IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kansainvälinen museopäiväSunnuntai 19.05.2013 02:13

Tänään vietetään kansainvälistä museopäivää. Minä itse en ole käynyt museossa vuoden 2008 jälkeen, joten siitä on jo aikaa. Aikoinaan koulussa kävin Ateneumin taidemuseossa Taide- ja kulttuuri kurssillani.
Minä heräsin joka tapauksessa suunnilleen puoli yhden aikaan ääneen, joka kuulosti aivan siltä kuin joku olisi soittavan ovikelloa. Olin nähnyt painajaista, että minut oli pakotettu takaisin edelliseen työpaikkaani. Menin sinne sitten sekona aseen kanssa.
Noustessani sängystä, huomasin häntäluuni olevan edelleen huonossa kunnossa, mutta kestän kivut kuin mies. Aloin sitten juomaan viskiä ja menin nettiin. Katsoin yhden jakson Degrassia ja tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Vaikka minun alleriakyselyni onkin ollut jatkuvasti etusivulla, niin en silti ole saavuttunut tarvittavaa 10 000 vastaajan rajaa. Sillä määrällä saisin sen Arvuuttaja –natsan. Tällä hetkellä minulla on hieman yli 7700 vastaajaa. Katsoin myöhemmin Dragons Den Canadaa muutaman tunnin ja muutamia lyhyitä Youtube –klippejä. Esimerkiksi maailman vaarallisin eläin on jonkun ihmisen mielestä suistokrokotiili sillä perusteella, että ne elivät ennen dinosauruksia ja syövät jokaissen eläimen. Mietin kuinka monta vaarallista eläintä Suomessa on. Ainoat mieleen tulivat karhu ja susi, sillä kyyn myrkky ei riitä tappamaan minua. Se tappaa harvoin aikuisen ihmisen.
Ei tässä nyt muuta. Klo on nyt 19:42 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä olen juonut viskiä ja pelasin GTA 3 –peliäni ja kyllä se ihmetyttää vähän kuin kävelen keskellä katua haulikko kädessä, niin poliisi ei noteeraa mitenkään kun kävelen ohi, mutta sitten jos lyön jotain randomia poliisin huomatessa niin kiinnostus herää kummasti. Kyllä minä vähän luulen, että minua käskettäisiin laskemaan se ase jos kulkisin sen kanssa kadulla. Minä katsoin myös Shark Tankia ja Matthew Pritchardin ja Michael ”Pancho” Locken Pain Meniä. Ei kai tässä muuta, vaikka onkin taas sellainen, tunne että jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 11.5.2013Sunnuntai 12.05.2013 02:48

Heräsin tänään puoli kahden aikoihin, eli oli taas pitkään nukuttua. Pääsin kuitenkin lähtemään Kontulaan vasta puolisen tunnin päästä, sillä niitä busseja lähtee viikonloppuisin niin harvoin. Alkossa myyjä katsoi olemustani kuin olisin vieläkin humalassa, mutta myi viskipullot minulle kuitenkin. Minulla oli myös todella kuuma, sillä olin ulkona farkkutakissa kun muut hengailivat ulkona t-paidoissa. Kotiin päästyäni aloin juomaan viskiä ja, menin nettiin irc-galleriaan ja juttelin sitten jonkin aikaa, tunti tai pari ehkä, yksityiskeskustelussa kahden eri ihmisen kanssa. Sen toisen kanssa vain muutama lause. Luonnollisesti ostin alleriakyselyni taas etusivulle kun haluan sen 10 000 vastaajaa, jotta saan Arvuuttaja –natsan. Ostan niin kauan kunnes se tulee. Minä myös olen kuunnellut musiikkia ja pelannut GTA 3 –peliäni. Katsoin myös Poliisit –sarjaa televisiosta. Elokuvissa ne poliisit aina laitetaan niin väkivaltaisiksi, mutta oikeassa elämässä ne loppujen lopuksi käyttävät väkivaltaa harvoin. Kyllä minutkin on ihan rauhallisesti laitettu poliisiautoon, eikä heitetty sinne aikoinaan.. Olen nyt kuitenkin paljon parempi mieleltäni kuin vihaisimpina vuosinani. En minä nyt kuitenkaan edelleenkään kovin mielelläni hengailisi poliisien kanssa. Suomessa kun on nyt niin monta tyhmää lakia. Minä nyt joka tapauksessa menen katsomaan Shark Tankia ja jatkuu myöhemmin.
Nyt on klo 20:59 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä jatkanut rankkaa viskinjuomista, katsonut Shark Tankia ja myös Formula 1 aika-ajot Espanjasta. Nico Rosberg paaluopaikalla. No kunhan ei Vettel. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kansainvälinen kätilöiden päiväMaanantai 06.05.2013 02:00

