IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Martin Clunes 50 vuottaTiistai 29.11.2011 00:52

Tänään brittinäyttelijä Martin Clunes täyttää 50 vuotta, sen ansiosta sain otsikon päiväkirjaani. Koska minulla on 978 päiväkirjaa tämä mukaan lukien, niin aina ei voi keksiä kunnon otsikkoa. Joka tapauksessa heräsdin myös tänään kahdeksalta aamulla, eikä ole aavistustakaan milloin menin nukkumaan. Tajusin vasta tänään, että Formulakausi on loppunut ja mäkikausi alkanut samaan aikaan. Toisin sanoen se tarkoittaa sitä, että katson koko vuoden urheilua. Tajusin myös sen, että minulla on vain kolme päivää vapautta jäljellä. Viimeiset päivät pitäisi viettää hyvin. Minun pitäisi olla herrainkerhoissa juomassa viskiä ja polttamassa sikareita hienossa puvussa. Ei ole tarpeeksi hienoja vaatteita minulla ja en voi sietää snobeja. Liikemiehiä tapaan töissä torstaina. Onhan täällä Helsingissä toki kasinokin, jossa voi käydä. Edellinen ja myös ainoa kerta kun siellä kävin, niin häviölle jäin noin 200 euroa. Se oli kallis ilta. Tuohon rahasummaan sisältyi kuitenkin viskit jotka siellä join. No eihän täältä muutenkaan niin vain lähdetä pitkäksi aikaa, sillä jonkun pitäisi olla lapsenvahtina kissoilleni. Minä olen itse ollut lapsenvahtina aikoinaan erään Eevan lapsille. Ainoastaan kerran hän tuli sovittuna ajankohtana takaisin. En ollut kovin kummoinen lapsenvahti, mutta en sentään koskaan lähtenyt ennen Eevan tuloa. Jäin sinne kerran yöksi, koska Eeva ei tahtonut olla yksin. Siitähän vasta riemu syntyi kun tilannetta selitettiin hänen miehelleen. Kerran oli myös suuseksiepisodi meneillään ja minun läsnäoloni ei haitannut kumpaakaan, vaikka olin samassa huoneessa :D ja olisi minulla pari muutakin juttua kerrottavana, mutta tulisi liikaa tekstiä, eikä tätä kukaan jaksaisi lukea loppuun asti. Lapsenvahtihommat olen lopettanut jo ajat sitten kuitenkin. Viskiä olen ryypännyt ja katselluit muutaman jakson Seinfeldia. Minulla oli myös nälkä ja tein itselleni munakkaan. Tuntuu kuin olisin ollut kauan hereillä. Sain myös viestin joltain Marialta, joka meni näin: ” I am Maria, I wish to call you now good day,are you on-line now?
let` talk? can I call you?I am single and wish to meet you.here it is my profile for you:” En tunne ketään Mariaa, joten ei kannata ruveta liian mustasukkaiseksi. Sanon se jo nyt, ettei sitten tule niitä jälkipuheita myöhemmin. Klo on nyt 14:12 ja jatkuu myöhemmin.

Klo on nytten 22:29 ja olen tuon kokoa jan vedellyt viskiä. Minulla oaon kuitenki´´´´´´´myös tänään sellainen olotila, että on monen tunnin muistikatko. Muistan kyllä katsoneeni esim. Salkkarit, muttei aavistustakaan mitä siinä tapahtui. Muistsoikatkoa hyvimn pitkälti. Sellaainrn tunne tai muistikuva kuitenkin, että saattaaa tullla hieman sanomista huomenna eräältä naiselta. Oikeaan korvaan akoskee jatkuvasti ja ase ärsyttää minua. Sitä ton jatkunut jo monta apäivää ja ihmetteleen sitä, että miksi aina oikeia. No ihan vitun sama. Taidanpa laittaa tämän nyt galleriaaan, että ehtii ainakin.

hyvää illanjatkoa!

