IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Otsikko-ongelmat alkavat taasKeskiviikko 01.10.2008 02:47

Heräsin tänään puoli yhdentoista maissa, olin täällä tuskallisen kauan ilman ainuttakaan olutta. Lähdin kahden maissa ostamaan aterian Chico´sista. Niin hyvää pihiviä siellä on. Kotona sern söin ja samalla katsoin elokuvann joka kertoi 35-vuotiaasta amiehestä joka asui edelleen vanhempiensa kanssa! Join toki kaljojakin siinä samalla. Kalajat alkavat olla finaalissa. Nyt noiden Amore Mion kisojen jälkeen on tapahtunut kolme asiaa, jotka muuttavar minut taas siksi vanhaksi kunnon Jarkoksi , eli väkevillä pää sekaisin ja ei muisytikuvia ja bussiin rahalla, sitten myös pitäisi varmaan töitä hakea. Työn saaminen ei kylläkään mikään saaviutus, sillä siihen on pystynyt niin moni suomalainen, mutta vain ykjsi voi olla paras Amore Miossa, MINÄ!
niin ja sitten Tasavalta Viinaa taas vaihteeksi pitkän kaljakuurin sekä Huttusten jälkeen, kerran ratkesin väkeviin sinä aikana. Nyt taas huomenna Alkoon viinaostoksille ja se vanha Jarkko takaisin. Minulla olikin niitä kova aikävä.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanajatkoa!
Luonnollisesti jäi eilinen väliin.
Sunnuntaina siis heräsin hieman vittuuntuneena sen riippakiven takia ja silleen. Katsoin Formulat ja Alonso voitti kilpailunn 20. kerran ja pääsi voittotilastoissa tasoissa Mikä Häkkisen kanssa, joka mys samana päivänä täytti 40 vuottaa. Katsoin myös Simpsonit ennen lähtöäni Amore miolle
Valentina oli nsopivasti auki peräti kolmeenj, joten juutuin sinne. U Nikunen ei ollut siellä koko iltana. Kilpailu oli siissiinä, minä olin jälleen paras suomaöainen arvokisoissa. Budjetissa jossa oli 88 euroa, jäi 16 euroa ja otin kahdeksannen tilan maaislmanlistalla. U Nikunen oli toiseksi parahaana suomalaisena 13. Yhteensä suomalaisia otti osaa kisaan 1577 kappaletta. Minun ja Nikusen kisäksi voisi oikeastaan sanoa että kaksi muuta ovat hyviä, kaikki muut ovat naurettavan surkeita. Jos luet tämän ja otit osaa kisoihin ja et ole Globalissa, niin olet surkea pelaaja etkä edes minun mielestäni kuuluisi ottaaa osaa noihin kisoihin, sillä olet niin naurettavan heikko. raaka fakta.
Italiaislasinet ottivat neloisvoiton, Filippo Coccehella maailman paras.
Saamalla myös eräs mustalainren yritti myydöä minulle nahkatakkia 40 eurolla, maksoi kuulemma kaupassa 699 euroa! Kiedltäydyin ja myöhemmin hinta oli 15 euroa! Hän tarvitsi taksirahaa. Jos hän tarvitsi rahaa taksiin, niin miksi hän tuhlasi rahaa kaljaan?
Lähdin kapakassta pois noin puoli kahden maissa. taksilla kotia ja silleen. Pelibudjettiin jäi 16 euroa, yhteensä oli 270 euroa. Luonnollisesti en saanut unta koska olin niin onnellinen. Lopulta se uni tuli.

Tänään heräsin hieman ennen kahtatoista. Sitten hetkene päästä Kontulaan kaljaostoksille. Oli outua kun ei tarvinnut mennä kisoihin. No ei kai tässä enää sen kummempia, voi olla että on vielä paljon, mutten halua koneen jumittuvan nyt.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 20. päivä ja silleenSunnuntai 28.09.2008 02:28

Heräsin joskus yhdentoista maissa. Olin ottanut unilääkkeen puolikkaan ihan muuten vaan vastrmuuden vuoksi kun tuo mummoni on täällä yötä ja öäitini nukkuu samassa huoneessa kanssani. Pitäisisköhän tänä yönäkin ottaa? Kun se yuöpyy ikävä kyllä tämänkin yön.
Hieman heräämisen jälkeen amiaiselle ja sitten lähtö Kontulan kautta Itikseen Valentinaan Photoplayn kimmppuun. U Nikunen ei ole noussut millään ja minä tein kisojen oman huippautulokseni ja samalla myös yksittäistuloksissa korkeampi kuin Nikusen pojalla.
Kotiin formuloita katsomaan ja Massa veti paalulle onneksi. Kaljojem kimppuun soitten ja syömään.
Huomenna menen Itäkeskusksen menomestoihin aluksi, Bohemia aukeaa sunnuntaina jostain syystä vasta klo 22 ajs sitten menen sinne. Pelibudjetissa on 88 euroa peräti! Minä todella toivon ettei kaikki mene, valitettavasti minä en sitä yksin päätä, vaan Vantaan kauhu.
Noe i kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 19. päivä ja silleenLauantai 27.09.2008 01:34

