IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Työpäivä oli jälleen mitä oli, vaiakka toisaalta jos ajatellaan muihin tavallisiin työpäiviin, snuiin se oli toki keskivertoa parempi. Tekemistä riitti, mutta silti edelleen kamalat vieroitusoireet alkoholiin, kuten aian muinakin päivinä. Töistä lähdin viiden aikoihin. Kun bussi menie sopivasti nenän edestä niin kustustisi niin oli pakko hieman kävellä. Kävelin juuri totun ”liikkeen” vierstä, josta saa naisilta pientä helpotusta miehisiin tarpeisiin, jos ymmärrät mitä tarkoitat. Ei kuitenkaan juuri sillä hetkellä panettanut, vaan enemmän janotti. Menin lähimmälle taksitolpalle ja heti kun astuin taksiin, niin rentomainen taksikuski kysyi onko eväät matkassa. Hän viittasi minun repussa olleeseen pullojen kilinään. Sanoin eväiden olleen loppu ja hakevani uusia. Hän kysyi mitä ja minä sanoin siihen että viskiä. Kun päädyin Kontulaan, niin Alkosta ostin viskejä ja muita hieman miedompia ns. ”aamiaisjuomia” itselleni, eli siis Kim ja se vihreä pullo jonka nimeä en enää muista. Koska olen Lonkeroparoni, niin minun velvollisuuteni on maistaa joka ikistä lonkeroa, jota markkinoilla myydään. Ostin ne toki S-Marketista, mutta kuitenkin. Reppuni oli suhteellisen täynn’, mutta onnistuin saamaan sinne viellä kaksi kerroshampurilaista McDonaldsista. Nuoret tytöt Kontulassa ollessa toivat mieleen ne ns. ”pissikset”. Huomasin erään tytön piilottelevan lonkerotölkkiään aina kun näki jonkun. Kun minä kävelin ohi, niin hsän laittoi sen piiloon nopeasti. Näytänkö minä muka igmiseltä joka vasikoisi poliiseille? Kotiin tultuani aloin ryyppäämään viskiä ja join Kimin ja kaljan olen myös juonut. Kuitenekin siis viskikänniä päällä. Katsoin netistä yhden jakson Love Hinaa, koska minua akiinnosti onko se samanlainen sarja kauin se peli jota aikoinaan pelaisn silloin kuin olin vielä nuori. En nyst saanut paljon irti siitä, mutta sanotaan nyt vaikka naäin, että ainakin pääpiirtreittäin kaikki näyttivät suhteellisen samoilta. Näsin ollen minulle tuli myös oma nuoruus mieleen, sekä myös ne rakkausasiat jotka olisivat voineet mennä paljon paremmein kuin lopulta sitten menivät. Ihmsislleä pitäisi olla joku jolle peurkaa sydäntään tämän tyylisissä asuioissa, mutta ei se niin vain mene. No pahemmin en muuta tehnyt ole kuin ryypännyt ja netissä ollut sitten tännne tultuani. Minun televisiostanio on signaali kadonnut ja en jaksansut tsekata sitä tarkemmin. Tärkeimmät sarjat näen netistä. Ei kiat tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kellojen siirtoaMaanantai 26.03.2012 02:28

Tänään siirrettiin kelloja eteenpäin tunnilla, eli kokonainen tunti meni hukkaan täysin turhaan. Minähän alun perin suunnittelin lomani juuri sen takia täksi ajankohdaksi, jotta ehtisin totutella ajatukseen. Siksi otin lomaksi maanantain. Tiistain lomapäivän otin siksi, että aamulla yhdeksältä on silloin kokous ja sitten tuo perjantai joka minulla oli pari päivää sitten, niin piti vain ottaa joku päivä jostain. Minulla on näiden kolmen viikon aikana vielä yksi päivä jäljellä. Toivottavasti pääsen vapaaksi sen jälkeen. Tässähän on siis kaikki minulle tynkäviikkoja kun loma maanantai ja tiistai. Pääsiäinenkin lähestyy ja minulla on vielä käytettävissä se yksi lomapäivä. No joka tapauksessa tänään katselin Youtubesta sketsejä Putouksesta ja MadTV:stä ja jakson Huonosti käyttäytyvät miehet –sarjasta ja katson kohta toisenkin. Olen juonut viskiä täällä samalla ja edellisen kauppareissulla ostamani Crock tailin. Pullo joka niin kiehtova, sillä se on energiajuomaa johon oli sekoitettu viiniä. No hei, energiajuomaa viinissä, pakkohan sitä on kokeiltava. Nyt menen Formuloita katselemaan. Kohta jatkuu.