Unettomuutta vai ei?Maanantai 28.11.2011 01:03

Heräsin tänään kahdeksan aikoihin, joten nukuin enemmän kuin aiempana kolmena päivänä. En muista mitään eilisestä, mutten usko menneeni kuitenkaan kovin myöhään nukkumaan. En kylläkään tiedä sitä, joten en ole varma onko tänäänkin ollut unettomuutta vai ei. Joka tapauksessa kahdeksan on hyvä aika herätä. Join yhden Finrexin sekä peräti kolme kuppia teetä. Niiden jälkeen ei varmaan ole vaikeaa arvata mitä join seuraavaksi. Kyllä, oikein arvasit. Aloitin ryyppäämään viskiä. Niin ja katsoin myös elokuvan Häpy Endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon. Kyseisessä elokuvassa Uuno näyttää vielä ihmiseltä, eikä sellaiselta kävelevältä kompostilta, kuin muissa. Se taitaa olla ainoa Turhapuro –elokuva, jossa Uuno ei ole sellainen törkyturpa. Klo on nyt 10:47 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt tulee mäkikisa telkkarista ja en millään löydä sitä tilannetta, että millä tilalla kukin hyppääjä on. Vielä viime vuonna oli sellainen sivu, jossa näkee jokaisen sijoituksen hypyn jälkeen ja milloin kukin sitten putoaa pois pisteiltä. Miten minä voin seurata kilpailua, jos en tiedä kuka on milläkin sijalla? Ilmeisesti minun pitää ensi viikonloppuna Lillehammerin kisassa laittaa Exceliin aina jokaisen pisteet ylös ja sitten lajitella niitä aina pistejärjestykseen. Niin se varmaan pitää tehdä. Klo nyt 14:33 ja jatkuu myöhemmin.

Loppui mäkikisa, jonka Kofler voitti. Pysyin kyllä ajan tasalla kilpailun kuluessa, vaikkei minulla seurantaa ollut. Silti ajattelin pistää Exceliin oman seurannan ensi viikolla. Olin myös samaan aikaan galkleriassa seuraamassa kommentteja, joita olin saanut. Minusta pidetääå, mutta elämäntavoistani ei. Joskus naisia on vaikea ymmärtää. Viskiä vetyelen tässä näin ja myöhemmin jatkuu. Klo on nyt 16:31 ja silleen.

Wtf minä herräsin juuri, tai en tiedäd oliko se jerääminen, mutta huomasin kellon olema n jopa 22:07 ja mi nulla on vain sellaine kysymys mielessä, että mitä helvettiä tuossa välissä on tapahtujnut. Ainakkin viinaa ons menneyt tuossa välissä. Siis totaalinen muistiskatko on minukkllla. Telkkkari koko ajan ollut päällä ja tulee Jersey Shore, jonka tähden ihmettelinkin mitä se kello oikein ojn, on se kello palkojn nyt jo. Formulat alkavat kohta. Sen vaan sanon, että kumpa oliisin nukkunut niiden ohi. Onneksi kausi loppuu tämärn päiovän jälkeen. Klo nyt 22:18 ja galleriaa sittenen kun netti sen sallii.

Joos nyt sai n tiedon, notta Wreebberr voitti kilpailun. Pitkästät aikaa siis hyvä mies voitti. Kiitots urheileuruutu, kun kerroit. Ei tarvaitse katsoa kisaa. Oleen niin jurrissa etten muistaisi muutenkaan mitään. Joso een olisi kirjoittanut eeilen päiväkirjaa, niin en edess tietäisio kuka olidi ollut paalupaikalla. Olene käännissä ja väsynyt. Taisisn oikeastaan sammunut tuossa yhdesssä vaiiaheessa nyt kun ajattelee, sillä jherääåmisasentoni oni juurir sellaisen kuin olisi lähstenyt taju pois ja sitten herää ihn jurrissa.