Tänääm heräsin hieman aiemmin ja katsoin Frendit ja aamiaisillaa ja sitten kohti keskukstytaa etsimään paikaa jokja olisi auki sunnuntaina/maanantaina yli yhteen. Niin ja Photoplay kone myös. Löysin nyt kolme, paitsi että yhteen niistä minulla ei oikrein ole menemistä. Hiuntasuhde on kuitenkin sitä luokkaa, että ehkä parempi olla Bohemiassa ja sitten vaikka rtaksilla kotia. Säässtyisi suhteessa rahaa.
Olisn toki myös peleillä ja onnistuin nostamaan hieman keskitulostani U Nikusen oleban yhä samassa tilassa. Nyt on kaksi päivöää ja tasan 100 euroa pelibudjetissa. En valitetettavasti ole selvinnäkijä, joten pakko mennä, ja U Nikunen ei anna mitään ilmaiseksi. Tämä on kova peli ja edelleenkin jos samassa baarissa AOLtaisiin niin voi olla että asioita hoideltaisiin nmyös fyysisellä väkivallallla. Se on pelin henki.
Kodissani sitte 18 kaljan voimalla ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 18. päivä ja silleenPerjantai 26.09.2008 01:46

Heräsin vasta hieman ennen kahtatoista ja tein itselleni kaikenlaisia asioita ennen lähtöäni taas suhteelelisen väkivaltaisen näköisenä liikkeelle. Tutusti Kontulan kayyrra Itäkeskukseen. Tällä kertaa pääsin Hemmingwayhin ja peleille. U Nikunen on edelleen takanani ja otin häneen eroa jälleen. Hemmingwayssä se on itse asiassa helpompaa kun siinä iskee nopeammin. Tällä kertaa maailmanlistalla oli italiasiasilla kolmoisjohto. Maailman paras on toistaiseksi Filippo Cocchella. Että silleen.
Yritin myös saada uhkapeleillä lisää pelivarausksia. Olin varma, että bvoitin jaon suoralla, mutta ei. Siis hei SUORA! sen voittaa vain täyskäsi, väri, neloset ja värisuora! Nohns se on pelin henki.
Kuitenkin oli aika lähteä ja kotria kohti. Niin jha toki Lidlistä ne 18 kaljaa. Juomaan ja televisiota kotia.
Niin ja muuten jos te tiedätte Hwelsingin keskustassa baarin joska on auki sunnuntaina vähintään yhteen niin voitteko kiltisti kertoa minulle? Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 17. päivä ja silleenTorstai 25.09.2008 02:13

Tänään hersin yhdentoista maissa ja sitte n suihkuun ja katselemaa n televisiota ja aamiaiselle. Sitten kovanaamaisena taas liikenteeseen. Kontulan kautta Itikseen Valentinaan. Kuteb arvata saatrtaa, niin nemesikseni oli mennyt eteeni ja olin nyta hänen perseessään kiinni. Saikamoista jojo-meininkiä on, kuten viime vuonna. Ohi menin jonkin aja yrittämisen jälkeen. osallistuin myös Shangain arvokisoihin. Olin täysin surkea niissä. Onneksi olen Amore Miossa tämän maan paras U Nikusen ohella, muut ovat kaukana takana. No sitten kotia ja toksi siis Lidliin myös ostamaan 18 kaljaa ja niitä juonut, kaksi myynyt. Internetissä olen myös yrittänyt etsiä baaria joka olisi sunnuntaina auki vähintään yhteen aamulla. EI nyts ole vielä löytynyt.
Ei kai muuta.

Hyvää illanajtakoa!

