IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Uusi vuosi ja uudet kuviotTorstai 02.01.2014 12:34

Niinku oikeesti. Osa-aikatyö on ohi ja Nepun hoitopaikka vaihtui. Kai tähän järjestelyyn aika nopeesti totutaan, toivon mukaan ainakin.

Sinne mun piäni jäi aamulla hoitoon aamupalalle ihan hyvällä mielellä. Melkein meinasin liikuttua siinä lähtiessä, mut selvisin! Siel oli perheen nuorempi tyttö lähdössä yheksäks kouluun ja se ovikellon soiton kuultuaan paahto heti kattoon Nepua, kun se oli niin kauheesti odottanu, että se tulee hoitoon :) Onneks on tällanen pehmee lasku näihin uusiin hoitokuvioihin, kun täs on vaan kaks päivää ja sit loppiaisen takii on pitkä viikonloppu.

Vuosi vaihtu aika arkisesti, mut kävi meillä sentää vieraitaki. Syötiin vähän raclettee, leikittiin ja kateltiin keittiön ikkunast raketteja. Vieraat lähti ajois ja Nepu oli ihan tavalliseen aikaan jo nukkumassa. Sitä ei paljoo rakettien pauke haitannu. Me kateltiin Chuckia NetFlixistä ja nukahdettiin sohvalle. Villii. Eläimetkin pysy suht rauhallisina tänä vuonna, muistelisin, et parina viime vuonna on kissatkin ollu vähän vauhkona. Kivempi näin silti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.