Formulat loppuivat äsken ja hyvin jännittävä kilpailu oli. Oikea mies voitti, nimittäin Fernando Alonso. Totaalinen megayllätys oli kuitenkin Perezin kakkostila. Hyvä kilpailu. Katson nyt toisen jakson Huonosti käyttäytyviä miehiä. Klo on nyt 19:03 ja jatkuu kohta.

No eip’ lait niin kai kohta, koska kohta vuorokausi loppuu. Vain ryytpännyt ja tehenyt lähinnä sitä mitä jo aiemmin olein kirjoitellut aiemmin tänään.

Hyvää illanjatktkoa½

Jarkko 26 vuottaSunnuntai 25.03.2012 01:24

Tänään tutli tosiaan täyteteteyä peräti 26 vuotta, miamkå on todella merkittävän suuri luku ottaen ehuomioon minun elä’mäntavat. Tä ä aamu alkoi sillä, että galleriaan mennessäs olin saanut kolme synttäerio onnittelua, kiitos heilole. Olin myös saanut jatkuvalla stöllä puhelimeeni synttärionnitteluja erilaisilta sivustsoilt. Lähinnä OkCupid, Twool, Badoo, Imvuvvdns sdjh asiotten kaikilta noilta saain synttärilahjaksi ns.s vio-passit. Sain siis huomatan sdnr jota oikeasti poitävät mimnusta. Twoossa non tietystsi ulkomaalaiset naiset kuumana meikeåläiseeen. Jostaian syystä ulkonäöllisesti minusta pitävävt aina kaikkein eniten ulkomaalaiset naiset. Varsisnkin amerikkalaiset. Olene ilmeisesti suomalaisten naisten mielestä ruma kuin synti. Badoosssaa oli noussut miehistä sijalle 1320 niisstä kaikkein suosituimmista niwelmistä. Isäni soistti minulle onneksi su7hteellisen aikaisin tänään. Sillä tavalla onneksi aikaisein, etten ollut täysin soosiössa vielä silloin. Joisn tänään aamiaiseksis siideriä jotana oli jääkaapissa. Sen jälkeene alaoin ryyppäämään viskiä ja katselein netisttä Putouksen sketsejä kaikilta kolmeleta kaudelta. Katssiisn myös Formuloiden aika-ajot..ikävä kyllä. Hamilton paalupaikalla. Alsuksis meinä ajattelein mennä ryyppäämään ja pelaamaana kasinolle Putouksen Korttitaloan innoittamana, muatta ehkä parempi etten mennyyt. Täällä kotona old n ryypännyt ja silleene- ja eei kai tässä muuta.

Hyvää illanjarkoa

Laturia hommaamassaLauantai 17.03.2012 01:07

Heräsin tänään erittäin väsyneenä, sillä pitkin yötä etsin laturia uuteen puhelimeeni. Ilmeisti en saanut laturia puhelimeni mukana. Kun sen puhelimeni muuten sain, niin minulta katosivat ihan jokainen numero, joten se oli hyvä, että laitoin paperille ylös ne tärkeimmät ylös. No PIN-kortin kanssa on ongelmia ja kysyy jotain PUK-koodia kun en saanut SIM-lukua oikein. Toisin sanoen en voi soittaa enkä vastaanottaa puheluita. Kaikenlisäksi akkukin loppui. Työpäivä oli väsyttävä, mutta onneksi oli paljon tekemistä, koska silloin aika menee nopeammin. Olin siellä pitkään ja jäi vielä tekemistä, mutta lähdin silti pois. Teen sitten maanantaina. Töiden jälkeen lähdin hommaamaan uutta laturia. En löytänyt keskustasta laturia maaliini, sitten kokeilin Itäkeskusta. Anttilasta ei löytänyt, vaan piti mennä puhelinliikkeisiin. Elisassa odotin vaikka kuinka kauan. Numerot menivät tuskallisen hitaasta, vaikka oli viisi virkailijaa. Elisassa on todella hidas asiakaspalvelu. Minä kyllästyin odottamaan, koska en halunnut myöhästyä Alkosta. Menin DNA-liikkeeseen, jossa minulla oli huomattavasti vähemmän odoteltavaa, mutta siellä oli juuri sen mallin laturi loppu. Sillä lailla. Minun oli pakko lopettaa etsiminen ja lähteä Alkoon. Alkosta ostin taas useita viskipulloja ja huomiseksi aamiaisekseni Say Mojiton. Alkosta kun poistuin, niin kävelymatkan varrella oli Musta Pörssi. Yritin vielä sieltä ja sain heti minun mallini laturin. Toisin sanoen jos olisin heti mennyt Alkoon, niin olisin säästänyt aikaa noin puolisentoista tuntia. No sainpahan sen laturin. Sellainen seikkailu oli minulla työpäivän jälkeen. Kotona sitten aloin ryyppäämään viskiä. Koska olin kotona vasta noin kymmentä vaille kahdeksan, niin jäi Salkkarit väliin. Tulevatkohan ne vielä uusintoina viikonloppuisin? Se olisi sitten sunnuntaina katsottava, mikäli ne tulevat. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Essi kahdeksan vuottaKeskiviikko 14.03.2012 00:36

