IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Helmikuun loppupuolta 2008Perjantai 29.02.2008 01:45

Jäi eiölinen kirjoittamatta, jotenn kirjoitannsiitä koosteen ja myös tästä päivästä.

ERiöILEN tuli päästyä pitk'ästä aikaa päästyä kuvake.netin käyttäjäksis sjäkllleen. reiliusti yli 100 viikko atulluytt käytyä ennen, eli ennen kaksi vuotta. Laituin bonhgasustlistaan tissikuvia pakljon. Tasavaltav Viinaa tuli myös vedettua ja niin siis smyrkytettyä itseämi.

Tänään heräsin kymmenbe aikoihin ja kävin sitten myöhemmin nKontulassaa ostamassa poliisihampurilaisen. Myös minä kävin os6tamaan Alkossa ison saatsin Tasavlata Viinaa nja toki myös lonkeroita. Myöhemmin kotia ja sitten kun ruoan jälkeen navasin Tasavalta Viinano mniin navasin sanaisien arkkuni ja täällä galleriassa ja muuallaa sanaoin sanaisen arkkuni auki. Joka tapauksessa ei tule vuttu vie kun nyht kun nytr en siis enää muista enää. Noh bei kai muuta muista.

Hyvää illanjatakosa!

TunnustuksetKeskiviikko 27.02.2008 00:45

Jäi pari päivää väliin ja sitteen saan luvan siitä luonnolliesessti kirjoittaa. Noh eli maanantaihin siis nyt.

maanantaina mein sinne Euroopa Komissioon ja vein kaikenlaisia papereita ja sitten sopimukset allekirrjoitettiin. Sittten menin Alkoon ja ostin lisää viinaksia. Join sitten vahvana siiderin ja lonkeron ja sitten 0,7 lirtran Tasavalta Viinan ja pakko sairaanloisessa himossa ottaa voielä rommipullosta huikkia.

Tänään heräsin siinä yhdeksän aikoihin ja suu oli melko kuivas. Join melko paljon ja lähdin sitten Työvoimatoimistoon, toki ennen McDonaldsiin syömään aamiaisiiin. Työvoimartoimistoon menin sitten lopulta ja suurin osa ,muistissa hukassa sinäänsä tai ei tai on. Moh joka tapauksessa joku ärsyttävä akka vittuili minulle ohittamisessa jonossasa. Sanoin hänelle että hän oli väärässä jonossa, jossa myös oli. Vituttaa tuollaiset jotka saavat varmasti jossain vaiheessa joltain turpiin. En itse viittinyt hakata tuota akkaa noin pienestä syystä, mutta toivon mukaan joku vaikka hakkaisi. Joka tapauksessa menin sittten työvoimatokimistoon laittamaan papereit sinne ja sen semmoista. Töihin sitten n10.3. ja silleen. Lähdin sitten pois sieltä Alkon kautta ja ostoin kolme TASAValta Viinaa ja kaksi vahvaa lonkeroa ja sandelsin kaljhan. Kotiin tultuani otin lonkeroa ja niidene jälkeen Sandelssin ja sitten rommipulloa. Sitä veteen ja silleen. Puteli mennyt oikeastaan. Noin viinapullollisen (0,5 litran) vedrran juotu. Katserlin myös nettisivuilta eerästä sivustoa jonka Jcob oli minulle laoittanutr. Siellä ihmiset olivat tunnustaneet mitä olivat tehneet. En muista nyt nettisivua, mutta oluin tehnyt yhteisön siitä, Tunnustukset, jpossa saa täällä galleriassa sanoa mitä sydämellä pon. Toivon sinne nmahdollisimman paljon ihmisiä. Ei nyt dsinäänsä väsytä, mutta saa nyt nähdä mitä tulee tapahtumaan (on toki vielä viinaa). ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi merkintäMaanantai 11.02.2008 01:28

Heräsin tänään siinä yhdentoista maissa. Olin koneellqa katsomassa viime yön tapahtumia. mesessähän oikeastaan enemmän olin. Joitakin viisauksia jaoin galleriassa. Minulta oli toivottu uutta äänimerkintää päiväkirjaan, mutta ne ovat vaikeita laittaaa, koska niissä kuitenkiiunn tulee kaikki ulos. Ei voi ottaa takaisin niin kuin tässä ja oikeastaan ainoa järkevä tapa olisi kirjoittaaa ylös mitä sanoa, mutta siinä menisi uskottavuus. Joka tapauksessa en edes voi puhua ensi viikolla, sunnuntaina ehkä, mutta en missään nimessä ennen sitä, koska en pysty kuuntelemaan sitä seuraavina päivinä. Kuitenkin olin koneella jälleen Youtubea katselemassa ja myöhemmin Tasavalta Viinaaa jälleen kerran. olen juonut sitä paljon, mutten läheskään niin paljon kuitn viime iltana/yönä. Onhan sitä vielä jäljellä, joten ei tiedä vielä. Noh ei nyt paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jälleen päiväkirjamerkintääSunnuntai 10.02.2008 01:36

Jo0ytain on nytten päoiväkirjamerkinnägtäö. nREi nytn tule heti mieleeen.''

tORSTAINA GTYAPAHTUI JOYTYAIN, B VBEDIN VIINAA J AJOITTRAIH si6ttteenn jotain.'

