IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

JumalanpilkkapäiväLauantai 01.10.2011 02:25

Tänään on jumalanpilkkapäivä http://fi.wikipedia.org/wiki/Jumalanpilkkap%C3%A4iv%C3%A4 ja sain sen avulla otsikon tämän päivän päiväkirjaani.
Tänään heräsin taas väsyneenä, mutta pakko se taas oli töihin lähteä. Töiden jälkeen lähdin kohti Alkoa hieman erikoista reittiä. Ratikalla Sörnäisiin ensin. Joku Sörkän perusjuoppo näki minut ja otti asennon ja huusi: ”kiitos, herra everstiluutnantti!” En keksinyt kiitosta parempaa vastausta tuohon sanoa. Metrolla sitten Itikseen. Itäkeskuksesta ajattelin mennä bussilla Vuosaaren ostamaan viinaa, mutta matkalla kävin vartin sisällä peräti kahdessa eri kipajassa. Ensimmäisessä kapakassa join lonkeron noin viidessä minuutissa ja seuraava baaeri näytti aavemaisen hiljaiselta. Yllättävän iso paikka, mutta baarimikko tuoremehunsa kanssa vain seisoi tiskillä ja yksi toinen asiakas omissa oloissaan. Missä muut? Sielläkin join lonkeron ja sitten matka Vuosaareen. Vujosaaressa kävin Alkossa viskiostoksella ja sitten hampurililaisia ostamassa. Sitten kotiin viskiä ryyppäämään ihan urakalla taas. Katsoin normiohjelmiani ja netissä oltu. Nyt katselen South Park –maratonia ja lopettelen tätä päiväkirjaa. Ai niin ja koska on virallinen jumalanpilkkapäivä, niin terveisiä Jumalalle vaan, että nuolkoot hän paavin palleja, ja poikansa, Jeesus, voi työntää päänsä vaikka hevosen perseeseen. Jarkko kuittaa.

Hyvää illanjatkoa!

Mark Hamill 60 vuottaMaanantai 26.09.2011 02:49

Joo eli Luke Skywalkerin näyttelijä Mark Hamill täytti tänään 60 vuotta ja sain sen avulla otsikon päiväkirjaani. Joka tapauksessa tänään herättyäni aloitin kaljan juonnin ja katsomaan mitä olin eilen galleriassa kirjoitellut. Minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa monelta menin nukkuman ja silleen taas. Frasierin aikoihin söin nakkeja kolmisen kappaletta perunasalaatin kanssa. Söin myös karkkia ja sipsejä. En ole syönyt oikeaa ruokaa tänään. Frasierin jälkeen kävin OkCupidissa katselemassa hieman tyttöjen profiilia ja kokeilemaan erään tytön testiä miten hyvin sopisin hänelle. Perfect match näytti olevan, vaikka profiilia lukiessa oma diagnoosini hänestä oli, että hän on totaalinen bitch näin kauniisti sanottuna. Kyseinen 152-senttinen neiti on liian pinnallinen. Jostain syystä minun oli aivan pakko lähettää hänelle viesti hänen upeista tisseistään. Viesti kuului näin: ”You really have great boobs!”. Jotenkin minjun vaan oli pakko lähettää se viesti. Olen muuten liian vanha 19-vuotiaalle. Minä sanoin aikloinaan, että kun 25 on mittarissa, niin on ikäloppu. Minä olenkin vanha mies. Kun 19-vuotias nainen torjuu iän vuoksi, niin silloin tietää olevansa liian vanha. Eikä ole todellakaan ensimmäinen kerta. Pistin OkCupidissa myös tuoreimman kuvani (kolmas mustavalkokuva) arvioitavaksi. Myöhemmin katsoin Formulakisan, jonka Vettel voitti jälleen. Katsoin myös The hard times of RJ Bergeriä ja jostain syystä BB-Extraa aina välillä. Kutem aina sunnuntaisin, minulla on kovan luokan vitutus meneillä ja se aina voimistuu mitä pidemmälle kello menee. Koko ajan kaljaa vedetty ja huomenna taas vitun ärsyttävä päivä. Ainakin se on erittäin todennäköistä. Eipä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Guinea-Bissaun itsenäisyyspäiväSunnuntai 25.09.2011 01:40

