IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

TähtikuvaajaPerjantai 29.07.2011 01:24

Tänään tuli se herätys taas töihin ja sinnehän oli mentävä. Olin unohtanut pureskeltavat alkoholinhajupoistopurutabletit kotiin ja fuck, mutta onneksi pidän varavarastoani työhuoneessani ja sain parhaani mukaan sen vanhan alkoholin hajun pois suusta niin hyvin kuin vain pystyy. Toki pesen aina joka aamu hampaat, mutta ei se ole sama asia. Se on muuten helvetin kallista aineitta. 10 purutabletin pakkaus maksaa noin kuusi euroa. Käytin samaa ainetta tänään myös ruokatunnilla sen jälkeen kun olin syönyt liiallisen määrän valkosipulia pizzan kanssa.
Kotiin lähdin S-Marketin kautta kun ostin 24 pakkauksen kaljaa tänne juotavaksi. Niitä sitten täällä olen juonut. Sain täällä myös uuden natsan melkein kolmen kuukauden tauon jälkeen, Tähtikuvaajan (1000 sydäntä kuviin tai videoihin) ja natsapisteeni ovat nyt 855. Olen myös katsellut paljon ohjelmia ja ladannut, ja lataan edelleen, uutta virustorjuntaa koneelle. Koska vasta 44% on tullut ladattua siitä kuudesta lähtien, aion pitää konetta päällä koko yön ja toivoa parasta. Tänään ei sitten tullut videota, sillä lataan tuota virustorjuntaa, mutta kai sen otan viikonlopun aikana. Minulla ei oikeastaan tässä mitään muuta mieleen tule.

Hyvää illanjatkoa!

MätäkuuSunnuntai 24.07.2011 01:55

Tänään alkoi mätäkuu. Mikäli joku ei tiedä mikä se on, niin lue jos jaksat: http://fi.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4t%C3%A4kuu ja kirjoitan tätä jo nyt (13:01) sillä minusta tuntuu, että olen illalla niin kännissä, ettei kirjoituksestani saa yhtään mitään selvää. En saanut paljoa unta viime yönä. Nukuin jotain kuusi ja risat tuntia jos katsoo edellistä kommenttiani galleriassa. Noin vartin kuluttua heräämisestäni, aloin ryyppäämään Vilmaa, jonka ostin eilen Alkosta. Olin juonut kyseistä juomaan siinä 2000-luvun puolivälissä aikoinaan. Se juoma sopii ehkä paremmin naisille, mutta hyvää se silti on. Eilen meni lujaa taas galleriassa, mutta moni on tottunut siihen. Vilma alkaa loppua kohta ja alan kohta ryyppäämään viskiä. Klo on nyt 13:10 ja jatkan kirjoittelua myöhemmin.

Kelloe on nyttene semmoiset 20:21 hanahs haahs ja silleen. Olen nyt saanut outoja havaiantoja päässä ja ehkä vaiann päässää. V9ilma tuli ryypättyä ja viskipullokin meni. Seuraavaa spulloa sitten kurkusta alas. Vittu näin hienoen hallusinaation. Jatktojohto luikerteli itsekseejn kuin käärme. Katsosnun sitä myäös nyt, siinä se käärmeen lailla liikkuu. Onm memennyt aikalailla ohi anuo terasssikelit, kun olen vaai nn ryypännhyyt sisästiloiddsa. Noohd, mutta ninnannunnai on silti vieleä päivää jäljellä j ajatkertaan myöhemminö.

Nygyttno9o9n sem,oiinren tilsnnrr, notttss ksiikkim kksttoo miua taai jotai. kaiakesta huolimatta sminä minä njvyt aolana lopulifvpouwerterpelllla tätä ja silleeeeen, notta silleeen.

