IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

NatsatKeskiviikko 29.09.2010 02:58

Eilisestä aikaisesta herätyksestä huolimatta en herännyt tänään aikaisin. Oletan kyseessä olevanm se että olin nukkunut toissapäivänä niin vähän aikaa, että univelkaa oli paljon. Noh heräsin toki useasti, mutta ylös vasta melkein viideltä illalla. Mitäs siinä sitten muuta kun ollut pienessä pelkotilassa ja kädet tärisivät niin paljon että kusella käydessä saa melkein orgasmin. Minä vähän liioittelin, mutta kyllä te tiedätte mitä tarkoitin.
Tärisevin käsin join viskiä ja katsoin ohjelmia twelevisiosta ja oleilin netissä. Huomenasin galleriassa jotain Natsoja, en oikein tajunnut tuota juttuja, mutta annoin ilmaiset vipit kahdelle parhaalle ystävälleni, Ikikselle ja Jcobille, niin ja yhdelle muulle. Natsat, nehän ovat judon vyön täytteitä. Olen harrastanut judoa lapsena ja sain keltaisen vyön ja kolme natsaa, lopetin hieman ennen oranssin vyön koetta. Jos olisin jatkanut aikuisiälle asti, niin olisin voinut saavuttaa mustan vyön ja 10 dania. Olisin Kurkimäen oma Ilias Iliadis (joka on samanikäinen kuin minä).
Tärisevät kädet olen kjoka tapauksessa saanut ghallintaan samalla tavalla kuin ennenkin, eli kännissä kuin apina niin sanotusti. On se viski niin hyvää, mutta aikaa alkaa kesken loppua.

Hyvää illanjatkoa!
Eslikkässiiss dtänään tutli hetättyä siisnä yhdeksäsn ja kymmenen e välissä suunnjuillllerrnr . Kävin skauapassa ostamassa ruokaa aja siideriröä aamiaiseksieni. Joiian sittene e ne e esiderirtt, ostin 12 jaa asidtten niiden ejälkeen visksiä normaaliin attaapassnsn. Katdsossins myös samat ohjelmata ja soilleen. Sydädmen e tykytyss sksuului kuin se eoisi sjotain 150 ja risat, eie kuinn tajuua, no ei kaiat sillä välä. Katssoisn myös eenntisajaan ko,mmentteja atutosta Juon liikaaa, a dsiitä yhteisösötä jossa olemn, vittu olen wannabe. Olaissns myöstt toki ihastunut tutohon emiliaan aiakoijnaan, muttaa se neyt meni neoiden ekomennettien myöt'ä nyt viimeistään.
Kävivn t'änöään myös siwassa ostoksilla, ostsins itselleni sdiideriä aamujuomaksi ja mayös ruokaa, vittu emeni yli 50 euroa. No saianpahan ainakin iltaruoana ja aamiasijuoman. Eia tässäs oikeen ole paljoa varaa edsees skirjoitela. Viskist ja siiderit maistsuuivat tän ään ja Emiliasta muistellut ja soilleen.

Hyvää illanjatkoa!

Siideriä pitkästä aikaaMaanantai 20.09.2010 02:20

Heräsin suunnilleen kuudelta illalla tänään, väsytti vielä silloinkin. Vitutttaa herätä niin myöhään, muttei sille oikeene mitään voi. Tai voi, muttsta silloin joududn jättämään unilääkkeet. Tiedän saavani unta ailman lääkkeitä, mutten voi ottaa riskiä aina.
Lähdidn herättyäni suoraan kohti Siwaa ostamaan ruokaa sekä alkaoholia, sillä minulla ei ollut tarpeeksi viinaa täksi päiväksi, jotaain puolitoistas pulloa.
Siwassa olia suuri masku, meni yli 47 euroa, innostuin ostamaan hieman siideriä. Aajattelin ostaa kaljan ja lonkeron sijaan pitkästä aikaan siideriä. Innostuin hieman sen ostamisessa. Seuraava asiakas minun jälkeeni katsoi minun ostosaldoani hieman omituisella ilmeellä, tekei mieli huutaa jotain että "mitä sä saatanan ämmä tuijotat?"
KOtiitn tultuani piti ottaa ensimmäinen siideri, sitten toinen jne., mutta pitähän sitä viskiäkin juoda ja vieroitus on poissa kun on kännissä. En itseasiassa ole eruokaa edes ssyönyt tänään, ei sität aina muista. Kaippa se epitää jotain vielä syödä tai jotain.
Ei tässä oikeene paljoa muuta keksi.