Tänään on tosiaan tuonaan maan itsenäisyyspäiv’ä ja silleen. Sainpahan ainakin päiväkirjaani otsikon. Kirjoitan tätä nyt Wordiin ja tallentelen ja päivitän aina silkloin tällöin tämän aikana. Siten tulee sanottua paljon enemmän tästä päivästä päiväkirjaani. Olen tehnyt sitäm useasti aiemmin, mutta sanon sen nyt uudemmille vakiolukijoilleni, niitäkin on tullut lisää.
Tänään nukuin pitkästä aikaan pm-aikaan (yli 12) ja heräsin yhdeltä päivällä. Herättyäni aloin ryyppäämään heti viskiä ja katselin netistä viime yön kirjoituksia. Katselin Hotmailin postia ja Olivia kysyi olenko kunnossa ja hän haluaisin minun kirjoittavan hänelle. Minä en halua kirjoittaa Olivialle, joten en kirjoittanut. Kävin pitkästä aikaa tosimiehet.com –sivulla, jonne olin liittynyt silloin kun olin nuori mies. Suunnilleen samoihin aikoihin kun galleriaan. Noin vuoden myöhemmin. Nostalgiatunnelmaa oli minulla. Jäsenillä oli ollut tapaaminen viime vuonna ilmeisesti Jousenossa tai Imatrassa. Olisin mielelläni tullut mukaan puhumaan miehekkäistä asioista ja ottamaan kuppia toisten tosimiesten kanssa. Olen nyt sillä sivustolla, sekä myös gallerian sivustolla, ja jatkan kommenttien lukemista. Klo on nyt 15:54 ja jatkan myöhemmin kirjoittelua.

Nyt hjhjatkuu ja sillleen. Katsoin <gormuloiden aika-ajot. Vettel taas ylivoimaionen ja soilleeen. Olen myösn ottanut itse4stäni kuvia. Rtavoit e oli tietyasti oletuskuva ja toki sellainrn jo konreessa on, mutta tavoitteeni omn saada aainaki 36 wssyudäntä nykyiseen oletusskuvaan ennen uutta. No nyt on klo 22:32 ja silleen.

Nyt jatkuu aläshes hjeti lokellon olleddsa 22:38 ja ajatteelin notta parempi laittaa jo åpäiväkirjan. soi,llä se muuten suhteellisen varmasti saattaisi jäädä ölaittamatta.

Hyvä ä illanjat,koa!

Autoton päiväPerjantai 23.09.2011 01:41

Tänään oli HSL:n (entinen HKL) järjestämä typerä autoton päivä. Tänään siis saa matkustaa eurolla sisäisesti ja lapset 50 sentillä. En pitänyt siitä, sillä ajattelin bussien ja metrojen olevan aivan täynnä ja joutuisin matkustamaan kuin jossain Intiassa. Kuitenkin vanha kunnon Helsinki uskoo edelleen autoihin ja onneksi sain hyvin istuttua bussissa ja metrossa töihin lähtiessä. Töissä oli sopivasti heti aamuyhdeksästä kahden tunnin kokous. Kaksi pitkää tuntia, saman verran kuin esimerkiksi elokuva, vaikka loppujen lopuksi se ei ollut niin tylsää kuin kuvittelin. Katselin edessä istuvaa naispuolista työkaveriani varmaan ärsyttävällä rakastuneella ilmeellä, tai vaihtoehtoisesti sillä ilmeellä, että olisin ihan aineissa. Joka tapauksessa kokouksen jälkeen sitä normihommaa töissä ja töiden jälkeen sitten kohti kotia. Istuin bussissa märälle penkillä ja perseeni oli siis farkuista ihan märkä. Siinä märässä sitten istuin noin about vartin ja vaihdoin toiseen bussiin, joka vei Itikseen ja sieltä kolmanteen bussiin, joka vei Kontulaan. Kontulassa kävin S-Marketissa ostamassa 24 packin kaljaa ja sitten lähdin neljännellä bussilla kotiin. Käytin yhteensä neljää eri bussia töistä lähdettyäni, mutta eipä tarvinnut käyttää metroa. Kuitenkin aion käyttää aamuisin metroa, sillä se on kuitenkin nopeampaa niin. Kotona sitten aloin juomaan kaljaa ja sitä normaalia päivääni. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kahdeksastoista syyskuuta vuosimallia 2011Maanantai 19.09.2011 02:50

