IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 22.08.2013 15:42

Sain eilen vihdoin päätettyä muistovärssyn tuffan kukkavihkoon. Mummulle me ei hankittukaan erillistä, vaan pistettiin äidin ja isän kans yhteinen. Nyt kävi jotenkin järkeen, et pistetään meidän perheeltä ihan omat kukat.

Oli vaikee löytää mieluisia muistosanoja, kun en omasta päästäkään mitään sopivaa keksinyt. Monet oli tosi mahtipontisia tai kertoo, miten kova tuska on nyt päättynyt (tai molempia) eikä semmoset musta oikein sopineet tähän tilanteeseen. Halusin jotain sievää ja sopivan lyhyttä. Musta ei oo lukemaan mitään pidempää tekstiä kuitenkaan. P:n kanssa oli vähän erimielisyyttä värssystä, mut kun ei sillä ollu parempaakaan ehdottaa, niin mä valikoin sit sen minkä ekana olin löytäny. Miks yleensäkään piti jatkaa sitä etsimistä, kun yks mieluisa värssy löytyi? No, se on nii sitä.

Tuffan kukkavihkoon kirjotetaan siis "Lepää rauhassa, tuulen kehdossa, tuoksussa kesäisen maan". Huojensi, kun sain ton asian päätökseen, nyt voin ruveta keskittyyn paremmin Nepun synttäreihin.

Tänään alotan leipomalla kakkupohjan. Huomenna teen kesäkurpitsa-purjopiiraan ja sitruunapiiraan sekä täytän kakun. Lauantaina sitten kuorrutan ja koristelen kakun ja teen kookospikkuleipiä. Kakkuun tulee musta kuorrute, johon teen vaaleenpunasen kissan. Ostin eilen kaupasta mustaa pastaväriä silmien ja viiksien ym. piirtämiseen, mutta se purkki jäi kassalinjastolle. Pitää viä käydä ostamassa uus.

Mut kuka tääl siivoo?! Meil on Nepun huone vielä ihan hyrskyn myrskyn tapiseerauksen jäljiltä ja P ei useista kehotuksista huolimatta voi käydä noita joka paikassa lojuvia lehtiään ja pikkutilpehöörejään läpi. Mua niin syö se, et pölyjä pyyhkies vastaan tulee kaiken maailman ruuveja, muttereita, nauloja ja vaikka sun mitä. Sit niit varisee lattioille ja pelkään, et toi pikkuihminen syö niitä vahingos. Sit pitäs pyyhkii kaikkialta pölyt ja imuroida, se ei onneks vie kauaa. Mut kaikki se muu paikkojen järjestely ennen sitä... puuh. Äiti tulee onneks huomenna tänne viihdyttään Nepuu, niin saan leipomukset vähän nopsemmin tehtyä - toivottavasti ainakin.

Mä otin jauhelihan tohon pöydälle vähä lämpeneen, pitäs vielä päättää mitä sapuskaa mä siitä oikein teen. Ehkä pelaan hetken Simssii ennen ruuanlaittoo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.