IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Syntymäpäivät tuli ja meniMaanantai 26.03.2018 23:39

Minä tosiaan täytin viime lauantaina peräti massiiviset 32 vuotta. Se on siis voi jumalauta miten paljon kun ajattelee elämäntapojani. Mutta niinhän sitä sanotaan, että mikäs pahan tappas. Sain syntymäpäivälahjaksi äidiltäni tuoreimman version Tuntemattomasta Sotilaasta ja kaksi muuta elokuvaa joita ei vielä ole tullut minulle tänne sekä rahaa 32 euroa. Isältäni sain luonnollisesti ainoastaan rahaa, mutten tiedä miten paljon ja ei sellaista oikein kehtaa kysyä. Ne rahat menevät sinne minun toiselle tilille. Syntymäpäiväonnitteluja tuli äidiltäni, isältäni ja hänen vaimoltaan, kahdelta tädiltäni ja heidän aviomiehiltään, kolmelta serkultani, yhdeltä Ismolta ja täältä galleriasta Grazyman89:lta ja jaffalta. Jaffan viesti oli automaattinen syntymäpäiväonnittelu, joten en laske sitä mukaan. Laskujeni mukaan sain yhteensä 12 syntymäpäiväonnittelua, mikä lienee pohjanoteeraus elämäni aikana. Minun kaksi parasta ystävääni, Ikis ja Jcob, eivät ole minua pariin vuoteen onnitelleet. Mihin katoavat kaverit vuosien mittaan? On se niin väärin. Enkä edes tiedä miksi minut hylätään.
Joka tapauksessa minä tänään heräsin jotain vartin yli 10 ja lähdin kohti Alkoa. Jouduin odottamaan varmaan 15 minuuttia bussia ennen kuin se tuli. Meni perkele etuajassa enkä kerinnyt siihen siis. Alkossa ostin repullisen Tasista ja lähdin sitten kotia kohti. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin. Sen jälkeen katsoin saamani Tuntemattoman Sotilaan. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Nyt on klo 17:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen ja katsoin Salatut Elämät sekä elokuvan Kaameat pomot 2. Minä myös pelasin shakkia. Chess Titans –pelissä minulla on nyt pelattuna yhteensä 264 peliä, joista olen voittanut 15 peliä ja tasapelejä tullut 37 kertaa. Ei minulla tässä kai sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 21.3.2018Keskiviikko 21.03.2018 23:46

Heräsin tänään noin puoli yhdentoista aikoihin, mutta olin yöllä pari tuntia hereillä ja jatkuvasti yskien. Heräämisen jälkeen aloin juomaan Tasista ja katsoin Housen, Goldbergit ja Seinfeldia. Olisin pelannut farmipeliä, mutta pelissä oli houltokatkoa ja sen tähden pelasin Swap Job –peliä. Laitoin myös Phofeeleriin arvosteluun saman kuvan, jonka laitoin edelliseen päiväkirjaan, mutta sosiaalisessa mielessä. Arvostelin myös muiden kuvia sosiaalisessa- ja bisneskategoriassa. Tulin sitten galleriaan puhumaan Grazyman89:n kanssa ja täällä myös edelleen tuo alanyahealthysmile seuraa minua. Kauankohan tuo mainos kestää vielä täällä galleriassa? Aikoinaanhan täältä pystyi ostamaan mainokset pois. En tiedä pystyykö enää. Joka tapauksessa farmipeli tuli taas kuntoon ja nyt pelaan sitten kellon ollessa 16:07 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen syönyt makaronilaatikkoa, pelannut farmipeliä ja katsonut Modernin perheen, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja elokuvan Pähkähullu professori II – Klumpit. Söin myös makaronilaatikkoa ja kuuntelin musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Alanyahealthysmile seuraaKeskiviikko 14.03.2018 23:30