Tosiaan Essin syntymäpäivä oli tänään. Hän täytti kahdeksan vuotta. Sen kuunniaksi laitoin oletukseen kuvan jossa pid’n Essiä sylissä. Tämä päivä alkoi tavalliseen vittumaiseen tapaan taas. Oli sellainen vittumainen päivä taas t;issä. Teki koko ajan mieli lähteä ryyppäämään. Lopulta kun loppui sekin päivä, niin menin kaupan kautta ostamaan 24 packin kaljaa ja kotona aloin niit’ ryypäämään. Katsonut olen ne tavalliset ohjelmani ja sen sellaista. Ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KokousmuistioPerjantai 09.03.2012 00:49

Tänään olin töissä jo varttia yli kahdeksan. Työmatka kesti yllättävän vähän aikaa. Minun pitikin olla siellä aikaisin, sillä minulla oli yhdeksältä kokous ja pelaan aina varman päälle kyseisissä tilanteissa, eli jos pitää olla tiettyyn aikaan jossain. Kokouksessa oli ensimmäistä kertaa minun vuoroni olla sihteerinä ja siis tehdä kokousmuistio. Olin ihan, että wtf kun en minä osaa sellaisia tehdä. Pomo sanoi, että kun olen ollut jo vuoden töissä, tänään tuli tasan vuosi siitä kun olin ensimmäistä päivää siellä, niin minun olisi jo aika opetella. Siinä minä sitten parhaani yritin kuunnella ja pistää jotain paperille. Kokouksen jäljeen katsoin muistiinpanojani, taitaa tulla lyhyt kokousmuistio minulta. Onneksi muutkin kirjoittivat ylös asioita ja sain heiltä apua sen laatimiseen niiden avulla. Ajattelin lopulta, että vittu ihan sama ja laitoin sen minkä irti sain minkä irti sain ja lähetin sen aluksi pelkästään pomolle aluksi. Ilmeisesti hän ei sitä lukenut tai se oli ihan kelvollinen, koska antoi luvan laittaa kyseisen pöytäkirjan tietokantaan. Näkee sitten kun sen huomenna lukevat kaikki muutkin, että onko edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttävissä. No nyt olen sitten elämäni aikana kirjoittanut virallisen pöytäkirjani. Minulta menikin melkein puolet koko työpäivästä sen kokousmuistion tekemiseen. Jostain syystä tietokannassa kun laittaa asiakirjatyyppiä, niin siellä ei ole mahdollisuutta laittaa pöytäkirjana, vaan se on kokousmuistio tyypiltään. Ne ovatkin ihan yksi ja sama asia, mutta minusta kyllä pöytäkirja kuulostaa paremmalta. Työpäivä oli siis muutenkin siis vuosipäiväni, sillä tasan vuosi sitten olin tuolla ensimmäistä päivää. Minulla on toki ollut silloin tällöin pieniä taukoja välissä, mutta kuitenkin. Se piti aluksi olla 8.3.2011-10.4.2011, mutta sen jälkeen olen saanut jatkoa kahdeksan kertaa. Omistan siis peräti yhdeksän nimittämiskirjaa tuolta. No kuitenkin kun pääsin pois, niin kaupaussa ostamassa kaljojen lisäksi myös erilaisia lonkeroita. Törsäsin myös erääseen peliin, Luumuun, yli viisikymppiä. Se oli niin kiehtova kun pääpotti oli 200 euroa ja kolme samaa vain yhdelle riville. No Luumu vei rahat, kuten varmasti on monet muutkin peliautomaatit vieneet useilta ihmisiltä. Kotona sitten join lonkeroni ja sitten aloin juomaan kaljojani. Ne tavalliset ohjelmani telkkarista olen katsellut ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

