IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

PoraamistaTorstai 23.04.2020 22:34

Heräsin tänään hieman yli kahdeksan kun joku kusipää porasi yläkerrassa. Laitoin korvatulpat muttei ne mitään auttaneet. Siellä se porasi puolisen tuntia ennen kuin lopetti. Vähän aikaa nukuin ennen kuin heräsin taas poraamiseen ja sama tahti jatkui monta kertaa. Onneksi sain aina unta sen loputtua. Viimeinen heräämiseni tapahtui kahdentoista aikoihin ja se olikin hyvä aika nousta ylös. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelasin hetken farmipeliä. Katsoin sitten eiliset Salatut elämät. Kesken sen alkoi poraaminen taas ylhäällä. Tulin tänne galleriaan taas pitkästä aikaa ja olin saanut peräti 10 uutta julkista kaveria. He ovat elvis77, zassu, Misaukko, Wimpdaddy, PunkyFoxy, LaaZio, Bobop, kuuveli, Death-owl ja Jarvainen. Katsoin myös Rillit huurussa, Leijonan luola Kanadan, Pirjon, Family Guy:n ja Suurmestarin. Nyt on klo 17:29 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Modernin perheen, Storage Warsin, South Parkia, This is us:n ja tällä hetkellä Bob Sagetin Roastia. Pelasin myös farmipeliä ja täällä sain julkisiksi kavereikseni myös VellamoKorhosen ja abc1234:n. Tällä hetkellä julkisia kavereita minulla on 320 kappaletta. Poraaminen yläkerrassa on loppunut. Jos se jatkuu huomenna aamulla, niin pitäisi varmaan mennä ottamaan asia puheeksi yläkerran naapurin kanssa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kolme uutta julkista kaveriaMaanantai 30.03.2020 22:35

Heräsin tänään vasta noin 20 vaille yksi ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös pelatessani Shark Tankin, Rillit huurussa, Family Guy:ta ja ohjelman jonka nimen olen unohtanut. Tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan ja minulle oli tullut kolme julkista kaveripyyntöä. Yleensä minulta vähenee kavereita täällä, mutta nyt on kolme julkista kaveria enemmän. He ovat NuQetti, Japes ja Quicks1lver. Nyt minulla on siis 308 julkista kaveria. Katsoin myöhemmin myös Modernin perheen, Storage Wars Texasin, Modernit miehet ja Panttilainaamoja. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ystävänpäivä 2020Perjantai 14.02.2020 22:12

Heräsin vasta puoli yhden aikoihin, mutten kunnolla yöllä unta saanutkaan. Aloin pelata farmipeliä, mutta vain vähän aikaa. Söin aamiaiseksi leivän jonka jälkeen aloin juomaan Tasista. Tulin tänne galleriaan samalla kun katsoin eiliset Salatut elämät, Rillit huurussa ja Kuplan. Sen jälkeen aloin musiikkia kuuntelemaan YouTubesta. Yksi syy tänne tulostani juuri tänään, se suurin syy, oli se, että on ystävänpäivä ja katsoin ketkä ovat minun parhaat matchini Ystävänpäivän GaltsuMatchissa. Harmi, ettei sitä olekaan enää tänä vuonna. Silloin joskus aikaisimpina vuosina se ei kuitenkaan ollut yhtään tarkka. Naisten lisäksi se ehdotti minulle miehiäkin. Minulle sitten sanottiin, että se tarkoittaa ihan kaverina. Minä tein aikoinaan OkCupidissa testin unelmieni naisesta niiden kaikkien miljoonien naisten joukosta jotka siellä oli ja minun unelmieni nainen on joku Tara Dallasista. Täällä galleriassakin pitäisi olla sellainen ja katsottaisiin kuka täällä oikeasti olisi minulle sopivin. Minä kävin myös Twitterissa Anniinaa tuijottamassa ja yritin etsiä myös Nettaa ja Emiliaa. Etsiminen olisi paljon helpompaa jos muistaisin sukunimet, vaikka olen minäkin siellä pelkkä Jarkko. Yritin etsiä myös muita ihmisiä, kuten kolmea parasta kaveriani, Ikis, Jcob ja Petri, joita en ketään ole vuosiin nähnyt. Ei kai tässä muuta.
Nyt on klo 17:35 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi menin Kuvakkeeseen taas pitkästä aikaa. Siellä oli deittiominaisuus muuten. Luin niitä ilmoituksia siellä. Minullahan oli aikoinaan se kesä kun olin jatkuvasti treffeillä aina eri naisen kanssa.
Katsoin myös Modernin perheen, Storage Warsin, Voice of Finlandin ja voi olla, että jotain muutakin. Söin myös pizzaa. Kaipa se oli siinä.