Hyvååäää illanjatkojoaao!
Tänään tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta siitä kun marsalkka Mannerheim myönsi ensimmäisen Mannerheim-ristin. Se tuli eversti Ruben Lagukselle. Joka tapauksessa lähdin töihin vittuuntuneena ja odotin sitä hetkeä taas, että pääsisin pois. Päivä oli melko tylsä, muttei läheskään niin tylsä mitä edellinen päivä oli. Pääsin lopulta pois ja suuntasin kohti Alkoa. Ostin viskipulloarmeijan lisäksi myös hieman eksoottisemman näköisiä juomia, Kuten Vilmaa ja kolme Mojitoa. Ne sopivat terassijuomakseni. Niin siis minulla on pihalla oma ”terassi”. Piti pakata niin hyvin, että kaikki varmasti mahtuivat reppuuni. Ihmiset hieman katsoivat minua hieman kummallisesti. Onnistuin vielä ostamaan kolme kanahampurilaistani, mutta ne liiskautuivat täysin repussani. Kotona söin ensimmäisen kolmesta hampurilaisista. Aloitin viskin juomisen sen jälkeen ja sitä onkin sitten lähinnä tehty ainoastaan. Ei viinaa ja galleriaa kummempaa siis. Kohta alkaa South Park –maratooni ja taidan alkaa katselemaan sitä.

Hyvää illanjatkoa!

Oman sydämen saaminenTorstai 14.07.2011 01:12

Heräsin väsyneenä seitsemältä ja pakko oli raahautua töihin. Ainakin oli tekemistä kuitenkin. Piti tehdä paljon paperitöitä ja myös jonkin verran ruumiillista työtä.
Lähdin sitten lopulta pois ja kauppaan ostoksille. En tällä kertaa ostanut kaljaa, sillä siellä on kunnon läjä jääkaapissa. Minulla oli reppu täynnä ruokaa ja kädessä kissanhiekka paketti täydessä bussissa. Vein siis aika paljon tilaa. Menin ihan pokkana istumaan pikkupojan viereen. Hänen äitinsä katsoi minua murhaavasti, kuin olisin joku pedofiili. No en minäkään haluaisi, että minun näköinen mies tulisi lapseni viereen istumaan. Kotona sitten otin heti virkistävää kaljaa kunnolla rasittavan päivän jälkeen. Ajattelin myös ovelasti hommata itselleni uusia natsoja. Minä nimittäin annoin muutamalle alkuaikojen päiväkirjoilleni sydämen, virhe. Sydämet tilastoidaan natsoille ainoastaan toisten ihmisten antamina. Minulla on siis edelleen vain 28 natsaa yhteensä päiväkirjoihin. On juteltu uskosta uskovaisen kanssa, joka peräti antoi puhelinnumeronsa. En kuitenkaan paljasta naisen henkilöllisyyttä. Tuorein videoni kun on herättänyt melko paljon keskustelua, kaikki eivät pitäneet siitä. Sen on nähnyt julkisesti toistaiseksi 41 henkilöä. Mutta, mutta, ei kait tässä sen kummenpia. Lisää kaljaa juomaan ja jossain vaiheessa nukkumaan. Huomenna on taas helvetisti paperitöitä odottamassa.

Hyvää illanjatkoa!

Tietotekniikka on perseestäPerjantai 01.07.2011 02:11

Heräsin vasta puoli yhdeltä ja katsoin elokuvan Kiss of the dragon. Aloin ryyppäämään viskiä tavalliseen tapaan ja pelasin Vacation Mogulia vaikka kuinka kauan. Tietokone ei suostu päästämään nettiin (Vacation Mogul on ladattu peli koneelle) ja näin ollen olen epätoivoisesti yrittänyt päästä galleriaan, joka onnistui toki kännykällä, mutta natsametsästyksessä en luota kännykkään huonojen kokemusten takia. Tietotekniikka on perseestä. Jos nyt onnistun olevan liikkumattomana, niin ehkä saan uuden kuvan web-kameralla. Eipä muuta. Oho, ei tullut kirjoitusvirheitä. Saavutus sekin.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkon nimipäivät numero 26Maanantai 27.06.2011 02:10