Pääsi nettitn nyt ja sitten vaan päiväkirjaan laitwetetettatasbebr töömä-lkurinbr trietietu.t

Hyvcvää illanjatkoa!

RautakappaleSunnuntai 27.11.2011 01:19

Kolmas päivä putkeen unettomuutta tänään ja se ei ole hyvä asia, varsinkaan kun työelämä kutsuu ensi viikon torstaina. Kuitenkaan näiden kolmen päivän aikana en kertaakaan ole ottanut Dormiplantseja. Se ehkä auttaisi, mutta haluaisin kuitenkin oikeita unilääkkeitä. Reseptilääkkeitä on vaikeampi väärentää kuin ennen ja jäisin siis kiinni ja joutuisin vankilaan. Tunnen erään ihmisen, joka istui vankilassa vuoden kyseisestä rikoksesta.
Kun aloitin tänään ryyppäämisen, niin viskipullosta putosi lasiini rautakappale. Ihmettelin, että mitä helvettiä tämä on? Katselin esinettä ja ihmettelin miten se oli joutunut pulloon. Valmistusvaiheessa on mennyt pulloon varmaan. Jos asuisin Amerikassa, niin voisin vaatia vahingonkorvausta yhtiöltä. Tuskin se mitään vahinkoa olisi tehnyt. Tuo ei ole kuitenkaan mitään verrattuna siihen kun aikoinaan 2000-luvun puolivälissä ostin Alkosta viinipullon, jonka korkkina oli sellainen tulppa, vai miksi niitä nyt kutsutaan, ja minulla ei ollut korkkiruuvia. Minulla ei siis ollut silloin muuta vaihtoehtoa kuin lyödä pullon yläosa rikki ja kaataa siitä sitten lasiin. On siis hyvinkin mahdollista, että olen niellyt lasinsirpaleita, mikäli sitä olisi lasiin pieniä sirpaleita mennyt. Nykyään kaikki pullot taitavat olla kierrekorkillisia, en ainakaan muista nähneeni niitä tulppia pitkään aikaan. Joka tapauksessa olen tänään viskin juonnin, galleriassa olon, Seinfeldin lisäksi katsonut televisiota. Lauantaissa on se huono asia, että telkkarista ei tule mitään katsomisen arvoista. Tänään tulee Formuloiden aika-ajot Brasiliasta, mutta siihen se sitten varmaan jääkin. Klo on nyt 13:42 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt. Klo on nyt 21:30 ja taisi mennä Formulat ohi. Ihan vitun sama suoraan sanoen, sillä koko kausi ion ollut yksi kaikkien aikojen hirveimmistä. Minäs olen tätmän viskisn juonnin lisäksi katasellut lisää Seinfeldia ja jostainj syystä Digrassi –maratonia. Olen myös ajatellut Svetlanaa paljon. Minä pidän hdädnestä paljon ja ahän essä on tyttöystäväainesta. Ajattelene häntä paljon ja tuntutu, että kaikki muut naiset ovat täysisn yhdentekeviä. Kirjoitus jatkuu myöhemmin.

Vaikkaa snsyt tällä hetkelelä tuleekin Formulat jaälakil’ähetyksenä, niin ei tästät mitäärn tule, ekun tiedän jo lopputuloksen ja ene sitä välttämättär edes muista huomenna. No se saatanan Vettrel sain paaliuuupsoaikan. Onn eeksi huomeisisns jälkeen kausi loppiiuu. ThANAK YOU.

Nyts se kelleoee neäyttää jo yöli nyhtätoidts js psrempi olla ajo olla alaittaa laittaa päiväkirjaa galleriaa, vcivksiäkin menneyyt siihen tahitiih, nostta soosissa ollaan. JJurrissa siisntaassn ollaan.

Hyvvään sillnajatkoa!

