IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Minä 29 vuottaTiistai 24.03.2015 23:31

Tänään täytin peräti 29 vuotta. Huhhuh, vieläkin elossa. Kukapa olisi uskonut minun elämäntavoillani? Joka tapauksessa nukuin suunnilleen kellon ympäri ja heräsin siinä noin klo 16 ja risat. Lähdin sitten Alkoon ostamaan viskiä ja kotiin ryyppäämään. Katsoin netistä Degrassia ja telkkarista Salkkarit. Käväisin myös OkCupid -sivustolla tekemässä päivityksen kuolematestiin, sillä edellinen tulos oli 28 vuotta ja olen nyt 29-vuotias. Uuden tuloksen perusteella kuolen 35-vuotiaana. Ryyppään itselleni syövän ja kuolen siihen kysymysten perusteella. Alkoholista saa ainakin seitsemän syöpää.Itse asiassa jokaisessa kuolematestissä jonka olen tehnyt, niin tavalla tai toisella kuolen alkoholiin. Niin no yhdessä todennäköisin syy oli itsemurha. Siellä OkCupidissa myös TrinityRose79:n kanssa match-kysymyksiä. Siinä se päivä kait kuta kuinkin on. Syntymäpäiväonnitteluja olen tänään saanut yhdeksän kappaletta. Muistaakseni enemmän kuin mitä viime vuonna kuitenkin, vaikka neljä heistä onkin sukulaisia, viisi jos serkku lasketaan sukulaiseksi. Itse en pidä serkkua sukulaisena, jotku pitää, jotkut ei.
Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa OkCupidissaLauantai 21.03.2015 22:09

Heräsin tänään siinä vähän ennen neljää. Join sitten kupin teetä. Pitää juoda teet pois, joiden parasta ennen päiväys oli vuonna 2011. Ihan normaalilta se silti maistui. Sitten katsoin Degrassia ja aloin juomaan viskiä. Kävin myös pitkästä aikaa OkCupidissa. Ajattelin sitten siellä vastailla muutamaan mach-kysymyksiin. Tein myös testin, että mikä minussa on parasta. Ilmeisesti se on kuri vastausteni perusteella. Olen kuulemma 88% kurinalainen tai jotain.Vähintä minussa on älykkyyttä, 11% on älykkyyttä. Minä myönnänkin olevani tyhmä kuin saapas. Kuolematesti pitää uusia parin päivän päästä vaikka, sillä edellinen tulos jonka aikoinaan tein oli tulos "Dead at 28" ja täytän tiistaina 29 vuotta. Tuskin kuolen kolmen päivän sisällä.Kuolemasta puheen ollen, katsoin aikoinaan tekemääni testiä Should I kill myself ja tulokseni tuli "You should kill yourself you worthless peace of junk". Se tuli suoraan. On sitä yritettykin vuosien saatossa, mutta mikäs pahan tappas. Sivustolla sitten vastailin match-kysymyksiin paljon lisää ja yhteensä niihin olen vastannut 630 kysymykseen. Täällä galleriassa vähän aikaa myös olen ollut. Nyt alan katsoa Ladattua asetta samalla viskiä juoden.
Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

IhkubestisTiistai 27.01.2015 22:24

Uusi natsa tuli minulle, Ihkubestis. Se tuli minulle itse asiassa eilen, mutta kuitenkin.Ihkubestis kuulostaa lähinnä sanalta jota pienet teinitytöt käyttävät.

En saanut tänään ollenkaan unta tuntikausiin. Ajattelin juoda kaksi kupillista teetä, jos se vaikka hieman auttaisi ja menin taas yrittämään unta. Ilmeisesti tee ei auta unen saamiseen. Unen saamista ei myöskään helpottanut niskakipuni ja jatkuva kutina toisessa kädessäni. Ei minua se niskakipu sinäänsä haittaa, mutta kutina kyllä. Se on helvetin ärsyttävää. Sain minä lopulta unta ja heräsin siinä klo 19 maissa. Minulla ei ole aavistustakaan kauan nukuin. Nousin sitten ylös ja aloin juomaan viskiä ja katsoin telkkaria samalla sekä ollut netissä. Ei kai tässä muuta sitten varmaan. Tuskin tänään enää ihmeempiä tulee tapahtumaan.

Hyvää illanjatkoa!