Heräsin tänään yhdeksän aikaan suhteellisen väsyneenä. Jostain syystä minä nousin melkein heti ylös, sillä mielessä minulla oli jostain syystä sellainen tunne, että pakko nousta ylös. Minä aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin samalla myös Housen, Seinfeldin, Team Ahman ja Goldbergit. Sitten tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Minua häiritsee täällä tuo Alanyahealthysmile seuraa täällä koko ajan minua. Söin myös karjalanpiirakan munavoilla. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 14:14 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen ollut Photofeelerissa arvioimassa naisten kuvia deittikategoriassa, eli deittailenko kuvan perusteella vai en, ja lisäksi laitoin vuoden 2004 jouluaattona otetun kuvan deittiarvosteluun. Eli tämän: romantikko86 ja voi sanoa, että olin aika nuoren näköinen tuolloin vaikka aikuinen olinkin. Vuosi 2004 oli todella aktiivinen deittivuosi minulla. Muuten tuosta deittiarvostelusta sen verran, että tuolla alaikäraja on 18 vuotta. Jostain syystä alaikäiset eivät saa laittaa kuvia sinne deittimielessä. Saa laittaa ikähaarukan ketkä voivat äänestää itseään. Minua voivat äänestää 18-99 –vuotiaat naiset. Saisinkohan paremmat arvostelut jos rajoittaisin tuota vaikka 18-40 tai vastaavaa? Ei jokainen nainen ole puuma, vaikka olenkin suunnilleen puolet vanhempien naisten kanssa kunnolla baarissa suudellut kaikkien nähden. Nyt on klo 17:21 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja elokuvan Pähkähullu professori. Sen Eddie Murphyn näyttelemän version, eikä Jerry Lewisin. Söin myös kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Maanantai 12.3.2018Maanantai 12.03.2018 22:10

Tänään heräsin suurin piirtein varttia vaille 10 ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Kotiin palattuani aloin sitten juomaan Tasista samalla kun katsoin Panttilainaamoa ja olin myös galleriassa. Tällä galleriassa oli Exitus ottanut minusta eron julkisista kavereista. Kun kysyin onko siinä jokin erityinen syy miksi hän poisti minut julkisista kavereista, niin vastaus oli tämä: ” Ei oo. Poistin kaikki joita en tunne. Siel on vaan pari tyyppii enää.”. No minulla on nyt joka tapauksessa nyt 324 julkista kaveria jäljellä. Pelasin myös farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Housen, Team Ahman, mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät ja Modernia perhettä. Söin myös nakkikastiketta. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

1400. merkintä päiväkirjaanPerjantai 02.03.2018 21:10

Heräsin tänään ennen yhdeksää ja en enää saanut unta. Näin unta, että kuuluin rikollisliigaa yhdessä monen julkisuuden, jostain syystä vain suomalaisten sellaisten, kanssa. Oli muun muassa Aku Hirviniemi, Ilkka Koivula, Kari Väänänen, Pamela Tola ja muita joiden nimiä en muista. Hirviniemi näytteli totaalista narkkaria unessani.
Joka tapauksessa herättyäni aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Family Guy:ta ja Team Ahman. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. undefined oli ottanut minusta eron julkisista kavereistani. Mikä röyhkeys ja vaadin saada selityksen siihen. En löytänyt enää nimimerkillä koko galleriasta. No nyt on minulla joka tapauksessa 325 julkista kaveria. Nyt on klo 13:37 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin kanaa ja riisiä sekä katsoin Salatut Elämät ja joitakin muita sarjoja joita nyt en muista. Laitoin myös Photofeeleriin tämän kuvan romantikko86 sosiaalisessa kategoriassa. Kuvani vuodelta 2006, eli melkein 12 vuotta sitten. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkosa!

Maanantai 26.2.2018Maanantai 26.02.2018 22:59

Heräsin tänään olisikohan jotain puoli 11 suunnilleen. Näin unta jossa ihmisen kokoiset kärpäset aikoivat vallata maan ja paritella maan naisten kanssa ja sitten syntyisi puoliksi ihminen ja puoliksi kärpänen. Minä olin sitten se joka ampui niitä jättiläiskärpäsiä. Minä en kylläkään ollut minä ulkonäöllisesti, vaan minua näytteli Mel Gibson. Siinähän on idea elokuvalle.
Joka tapauksessa heräämisen jälkeen lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan ja sieltä tullessani aloin juomaan sitä ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Pitääkö olla huolissaan?, Downshiftaajat, Goldbergit ja Team Ahman. Voi olla, että katsoin jotain muutakin. Nyt olen galleriassa. Nyt on klo 18:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa Tasiksen juomisen lisäksi söin myös kanaa ja nuudelia sekä pelasin farmipeliä ja katsoin Salatut Elämät, Orvillen ja Shark Tankia. Minä pelasin myös tietokoneella shakkia. Kaiken kaikkiaan olen pelannut Chess Titans –pelissä 186 peliä, voittanut yhdeksän peliä ja tasapelejä on tullut 19 kertaa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ystävänpäivä 2018Keskiviikko 14.02.2018 22:15