Uuden puhelimeni käyttöönottoSunnuntai 04.03.2012 01:14

Heräsin jo kymmenen aikoihin ja aloitin kunnon piristyskuurin. Vedin niin pillereitä kuin juomia saadakseni itseni mahdollisimman pirteäksi. Itse asiassa olin jo pirteä herätessä, mutten halua hyytyä heti. Niiden jälkeen join Kimin, jonka ilmeisesti olin eilen myös ostanut Alkosta. Olin vaan unohtanut. Kim on uusi markkinoille tullut alkoholijuoma, joka on 14% alkoholijuoma ja ns. valkovenäläinen. Join sen hetkessä ja ei varmaan ole vaikeaa arvata seuraavaa juomaani. Arvasit oikein, eli viskiä. Minä sain keskiviikkona uuden kännykän vaihtaessani liittymän DNA-Onniin. Minun numeroni pysyy samana, mutta sim-kortti pitää vaihtaa ja sen seurauksena saattaa kadota muutama tärkeä numero, sitä on tapahtunut kännykkäni vaihdoissa usein, vaikka sim-kortti on pysynyt samana. Katselin listaa numeroista listassani. Muutamia erikoisia nimiä on siellä. Anniina oli nainen irc-galleriasta aikoinaan, johon olin aikoinaan niin <3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3. Hän olisi huolinut minut, mutta koska koko juttu olisi ollut mahdoton sillä me molemmat asumme eri puolella Suomea. Emilia on sitten se nainen, jota yritin kännipäissäni iskeä jatkuvasti aikoinaan. Emilia on entinen alkoholisti, joten hän ei hirvittävästi näyttänyt ärsyyntyvän humalaisesta pokausyrityksistäni. Emmuska muistui mieleen vasta kun näin nimen, hän oli aikoinaan nainen joka halusi panna minua rannalla keskellä talvea. Seksihullu akka oli kyllä. Hävytön Häiskä? Mitä vittua? Tuli joo mieleen kuka tuo mies oli, aikoinaan koulussani ollut luokkakaverini. Katja? Mietin pitkään, että kuka on Katja, kunnes muistin hänen olevan aikoinaan vuonna 2006 minut bongannut tyttö joka antoi minulle heti puhelinnumeronsa. Muistaakseni puhuimme ainoastaan kerran puhelimessa ja se jäi siihen. Kouluihastus löytyi myös. Minun pitkäaikainen suunnitelma saada Hilppa omaksi emännäkseni ja näin ollen hänen lastensa isäpuoleksi samalla. Mutta olisinko ollut valmis isäksi 17-vuotiaana? En pitkästä yrityksestäni huolimatta saanut koskaan häntä tyttöystäväkseni. Saarasta tuli mieleen se kun me aikoinaan ammattikoulussa koko ajan flirttailimme toisillemme. Moni luulikin meitä oikeaksi pariskunnaksi. Sonja on entinen luokkalaiseni ja minulla ei ole aavistustakaan miksi minulla on hänen numeronsa ja Verna on entinen galleriatuttu, joka myös kutsui minut aikoinaan luokseen Mäntsälään kaverinsa luokse. Hänen kaverinsa oli aluksi hieman huolissaan minun ikäisen miehen tulevan noin nuorten tyttöjen luokse, mutta suostui sitten. En kuitenkaan itse sinne koskaan mennyt. Tuossa lienevät ne ns. unohdetut tutut. Sitten miettimään lähinnä ne keiden numerot laitan ylös siltä varalta, että he lähtevät muistista pois. Laitan ylös ainakin Arin, Ikiksen, Jcobin, Petrin ja isäni ja äitini. Vaikka Netta onkin nykyään avoliitossa uuden miehen kanssa, niin kaipa sen voisi ihan näin niin kuin muistojen kannalta ylös pistää. Mariannan numeron nyt muistan ulkomuistista. Klo on nyt 15:02 ja myöhemmin jatkuu.

Niin ja se jäi mainitsematta, että olin laskenut väärin viime viikon Luttiselle annetuissa äänissä. Sanoin antaneeni 91 ääntä, mutta annoin 96 ääntä. Klo nyt 15:05 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt tässä kävi sellainen juttu, että kun en saanut entistä puhelinta auki, niin hakkasin sen vasaralla hajalle, notta saisin sim-kortin ulos ja sen seurauksena se taisi vaurioittaa sim-korttia, sillä jokaista eri vaihtoehtoa olen kokeillut uuteen puhelimeeni, mutta missään asennossa sim ei toimi. Minulla ei siis taida toimia nyt yhteydenotto puhelimitse, mutta pääasia, että herätyskello toimii. Klo nyt 15:44 ja myöhemmin jatkuu.