Tänään vietetään Kansainvälistä kätilöiden päivää. Se ei liity millään lailla tähän muuhun sisältöön tässä päiväkirjassani, mutta sainpahan ainakin otsikon.
Nukuin peräti varttia yli kolmeen. Olin taas, että voi jumalauta. Olin nähnyt unen joka oli niin hyvä, että siitä voisi tehdä elokuvan, mutta valitettavasti en muista enää siitä pahemmin. Se olisikin hyvä jos olisi olemassa jotkut johdot jotka laitetaan päähän nukkumaan mennessä ja sitten unta nähtyään, sisältö nauhoittuu jollekin videokasetille. Siinä voisin tehdä käsikirjoituksen ja sitten viedä elokuvastudiolle ja juhlia myöhemmin Jussi-gaalassa parhaan käsikirjoittajan palkintoa.
Joka tapauksessa minä nousin sitten ylös ja aloin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Tilasin itseni taas etusivulle tai oikeastaan tilasin oman kyselyni sinne. Haluan Arvuuttaja –natsan ja käytän tuota allergiakyselyä nyt jatkuvasti. Kun kysely poistuu etusivulta, niin ostan sen sinne takaisin. Teen sen niin kauean kunnes saan ne 10 000 vastaajaa yhteen kyselyyn ja kukaan ei voi pysäyttää minua. Sain kerralla kolme yksityiskeskustelua samaan aikaan ja olin, että hei yksi kerrallaan ja yritin pysyä kärryillä kenen kanssa puhun, ettei mene jutut ihan mihin sattuu. Eilen tai sitä edellisenä päivänä eräs nuori teinipoika pyysi minua hankkimaan hänelle nainen. Olenko minä muka joku parittaja? Minä myös olen kuunnellut musiikkia Youtubessa. Tässä viskiä samalla juoden olen galleriassa kyttäillyt kyselytilannettani jatkuvasti, miten se edistyy jne. vaikka se onkin ollut siinä etusivulla todella kauan ja todennäköisesti pysyy siinä loppuvuorokauden, eli reilun tunnin. Noin tonnin verran se suunnilleen edistyy kerralla tilatessa suunnilleen keskiverto. Ei kai tässä muuta, vaikka on jotenkin taas sellainen tunne, että jäi jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