Uusivuosi 2015Torstai 01.01.2015 23:11

Nyt alkoi sitten uusi vuosi. Raketteja räjähteli ympäriinsä, joita minä ja Essi kuuntelimme, mutta Viivin kintut tutisivat niin paljon, että hän pysytteli sängyn alla koko ajan. Menin nukkumaan vasta puoli seitsemän aikaan aamulla. Heräsin sitten noin vartin vaille kuusi illalla. Sellainen unirytmi taas on, mikään ei ole sen asian suhteen muuttunut näemmä.
Sitten aloitin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Katsoin myös Degrassia ja Salkkarit. Olen 99% varma, että ne Salkkarit olivat uusintoja, mutta jätin kanavan nyt päälle kun sen jälkeen tuli kooste Garmisch-Partenkirchenin mäkikilpailusta, jonka Anders Jacobsen voitti. Sitten katsoin myös jonkun ohjelman nimeltä Kimmo, jossa näytteli muun muassa Jussi Vatanen. Pasila 2.5 tuli sen jälkeen ja katsoin sen syöden samalla lihapullia ja perunamuusia. Hyi vittu, että maistui pahalta se muusi. Panttilainaamo tuli myös katsottua. Galleriassa sain kolme uutta julkista kaveria. Ei kai sen muuta.

Mitä jäikään vuodesta 2014? Viinaa joka päivä kunnon känniin asti yhtä päivää lukuunottamatta, ja senkin päivän vietin sairaalassa. Katsoin aivan liikaa televisio-ohjelmia joko netistä tai televisiosta. Itse asiasta molemmista ihn liikaa. Galleriassa sain vain kaksi natsaa tänä vuonna. Kirjoitin myös vain seitsemän päiväkirjaa.
On tässä varmasti muutakin kerrottavaa, muttei nyt tähän hätään muistu mieleen.

Hyvää illanjatkoa ja uuttavuotta!

10 vuotta galleriassaPerjantai 15.08.2014 02:05

Tänään tulee täydeksi 10 vuotta siitä kuin liityin tänne galleriaan. On tapahtunut paljon sinä aikana. Olen saanut paljon kavereita ja menettänyt paljon kavereita. Moni on ottanut loparit galleriasta jostain syystä. Myöskään silloin 10 vuotta sitten ei ollut mitään natsoja, eikä yhteisöihin tulleista kommenteista saanut ilmoitusta.

Joka tapauksessa tänään heräsin joskus puoli neljältä ja sitten rupesin vetämään viskiä ja katselemaan Degrassia ja myös Yleisurheilun EM:ää. Itse asiassa siinä se taitaa olla hyvin pitkälti. Taidan mennä nyt pelaamaan Metal Gear Solid ykköstä. Se on nostalgiaa pelata pelejä joita pelasin kuin olin vielä nuori mies.

Hyvää illanjatkoa!

Kiva kaveriSunnuntai 20.07.2014 02:00

Heräsin tänään suunnilleen taas noin klo 16:30. Jostain syystä herään nykyisin aika suunnilleen samaan aikaan. Aloitin sitten viskin juomisen ja katsoin samalla Degrassia. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan ja kahden julkisen kaverin jälkeen sain täyteen 100 ja uuden natsan, Kiva kaveri. Minä olen oikeasti kiva kaveri. En välttämättä anna parasta ensivaikutelmaa, mutta kun minut oppii tuntemaan, niin huomaatte minun olevan ihan kiva kaveri. Katsoin sitgten telkkarista Asehullu perhettä, siihen asti kunnes Formuloiden aika-ajot alkoivat Saksasta. Nico Rosberg otti paalupaikan. Minähän näen vain koosteet Subilla, eli jos minulla olisi vielä MTV3 Max, niin suurin osa kisoista jäisi joka tapauksessa näkemättä suorana, viitaten siihen, että herään niin myöhään. Sain sitten myös kolmannen julkisen kaverin tänään ja sitten aloin katsomaan Killer Karaokea. Sain sitten neljännen julkisen kaverin täällä tänään. Taitaa muuten olla oma personal best. Eli eniten julkisia kavereita yhden päivän aikana.Katsoin sitten Criminal Mindsia ja sen jälkeen hieman Degrassia. Ei tässä siten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ero NetlogistaKeskiviikko 30.04.2014 02:27