UnettomuuttaLauantai 26.11.2011 01:28

Heräsin neljältä aamulla, enkä saanut millään unta. En kuitenkaan halunnut toista kertaa putkeen päivää, jolloin saan lyhyet yöunet. Yritin todella saada unta, joka lopulta tuli useiden tuntien yritysten jälkeen. Nukuin sitten melkein kahteen päivällä. Yritin muistella eilistä, että mitä minä oikein puhuin galleriassa, minulla ei oikein pahemmin ollut muistikuvia eilisestä. Taisin suututtaa muutaman ihmisen. Pomoni soitti minulle hieman heräämiseni jälkeen ja kertoi nimittämiskirjani olleen valmis. Sain satasen palkankorotuksen jostain syystä. Soitin itsekin pari puhelua. Jokaisessa kolmessa puhelussa, minun käteni tärisivät niin paljon, että hyvä kun puhelin pysyi korvassani. Ääni saattoi ehkä olla hieman epätasaista sen takia. Puheluiden jälkeen aloitin viskikännini, katsoen samalla monta tuntia Seinfeldia. Oleilin sitten galleriassa ja katsoin myös normaalit televisio-ohjelmani. Ei tässä sitten oikein muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pete Best 70 vuottaPerjantai 25.11.2011 00:19

Enpä parempaa otsikkoa keksinyt taaskaan. Heräsin jo siinä seitsemän jälkeen ja kahdeksan aikoihin en enää jaksanut yrittänyt saada unta. Kuten varmasti moni tietää, niin se, että on väsynyt ja ei siitä huolimatta unta, on todella ärsyttävää. On kuitenkin todennäköistä, että menen vielä tämän vuorokauden aikana nukkumaan. Siis niin kuin päivällä siis. Katselin sitten Seinfeldia juoden kaksi energiajuomaa ja yhden Finrexin. Niiden jälkeen aloitin viskin juomisen. Tasan viikon päästä tähän aikaan olen takaisin työpaikassa, josta en taida päästä koskaan eroon. Ikään kuin olisin naimisissa sen työpaikan kanssa, vain kuolema meidät erottaa. Aina kun pääsee pois, niin ei koskaan tiedä milloin pakotetaan takaisin. Se on vähän kuin elokuva Tappajahai, sillä siinä se hai ei ollut se pelottavin, vaan se, että milloin hai hyökkää. Epätietoisuus on pahinta. En minä käytännössä oikeastaan työtäni vihaa, varsinkaan kun rahaa tulee ihan saatanasti, mutta joka ikinen päivä minulla on vieroitusoireita alkoholista. Onneksi voi juoda töiden jälkeen sentään. Minulla on nyt tätä kirjoittaessa sellainen tunne, että tulee todella pitkä päiväkirja, koska klo on vasta 10:49 ja nyt jo näin paljon, mutta joo. Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu joo. Tuossa välissä katsoin elokuvan Game of death. Bruce Leen iskupotku –elokuva. Myös minä olen opiskellut taistelulajeja, luonnollisesti en ole yhtä hyvä kuin Bruce Lee, mutta silti Kurkimäen parhaita taistelulajien taitajia. En tietenkään sitä varmuudella tiedä, mutta oman rappuni ainakin. Judo on se minun lajini ja bravuuriheittoni on Ippon-seyo-nage, mutta en kuitenkaan ole pahemmin pitänyt yllä taistelutaitojani ja olenkin baareissa uskonut enemmän raakaan voimaan nyrkeillä. Oli kuitenkin mitä tahansa, niin kuitenkin tässä kaupunginosassa miehen pitää osata pitää puoliaan.
Otin tässä välissä myös uuden kuvan galleriaan ja kovaa tahtia on viskiä mennyt. Myöhemmin jatkuu. Klo on nyt 16:10 ja myöhemmin jatkuu.