KoulukaveritMaanantai 29.04.2013 02:23

Heräsin tänään vasta siinä kahden aikoihin. Olin silloin edelleen väsynyt, mutta nousin ylös. Hain energiajuoman jääkaapista ja sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Menin sitten irc-galleriaan ja myös googletin oman nimeni ja löysin Koulukaverit.com –sivuston. No rekisteröidyin sinne sitten nähdäkseni keitä entisiä loukkalaisia ja muita samoista kouluista oli. Olihan siellä joitakin. Kirjoitin itsestäni tiedot ylös jos joku haluaa ottaa minuun yhteyttä. Kaikki kun eivät ole täällä galleriasssa. Kyllä minä etsin Mariannaakin nimellä, muttei löytynyt. Kuvia en näe kenestäkään, sillä siitä pitäisi maksaa kahdeksan euroa. Pieni summahan se on, mutta tuokin sivu on sellainen jossa käyn juuri jotain ehkä pari kertaa vuodessa. Niin ja minulla on tosiaan tunnuksia ihan kaksin kappalein siis sinne. En minä ole Twitterissäkään käynyt kun pari kertaa ja en Netlogissakaan vähään aikaan. Ties minne olen liittynyt näiden kaikkien vuosien aikana, mutta Facebookiin en liity kuin ruumiini yli.
Ei kai tässä muuta. Klo on nyt 16:56 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kirjoitus ja tuossa välissä olen ryypännyt viskiä urakalla samalla kun olen pelannut Grand theft auto kolmosta. Kuten aiemminkin viimeksi kun pelasin sitä, niin myös tälläkin kertaa tein vain muutaman oikean toimeksiannon ja loput ajasta meni ihmisten teurastamiseen. Keskellä katua aloitin vaan silmittömän tulituksen ja ammuin kaikki jotka näin. Otin taas haltuuni kaupungin, kukaan ei voi pysäyttää minua, buhahaa.
Minä myös söin patongin ja katsoin yhden jakson Pasilaa. Luin myös kirjeen Mariannalta vuodelta 2004 kun se on oikea kirje ja hän puhui niin söpösti. Se saa minut aina hyvälle tuulelle ja hymyilemään.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vanhoja kirjeitä lukienSunnuntai 21.04.2013 02:09

Minä heräsin tänään noin kahdentoista aikoihin ja kieltäydyin kohteliaasti illalliskutsusta, jonka sain. Join sitten yhden Gatoraden ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja tulin tänne irc-galleriaan. Huomasin myös sen, että tämä huone on totaalinen sikolätti ja pakko kerätä paperit edes jonkinlaiseen pinoon. Huomasin papereiden joukosta Mariannan minulle lähettämän kirjeen, siis ihan oikean kirjeen eikä mikään sähköposti. Kyllä se hymyilytti. Söpösti kirjoitti ja onhan se paljon romanttisempaa kirjoittaa oikea kirje kuin virtuaalinen. Löysin minä onnittelukorttejakin Mariannalta, söpöä. Löysin myös sähköpostistani printattuja virtuaalisia kirjeitä. Minä aikoinaan kun minulla oli printteri, niin printtasin kaikki saamani postin, paitsi mainokset. Onneksi, sillä minulla ei ole enää sitä sähköpostiosoitetta joihin parhaat nuoruusajan postit olivat tulleet. Lajittelin ne lähettäjän mukaan ja luin ne sitten yksi lähettäjä kerrallaan vanhemmasta uudempaan. Niitä on muuten tosi iso nippu. Niiden lukeminen on vieläkin kesken. Ihan söpöjä sanoja Mariannan viesteissä <3<3<3<3<3<3<3<3<3 ja täällä rakkauden haaveissa palaan mielessäni takaisin vuoteen 2002. Harmi etten nähnyt mitä olin itse kirjoittanut. Minulla oli myös paljon postia Mirvalta ja yllättävän monta myös joltain Amalialta. Kuka on Amalia? En muista ollenkaan ketään Amaliaa. Tuli sieltä myös pari ihmistä, jotka muistuivat mieleen vasta nyt.
Katsoin myös Formuloiden aika-ajot, jossa Nico Rosberg ajoi itsensä paalupaikalle.
Ei tässä muuta. Nyt on klo 21:02 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja välissä tuossa lähinnä kirjeitä lukenut samalla kun olen viskiä ryypännyt. Ei kai tässä muuta sitten.

Hyvää illanjatkoa!

