IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lyhyen tauon jälkeen päiväkirjaaTiistai 29.01.2008 19:14

On jäänyt pari päivää välistä sillä en jaksanut kirjoittaa päiväkirjaa. Viikonloppuna ainakin katsoin mäkihyppyä ja join viinaa taas urakalla. En paljon muuta muista.
Eilen heräsin aikaisin, enkä enää saanut unta, eli oli aika väsyttää. Katsoin Youtubesta kaikenlaisia koomisia videoita ja kyllä nauratti täällä. Lähdin sitten myöhemmin Alkoon suhteellisen tärisevillä käsillä ja ostin jostain syystä vain kolme 0,7 litran Tasavalta Viinaa ja join yhden niistä. Usein on käynyt niin, että menee väkisinkin vielä toisestakin.

Tänään heräsin jälleen tuttuun tyyliin kahdeksan aikoihin, mutta tällä kertaa jatkoin unia ja heräsin siinä kymmenen maissa. Olin nähnyt niin merkillisen unen että. Olin lintsannut liikuntatunnilta ja rangaistukseksi jouduin erääseen kurssiin, jossa nukahdin kesken tunnin. Se oli sen verran paha teko, että minut laitettiin vankilaan ja vietiin laivalla ulkomaille muiden vankien kanssa. Onnistuimme karkaamaan laivalla ja luonnollisesti teloitimme jokaisen vartijan. Sen jälkeen otimme aseet ja veimme ne rajan yli, siihen se sitten jäi. Tuosta ei kyllä kovin moni hyvää elokuvaa saisi.
Joka tapauksessa minulla on nuha tänään. Minulta on pyydetty tekemään lisää äänimerkintöjä, mutta ainakaan nyt en niitä tällä äänellä tee, vaikka en ole varma onko ääneni muuttunut. Noh tänäänkin ole katsellut Youtuben videoita lisää, hauskoja on. Olen oikeastaan ollut koko päivän koneella. Avasin äskettäin Tasavaltaviiinapulloni ja sitä juonut hieman. Tein tämän päiväkirjan näin aikaisin siksi, että en aio todennäköisesti enää koneelle tänään.

Hyvää illanjatkoa!
Joo elikkä heräsinn siinä yhdentoista aikoihin. Oli viime yönä puhuttu jälleen galleriassa asioita..en taida pahemminnin jaksaa paljoa muistella tässä. Lyhyesti viinaa, dvd/tv:tä ja peliä. Kai siisnä jotain muutakin oli.


Hyvää illanjatkoa!

Myrskyisä päiväPerjantai 25.01.2008 01:42

Heräsin tänään siinä kahdentoisen aikaan ja aikoinaan nousin ylös-. Katsoin pari jaksoa Pulmusia ja luin uusimman Seiskan, Lähdin sitten itäkeskukseen keskelle lumimyrskyä läheess sokkona. Eteen ei siinä myräkässä pahemmin nähnyt. Kuitenkin metrolla sitten Itäkeskukseen ttyövoimatoimistoon, Alkoon ja kelaan. Siellä ei enöö samanlaista myrskyä ollut. Kotia sitten sen jälkeen. Tuli nyt puhuttua säästä päiväkirjaan varmaan ensimmäisen kerran. No ainakin tuli puhuttua sen sellaiista paskaa niin kuin paremmissa piireissä on tapana. Kun tuli kotiin niin äitini oli kipeä, 38.2 astetta kuumetta, minusta se ei todellakaan ole paljon ja en voinut oikeeen ymmärtää koko asiaa sillä olen noissa asteissa ollut ihan normitiloissa. Joka tapauksessa tein itselleni karjalanpiirakkaa ja munavoita. kaitsoin Simpsoneita ja sitten join Tasavalta Viinaa. Katsellut ole televsiosa ohjelmia paljon kuten torstaina on tapana. Ei kai sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Humalaista menoaTorstai 24.01.2008 00:33

En muista aoikeastaan paljoa lauantaista, sunnunytaista enkä maanantaista, joten mennään suoraan eiliseen.