Olin sängyssä nukkumassa kun heräsin juuri vuorokauden alettua. Lauantaina oli mennyt sen verran lujaa, että ilmeisesti olin mennyt nukkumaan sohvalta heräämisen jälkeen sänkyyn nukkumaan. Katsoin joka tapauksessa vuorokauden alkuvaiheilla elokuvan Street Fighter juoden sen aikana kuusi kaljaa ja hieman viskiä. Menin elokuvan jälkeen ns. oikeasti nukkumaan ja heräsin sitten puoli yhdentoista aikoihin suunnilleen. Katsoin muutaman jakson Isänmaan Toivoja ja myöhemmin Frasieria. Katsoin myöhemmin kaksi jaksoa The hard times of RJ Bergeriä ja elokuvan Mitäs me spartalaiset. Galleriaan lisäsin myös uuden kuvan Viivistä tämän viikon kuvakseni. Niin galleriassa annoin 27 sydäntä Ceckalle, jota en edes tunne. Nopea ihastus, joka on jo mennyt ohi. Olen luonnollisesti koko päivän/illan vedellyt kaljaa ja samalla ollut se perinteinen sunnuntaivitutus, joka voimistuu aina illan kuluessa. Kuusi pitkää viikkoa ja yksi päivä vielä jäljellä. Olen liian vanha tähän paskaan.

Hyvää illanjatkoa!

Netlogin valokeilassaLauantai 17.09.2011 02:32

Heräsin ja lähdin töihin tuttuna vittumaisena ja väsyneenä. Päivä venyi suhteellisen myöhään kun oli paljon paperitöitä. Pääsin pois vasta hieman ennen viittä ja kesti myös pitkään päästä kotiin. Kotiin menin luonnollisesti Alkon kautta, kävin myös kapakassa. Kotiin tultua viskikänniä vedeltyä. Olen myös käynyt Netlogissa tilaamassa itseäni etusivulle ensimmäistä kertaa. Siellä on kyllä kerralla useita ihmisiä. En ole saanut yhtäkään vierailijaa sivulleni ja yhteensäkin minun sivullani on ollut vain yksi vierailija. Galleriassa olen useaan otteeseen ostanut itseni etusivulle, ja siis todella useita kertoja. Ne ainoastaan ajoittuivat lähinnä vuosien 2004-2007 välisiin aikoihin. Sen jälkeen olen ostanut itseni etusivulle vain harvakseltaan, siitäkin huolimatta, että minä olen perustanut tällaisen yhteisön Pakko olla etusivulla aikoinaan. Kuten myös kerroin eilisessä päiväkirjassani, siis siitä natsatilastohommassani, niin olen mennyt vieläkin pidemmälle. Minä nyt näet laitan päivämäärän lisäksi myös kellonajan. Esimerkiksi edellinen päivitykseni oli Ihkubestis tänään klo 22:59 minun tietokonekelloni mukaan. Aika friikiksi taitaa mennä, eikö vaan? Mutta tosiaan viskikänniä tässä jatkan ja katselen telkkarista South Park –maratonia.

Hyvää illanjatkoa!

Elämäni väsyttävin kokousTorstai 15.09.2011 02:18

Tämä päivä alkoi saman lailla väsymyksenä kuin yleensäkin. Lähdin sitten taas töihin ja se meni aluksi ihan tuttuun tyyliin. Kun puoli kolmelta alkoi kokous, niin silloin tuli suuria vaikeuksia väsymystä vastaan. Jouduin kuuntelemaan noin tunnin ja vartin jotain helvetin tylsää presentaatiota. Mitään ei jäänyt mieleen, varsinkaan kun siellä käytetään aina niin hienoja sanoja. Minun silmäni painuivat aina väkisinkin kiinni ja jos olisin antautunut täysin väsymykselleni, niin olisin nukkunut kokouksessa. Siitä olisi varmaan tullut jotain sanomista. Jaksoin kuitenkin väkisin kyseissen elämäni väsyttävimmän kokouksen. Töistä lähdin sitten hieman myöhemmin pois. Lähdin sitten S-Marketin kautta kotiin. Ostin itselleni 24 pakkauksen kaljaa ja pienen sipsipussin. Olen tänään siis juonut taas kaljaa, mikä ei yllätyksenä vakiolukijoille tuskin tullut. Olen myös galleriassa ollut ja normiohjelmien lisäksi katsellut Isänmaan Toivoja dvd-levyltäni. Ei kait tässä muuta.


Hyvää illanjatkoa!