Terve taas sklom ollessa 17:41 ja silleen. Minulla aon ollut sellainen tunne, että Svetlana on kyllästysmuyt minuun. Minsä olen hieno mies. No esim. sinä nainen,e joka luet tätä,t niin jos sulla ei olisi poikaystävää, niin ottaisitko minut mikäli asuisimme samalla apaikkakunnalla? Muistaan sen kun aikoinaan minulle sanottiin kun oli kaksi miestä vertailussa, notta minä olaen komeampi, mutta otti sen toisen ekoska olen juoppo. No jhei oikeesti, ei kukaan ole täydellinen. Viskisä nyt toki kuluu taas kovaa tahtuaa, utta kuten sanoin niin ei kukaan aole täydellinen. Klo on nyt 17:48 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo 20:02 ja muistan sene hämärästi, että menin 70´s shown:n jälkeen nukkumaan, eli puoli seitsemältä ja nukuin sopivasti Salkkareihin. Vedin siis sopivat tunnin päivä/iltaunet. Jotenkine on todella pirteä olo, vaikka aloppujen lopuksi nukuin vain tunnin. No myöhemmin kirjoitus jatkuu.

22:1 e skn’äyttääö lkello ja oölen ihan soosillasoosiissa ja pitäisi sada päivois tänne jo. Notta sillrrn, rlikkä siöllleen. Tässä välissä ei ole taåahtunut muuta kuoin saaraanjloista viskiryyryyrppyä. No ei kait tässä muuta, sisllä tässä tuslkis mitään loppuiillassa tapaathtuu, soiis niin kuin ihsmeempiä.. Niin ja ajoos taåpparhtuu, niin sen sitten seuraabassa eehkä.

Hy vää illaqnjkjatkoa!

Kansainvälinen lasten päiväSunnuntai 20.11.2011 22:29

Eli tänään vietetään otsikossani olevaa päivää. Sitä kutsutaan myös lapsen oikeuksien päiväksi. Lapsista tulee aina mieleen se, etteivät heie eitse tiedä elävänsä elämänsä parasta aiakaa. SRe on omalla tavallaan surullista, sillä itse eajayttelin klapsena olevan aikuiosena onnellisempi. Noh katsoskaa mitä minulle kävi. Alkohoolismi, masennus, itsemurhayrtyksiöä, viha, dpuukostakin on saatu ja nmaita ikäviä asioita. kaikki naissuhteet menneet spieleen alkoaholin takia. Itse asiassa sjos ajattelee, niin minun eleämäni paras vuosi ion 2002 ja huonoin 2008. En tajjaia itse edes miten se nmeni pieleen ja minusta tällainen megajuoppo. sminun lääkärinihän sanooii minulle useasti, että hän ksirjoittaisi minulle lähetteen A-klinalle. Yleensä mennään ensin AA-kerhoon ja sieletä vakavat tapaukset siirretään A-klinikalle,v näinm ainakin olen itse ymmärtänyt. Kesäskuussa kun näin viimeksi lääkärini, niisn hän sanoi, että minjun on välittömästi otettava yhateyttä sisästautilääkäriin jos minulle tulee suuria kipaua. Minulla on usein kiuja, mutta en halua maata sängyllä msonta vuotta odottaen kuolemaa. Lääskärini mielestä 25-vuotias on lkiian nuori kuolemaan. Aikamaoista itsesääliä näyttää olevana, mutta ionneksi olen myös saavuattanut paljon. Kahedeskdesti runokilpailuan voiton, kolmestis paras suomalainen Amore Miossa ja ornhaan minulla kunnon koulustus koulusta.

