaskijana :D Eikä siinä vielä kaikki! Tää eka vaimo käy toisinaan öisin kummittelemassa siellä kotitalossa. Ja tää toka vaimo muuten vaan pelästyttelee miestään ja tämän poikaa ilmeisesti omaksi huvikseen siellä :D

Lisättäköön vielä, että nää kaks naista ei ollu kovin lämpimissä väleissä keskenään. Eikä tää eka vaimo ollut mielissään tän miehen uudesta avioliitosta. Mut nyt nää haamut on jo keskenään ihan hyvissä väleissä!

Nyt mul on proggiksena kerätä tälle pojalle (joka on jo nuori aikuinen) vähän reilummin rahaa, et se voi sitte pykästä itelleen jonku hulppeen kämpän. Se on rockstara!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.