Perjanrtrtaijankatsoin mööäöki9hyoopyänja nvedin Tasavaltyagvbviinaagviinaa najaa sen swllaISTA.

tÄNÄÄN TYPEREÄ >eUROSAPORTINN SELOSTA VÄOITTTI mORGIN VOITTAANNEEN MAAAILMANCUPIN, BVAAIKKKA EI HÖN VOITTANUT, EWIENETÄNÄKÄÄÄN PÄOIIVCVÄNKI''ÄÄN JÄLKEEEJN. oN SIINÄLKKOIIN SELOSTAJA. Noooh ei siinä mitä JACOBSEN VOITTTI PITKRÄSYTRTÄKSÄÄ AIKAAAN. sditten nonei kai siinä mitän. Noh eooimkai sinä mitää. Otian aTa<savaöakata Viiinaa< j< ssitä olen liuopnnollisessti ottanut, ei kai muuta.''
''

Hyvääää iöllanjatkoa!


Lisäys 10.11.2008
Epäselvän otsikon korjasin, koska haluan aina otsikkojen olevan selviä :)
Jäi eilinen väliin, koosteen nyt kirjoitan.

Aamulla oli hieman univajetta. Kuitwenkin sitten myöhemmin lähdin Vuosaaren Alkoon. En viitsinyt mennä Kontulaan kahdesta syystä, 1. he eivät väkttämättä kohta myy minulle kun käyn siellä harvase päivä. Ne ovat jo oppineet tuntemaan minut, paitsi ehkä se yksi. ja 2. kun maksan matkan, haluan sen olevan pidempi. No ostin etsintöjen jälkeen tuttua Tasavaltaviinaa urakalla jälleen. Kotriin sitten ja suihkuun ja sen jälkeen sitten sitä <tasavaltaviinaa kurkusta alas. Oli luonnolisesti vihamielisyyttä tässä talosasa. Essi on varmaan ainoa järkevä tässä talossa, ihan yleisesti ottaenkin. Lopulta molemmat rauhoittuivat ja molemmat jatkoivata omia puuhiaan. Jatkoin ryyppäämistäni ja samalla pelailin Dino Crisis kakkosta. Tuli myös sanottua suu puhtaaksi tästä typerässtä maasta jkälleen kerran. Kun olin juonut 0,7 litran Tasavaltaviinani niin menin nukkumaan, oli muutenkin peini väsymys huonohkojen yöunien takia.

Tänään heräsin siinä yhdentoista aikoijhin. Olin pitkästä aikaa nukkunut heräämättä kertaakaan yön aikana, siis pitkäksi aikaa. Menin sitten koneelle. Jälleen tuli katsottua Youtubin videoita. Aamulla lähinnä iRWIN gOODMANIN ja myöhemmion Spede >Shown hauskoja videoita. Söin myös aamiaista siinä välissä. Sitten myöhemmin otin repustani uuden Tasavaltaviinani, jonka olen kohta juonut. En oikewastaan paljoa muuta ole tehnyt. Katsellut televisio-ohjelmia ja Simpsoneita dvd:ltä. En nyt muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!

Super BowlTiistai 05.02.2008 01:29

Tänään heräsin siinä hieman yhdentoista jälkeen tai sitä aiemmin. Katsoin Super Bowlin jonka oli tulliut nauhoitettua viime yöstä. Nelisen tuntia tuli putkeen kjatsottua. Ei oikeastaan paljoa ole sen kummempaa siis tullut tehtyä. Tasvalata Viinaa tietystri ja televisoista. Maksoin veroja tälle typerälle maaöölle. Jos ei maksa, niin joutuuu vankilaan. DSuomi on paska maa.

Hyvää illanjatkoa!

Paluu EastWestiinMaanantai 04.02.2008 00:45

Jäi eilinen väliin, joten koosteen siitä kirjoitan nyt.