Täsnään olsis ass88ss8s b minub nimpparit kq silleen. Heräilsisn sjossaiaan vaisheessa, josksus ennnenene ekymmentän aamulla ja sitten katsoisn LKummeloi kkultakuumeen ja aveytelin hiema Gatoredia ja sene jälkeeen eALoiiurtin vetelemään viskiä. Unaohduttu l’ähsess koko päiväv hja silleen. Pakko kait yrttää muistella djdotaian ntästä p’äivästäs, mjuttteei voi muustaa. Visttu vie keun on vaanan viskisä vedelety ja eie oikeen muuta, aiankaan muiusta. No vittu. Esisk kaiatr tässä muutta kusnn se ei emuuuyrta voi muistaa vaikka aon varmastis paljon muuta jota apoitää sanoa, mutta se eo vaaann muistu mileleen. Notta sdoööölleem.

Hyvvvääv ilannjjaatakoa!

Pitkästä aikaa etusivullaLauantai 18.06.2011 02:04

Heräsins tänään siinä kymmenene aikoihin ja energiajuomien turvin tritin selvitä, mutta väsymys painoi edelleeedn. Katselihnn Seinfeldia aja sitten aloin juojmaan viskiä ja sitä ollaana ryypätty koko päivä ja ilta- koko tämä valaveillaoloaiaka on tungtunut ikuisuudelta. Tilasin tänään itseni pietkästä aikaa. Edellisesrä kerrasta varmaan yli vuosi. Täsmäs kuva pääsi etusivulle romantikko86 oli joo kiva kuva :D tarattee sydämebn jokaiseen kuvaan. Viskikänniöä vedelty ja tehhty jotain, jojka olen jo unohtanut, notta silleeln. Myöskisn nyt on tunne sellainene, että jotain oleellista jäi sanomatta.

Hyvää illanajatkoa!

Vuodesta on jäljellä 200 päivääKeskiviikko 15.06.2011 02:16

Tänä päivä meni taas siihen, että herätys vasta vartin yli kaksi päivällä. Minun piti viedä papereita Kelaan ja sitten kiertelin ympäri Itistä, kun piti mennä ihan toiselle puolelle Itistä. Käväisin Alkossa ostamassa viskiarmeijani reppuun. Minä kävin myös Hesburgerissa ostamassa mukaan hampurilaisen ja se piti tunkea väkisin reppuun. Päätin käydä myös Anttilassa ostamassa Seinfeldin seitsemännen tuotantokauden. Koko tuohon episodiin meni yhteensä yli kaksi tuntia. Olin kotona noin puoli viiden aikoihin ja katselin Salkkareiden uusintoja ja vetelin viskiä. Myöhemmin katselin yhden jakson Seinfeldiä, samalla hampurilaista syöden, pari jaksoa Peep Showta ja ei kait sen kummempia. Niin ja minulla on ollut galleriassa jatkunut se periaate, että jokaiseen kuvaan sydän, eli oletuskuvana vanhimmasta uusimpaan. Saas nyt nähdä miten pitkään se jatkuu. Ei kait muuta sitten. Viskikänniä jatketaan.

Hyvää illanjatkoa!