Tänään on ystävänpäivä ja ainoa joka minulle toivotti hyvää ystävänpäivää oli Alkon myyjä, kun siellä kävin tänään. Sieltä tullessani join Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Goldbergit, Seinfeldia, Family Guy:ta, Panttilainaamoa ja Formula 1 huippuhetket vuodelta 1990 ja 1994. Kävin myös täällä galleriassa ja täällä ei nyt tänä vuonna ollut sitä match-systeemiä kuin viime vuonna. Minusta oli kaksi julkista kaveria ottanut eron, [memmi ja _EllaKaroliina_, mutten löytänyt kumpaakaan täältä kysyäkseni miksi he poistivat minut julkisista kavereista. Minulla on tällä hetkellä 326 julkista kaveria siis. Nyt on klo 18:03 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin makaronilaatikkoa, pelasin farmipeliä sekä katsoin Salatut Elämät ja Shark Tankin. Minun isäni toivotti minulle myös hyvää ystävänpäivää. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään ennen yhdeksää jo, ja aivan liian väsyneenä. Onneksi kävin Alkossa eilen eikä tänään siis tarvinnut. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Pulmuset, Family Guy:ta, Kaverille ei jätetä ja Goldbergit. Sitten söin pasteijan ja tulin tänne galleriaan samalla musiikkia kuunnellen. Kävin myös pitkästä aikaa Photofeelerissa ja laitoin ihan vitsillä tämän kuvan deittiosioon vuodelta 2010 romantikko86 kun enhän minä nyt tosissaan oleta mitään deittimahiksia. Sehän on sellainen todella pinnallinen sivusto jossa näkyy vain kuva eikä mitään tekstiä. Mahdollisuuksia on laittaa kuva arvosteluun deittailuun (fiksu, luotettava, viehättävä), bisnekseen (osaava, pidettävä, vaikutusvaltainen) ja sosiaalisesti (itsevarma, aito, hauska). Tuohon kuvaan jonka olin laittanut aikoinaan sosiaalisen kategoriaan, niin melkein kaikki sanoivat minun näyttävän aggressiiviselta ja yksi sanoi myös näyttävän henkivartijalta, mutta yksi myös sanoi voisi deittailla minua vaikka kyseessä olikin vain sosiaalinen. Joka tapauksessa nyt on klo 14:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi puhelinmyyjä soitti minulle ja myi minulle joitakin kapseleita, en ollut kiinnostunut. Hän kysyi miksi olen vihainen, häiritseekö taustalla kuuleva musiikki minua ja muita juttuja joita hän kysyi. Minä sanoin, että olen out tuosta tarjouksesta ja sanoin, että lopetan puhelun ja toivotin hyvät jatkot. Hän sanoi minulle, että en ilmeisesti välitä terveydestäni. Sellaista, mutta pisteet yrittämisestä hänelle. Minä söin myös nakkikastiketta ja katsoin Salatut Elämät, Shark Tankin ja nyt Terminator Genisys –elokuvaa. Olin tuosta kuvasta saanut kommentteina että näytän aggressiiviselta ja minun pitäisi hymyillä enemmän. No siinä kai kaikki.

Hyvää illanjatkoa!

Kone hajosiKeskiviikko 10.01.2018 21:16

Heräsin tänään jo ennen yhdeksää ja aloin sitten juomaan Tasista ja tulin tänne galleriaan. Myöhemmin pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Leijonan luola UK:ta, Pulmusia ja Family Guy:ta. Voi olla, että katsoin muitakin ohjelmia, mutta olen jo unohtanut. Söin myös karjalanpiirakkaa ja munavoita sekä nakkeja. Minun tietokoneeni hajosi tänään. Meni se jonne laitetaan se laturi hajalle. Se ei lataa ja laturissa ei ole vikaa, koska samalla laturilla pystyn lataamaan kännykkääni. Miniläppäri kesti aika kauan kuitenkin. En nyt muista kuinka kauan se kesti, mutta kuitenkin aika monta vuotta. Onneksi on toinenkin kone. Paljonkohan maksaa uusi miniläppäri? Jos on osamaksumahdollisuus, niin se olisi hyvä. Jos taas sen veisi korjaukseen, niin uuden hankkiminen tulisi halvemmaksi ehkä. Haluan aina, että on kaksi konetta jos se toinen hajoaa, kuten nyt kävi. En edes tiedä onko se hajalla vai ei. Kaipa se osittain on koska ilman virtaa ei pysty koneella olemaan. Sellaista tällä kertaa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 9.1.2018Tiistai 09.01.2018 20:56

