IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

2 0 1 2!Maanantai 02.01.2012 12:11

Niin se vaan vuosi taas vaihtui. Koskakohan mulle iskee se perinteinen vuodenvaihtumisahdistus?

Oli kyllä mukavat joulupyhät ja lomaviikko yleensäkin. Jouluvalmistelut meni taas vähän viime tippaan, mutta hyvin selviydyttiin ja aatosta eteenpäin saikin ottaa ihan rennosti :) Aattona oltiin mun vanhemmilla ja tuffakin haettiin Himmelistä kylään. Kivasti se jaksoi muutaman tunnin istuskella ja olla mukana jutuis, se söikin tosi hyvällä halulla ison lautasellisen ruokaa.

Pukki oli tuonut taas paljon lahjoja, kivimmät oli kyl ehkä Reinot, joita sain tietenkin kahdet! P:ltä sain lilat ja äidiltä ja iskältä pinkit. Toin toiset töihin ja toiset pidän kotona. Ja P oli ostanut mulle myös Black Diamondin teleskooppisauvat, jotka on samaa väriä, ku mun monojen soljet :D Sit sain myös Karkkilakon Laku-korvikset, yöpaidan ja suklaata. Ja P:n kanssa yhteisesti saatiin mm. teatteriliput, erikoiskahveja ja Aku Ankan juhlapeli, joka tulikin korkattua tossa uuden vuoden aattona. Se oli huippuhauska, vähän kuin Trivial Pursuit, mutta Aku Ankka -aiheisin kysymyksin. Vastausvaihtoehtoja onneks oli a-c, muuten olis voinu osa kysymyksistä olla melko mahdottomia :)

Nyt mä oon töissä loman jälkeen, eikä mua huvita YHTÄÄN. Elviskin asettu aamulla sohvalle valmiiks sillä mielellä, et mä liityn kohta seuraan, mut raukka joutu pettymään. Ja kissalapsi kaipas kans erityishuomiota. Mut jos sitten iltasella ehtis puuhata jotain.

Kissalapsi oli eilen leikkisällä tuulella (Elvistä vaan nukutti):

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.