Muiden videoita katsellutMaanantai 15.04.2013 02:10

Tänään heräsin kymmeneltä, mutta ylös nousin vasta hieman ennen yhtätoista. Join energiajuomaa ja vedin kofeiinitablettia alas. Sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä taas urakalla. Minä tulin galleriaan ja Youtubeen katselemaan muiden ihmisten videoita. Täällä galleriassa muutaman käyttäjän videon ja Youtubessa joidenkin teinitytön tekemiä videoita itsestään joissa he puhuvat ja päivistään ja yksityiselämästään. Ei ihme, että minua pidetään epäilyttävänä kun kyttään teinejä. Youtubessa tsekannut lähinnä yhden tytön videoita, sillä hänellä oli ihanan rauhoittava ääni ja toi mieleen erään tytön nuoruudestani. Minulle tuli myös into uuteen videoon nähtyä erään videoon jossa kysyttiin eräältä henkilöltä kysymyksiä. Niin helppoa olisi. Minä vain vastaisin kysymyksiin mitä minulta kysyttäisiin. ”25 kysymystä Jarkolle”. Minulla itselläni on täällä galleriassa kuusi viderota, joista yksikään ei ole mennyt ensimmäisellä otolla. Olen aina joko nauranut tai kortille tallentunut lähinnä jotain humalaista örinää, josta ei saanut mitään selvää. Kerran olin niin sekaisin, että unohdin kesken videonteon olemassa tekemässä videota ja aloin lukemaan jotain lehteä. Kerran puhuin niin pitkään, että patterit loppuivat kesken kuvauksen.
Katsoin myös Dragons Den Canadaa ja tietysti myös Formulat. Kilpailu oli hyvin jännittävä, mutta onneksi lopputulos päättyi onnellisesti ja Fernando Alonso voitti.
Niin ja minä jouduin tänään myös kuuntelemaan melkein 20 minuuttia tuossa aamulla jonkun Soikkun jorinoita, video siis sekin. Teki mieli sanoa, että hän on idiootti, mutta ajattelin että antaa olla. En minä siitä enää mitään muista, mutta ilmeisesti ei kovinkaan järkevää.
Ei muuta nyt tule mieleen. Klo nyt 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nytten kun kwello on hieman reilu 23 ja tuossa välissäs reilusti juotua viskiä on. Katsellut myös lisää ihmisten videoita ja myös Jerry Springeriä. Ei tässäs varmaan muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Maailman terveyspäiväMaanantai 08.04.2013 02:16

Tänään vietetään maailman terveyspäivää. Minä en koskaan vietä sitä, sillä minä olen humalassa joka ikinen päivä ja joka ikinen vuosi. Itse asiassa taisin viettää päivän ilman alkoholia viimeksi vuonna 2009 kun olin sairaalassa ja liian väsynyt ja heikko lähteäkseni pois sieltä .Sairaalassa viimeksi taisin potilaana olla 2010 alkoholin ja kipulääkkeiden yhteisvaikutuksessa kun pyörryin yhtäkkiä keskelle katua ja joku soitti ambulanssin. Toivottavasti teidän elämäntapanne ovat terveellisempiä.
Minä joka tapauksessa heräsin tänään hieman ennen yhtä ja sitten aloin ryyppäämään viskiä. Menin koneelle ja huomasin sen, että jollain ihmeen tavalla Cassie Steelen kuva oli päätynyt tietokoneeni taustakuvaksi. Milloin tuo oikein tapahtui? No oli jo aika saada taustakuva koneeseen. Silloin kun minulla oli vielä pöytäkone, niin taustakuvat vaihtuivat usein ja sinne päätyivät ajoittain joitakin tuntemattomia randomeja irc-galleriasta. Minä myös menin galleriaan ja olen siellä tälläkin hetkellä. Kävin myös tsekkaamassa onko Delphia laittanut postia minulla, no eipä tietenkään. Tein myös nettitestejä, kuten sivistyssanatestin. Ei kyllä aavistustakaan mitä sanat tarkoittivat. Minullahan oli samanlainen ”ongelma” edellisessä työpaikassani kun en oikein tajunnut kaikkea mitä ihmiset sanoivat. Minulla on pari esimerkkiä ”Kirjoita se nominatiivissa” ja kerran piti kirjoittaa superlatiiviseen muotoon. Oli pakko aina kysyä mitä ne ovat. Tunsin usein itseni aika tyhmäksi kun en tajunnut sivistyneiden ja hyvin koulutettujen keskuudessa paljon mitään. Se on muuten vittumaista olla ammatissa jossa on epäpätevä. Niin ja se jatkuva politiikasta puhuminen. Mietin pitkään ja usein, että ne työkaverini olivat varmaan tylsimmät ihmiset jotka olen koskaan elämässäni tavannut.
Ei tässä muuta. Nyt on klo 16:15 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyttehn jan tuossa välissä tapahtunnut sellaista notta olen katsellut Steve Wilkos showta ja amyös Pasilaa ja syönyt klme nakkia sekä tieteysti juonut viskiä. Tein joitakin testejeä netistä, en oikein enää muista mitä. Ainakin ajossain itsaritestissä minun käskettiin lopputuloksen kannalata hakea apua, etten toteuta aikeitani. Yritetty on aikoinaan, onnistuttu ei. On tuossa muutakin varmaan tapahtunut, muttaen vain muista mitä.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa videopeliäLauantai 06.04.2013 02:43