Putous Unifecci tuli juuri katsosttua ja koskettavia atarinobaja täytyy myötään. Olikohan se tarkoituskin 12 eurolla olisin svoinut pelastaan yhdene ihmisen hengen, mutten silti lahjoittanuat penniäkään. Olisivat mielummin anataneet ne fyrkat avustukseen viime viikolla. Viikko sittenhän minä annoin Usko Eevertti Luttiselle 96 kertaa. Visksiä mennyt ja ostin myös viisi hampurilaista netistä ja silleen. Klo nyt 21:23 ja jatkuu myöhemmin.


Myöehemmein lienee jo nyt kun minä jarrkko olen käynyt siell’ä Badoossa ja sen löytänyt mitään tavallista apoikkravaa, apiatsi sen enotta kaveriryhmä kutistysi nelejääntoista. Eispä taoida kaikkia innoissaana minusta aollla. Joataian muutakin yässä tapayhtui, mutta ne asiaat ovata jo nyt hämäträn peitossa, jaotrn taas semmoinen fiilis notta jäi jotaian sanoamatta.

Hyvävää illanjatkoa!

Badoon supervoimatLauantai 03.03.2012 01:44

Tänään heräsin väsyneenä jälleen kerran. Heräsin kesken unen, jonka olen nähnyt jo kolmena yönä putkeen. Se on aina jatkunut siitä mihin se loppui. En muista sitä enää iltaisin, mutta aina yöllä kun herään, niin silloin se koko juoni aina muistuu hyvin. Syy onkin hyvin selvä, nimittäin unet unohdetaan yleensä todella nopeasti. Unikirjani mukaan joka ikinen ihminen näkee joka yö useita unia, mutta ne yleensä unohdetaan melkein heti heräämisen jälkeen. Normaali uni kestää kuulemma noin 15-30 minuuttia ja sen jälkeen ihminen herää. Herääminen on vain niin lyhytaikaista, että sitä ei ehdi ihminen tajuta. Kun sitä tänä yönä nukkumaan menet, niin sinäkin näet vaikket sitä aamulla muistaisikaan. Unta näet kyllä. Minun kolmen unen sarjani ovat hyvin jänniä, jännä uni kylläkin. Kunpa näkisin seuraavanakin yönä jatkoa sille, niin ehkä voisi jäädä tällä kertaa mieleen koko juoni. Kolme unta putkeen ja kaikki aina jatko-osia..jännä tilanne. Unimaailma on muutenkin jännän kiehtova. Töissä oli aulassa tärkeän näköisiä pukumiehiä ja pari ministeriä kun tulin töihin. Herätin kyllä hieman huomiota näissä minun renttumaisissa olemuksessani. Hajalla oleva takki, punaiset silmät ja muutenkin hieman turvonnut pärstä. Kuka ei siis kuulu joukkoon? :D. Pääsin töistä pois tänäänkin myöhään ja sitten bussilla ja metrolla kohti Kontulaa. En koskaan ole pitänyt metroista ja siksi aina siellä kuuntelenkin ulkopuoleisten ihmisten keskusteluja huomaamatta. Minun vaununi mielenkiintoisimmat olivat jotkut neljä pikkuprinsessa. Eli siis juuri sellaiset teinilissupissikset. En oikein ymmärtänyt kaikkea heidän puheitaan, sillä olen liian vanha ymmärtääkseni jokaista sanaa. Onneksi löysin lopulta mielenkiintoisemman kohteen. Kaksi humalaista miestä kävivät kovaäänistä keskustelua ja se ei ollut ystävällismielistä. Myös Kontulassa riitti heti metrosta poistuttua samankaltaista menoa, mutta tällä kertaa sanoista tekoihin. Tuli heti kolme vartijaa ja poliisit paikalle. Perus Kontulaa siis, siellä nyt tapahtuu aina jotain viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta. Alkossa kävin tietysti ostamassa viskiä, rommia ja kaksi uutta lonkeroa. Koskenkorvan omenalonkero ja Brändy Long Drin. Jälkimmäinen oli nimensä veroinen, sillä se maistui täsmälleen kuin nimensä. Aloin kotiin tultuani ryyppäämään taas kunnolla viskiä ja katsellut niitä normaaleja televisio-ohjelmiani. Kävin netissä täällä galleriassa ja Twoossa sekä Badoossa ottamaan sivustolla ns. ”supervoimat”. Minusta tuon ominaisuuden nimitys on hieman huvittava, mutta sen avulla saa enemmän irti