HYvää illanjatkoa!

Jälleen ongelmia mesen kanssaSunnuntai 12.09.2010 21:59

Kuten otsikosta näkyy, niin minulla oli jälleen ongelmia mesen kanssa. Ne ongelmat alkoivat itse asiassa, tai ryhdyin toimenpiteisiin, jo viime yönä ennen viime yötä, mutta koska se oli eilisen vuorokauden puolella, niin voin laittaa sen eilisen päivän puolelle. Minun piti laittaa jotain ihme viestiä puhelimella Hotmailin asiakaspalveluun, en oikein kunnolla muista siitä paljoa. Sain kuitenkin takaisin meseni ja voin taas jutella ihmisten kanssa muuallakin kuin galleriassa.
Yllättävän pirteänä tuli herättyä OkCupidin lähettämään tekstiviestiin ja päätin käydä siellä eilen, mutta ensin reissu Alkoon. Päätin kävellä sinne treenatakseni jalkojani sillä en halua joutuvani pyörätuoliin tai saada keppejä, koska ryyppäämisestä lähtee kyky kävellä kunnolla. Toivon skipata tuota jos jalkoja treenaa. Pääsin horjuvin askelin lopulta Alkoon saakka ja ostin viisi isoa viskipulloa. Myyjä katsoi hieman olemustani, koska olin vielä sekavana silloin ja lievästi horjuin. Onnistuin toki saamaan viinat ja lähdin pois ostamaan ruokaa itselleni.
Koska bussi meni sopivasti ohi, niin päätin mennä kotiin taksilla. Visa Electronista oli siru jollain tapaa irronnut, vaikka se antoikin minulle eilen rahaa automaatista, joten jouduin kuskille näyttämään henkkarit ja kirjoittaa kuittiin nimikirjoitukseni. Tärisevien käsieni johdosta nimestä ei saanut mitään selvää.
Tuon reissun jälkeen katselin Formuloiden Monzan aika-ajot ja join Fenixiä, joka pitää näläntunteen poissa ja jossa on vitamiinia.
Oli pakko hieman levätä ja sen jälkeen otin ensimmäisen viskini ja päätin katsoa mitä OkCupid oli minulle tarjonnut. Siellä oli tyttö melkein kuin unelma minulle. Meillä oli samanlaiset arvot romanttisissa asioissa, seurustelussa ja sen sellaisessa, asumme molemmat Helsingissä ja hän on vain minua vuotta nuorempi. Ainoa ongelma on vain se, että ei juo juuri koskaan ja minä taas kännissä joka ikinen päivä. Että se siitä sitten ja silleen.
Olin loppuajan lähinnä viskiä ryypännyt ja ollut netissä sekä katsonut Seinfeldiä DVD:ltä. Ihmetyttää miten kirjoitus sujui noin hyvin vaikka olinkin kännissä. No hyvähän se on, varsinkin näin pitkässä päiväkirjassa. Ei kai tässä muuta.

Tuon yllä olevan kirjoitin jo eilen, mutta netti ei toiminut, jonka takia en päässyt laittamaan tätä galleriaan. Minua kuitenkin vitutti sen verran noin pitkän kirjoituksen jälkeen, että päätin laittaa sen tänään. Minun piti hieman muokata sitä siten että sana ”tänään” oli eilen jne.