Tänään herättyäni, lähdin melkein heti Alkoon ostamaan taas viinaa tärisevällä olemuksellani. Kun aluksi automaatille mennennässäni nostamaan rahaa, niin näin jonkun vanhan mummelin yrittäessä kiirehtiä ennen minua. Se ei minulle käy, sillä siihen menisi ikuisuus odottaessa. Kiirehdin siopivasti juuri eteen. Minä sentään tottumuksesta hoidan hommat nopeastsi, muuten olisin joutunut odottamaan ties kuinka kauan ssiinä takana. Joka tapauksessa kun olin nostanut semmoiset 240 euroa käteistä, niin menin törsäämään viskeihin. Minähän en olee pitkään aikaan käyttänyt korttia, sillä viimeksi käteni tärisivät niin paljon, että minun kreesti saada se sinne reikään melko kauan. Menin sitten kotiin taksilla, sillä kyllä siitä 240 eurosta sentään hiemans käteistä jäi.
Kotiin tullessani aloitin juomaan viskiä ja sitten katsoin jakson Degrassia ja tuntikausia Dragons den Canadaa. Minulta pääsi myös tyylikäs oksennusputki ja tyylikkääksi srenr tekee se, että minä simmppelisti pystyin kylmän rauhallisesti kävelemään vessaan ja puklaamaan.
Minä myös Youtuvben videoiden ja viskin jomisen lisäksi aloin pelaamaan yli kahden vuoden tauon jälkeen Grand theft auto kolmosta. Yksi minun kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Huistakoodien avulla valloitin aseilla koko kaupungin. Yli 500 ihmistå ehdin listiä. Kukaan ei pystynyt pysäyttämään minua..buhahaa :D. Kyllä minä sen ensimmäisellä kerralla ilman koodeja pelasin loppuun asti, mutta välillä voi pitää hauskaa koodeillakin.
Aika alkaaa loppua kesken jo. Kiddiis vaan kaikille.

Hyvää illanjatkoa!

Maaliskuun 30. päivä vuosimallia 2013Sunnuntai 31.03.2013 01:51

Tänään heräsin vasta kahdelta ja päivä alkoikin reippaasti verenvuodolla nenästä ilman mitään ennakkovaroitusta. Niin käy kokaiininvetäjille usein. Minä en itse vedä kokaiinia, mutta kyllä sitä alkoholistakin ilmeisesti saa jos ryyppää tarpeeksi usein useiden vuosien ajan. Minulla on usein verenvuotoja nenästä ja joskus suusta. Sisäelimet nyt hajonneet vuosia sitten. Ei minua haittaa verenvuodot jos olen täällä, mutta kiusallista olisi Alkon kassalla tai lavalla laulamassa. Sitten kun sain verenvuodon loppumaan, niin peiliin tuijottaessani tajusin taas miten vanha minä olenkaan. Peilissä näin nelikymppisen puliukon. Ihan spurgun näköinen olen. Sitten energiajuoman ja parin piristävän pillerin jälkeen aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin galleriaan. Minulla ei ollut muutakaan tekemistä kuin klikata satunnaista ja yhdessä vaiheessa näin jonkun joka n äytti ihan Munro Chambersilta. Olin ihan että wtf? No ei se tietenkään ollut, mutta ihan look-a-like. Minä katsoin myös torstain Salkkarit Katsomosta, sillä televisiossa ei ole signaalia ja ohjelmat eivät näy. Videoita voi kyllä katsoa. Eilen ei ilmeisesti tullut Salkkareita, sillä en niitä löytänyt sieltä. Minä söin myös piirakkaa. Vaivuin myös hetkie sitten mietteliäiseen tilaan ja mietin sitä kun vuosi vuodelta saan koko ajansm vähemmän synttärionnitteluja, niin jääköhän kukaan kaipaamaan minua kun kuolen? Ei ainakaan kovin moni. Se on aika masentavaa sinänsä, muttei voi mitään. Toki suurin osa ihmisista joiden kanssa olen yhteyeksissä ei edes tiedä syntymäpäivääni. Enhäna minäkään muistsanut Petrin 40-vuotispäivää, koska tiedän vain sen, että ne olivat elokuussa.
Minä yritin myös kohdata Delphian, muttenhan minä sitä kiinni saanut. Viskin juomisen ja netissä olemisen lisäksi olen kuunnellut myös musiikkia, sekä söin sitä piirakkaa ja katsoin jakson Pasilaa. Ei tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkko 27 vuottaMaanantai 25.03.2013 00:01