Amore Mion 15. päivä ja silleenTiistai 23.09.2008 02:42

Näin viime yönä kamalaa unta. Joiuduin tekemisiin uuden lajin kanssa, kärpäsmiehet. Miesten naamat oli nenä paskaksi hajoitettu, silmät helvetin tarkkoja ja refleksi kuin kärpäsillä. Vartalo helvetin hoikka ja olivat eläinmaailman täydellisimpiä ihmisiä. He halusivat pistää maailmaan lisää kaltaisiaan. Minä olin sistä vasrtaan ja taas kerran sankarin roolissa. Sain vastaani kuusi sellaista "ihmistä" ja voitin heidät, mutta sitten jotenkin minut saatiin leikkauspöydälle ja minuun pistettiin kolme erilaista piikkiä ja kaikki tyypit ympärillä vain nauroivat. Kun heräsin niin oli jotain hämärtää muistikuvaa, mutta kohta taas kolme lisää piikkiä ja kamalat tuskat. Kun lopulta olin vapaa, niin minulla oli kärpäsen refleksit ja minulle annettiin käskyjä tehdä erilaisiaa käskyjä. Esimerkiksi murhasin minulletärkeitä ihmisiä ja jouduin taistelemaan erästrä toista kärpäsmkiestä vastaan todistaakseni uudet voimani. Murskasin sen kuin pienen kärpäsen. Jonkin ajan päästä olin taas normaali Jarkko ja jossain puutalossa, kun satojatuhansia ampiaisia tuli talooni ja kimppuuniu. Kamala uni. Noiden unien aikana uskon saadeeni kaksi unihalvausta, molemmat piikkien aikana. Kamalia, eli siis painajainen.

Kamalan heräämiseni jälkeeni ihan normaalisti aamiaiselle ja hetken aikaa galleriaassa ja sitten Itäkeskukseen tutulle Amore Miolle. Un Nikunen ottanut jälleen kiinni ja otin ihan niukasti nyt kaulaa. Vielä on viikko, tai no kuusi psäivää nyt. Budjetisdsa jälhellä 140 euroa tasan. Jos tietäisin U Nikusn olevan poissa plistä, niin rahat menisivät paljon muuhun.
Kaljoja sitten kotiin juomaan ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 14. päivä ja silleenMaanantai 22.09.2008 01:51

Tänään siinä kahdentoista maissa herätys ja kohtu <itäkeskuksta joisssa otin osaa jälleen Amore Mioonn hja onnistuin jälleen hieman mennä karkuun U Nikusta. Viikon päästä se loppuu.
Kaljaa ostamaan ja silleen niitä kotia sillen juomaan. pah ei nyt jaksa oikein kirjoitelala.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 13. päivä ja silleenSunnuntai 21.09.2008 01:44

Heräsin yhdentoista naissa ja lähdin jonkin ajan päästä Kontulan kautta Itäkeskukseen pasrturiin sekä arvokisoihin. Parturi oli minulle ilmainen kosaa äitini lupasi maksaa parturini, koska hän ei halua katsoa kasvavaa hiustani. Olisin muuten tehnyt itselleni perus hippi-lookin.
Arvokidoissa onnistuin nostamaan keskiarvoani lievästi. U Nikunen oli myös tullut takas, mutta ei ohittanut minua. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan.
Ostin Lidloistä kaljaa ja kotiin niitä juomaaan. Vielä muutamia jäljellä. Minä unohsin mitä piti sanoa. Ihan tosi, noh ei voi mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion 12. päivä ja silleenLauantai 20.09.2008 02:26

Tänään päiviksen ekirjoittamisen jälkeen loppuivat kaljat kesken kaiken ja pyrrin lopettaa siihen, mutten mahtanyt mitään. Viski, joka piti sääsytää myöhemmin, meni siinä sen jälkeen.n Se oli sellainen 0,2 litran kyuproslainen viski. Viinanhimot kävivät liian suuriksi. Ei voi mitään.

Heräsin yhdentoista maissa ja koska olin kyllästynyt puuroon, niin söin aamiaiseksi tomaatteja. Myöhemmin Valentinaan arvokisoille. Aluksi ei meinannut tull mitään, mutta sitten tein peräti kahdesti oman parhaan tulokseni. Nyt on eroa Nikuseen yli 300 pistettä! Maailmanlistalla kuudentena. Päiviäoon toki jälkeen. >kaksi tyttöä oli muuten sanonut minua ihanaksi ja halusivat minut heidän asuntoonsa. Antoivat puhelinnumeronsakin. Oletan tuon olevan vittuilua, mutta kai sinne voi soittaakin.
Koton join kaljoja,a joita ostin 18 kappaletta. HJarmittaa se viimeöinen tapaus.
Juopunut kaverinikin soitti ja halusi sinne, ei järkeä tassskaan siihen aikaan. Myös tälläkin kertaa sanoi miten paljon tykkää äidistäni. Joopa joo.
Ei kia muuta.

Hyvää illanjatkoa!