Heräsin tänään melkein kolmelta päivältä. Lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan repullisen viskiä. Minulla oli lompakossa niin paljon seteleitä, että kesti hetken antaa rahaa, kun tuntui, että ne setelit olisivat liimautuneet toisiinsa kiinni. Alkosta kun lähdin kotia kohti, niin mietin miksei Alkon myyjä katsonut minua samalla halveksuvalla ilmeellä kuten ennen, eli siis ilme joka sanoo ”saastainen juoppo” tai ”taas toi juoppo tulee tänne”. No joka tapauksessa kun tulin viimein kotiin, niin aloitin viskin juomisen ja katselin komeiasarjoja televisiosta. Kuten Pulmuset ja Family Guy. Katsoin myös Pikku Britaniaa ja valitettavasti myös Salatut Elämät. Minä todennäköisesti joudun sietämään sitä paskaa sarjaa koko loppuelämäni ajan. Sitten netissä ollessani, olin täällä galleriassa, joka hitaudellaan hieman vittuili minulle. Minä otin myöskin eron Netlogista lopullisesti, sillä se oli liittoutunut yhteen Twoon kanssa. Se oli viimeinen pisara, sillä en voi sietää Twoo-sivua. Minua ei siis ole enää Netlogissa. Harmi, koska siellä oli ihan mukavia pelejä. Katsoin telkkarista myös Duudsonit tuli taloon sekä Panttilainaamon. Olen myös miettinyt pitäisikö minun vaihtaa tietokoneeni taustakuva. Cassie Steele on ollut siellä jo kauan, mutta pidän enemmän Cristine Prosperista. Degrassin Imogen Moreno, siinä nainen minun makuuni. Katsoo nyt kuka pääsee taustakuvaan jos se vaihtuu. Viskiä menee ja sydäntä Cassielle ja Cristinelle. Minulla on taas kerran, kuten niin usein, sellainen tunne, että jotain jäi taas sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

ÄlykkyystestiMaanantai 31.03.2014 01:49

Heräsin tänään jotain varttia vaille viisi päivällä. Tuskallisen pitkään taas nukuin. Vaikka kelloja yöllä siirrettiinkin tunnilla eteenpäin, niin olisihan se kivaa taas herätä pitkästä aikaa ajoissa, vaikka kahdeltatoista esimerkiksi. Ehkä heräisinkin jos en popsisi noita Ketipinoreja jatkuvasti. Tuossa aiemmin yritin uniterapiaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Kuten iästä profiilissani huomaa, niin uhmasin taas kuolemaa ja elän vieläkin. Nyt olen kuitenkin siinä iässä, että loppu on lähellä kuolematestin mukaan. ”Death at 28” sanoi testi kun sen otin muistaakseni 2011. Katsotaan uhmaanko kuolemaa ja testiä myös tälläkin kertaa.
Joka tapauksessa tähän päivään takaisin. Aloitin päivän juomalla energiajuoman, poretabletti sellaisen, sillä olin kaikesta huolimatta edelleen väsynyt ja myös D-vitamiinijuoman, sillä lääkärini mukaan alkoholi voi aiheuttaa aivohalvauksen ja D-vitamiini on kuulemma aivoille hyväksi. Sitten aloitin viskin juomisen ja tein älykkyystestin. Päivityksen älyyni. Jos olisin tiennyt sen maksavan, niin en varmaan olisi, vaikka se olikin vain viiden euron hintainen. No minun tämän hetken älykkyysosamääräni on 70 ja minulle sanottiin näin: ” Maailmanlaajuisen keskiarvon mukaan, kuulut älykkyydeltäsi ryhmään lievästi typerät, mikä on yleinen tulos 10%:lla väestöstä.” Maksoin viisi euroa siitä, että minua käytännössä sanottiin idiootiksi. Eli maailman seitsemästä miljardista ihmisestä 90% on minua älykkäämpiä. Minä aina kuitenkin olen tietänyt olevani tyhmä. Tyhmenen vuosi vuodelta ja joskus kun vaihdan huonetta, niin unohdan mitä minun piti hakea tai tehdä. Minua ei koskaan Jumala, mikäli hän on edes olemassa, antanut minulle älykkyyttä syntymälahjaksi. No mieluimmin olen tyhmä kuin joku 50-kiloinen kukkakeppinen nörtti. Minä olen 184-senttinen ja painan 85.4 kiloa. Tuosta älykkyystestistä muuten vielä sen verran, että sain oikein virallisen todistuksen, jonka voin printata. Luki oikein minun nimeni ja kaikki. Minä en omista enää printteriä, joten en saa sitä ulos tietokoneeltani. On muuten aika ironista, että olen pienestä älykkyysosamäärästäni huolimatta tietohallinnon merkonomi ja ollut työpaikoissa joissa työskentelee melko viisaita ihmisiä. Se on vika tässä maassa, että minun kaltainen idiootti pääsee hyviin työpaikkoihin.
Klo on nyt 18:33 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä olen jatkanut viskin juomista, katsonut Formulat ja syönyt kanahampurilaisen. Minä myös sattuman ansiosta päädyin Facebook-profiiliin. En muista enää kenen profiiliin, mutta huomasin ettei tarvitse olla jäsen nähdäkseen viestejä ja kuvia muista. Minä olen itse nimittäin aina ollut Facebookia vastaan. Useita vuosia on yritetty käännyttää minua liittymään sinne, mutta lupaukseni pidän, enkä liity. Kun huomasin, että ei tarvitse olla jäsen katsoakseen kommentteja, niin siitähän minun kyyläys alkoi. Tsekkasin aluksi äitini, sitten tätini ja huomasin myös, että hänen kissallaan on oma profiili. Isälläni ei profiilia ole, ellei hän ole salanimellä, jota epäilen. Minähän olen eräällä intialaisella sivustolla salanimellä Jalmari Walker. Sukulaisten jälkeen aloin etsimään julkisuiden henkilöitä. Kävin sellaisten henkilöiden profiileissa kuin Annie Clark, Daniel Kelly, Dylan Everett ja yritin etsiä vielä Mike Lobellia, Cristine Prosperia ja Jake Epsteinia. Todennäköisesti sinulla ei ole harmainta aavistustakaan keitä he ovat. Minä joka tapauksessa lopetan nyt tähän, vaikka ties kuinka monen kerran on sellainen tunne, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

