IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkolla taas kovat hetketLauantai 18.10.2008 01:36

Olin eilen taas ollut jarkkomaisessa kunnossa, tyrmäsisn itseni lattialle, tai viinahan minut tyrmäsi. Join lähes kaksi 0,7 litra Tasavalta Viinaa. Eli mekein 1,4 litraa raakaa viinaa pullon suusta.

Tänään heräsin siinä puoli yhdeksän, mutta piti her’ätä puoli kymmenen, joten laitoin kellon uudelleen herättämään, vaikken varmaan unta saanuatkaan. Syy roli se kun ne remonttimiehet tulivat klo 10-11, vaikka eivät lopulta tulleet. Olin aiak kauan sekaisin, mutta oli lopulta pakko raahautua Alkoon viihahimojen käyden liiaän suuriksi. Ei luonnollidestikään henkilöllisyystodistuksia kysytty kun solen tuttu mies siellä. Mitäkön he ajattelevat ”taas toi juoppo tulee tänne”. Haah näin myös miehen joka juoksi kuin naisnen, pakko sekin sitten sanoa.
Kotonw Tasavaltaani katsosin aluksi ja mietin, että millainen mies solisi raitis Jarkko, no sistä voimme vain arvailla.
Korkki auki ja iloliemi kurkustsa alas. Paljon mennyt,e muttei vielä läheskään niin paljoa kuin viime iltana. Luin myöss mielenkiintoisen tekstin. Se kuuluu näin: ”Erään tutkimuksen mukaan alkoholi nostaa psykoosin riskiä miehillä 800 % ja naisilla 300 %”. Että silleen,. Noh eli periaatteessa minun apitäisi olla kahdeksan kertaa hullumpi kuin ennen juoppouttani. Ikis on tuntenut minut pennusta asti, eli perträti 20 vuotta, joten sanopa vastaus tuohon. Saaan kyllä ajoittain kovia raivokohtauksia, kuten emuutamia päiviä saatiin huomata. nOOH ei kai siitä muuta. Teine toki myös kuolintesti, joka aon todennäköisesti kaikkein todennäköisin. Kuolewn elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Minulla on usein itsee asiassa rintakipua, varsinkin vasemmassa. Tein myös hiemanaena havoinnanon, minun nykyinen mustavalkoinen oletuskuvani on sellainnen, että näytän mielestäni hieman Orson Wellesiltä, siis snimenomaan oletuskuvassa. Verrtakaa itse http://fi.wikipedia.org/wiki/Orson_Welles.
Mitähäsn muuta, kirjoitana tätä muuten wordiin ja siis stulen kokoajan enemmän känniin, joteen älkään sitä miettinyt. >Jooh ja mitäs muuta, onkos muuta? Voi mitä jartakkomaista meininkiä taas. Uhotaaasn siis taas ja kovia sanoja kovalta mieleheltä. Antaa olla vielä hetken. Kimi Räiskkönen täytti tänään muuten 29 vuotta! onnee vaan.
Paaaj noh nyt päivikseen vaan, ettei unohdu.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.