Hyvää illanjatkoa!

Takaisin TwitteriinTiistai 21.01.2020 22:27

Heräsin tänään hieman yli 12 ja lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan ja kotiin tultuani aloin juomaan sitä samalla kun pelasin farmipeliä. Kun pelasin sitä farmipeliä, niin keskustelussa mainittiin Twitter ohimennen ja päätin mennä sinne pitkästä aikaa. Huomasin Anniinan siellä ja tuli mieleen muistoja siitä kun useita vuosia sitten joskus 2000-luvulla todella kovassa kännissä sanoin jotain, että pidän hänestä ja kysyin huolisiko hän minut. Sanoi, että huolisi, mutta juttu olisi mahdoton koska asuimme eri puolella Suomea. Minä asun Helsingissä ja Anniina asui silloin Ylitorniossa, nykyään Kemissä. Kävin myös täällä galleriassa ja Kuvakkeessa. Katsoin myös Rillit huurussa, Salatut elämät, Modernin perheen, Leijonan luola Kanadan ja elokuvan Almost Christmas. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 16.1.2020Torstai 16.01.2020 22:14

Heräsin kahdentoista aikoihin ja aloin Tasista juomaan samalla kun pelasin hetken farmipeliä jonka jälkeen tulin yli kuukauden poissaolon jälkeen tänne galleriaan. –kiiaa tai _kiiaa, en saa oikein selvää nimestä listassani, oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Niitä on nyt minulla 305 kappaletta. Heebomies oli kommentoinut edelliseen päiväkirjaani näin ”Voi vittu! Miten tota samaa paskaa jaksaa vuodesta toiseen ilman että tapat ittes?!”. Ihmettelen sitä itsekin. Tässä Tasiksessa on 30% alkoholia ja pullo on 0,7 litraa ja juon vähintään sen verran joka ikinen päivä. Vedin vuosia viskiä, jossa on siis 40% alkoholia, joten moni ei tajua, että olen minä kuitenkin vähentänyt sitä juomistani. Silloin vasta lujaa menikin. Voi olla, että olisinkin jo kuollut tai sairaalassa odottamassa kuolemaa. Terveyden lisäksi myös suututin monia ihmisiä aikoinaan. Vääriä ihmisiä. Muistan myös ne 59% rommipullot joita myös viskipullojen lisäksi join. Rommi on ainoa alkoholijuoma jota sekoitan toisen juoman joukkoon, kaikki muut juomat juon sellaisinaan. Join rommitoteja ja sekaan hunajaa. Join myös toki sitä 80% Viru Valgeta, mutta se oli siihen aikaan minulle liian väkevää ja pari ryypyn jälkeen ostin Spritea ja join sen Eevan kanssa. Suurin lutka jonka olen koskaan tavannut ja hyvinhän siinä keskenämme kävi, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Sain sen pullon Jcobilta, joka antoi sen minulle ilmaiseksi. Olin tuolloin 18- tai 19-vuotias. Se oli sitä nuoruusaikaa. Tai no, jotenkuten vielä nuori.
Joka tapauksessa kuuntelin musiikkia kun täällä olin ja puhuin Tomi1989:n kanssa. Ei kai tässä pahemmin muuta. Nyt on klo 17:34 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin karjalanpiirakkaa ja munavoita sekä katsoin Modernin perheen ja Urheilugaala 2020:n. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 12.12.2019Torstai 12.12.2019 21:04

Heräsin tänään yli kahdeltatoista ja sitten farmipeliä pelaamaan ja join Vitamin Well Reload –juoman. Sen jälkeen aloin juomaan Tasista samalla kun pelaamisen ohella katsoin eiliset Salatut elämät, Rillit huurussa, Family Guy:ta ja Shark Tankia. Tulin tänne galleriaan pitkästä aikaa ja DiiBi oli lähtenyt galleriasta ja minulla on nyt 306 julkista kaveria. DiiBi oli tuttu nimi ja aika yllättävää, että hän lähti.
Nyt on klo 18:16 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi pelannut farmipeliä ja katsonut Modernin perheen, Leijonan luola Kanadan, Panttilainaamon ja South Parkin. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjani 14 vuottaTiistai 12.11.2019 21:30