sivustolta. Minun piti kutsua 30 kaveriani sinne. Ajattelin, että vittu ihan miten vaan ja nopeasti koko meselistani muutamaa nimeä lukuun ottamatta. En kutsunut niitä ihmisiä joihin olen pannut yhteydet kokonaan poikki. En esimerkiksi kutsunut Tarua, Kristaa, Tonia, Stevenia ja pari muita joiden nimet eivät nyt tule äkkiseltään mieleen. Sain nyt ne supervoimat (vittu kuulostaa kuin joku nörttien tietokonepeli) ja samalla 23 kaveria. No tulipahan päiväkirjalleni otsikko ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!
Väsyneenä zombiemaisessa olotilassa menin töihin ja siellä oli taas todella paljon paperitöitä. Heti, kun yksi työkaverini, joka on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, on poissa niin työtaakkaa tulee kovaa vauhtia. Hänen poissa ollessaan myös se vielä ikävämpänä puolena, että kun hänellä on plussaa noin 120 tuntia, niin kun hän tulee takaisin, niin saldovapaalle laitetaan. Kun virallinen työaika on se seitsemän tuntia ja 15 minuuttia, niin laskelmieni mukaan 120 tuntia on sellaiset reilut 16 päivää. Siinä, että töissä riittää tekemistä on sekä hyvä että huonot puolet. Hyvät puolet ovat, että kestää vieroitusoireet paremmin jos on koko ajan jotain tekemistä ja myös päivä menee nopeammin ja huonot ovat ne, että mitä enemmän töitä on, niin sitä enemmän tarvitaan työvoimaa. Olen saanut jatkoa jo kahdeksan kertaa tuolla yhteensä, eli omistan tuolta yhdeksän nimittämiskirjaa. Kyllä se alkaa pahaa vauhtia vaikuttaa siltä, että tästä tulisi minun kaikkien aikojen pisin työsuhteeni. Pisin on vuosi ja kaksi kuukautta ja kaksi viikkoa (15.9.2005 – 31.12.2006). Tässä taas näkee sen, että minunkaltainen juoppo saa hyväpalkkaisia työpaikkoja oikein pakotettuna, mutta silti moni täällä vinkuu kun ei saa muka työtä. Suomessa on mukamas vaikeaa saada työtä, kukahan idiootti tuotakin mieltä oli? Ruokatauolla oli presidentin linnan edessä totaalinen poliisivartio. Ympärille katsoessani näin yli viisi isokokoista poliisiautoa ja yksittäisiä poliisia useita ympäristössä seisomassa. Ainoastaan umpihullu olisi yrittänyt murtautua presidentinlinnaan. Mietin aluksi mikä ihmeen torikokous oikein oli kun niin paljon ihmisiä, mutta sitten tajusin sen, että tänäänhän virallisesti Suomi saa Niinistöstä presidentin ja Tarja Halosen hirmuvalta on vihdoinkin ohi. Töistä pääsin lähtemään vasta viiden aikoihin Sitten lähdin S-markettiin ostamaan 24 packin kaljaa ja kotiin sitten kaljaa juomaan ja katselemaan se perusohjelmani, joita yleensä katsokin. Ei siinä nyt sen kummepia ole.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin väsyneenä jälleen kerran ja työpäivä oli vittumainen, jälleen kerran. Oli hieman paljon paperitöitä, joten hyvänä asiana voi kai pitää sitä, että tekemistä oli. Juoda teki silti koko ajan mieli. Kävin sitten lopulta töiden jälkeen S-Marketin kautta kotiin. Kotona sitten join S-Marketissa ostamiani kaljoja ja olen katsellut normaalien televisio-ohjelmieni lisäksi myös elokuvan Häjyt. Niin ja tietysti kävin myös galleriassa ja Twoossa, sillä saan kännykkääni jatkuvasti viestejä, että siellä joku minusta pitää. Joo Jemina pitää ja flashbackina sitten jonka kanssa olen puhunut oikeastikin. Sitten paritustakin on ehdottanut ylläpito. Edelleen pidän sitä hieman omituisena sivustona. Kävin myös OkCupidissa pitkästä aikaa, mutten ollut siellä kuin vain hetken. Ei kai tässä muuta, vaikka taas sellainen tunne notta jäi jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!