SähköpostiongelmiaLauantai 01.03.2014 01:39

Heräsin tänään vasta noin klo 16 ja taas olin aika wtf kun nukkuu noin myöhään. No ehkä jossain vaiheessa saan taas normirytmin. Ihmeellisiä unia taas olin nähnyt yöllä. Minua syytettiin avainten vaihdoista, eli siis minä olisin napannut toisen entisen luokkalaiseni avaimet. Asia ratkaistaisiin skeittiturnajaisissa. Koska en osaa yhtään skeitata, niin ehdotin, että asia ratkaistaisiin nyrkkitappelulla, sillä ex-luokkalaiseni ei todellakaan ole mikään kova karpaasi, ei lähelläkään. Oikeassa elämässä olisi varmaan kaikkein helpointa vain kokeilla toimiiko avain kumpaan oveen. En minä ole mikään criminal mastermind, joka saa saman avaimen sopimaan kahteen eri oveen.
Toisessa unessa menin vapaaehtoisesti johonkin leirille jostain ihmeen syystä kuukaudeksi. Melkein kaikki kanssakävijäni olivat joko ex-luokkalaisia, fiktiivisia hahmoja eri sarjoista tai galleriaihmisiä. Ihan friikkileiri, mutta heräsin ennen kuin ehti tapahtua mitään mielenkiintoista.
Joka tapauksessa herättyäni silloin neljän aikoihin aloitin viskin juomisen ja aloin katsomaan telkkaria. Kolmas kivi auringosta kaksi jaksoa jonka jälkeen oli pakko katsoa eilisen Salatut Elämät –jakson. Se nimittäin jäi eilen näkemättä. Ihan paska sarja, mutta koska olen katsonut sarjaa alusta saakka, niin eihän sitä voi keskenkään jättää. Katsoin myös mäkihyppyä Lahdesta ja kilpailun voitti Severin Freund. Minä olen tänään myös kärsinyt sähköpostiongelmista, kuten jo pitkään. Minulla ei ole siis toimivaa sähköpostiosoitetta. Luukku vanheni, enkä saa luotua uutta tunnusta, Hotmailia pidän liian epäluotettavana ja nyt tuo Suomi24 ei toimi. Taitaa olla sähköpostiosoitteet siis loppu. No minkäs teet. Ei kai tässä kai muuta, vaikka onkin sellainen tunne notta jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Vuoden 2014 ensimmäinen merkintäLauantai 01.02.2014 00:29

Tänään heräsin sekavana, sillävedin väärän pillerin. Ei kannata ottaa toisten antamia pillereita. Minä tarkoitan tässä kohtaa unilääkettä, mikä ei suinkaan ollut unilääkettä. Pitää vaan luottaa Ketipironiin jos unta haluan. Nukuin silti aamukahdeksaan, mikä on aivan liian vähän. Siinä lähes klo 11 päätin luovuttaa ja nousin ylös. Soitin äidilleni yhdentekemästä syystä. Olin niin sekaisin, että olisin voinut soittaa vaikka johonkin täysin randomille. Vituttaa muutenkin olla täällöä ilman mitään ihmiskontaktia monta päivää. Onneksi on sentään Essi ja Viivi täällä. Minä herättyäni aloitin juomaan viskiä ja katselin tuntitoltulla Degrassia ja paria muuta ohjelmaa, joiden nimet ei oikeen mieleene muistu. Ainakin Shark Tank ja Pulmuset. Tämä päivä onkin uyyksi vuoden tylsimmistä päivistäni. Minä kirjroitan tämän vain kun vähintään yksi jkuukaudessa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!