Eilen heräsin jossain vaiheessa. Sitten jotain tein ja siinä seitsemän aikoaijhin Jcobin kanssa Eastwestiin. Ensin toki hänen luokseen. Katsoimme videoita Youtubesta ja joimme kaljaa, Fisshiä, Jägermeisteriä, Absinttia ja sen semmoista. Lähdimme sitten Eastwestiin pitkästä aikaa. Ensimmäinen lauluni ei mennyt ihan pitkeen vaikka Baarikärpänen olikin. Loput menivät dsitten huomattavasti paremmin. En jaksa nyt tässä selostaa mitä kaikkea sielltä tapahtui kun on aika ikävässä tilanteessa tällä hetkellä. Pienimuotoinen tappelu tuli ja minullakin erään huumehörhön kanssa lievä tilanne laulaessa. Yövyin Jcobilla ja heräsin sitten hieman kymmenen jälkeen ja sopivasti mäkihypyille.

Jooh en millään jaksa selostaa vaikka käsikirjoituksen laadinkin. Nyt kun ei ihan mikään pasras mahdollinen hetki ole. Tasavalta Viinaa,televisioyta ja jotain muuta kai.

Hyvää illanjatkoa!

Lyhyen tauon jälkeen päiväkirjaaTiistai 29.01.2008 19:14

On jäänyt pari päivää välistä sillä en jaksanut kirjoittaa päiväkirjaa. Viikonloppuna ainakin katsoin mäkihyppyä ja join viinaa taas urakalla. En paljon muuta muista.
Eilen heräsin aikaisin, enkä enää saanut unta, eli oli aika väsyttää. Katsoin Youtubesta kaikenlaisia koomisia videoita ja kyllä nauratti täällä. Lähdin sitten myöhemmin Alkoon suhteellisen tärisevillä käsillä ja ostin jostain syystä vain kolme 0,7 litran Tasavalta Viinaa ja join yhden niistä. Usein on käynyt niin, että menee väkisinkin vielä toisestakin.

Tänään heräsin jälleen tuttuun tyyliin kahdeksan aikoihin, mutta tällä kertaa jatkoin unia ja heräsin siinä kymmenen maissa. Olin nähnyt niin merkillisen unen että. Olin lintsannut liikuntatunnilta ja rangaistukseksi jouduin erääseen kurssiin, jossa nukahdin kesken tunnin. Se oli sen verran paha teko, että minut laitettiin vankilaan ja vietiin laivalla ulkomaille muiden vankien kanssa. Onnistuimme karkaamaan laivalla ja luonnollisesti teloitimme jokaisen vartijan. Sen jälkeen otimme aseet ja veimme ne rajan yli, siihen se sitten jäi. Tuosta ei kyllä kovin moni hyvää elokuvaa saisi.
Joka tapauksessa minulla on nuha tänään. Minulta on pyydetty tekemään lisää äänimerkintöjä, mutta ainakaan nyt en niitä tällä äänellä tee, vaikka en ole varma onko ääneni muuttunut. Noh tänäänkin ole katsellut Youtuben videoita lisää, hauskoja on. Olen oikeastaan ollut koko päivän koneella. Avasin äskettäin Tasavaltaviiinapulloni ja sitä juonut hieman. Tein tämän päiväkirjan näin aikaisin siksi, että en aio todennäköisesti enää koneelle tänään.

Hyvää illanjatkoa!
Joo elikkä heräsinn siinä yhdentoista aikoihin. Oli viime yönä puhuttu jälleen galleriassa asioita..en taida pahemminnin jaksaa paljoa muistella tässä. Lyhyesti viinaa, dvd/tv:tä ja peliä. Kai siisnä jotain muutakin oli.


Hyvää illanjatkoa!

Myrskyisä päiväPerjantai 25.01.2008 01:42

Heräsin tänään siinä kahdentoisen aikaan ja aikoinaan nousin ylös-. Katsoin pari jaksoa Pulmusia ja luin uusimman Seiskan, Lähdin sitten itäkeskukseen keskelle lumimyrskyä läheess sokkona. Eteen ei siinä myräkässä pahemmin nähnyt. Kuitenkin metrolla sitten Itäkeskukseen ttyövoimatoimistoon, Alkoon ja kelaan. Siellä ei enöö samanlaista myrskyä ollut. Kotia sitten sen jälkeen. Tuli nyt puhuttua säästä päiväkirjaan varmaan ensimmäisen kerran. No ainakin tuli puhuttua sen sellaiista paskaa niin kuin paremmissa piireissä on tapana. Kun tuli kotiin niin äitini oli kipeä, 38.2 astetta kuumetta, minusta se ei todellakaan ole paljon ja en voinut oikeeen ymmärtää koko asiaa sillä olen noissa asteissa ollut ihan normitiloissa. Joka tapauksessa tein itselleni karjalanpiirakkaa ja munavoita. kaitsoin Simpsoneita ja sitten join Tasavalta Viinaa. Katsellut ole televsiosa ohjelmia paljon kuten torstaina on tapana. Ei kai sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!