Joka atapaukessa minä heräsin tänään jossain vaiheessa, kait se oli jotain yhedeksän aamulla tai jotain. Vedin energiajuomaa suhteellisen palajoon ssamalla katsellen Tappava Ase ykköstä. Siatten sen jälkeen menin galleriaan ja seiin j´lisäklsi tuli telkkarista Rillit Huuruaassa –maratooni, keskeytin sen yehdessä vaiheessa akun alkoi Frasier –maratooni ja hiemans esn jälkeen alkoi Awrward –maratooni. Olen vedellyt kosko valveeillaoooaikanini viskiä, sekä myös rommia. Liaatan tämän jo nyt gaallleriaan, sillä ene halua kirjoittaa anoin paljon turhaan,s mikälis jotin menee 0pieleen. Niin ja aja tuskin kolmerssa ja puolessa atunnissa tulee minulle tapahtumaan mitään niin merkittävääv.

Hyvää illankatjoa!

Uusi kekseliäs unirytmiSunnuntai 20.11.2011 00:59

Tänään heräsin siinä seitsemältä aamulla, enkä millään saanut unta vaikka minua väsyttikin. Noin kahdeksan aikoihin lopetin yrittämisen ja nousin sängystä ylös. Minä ajattelin olla ovela ja keksin itselleni uuden unirytmin. Tästä päivästä eteenpäin jos en saa unta tarpeeksi pitkään aikaan, niin yksinkertaisesti vaan nousen ylös sängystä ja menen nukkumaan takaisin jos valvominen käy ylivoimaiseksi. Tänään siis nousin kahdeksalta aamulla ylös ja aloin juomaan viskiä katsellen samalla Hale & Pacea Youtubesta ja oleillen myös galleriassa. Kymmenen aikoihin alkoi taas väsyttää ja yritin nukkumista, mutta teki liikaa mieli viinaa. Lopulta kahdentoista aikoihin yritin uudestaan ja nukuin varttia yli kahteen. Jatkoin sitten ryyppäämistä niin viskillä kuin rommilla. Katselen Degrassi –maratonia, vaikka sarja ei kovin kummoinen olekaan. Nyt kello on 17:53 ja myöhemmin kirjoittelua jatkan.

22:11 näyttää tnyt kello j aanäyttäät siltä, että nyt laitan galleroaam tämän päiväkirjan, mikäli netti sen sallii. <Tässä välissä oleen vain aryypännyt viskisä ja rommia urakalla. Oli tässäs jotain muutaakin, mutten millään muista. Jotenkin se leiittyi naisiin. Esi sitä voi kaikkea muistaa.

Klo 22:57 ja uude3lleen yritetään laittaa galleriaan.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirja kuusi vuottaSunnuntai 13.11.2011 00:53

Tasan kuusi vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen päiväkirjani tänne galleriaan. Siihen aikaan nämä tehtiin tekstiviestillä kännykkään ensin, joten kovin erilaista oli.
Tänään nukuin yli kahteen taas, eli nukuttua tuli. Noustessani ylös, minulla oli kamalan kylmä. Se kyllä meni noin tunnin päästä ohi. Olen tässä viskiä juonut ja tällä hetkellä kello näyttää aikaa 16:36 ja jatkan tätä myöhemmin.

Klo on nyt 19:44 ja tuossa välissä tuli Formuloiden aika-ajot Abu Dhabista. Vettel paalupaikalle 14. kerran tällä kaudella, jonka takia en ole todellakaan tyytyväinen aika-ajojen lopputulokseen. Mutta en minä kuitenkaan ole pistänyt kämppää remonttiin sen takia. Olen myös netistä katsellut Youtubesta komediaa ja viskiä juonut. Myöhemmin jatkuu.

Klo on nyt 21:32 ja minulle juuri tuli viesti, että 27.10. laittamani video Netlogiin oli hyväksytty ja nyt se on siellä. Suhteellisen kauan kesti sen hyväksyminen.

Klo nyt 22:42 ja laitan tämän nytten täsmme galleriaan kun vielä aikaa on. Meinaan, ettei jää liian myöhään. Viskiä menää kovaa tahtia ja olen tällä hetkellä katsellut elokuvaa TV Viideltä. Ei kai muuta.

Hyvää illnajatkoa!