Heräsin tänään siinä kahdentoista aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Tulin tänne galleriaan myös ja tänään on päiväkirjani vuosipäivä. Tasan 14 vuotta sitten ilmestyi ensimmäinen päiväkirjani tänne. Niitä on yhteensä tämä mukaan lukien 1434 kappaletta. Osa niistä näkyy vain kavereille.
Olen tänään myös katsonut Family Guy:ta, Salatut Elämät, Cobra Kaita, Modernin perheen ja voi olla että myös jotain muuta. Kalapuikkoja olen myös syönyt. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään siinä yhdentoista jälkeen ja lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan. Jostain syystä Alkon myyjä pelästyi kun tulin tiskille yhtäkkiä. Eikö hän tosiaan nähnyt minun kävelevän sinne? Kotiin tultuani aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin eiliset Salkkarit, Modernin perheen, Doc Martinin ja Rillit huurussa. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. BlackDeath ja KAPI-72 olivat ottaneet eron minusta ja koko galleriasta. Minun piti katsoa googlen kuvahausta kuka on KAPI-72, koska niin tuttu nimi. Nyt muistin sitten kun katsoin, ihan tuttu on. Minulla on nyt joka tapauksessa 307 julkista kaveria.
Nyt on klo 16:39 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen pelannut hieman farmipeliä, mutten niin paljon. Olen laittanut pitkästä aikaa uuden kuvan Photofeeleriin. Päätin laittaa ihmisten arvosteltavaksi tällä kertaa vanhan kuvan ja galleriasta löysin tämän kuvan vuodelta 2004 romantikko86 eli suurin piirtein 15 vuotta vanha kuva jossa olin 18-vuotias. Kun minä katsoin tuota kuvaa niin mietin, että miten olin koskaan ollut noin laiha. Muistan, että nuorena olin laiha, mutten muistanut että sentään noin laiha olin joskus. Paljon olen kasvanut vuosien aikana. Viime punnituksessa painoin noin 86 kiloa pari vuotta sitten. Pituutta minulla on 184 senttiä. Pitäisi laittaa galleriaan uusi kuva jossain vaiheessa kun edellisesta kuvasta on aikaa kolme vuotta ja neljä kuukautta tasan. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Yksityinen kaveriPerjantai 04.10.2019 23:15

Heräsin tänään muistaakseni siinä puoli kahdentoista aikoihin kutakuinkin. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Tulin myös tänne galleriaan ja mariah1 oli lähettänyt minulle kutsun yksityisekseksi kaveriksi. Sen voisi ottaa tavallaan loukkauksena, että pitää olla yksityinen eikä julkinen kaveri. Tulee mieleen, että ikään kuin häpeäisi minua. Minullahan on jo ollut ennestään yksi yksityinen kaveri täällä, Ikiksen pikkusisko. Nyt minulla on kaksi. Katsoin myös Salatut elämät, Duudsonit: Päällikkö, Moderni perhe, Pitääkö olla huolissaan?, Family Guy:ta, Yleisurheilun MM-kisoja välillä ja Vain elämää. Voi olla, että muitakin samalla kun tässä koneella olen ollut. Söin myös kanaa riisillä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jälleen kauan täältä poisTiistai 24.09.2019 23:12

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan. Attentaatti ei ole enää julkinen kaverini, eikä edes koko galleriassa enää. Paitsi tietysti jos hän on vaihtanut nimimerkkiä. Kun minä näin viimeksi Ikiksen ja mainitsin miksi niin moni lähtee galleriaqsta, niin hän sanoi ihmisten menevän Facebookiin. Joka tapauksessa minulla on nyt 309 julkista kaveria. Aloin myös pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Duudsonit tuli taloon, Family Guy:n, Rillit huurussa, Doc Martinin, Modernin perheen, Salatut elämät ja elokuvan Spartan. Söin myös lihapullia spagetin kanssa. Ei kai tässä muuta, vaikka jotenkin on sellainen tunne että jotain unohtui sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!
« Uudemmat -