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä sekä katsoin myös Goldbergit, Leijonan Luola UK:ta, Pulmusia ja Family Guy:ta. Tulin myös tänne galleriaan muutaman päivän tauon jälkeen. Tyylilleen uskollisesti Aor oli taas vittuillut minulle, mutta onhan siitä kulunut varmaan yli viikko tai jotain. Jos pieksisin jokaisen joka vittuilisi minulle galleriassa ,tulisivat kovat hinnat matkoihin, paitsi jos omistaisin helikopterin, ja minä vankilassa pitkään aikaan. Typerä laki kieltää toisen ihmisen tappamisen, vaikka olisi miten hyvä syy. Vanhaan hyvään aikaan jos toisen kunniaa loukattiin, niin tappelu käytiin kuolemaan saakka. Laista puheen ollen, niin puhuin Grazyman_89:n kanssa rikosilmoituksista ja muista sen kaltaisista. En kertoisi muuten keskusteluista, mutta koska se oli julkista keskustelua, niin ei kai sillä niin väliä. Tosiaan me kaikki olemme rikkoneet lakia ja minuakin vasten ollaan tappouhkauksen takia menty itkemään ylläpidolle. Viikon jäähyt tuli galleriaan. Heitin tuolin päin ikkunaa kun jäin pois väärällä pysäkillä bussista ja olin väsynyt ja halusin mennä nukkumaan. Näin rakennuksen jossa oli valoa ja sopiva pöytä johon voisin mennä nukkumaan. Heitin sitten kännipäissäni täysillä tuolin lasia päin, mutta se oli panssarilasia, joten ei mennyt rikki ja sekopäisenä känniläisenä aloin hakata ikkunaa jatkuvasti tuolilla. Hälytys tuli ja työntekijän mukana myös poliisit. En muista oikein mitään keskustelusta, mutta muistan sen että ilmoituksen tekijä oli paljon rohkeampi silloin kun poliisit tulivat. Onnistuin kuitenkin puhumaan itseni pois tilanteesta ilman rikosilmoitusta. Toinen oli myös kun hajotin baarissa RAY:n pelikoneen laittamalla sinne kolikoita jotka tukkivat koko koneen ja lähdin pois muina miehinä ennen kuin kukaan huomaisi mitään. Kai se on myös jonkinlainen rikos lyödä toista ihmistä, mutta onko jos toinen lyö takaisin tai toinen lyö ensin? Kaikki me olemme olleet varmasti fyysisessä tappelussa. Rikokset minua kohtaan ovat kun sain puukosta yläasteella ollessani ilman mitään syytä kun luokkalaiseni näytti uutta puukkoaan. Viilsi sormeani, sekopäinen ilme kasvoillaan. Mikäli olisin vasikoinut tuosta, niin hänet olisi erotettu koulusta, mutta eihän tässä mitään neitejä olla. Aikuisiällä Eevan mies ei tykännyt yhtään, että olin hänen vaimonsa kanssaan, vaikka mies itse kävi vieraissa naisissa ja Eeva on muutenkin suurin lutka jonka tiedän. Päätin silloin poistua vähin äänin. Olutpankissa myös olin intiimissä tunnelmissa jonkun pubiruusun kanssa. Kielareita kunnolla kaikkien nähden ja muut katsoivat minua ilmeellä että ”voi vittu sä oot epätoivoinen”. Hänen aviomiehensä tuli baariin puukon kanssa tarkoituksenaan tappaa minut, mutta ihmiset kuitenkin estivät hänen yrityksensä ja myös hänen vaimonsa heitettiin pois baarista. Vitutti ja masensi samaan aikaan kun se tapahtui, mutta minulle sanottiin että saan minä paremman. Suoraan sanoen niin saisinkin jos oikein yrittäisin. Kunnon puku päälle, viinaa sen verran että pahin tärinä lakkaa, pahimmat rypyt pois meikeillä ja kyllä minä voisin olla ihan mukiinmenevä ulkonäöltä. Joka tapauksessa ei minulla nyt pahemmin muuta. Söin pasteijan ja karjalanpiirakoita munavoilla.

Hyvää illanjatkoa!