Mutta jokatapauksessa tänään (eli siis sunnuntaina) en ole paljoa tehnyt. Katsoin Formulat ja olen viskiä juonut. Koska netti tällä hetkell’ toimii, niin laitan tämän nyt varmuuden vuoksi jo nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Hugh Grant 50 vuottaPerjantai 10.09.2010 02:43

Joo eliekkäs näyttelijä Hugh Grant ntäyttää tänään 50 vuotta ja en n keksinyt siis taaskaan mitään otsikkoa ja laitoin tuollaisen. En edes spidä siitä, pidädn enemmän Adam Sandleristaa, jolla myös tänään sysnttärit.
Noh se nyty meni taas siihen ettät nukuttua tuli, ei aavistustakaan monelta menin nukkumaan, muatta todennäköisestsi useita taunteja nukuttu. Piti laittaa yksi työhakemus, toivottavasti en saa sistä työtä. Vaiakka enhäen halunnut alunperin edellieseenkään työhön, mutta viihdyidn sitten siellä kuitenkin hyvin.
Ryyppäsin sitten taas viskiä ja ryyrppään sitä edelleen ja tilasisn ruokaa taas kerran netistä.
Eis oikeastaan tule mieleen muuta ja akun se aikakian alkjaa vuorokausi kesken loppua. Eipä kait muuta.

Hyvää illanjatikoa!

Qatarin itsenäisyyspäiväLauantai 04.09.2010 02:49

Kuten huomaa njo otsikosta, niin tänään on Qatarin itsenäisyyspäivä. En keksinyt otsikkoa, joten katsosin wikipediasta jotain mitä voisin otsikoksi laittaa.
Tänään heräsins melko myöhään, en oikeastaan edes tiedä. En oikeine tiennyt milloin nukuin ja milloin en. Tai oikeastsaan heräsin kahdelta ja sittene ajattelin levätä, en esitten tiedä nukahdinko vai en.
Katsoins pitkästä aikaa Ben-Hurin herärttyäni, helvetin pitkä elokuva ja se eon vieläkin kesken kun tietokone sammauu usein elokuvaa katsellessa jaostain syystä. Tilasin netistä ruokaa, sellaisen helvetin ison hampurilaisen kun ei sität aina jaksa tehdöä ruokaa.
Olen ryypännyt viskiä lähes heräämisestäni lähtien ja sitä samaa mit’ä yleensäkin, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Minä elän!Torstai 02.09.2010 02:52

Muistaakseni näin sanoia Aleksis Kivi. Ennustsukseni mukaan minun piti kuolla elokuussa 2010, mutta tässä minsä vielä olen. Vituttaa sinäänsä kun ajattelee. Olainhan se vähän arvattavissakin, kun en ymmärtänyt jokaista kysymystä edes. Osaan ahyvin englantia, muttene sentään mikään sen kielen maisteri ole. Joka tapauksessa ihmiset tarvitsevat sellaisen testituloksen joka on aina oikeassa!!!
Noh jos nsyt palataan tähän päivään, niin enpäes ole muuta tehnyt kuin viskiä juonsut ja katsellut kaikenlaisia elokuvia ja sARjoja. Eilen sain muuauten puhelimeni taas kunstoon joten minulle voi taas sosittaa, vaikkei minulle kukaan yleensä soitakaan. Oli PUK-koodidssa ongelmia. Tässäs alkaa se vuorokausi kesken loppua, ajoten ei tässä sitten muuta kuin..

Hyvää illanjatkoa!