Minä tosiaan täytin tänääm peräti 27 vuotta. Heräsin siinä puoli kahden vaiheessa äitini puhelinsoittoon. Annoin sydämeni tasaantua normirytmiin ennen kuin soitin takaisin. Kun menin herättyäni katsomaan itseäni peilist, niin siellä näin vanhan miehen. Näytän ihan nelikymppiseltä. Ihan kuin yhdessä yössä olisin vanhentunut jotain 10 vuotta. Ehkä se on normaali harhanäky syntymäpäivisin kun tulee tähän ikään. Tämä ikä on muuten minun todennäköisin aika kuolla, sillä moni suurjmies ja suurnainen on kuollut juuri 27-vuotiaana. Jim Morrison (alkoholismin aiheuttama sydänkohtaus), Amy Winehouse (alkoholimyrkytys), Kurt Cobain (itsemurha), Jimi Hendrix (lääkkeeseen tukehtuminen), Brian Jones (hukkuminen), Janis Joplin (heroiinin yliannostus), Dave Alexander (alkoholismi), Peter Ham (itsemurha), Kristen Pfaff (heroiinin yliannostus), Gary Thain (heroiinin ylliannostus) ja varmasti on monta muutakin suurmies/naista jotka ovat tässä iässä kuolleet. Pelottava ikä tämä on siis, sillä olen alkoholisti, olen yrittänyt itsemurhaa ja ei se heroiininkaan käyttö ole kaukana ollut (sitä piikkiä en onneksi ole suoneeni työntänyt). Niin ja kuka tahansa voi hukkua, varsinkin kun minä en osaa uida.
Minä tulin sitten galleriaan ja aloin ryyppäämään viskiä. Minä sain myös tekstiviestin jossa oanniteltiin syntymäpäivääni ja kutsuttiin syömään joko 19. tai 20. huhtikuuta. Tuon perheen enäin viikmeksi vuonna 2010, joten miksi ihmeessäs he haluavata nähdä nyt minut? Katsotaan sitten tapaanko heidät vai en. Riippuu paikasta ja saako viinaa.
Minä katsoin myös sFormulakisan ja ainakin se oli synnttäreiden pilaaja, sillä Vettel voitti kilpailun. Olisin halunnut kirjaimellisesti voittajaksi ihan kenet muun tahansa, jopa Hamiltonin. Nykyään Vettel on vielä ärsyttävämpi kuinn Hamilton.
Ei tässä muuta. Nyt on kello 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt Jtjsikkuu janlaitan tämän tannenn ja minä en oikein ollllle sillleen notta oisinjjeher8fhbjjs88lmans9illeeh vai mit? No ei ia8t sillä imitään nyt kai, vai? Kuitenkein oleen hyvin pennuyytyhy niihin ihmisiinn jotka unohtimat synttärit- ja ei ededa ole oma isäni olee minua muistanua. Ei kai tässä oikkeieen muutanntässä noöre, njoten ei tässä muuta.

Hyväää illlajnjatkoa!