My best faceSunnuntai 12.06.2011 02:27

Tänään tuli herättyä jo kymmeneltä ja en saanut unta sen jjälkeen. Yritin toki, muttei uni tullut. Sitten ajattelin sängyssä katsella pari jaksoa Seinfeldia samalla juoden siideriä. Olen keräillyt kaupasta siideriä ja lonkeroa juodakseni niitä pihallani minun omalla terassillani. Naapureiden äänet kuuluivat yhdestätoista eteenpäin kun he pelasivat korttia kaveriporukalla. Ei siellä pysty mihinkään keskittymyämään kun he puhuvatkin melkein huutaen. Kuuluu sisälle saakka äänet selvästi tuolta ulkoa. Viskikännin aloitin kun nousin ylös sängystä. Vedellyt kunnolla taas, mutta vielä ajatus pelaa. Pelaamisesta puheen ollen, kävin pitkästä aikaa OkCupid –sivustolla. Pelasin sellaista peliä, jossa minä olen muka psykologi ja yritän ulkonäön perusteella arvata kumpi on tehnyt kyseisen teon. Ne ovat ihan oikeita ihmisiä ja myös minä laitoin omat tietoni ylös, jotta muut käyttäjät voivat arvata olenko minä tehnyt jotain sairasta kun kuvani näkevät. Sinäänsä mielenkiintoista saada selville ihmisten häpeällisiä tekoja/ajatuksia. Katsoin myös My best face –osion. Luulin sitä aluksi täysin erilaiseksi. Luulin, että siihen ladata oma kuva ja sitten kone muokkaa siitä niin hyvän kun voisi saada. Esim. rypyt pois ja sen semmoista. Ei mennyt sinne päinkään. Laitetaan kaksi parasta kuvaa ja laitetaan sitten sitten sellaiseen pienet tiedot tiedot itsestään ja sitten se menee vertailuun tai jotain. Sitten oli muistaakseni 65 paria joista piti valita kumman kanssa menisi treffeille kuvan perusteella. No sitten tulee kait sähköpostiin jotain tietoja, miyten minun kuvani on pärjännyt. Valitsin kuvikseni kaksi kuvaa, joista kumpikaan ei jostain syystä koskaan päässyt galleriaan asti. Sitten jatkoin parien vertailua ja olen verrannut 808 eri naisparin ulkonäköä. Olisi hienoa jos se olisis pudotuspeli ja lopussa selviäisi kuka olisi se viehättävin.
Klo on nytten 20:17 ja jatkan myöhemmin.

Joohs ntt jatkan tässä ollessa 23:22 ja tässä välissä katselin Formuloiden aikao-ajot. Väärä mies paalulla, aVettel taas. Siineä se oikeastaan siinäs ollut. Ei oikeene sen kummenmpias. Ytritän epätoivoisesti saada jokaiseen kuvaana sydämiä ja menen menneestä nykyisyyteen ha sja laitan oletukseene sen johon tarvii sysdämen. Vittu mitä kuvia oleteuksessa. Ei kait tässä paljoa muuta ja silleen ja ninnannunna ja sillen.

Hyvää illanjatkoa!

Liian suuri lupausTiistai 07.06.2011 02:36

Tä’nään tuli herättyä siinä kymmenen aikoihin ja pistin pari jaksoa SEinfeldiä pyörimään. Olin eilen kyllä niin fucked up, ettei mitään rajaa. Kun katsoin galleriaan, niin olin aika wtf kun huomiasin laittaneeni itsestäni apinaversion, no ainakin se on se viikon kuvani. Olisi vituttanut ihan helvetisti jos en eolisi saanut uutta kuvaa. Minähän otan kuvat vain natsan takia. 35 viikkoa jäljellä, voi vittu. Olen liian vanha tähän paskaan. Minulla oli jääkaapissa yksi lonkero, jonka vedin kurkusta alas. Suu oli jälleen kerran kuiva kuin Saharan autiomaa. Sen jälkeen viskikännin aika. Olen vedellyt viskiä pitkin päivää, mutta kirjoittelu sujuu yllättävän hyvin. Kännäämisen ja muun normaalin toiminnan lisäksi olen saanut viestiä sähköpostiin. Minulle luvattiin elämäni rakkayus 19,90 eurolla kuukaudessa. Minusta se on aika kovan luokan lupaus. Pienellä kirjoitettuun tekstiin oli laitettui 199 euroa kolmesta kuukaudesta. Hieman omituista. Kannattaa aina lukea myös se pienellä printattu teksti- ja silleen. Taisin myös tänään saada uuden kaverin täältä galleriasta. En ole aivan varma. Lisäksi myös tänään minulla on ollut peräti kolme eri oletuskuvaa. Kerron sinulle nyt, jos et kerro kenellekään, niin tavoitteeni on saada jokaiseen kuvaani sydämebn. Ajattelin tehdä ovelasti ja vaihdella oletuskuvaani. Voi perkele vuorokausi uhkaa loppua pikkuhiljaa. Jäljeen sellainen tunne, että jotain jäi mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!