Moldovan itsenäisyyspäiväLauantai 28.08.2010 02:15

Esi mitään tietoa miten paljon se etäytytää, muttaa sen tiedän että sillä maalla on nyta synttärit. Onkao väliä? No eeie eole tietenkeään, mutta saan aotsikon ainakin.
Heräsisn suhteellisen meyöhään ja lähes hetti tuli oteettua kuppia, eli viskiä. En apaljoa muista koko päivästsä. Kuan minä heräsisn niin otit n kuppias samalla kun otti jotaaian akeltaista juomamaa, eei sentää omaa vdirtsaani. Nos eipäs tässä paljoa muuta varmaan kaia, taia jos jsotaian tärrkeää kiirreellistsä, nsiin sen näemmäpe seuraavassa späsivävkierjassani.

Kuan, tai siis hyvää illanjarajiao!

816. merkintä päiväkirjaanPerjantai 27.08.2010 02:49

Tulsi sittene staas nukuttua myöhään,s johonkin nelkjään ja olai tullut palajon postia, onneksi ei ole mitään ikävää postsia, en kyllä ole avannut pahemmin niitä kuoria, mutteievät ne laskuilta näytä. Siitäts tulikin mieleen että psitää maksaa yksi lasku.
Katsoin Salkkarit tsitten ja oleielin galleriassa ja join proteiineit ja sitten viskiä taas kunnolla. Eiiapä siinä oikeastaan paljon mauuta kkuin ryyppäämistä. Ok Cupid lähettti taas eukkoja aminulle joista voisin olla akiinnostunut,s aiain myös jotain Imwulta ja jotaian muuta. Eis tässä nyt oikein paljoa mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Flowchart to your heartMaanantai 23.08.2010 02:45

Nukuin todella myöhään ja minulla on sellainen tunne, että alun perin jurrissa menin väärään sänkyyn nukkumaan. Ei mitään muistikuvaa eilisestä, ei ollut todellakaan ensimmäinen kerta. Ei varmaan tullut kovin suurena yllätyksenä.
Heräsin todella myöhään, siis todella myöhään. Sen takia en ole tullut niin kovaan känniin vielä, ja kirjoituskin näyttää sujuvan kun katson Wordia, niin ei näy punaista. Otsikko nyt on eri asia, kun se on englantia.
Herättyäni katselin ohjelmia kovalevyltä ja join proteiinia, pakkohan se oli päästää kissat ulos, kun Essi niin halusi. Lapset taas huutelivat siellä pihalla leikkiessä. En tajua mikseivät he voi puhua normaalisti, onko pakko huutaa? Huusinkohan itse lapsena? Nykyään huutelen lähinnä vain vihaisena. Jos olisin miljonääri, niin ostaisin koko maa-alueen ja häätäisin koko lapsilauman pois koko Kurkimäestä, että vihaan lapsia.
Otin luonnollisesti alkoholia, viskiä tietysti. Kävin galleriassa ja Hotmailissa katsomassa postia, olihan sitä postia tullut. OkCupid oli lähettänyt jonkin ihmejutun. Se oli laittanut tämän otsikon, eli Flowchart to your heart. Ajattelin aluksi sen olevan aluksi uusi toiminto joka automaattisesti näyttää kuka on ihannenaiseni, mutta minulla meni melkein tunti saada tehtyä koko juttu. No niin siinä sitten kävi, ettei kukaan nainen ole minusta kiinnostunut, sen sitä saa kun on rehellinen. No läheisyyttä saa Kivikon pubista ja Olutpankista ja sen sellaisista. Vanhat spurgunaiset jostain syystä pitävät minusta. Tiedän sanomattakin, että on oksettavaa vedellä kielisuudelmia rumien vanhojen naisten kanssa, mutta pitää tyytyä siihen mitä saa. En minäkään ole mikään adonis.
Piti tuossa lukea uudestaan teksti, että olinko kirjoittanyut siitä otsikosta.
Minulla ei oikeastaan ole pahemmin muuta sanottavaa, ihmetyttää vain miten olen saanut näin selkeää tekstiä aikaan. No mutta hyvähän se sinäänsä on, ainakin lukioiden kannalta. Vaikkei heitäkään nykyään monta ole.

Hyvää illanjatkoa!