IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jou.Perjantai 07.04.2006 01:23

Ruotsin tunnilla oli nuivaa.

Ratsastustunnilla oli nuiva hevonen. Olisin voinu piiskata sitä. Mut en mä sit kauheesti.

Lost oli pelottava.

Mä siivosin iltapäivällä, sillai nopeesti.

Kurkku on kipee, haluun hoitsun, et saan tsättäillä ja irkata rauhassa.

Kissa pissas taas matolle.

Tälleen on ihan tyhmä kirjottaa.

Niin no joo. Ratsastustunnilla ei oikeen mikään toiminu. Hevonen vaan oli rullalla, vaikken ees tahtonu ja koitin pitää sen pois kuolaimen alta, mut ei sujunu. Oikein mitkään avut ei menny läpi ja oli niiiiiin tahmeeta menoa, ettei mitään määrää. Vaihteeks silti sellanenki hevonen, joka ei liiku, ellei vähän patisteta. Varmaan särkee jalat taas huomenna.

Kissa paahtaa ympäri kämppää rikkinäisen hiiren kanssa. Juoksee ihan miljoonaa. Onneks. Niin kauan, ku kuuluu kolinaa ja pauketta, voin olla rauhassa, eikä tarvii pelätä, että se on kuseksimassa taas johonkin ei-sallittuun paikkaan. Aamulla, ku oli puol minuuttia hiljasta, ni se kerkes jo sotkemaan maton. En tiä miten senki tavan sais nyt siitä kitkettyä pois, ku se ilmeisesti on sen oppinu vähän liianki hyvin. Elvis on vaan kiltti ja möllöttää, eikä siitä oo mitään vaivaa, jos sitä hellii pitkin päivää, mut tolle pienemmälle tirriäiselle ei kyllä mikään riitä. Ärh. Parhaani yritän, mut ei kelpaa!

Oon huono äiti :(

Mun on kipee olo. Oli jo yöllä. Ja aiemminki viikolla, mut se meni ohi. Ei olis saanu huokasta helpotuksesta, ku se tuli sit vimmalla takas. Kurkku on karheen tuntunen ja must tuntuu, et nenäki uhkaa mennä kohta tukkoon. Tosi mälsää. Olis tarkotus lauantaina lähtee oripäiville Ypäjälle, kuinka kivaa sielläki sit on, jos oon kipee! Ja en oo muuten jäämässä kotiin. Ehkä voin silti välttyä tallihommilta, jos oon kipee. Ei viitti sinne mennä heilumaan, ku tulee kuitenkin hiki ja sit kylmä ja keuhkokuume ja kaikki muut kivat jutskat.

En jaksa kirjottaa, ei irtoo. Tyhmää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.