Toistuva uniKeskiviikko 09.11.2011 01:46

Pitkään tuli nukuttua, vaikka heräsinkin aluksi viideltä ja ei meinannut uni tullut millään. Jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä ollut parempi vetää Dormiplantseja pari kappaletta saadakseni unta paremmin. Siinä unta yrittäessäni ajattelin paljon sitä mitä eilen tuli galleriassa puhuttua. En vain muistanut sitä. Kun minä viimein sitä unta sitten sain, niin sain toistuvan unen. Joka ikinen kerta näin unen, jossa olen galleriassa katsomassa mitä eilen olin kirjoittanut. Aina välillä heräsin ja nukahdin ja taas näen saman unen. Nukuin suunnillen klo 14:45 asti ja nousin sitten ylös. Ei mitään muistikuvaa viime illasta. Oikeastaan edellisen päiväkirjani kirjoittamisen jälkeen muisti mennyt totaalisesti. En ole puhunut Svetlanan kanssa mitään, mutta ilmeisesti sanoin ikäviä asioita. En vain muista mitä. Tulee varmaan myöhemmin sanomista. Tänään huomasin myös postissa tulleen joulumainoksia, se näyttää tulevan koko ajan aiemmin. Aloitin ryyppäämään siinä kolmen aikoihin ja olen täällä galleriassa ollut ja sitä tavallista.

Hyvää illanjatkoa!

PainokoneMaanantai 07.11.2011 22:59

Tänään saan tuon kyseisen natsan. Minä aina luulin taistelevani katya-christina kanssa siitä, että jompikumpi saa sen ensimmäiseksi. Kuitenkin joku minulle täysin tuntematon MURSUBITCH ja tätä kirjoittaessa niitä on saanut peräti 156 kappaletta, mikä tarkoittaa sitä, että moni muukin kirjoittaa näitä jatkuvqasti. Siitä eilisestä päivästä se suuri päivä oli juuri tämä Painokoneen saanti. Minä vain oletin jos en sano sitä, niin muut, tai no katya-christina, vain yksinkertaisesti unohtaa laittaa maanantaina. Kyseinen nainen tuskin lukee päiväkirjojani, mutta ihan vaan varmuuden vuoksi. Niin ja naisista puheen ollen, niin Svetlana suuttui luettuaan päiväkirjani, ekä yhtään ihmettele miksi, ja meillä oli meidän ensimmäinen riitamme. Koska tiedän Svetlanan lukevan tämän, niin minä kerron itsestäni ne pahimmat puolet, sillä ne kuitenkin jossain vaiheessa paljastuidivat. Ensinnäkin olen kovan luokan juoppo. En osaa elää päivääkään ilman viinapulloa ja useasti ei edes pullo riitä. Juon joka ikinen päivä arviolta litran viskiä (40%) vähintään ja olen juonut korvikealkoholia, eli partavetta (80% alkoholia). Olen ollut töissä kännissä ja käyttäynyt väkivaltaisesti niin kännissä kuin selvänä. Toisekseen olen melkein joutunut oikeuteen, mutta vältyin siltä onneksi ja kaiken huipuksi olen tällä hetkellä työtön. Tänäänkin heti herättyäni menin heti sängystä nousestani hakemaan viskipullon, siis heti herättyäni, kuten muinakin päiväni. Minä olren nytkin kännissä. Kerron itsestäni vaan totuuden. Meillä kaikilla on omat heikkoutemme ja minulla se on alkoholi. Klo on nyt 15:44 ja jatkuu myöhemmin.

Klo nytt 20:11 ja jännittää se, mitä Svetlana vastaa minulle. En ole etuossa välissä oikeen mitään tehnyt, paitsi ryypännyt. Niin jaja tietty katsellut samat telkkariohjelmat kuin yleensäkin,.

Nytten se kelloe on jo 20:56 ja ajattelein laittaa galleriaaan tämän ennen nhyytymisestäni. Kippis sille siis!

Hyvää illanjatkoa!