Olin eilen lähes koko ajan koneela. Ensin kuitenkin katsoin elokuvan Noidfat. Sitten Konulaan Alkoon ja Lidliin, jonka jälkeen grillille, mutta kun se oloi kiinni niin juoduin menemään McDonaldsiin ostamaan kaksi tuplajuustohampurilaisyta. otin ne mukaan ja söin kotrona. Sitten aloin juomaan Tasavalta Viinaa ja sitä meni kyllä ihan helvetisti. Galleriassa ja mesessä tuli jälleen avauduttuaa vaikka mitä.

Tänään ollut hieman rintakipuja ja käsien tärisemistä, sekä kävellessä meinasin mennä nurin. Olin väsynyt aamiulla, sillä en loppujen lopuksi paljon nukkunugt. Noh katsoin galleriasta kirjoituksia ja siis voi jumalauta mitä juttuja taas. Sitten olen juonut Tasavalta Viinaa, muttea vielä ei ole ehtinyt kulua läheskään niin paljon kuin eilen. Paljon toki jäljellä, koska ostan Alkosta aina monta viinapulloa kerralla. Olenkin jo tuttu näky Alkon kassoilla. No ei oikein keksi muuta.

Hyvää illanjatkoa!

308. merkintä päiväkirjaan!Lauantai 19.01.2008 01:48

Nooh siis nooh siis o,.in siis herättyäni, puolui khden mzixdda, en meikä poikeen edes muista. No ehkä ne nvboi uoistaaab paremmin. No otin lienee hieman muita muitA JUTTUJA ja sityten otyin omat pinnat ja sitten oitin sinään omat pinna6t hw wdilleeen omat piunnnat s9ille. No siisd no typerännnän lain mukwwwan on lain mu,kkaaan siis lain mukaaan siiis meitgssin tyyypit laillliset tyypity siis. Vitutun laki.
Supoomi on paska maa.


Hyväää illanjatkoa!

Kaikenmaailman juttujaPerjantai 18.01.2008 01:51

Joon oli taas tosi väsynyttä, ei oikein unia. Heräsin siinä ennen yhtä ja jonkin ajan päästä lähdinkinnkauppaaan ostamaan elintarkikkeitä ja kaljaa. Olin suihkussa ja koneella ja lopulta kaljoilla. Kaljojen jälkeen luonnollisesti Tasavalta Voiinaa taas iso pullo. katsoin taas televisoputekeni ja silleen. E kai muutas.

Hyvää illanajatkoa!
Joo eli heräsin siinä kahdentoista aikoijin ja sitten olin varmaan oneella ja sitten söoin pyttipannua ja join Tasavalta Viinaa taas tietysti ja sen sellaista. En nyt oikeen kaikkea muista silleen.

Hyvää illanjatkoa!

ToimintauntaTiistai 15.01.2008 23:30

Oli taas vaäsyttävä aamu. Näin unta, että olin kaupungin paras poliisi ja tapoinkjin ihmisiä suunnilleen jostain ylinopeudesta ja itse en välittänyt pätkääkään laista. Sain lopulta potkut kun harrastin seksiä pomon tyttären kanssa. Sen jälkeen aloinkin dokaamaan ja lopulta ammuin itseni aseellani. Itse asiassa aika mielenkiintoinen uni ja kyllä siitäkin voisi elokuvan saadsa. Näin myös muitakin unia, mutta en muista oikeen. >Lopulta heräsin vasta yhdeltä. Olin vielä melko väsyn yt ja join Powerraden ja olin netissä. Sitten Alkoon ja kotiin syömään pinaattikeittoa. sEn jälkeen pelaamaan Silent Hilliä ja juomaan Tasavalta Viinaa jälleen kerran. Vielä paljon jäljellä. Ohjelmia katsellut taas paljon ja silleen. En nyt muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!

Toinen äänimerkintäTiistai 15.01.2008 01:56

ÄänimerkintäSunnuntai 13.01.2008 02:00

Valitettavasti vuorokauden piti vaihtua juuri kun tämä tuli tänne, luonnollisesti en olisi laittanut sitä tänne. Minulla ei ole nyt mahdollisuutta kuunnella mitä olen eilen puhunut. Kello on nyt 13:18 tietokoneeni mukaan. Palaan mahdollisesti takaisin myöhemmin tänään.

Kello on nyt 18:23, enkä siis saanut selville mitä tuli sanottuna. Saan sen selville siis vasta maanantaina. Olen tuossa välissä ollut katsomassa mäkihyppyä ja juonut hieman viinaa. En sen kummempia oikeen.