Makedonia 20 vuottaPerjantai 09.09.2011 01:50

Eli tänään tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun Makedonia itsenäistyi Jugoslaviasta. Joka tapauksessa tämä minun päiväni alkoi siitä, että heräsin taas kerran väsyneenä kohti duunia. Siellä ei niin vittumaista ollut tänään, sillä lisäkseni osastollani oli vain yksi työntekijä lisäkseni. Sain siis työskennellä suhteellisen rauhassa. Odotin toki koko ajan pois pääsyä, että saan alkoholia. Ajattelen jatkuvasti alkoholia aina kun olen hereillä, ei varmaan tullut vakiolukijoilleni kovin suurena yllätyksenä. Lopulta pääsin pois ja menin ostamaan S-Marketista 24 packin kaljaa. Kotiin tulin ja aloitin kaljan juonnin. Koneella olen klikannut satunnaisten klikkailua aina välillä sydämiä antanut. Tavoitteeni on saada Maailmanmatkaaja mahdollisimman nopeasti (vieraile 100 000 profiilissa). Minulla on vasta noin 74% tuosta määrästä. Katselin myös julkisia kavereitani ja huomasin, että Takku oli ottanut minusta eron! Muistin minulla ennenkin tällä viikolla minulla olleen 16 kaveria, joten Takku teki sen jo ties kuinka kauan sitten. Poistin hänet myös koko yhteyslistaltani ja en halua olla siihen akkaan enää missään tekemisissä. Vittu mä mitään menetä siinä nartussa. Hän oli kaveriryhmäni ”ne parhaat frendit”. Kyseinen ryhmä alkoi alun perin kahdeksasta henkilöstä, mutta sitten ryhmän määrä on laskenut rajusti. Nyt siellä on enää kolme, mutta minun piti lisätä neljäs, mutta olin kirjaimellisesti vain unohtanut. Tämän kirjoituksen jälkeen siellä on siis neljä. Minulla ei oikeastaan paljoa muuta sanottavaa taida olla.

Hyvää illanjatkoa!

Paljon bussimatkojaTiistai 06.09.2011 01:23

Kuten aina maanantaisin, niin tänäänkin oli rasittavan väsyttävä päivä. Heti ulos astuttuani meinasin hyytyä siihen paikkaan. Taistelin väsymystä vastaan busseissa ja työpaikalla oli nukahtamisen partaalla myös. Viimein pääsin sieltä kuitenkin pois ja tein poikkeuksellisen erikoisen kotiinpaluureitin. Normaalisti kuljen bussilla Herttoniemen metroasemalle ja siitä metrolla Kontulaan ja sieltä bussilla kotiin, mutta nyt minun ei pitänyt kulkea ollenkaan metrolla, sillä pääsin Herttoniemestä bussilla Malmille ja sieltä bussilla lähes kotioven eteen. Matka kesti noin 40 minuuttia kauemmin, muttei ainakaan tarvinnut matkustaa metrolla. En pidä metroista. Kotona sitten vaan kaljoja juotu. Ei siis mitään uutta.

Hyvää illanjatkoa!

Osmo Soininvaara 60 vuottaLauantai 03.09.2011 02:42

Joo, eli Osmo siis meni ja täytti 60 vuottqa atänään. Varmaan kovat bileet hänellä ollut tänään (epäilen kylläkin). Joka tapauksessa koko työpäivä oli lähestulkoon identtinen eilisen kanssa. Ihan paska päivä siis. Sellainen omalaatuinen tapaus sattui ruokatunnilla, että minun teki ja olin lähes tulkoon kysymässäkin kassaneidiltä lähtisikö hän minun kanssani treffeille. En kuitenkaan kysynyt, ehkä parempi niin kuitenkin. Paluumatka takaisin kotiin ei ollut onneksi nsiin nöyryyttävä kuin viime viikon perjantaina. Alkon kautta rommiostoksille ja sieltä sitten McDonaldsiin ostelemaan neljä tuplajuustohampyrilaista, sitten vielä S-Marketiin ostamaan hunajaa siihenniihin rommeihin. Kotona netissä oltu ja ryypätty rommia ja vedelty lääkkeitä, notta tämä vittumainen flunssa lähtisi pois. Olen mietiskellyt mylslös menetettyä nuoruuttani, miten toisisn voisin olla teghnyt ja sitten niitä hyviä hetkiä kun olin nuori. Mietin myös miten ihanalta tuntuisi läheisyys Mariannan, Netan tai Marisa Tomein kanssa. Minä todella tarvitsisin itselleni tyttöystävän. On myös eräs toinenkin asia mitä olen miettuinyt, eli se notta millaisen kuvan otan nyt viikonloppuna. Yksi kuva kun viikossa pitää ottaa. Ei kait t'ässä muuta..kai.

Hyvää illanjatkoa!