IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvästit vuodelle 2010!Lauantai 01.01.2011 00:45

Tänään heräsin seitsemältä illalla, joopa joo. Rytmit pitäisi saada kuosiin. Kävelin suhteellisen väsyneillä silmilläni katsomaan Kovan onnen kundia aloittaen samalla viskin juomisen. Tuli katsottua myös Frendit ja Simpsonit. Aina välillä vituttaa ulkoa kuuluva rakettien räjäytys. Vuosi vaihtuu ihan pian ja odottelen sitä viskiä juoden samalla. Parempi siis tehdä yhteenveto kuluneesta vuodesta.

Tammikuusta, eli vuoden alusta, olin töissä toukokuun alkuun. Kotiuduin työttömyyteen nopeasti ja samalla myös alkoi tulla erakoitumiseni, sillä ainoat ihmiset joita näin olivat bussikuskin ja matkustajien lisäksi lähinnä Alkon myyjä, sekä ruokakaupan (jopa minun on syötävä) myyjä. Niin ja on äitinikin tullut tänne noin kerran viikossa katselemaan kissoja (ja mukamas minua). Ilman kissoja olisinkin tullut hulluksi aikoja sitten.
Vaikka olinkin töissä, en antanut sen haitata alkoholin juomistani ja haisin vanhalta alkoholilta varmaan joka ikinen päivä siellä. Pystyin kuitenkin tekemään töitä aina kovalla vauhdilla ja kunnon tarmolla. Se asia minussa on hyvä, että otan työt aina vakavasti. Ei minulle makseta laiskottelusta (paitsi Kela nykyään :D).
Rahasta ei ole ollut koskaan pulaa tänä vuonna, sillä sitä on ihan helvetisti tilille, sekä myös toisellakin (kiitos vain isukki :D).
Niin ja jos nyt nopeasti ja lyhyesti kerrotaan mitä on oikeastaan tällä vuodella; töissä siis nelisen kuukautta, erakoitumista, lukuisia ihmeposteja minulle ihmetyypeiltä, juonut alkoholia joka ikinen päivä, useita muistinmenetyksiä ja sammumisia, takaisin yhteiskunnan ahdistelemaksi, isoäitini kuoli, ostin uuden miniläppärin, lapsuudenystäväni kuoli, jälleen tullut vaikka kuinka monta kutsua Facebookiin, erittäin myöhään nukkumista ja käynyt baarissa vain harvakseltaan. On varmasti monta muutakin, mutten vaan muista.
Ei nyt elämäni paras vuosi, mutta paljon parempi kuin edellinen vuosi 2009.

Hyvää illAnjatkoa!

Vain muutama päivä vuodesta jäljelläPerjantai 31.12.2010 01:22

Tänään sain aamulla aika hyvin unta ja nukuinkin taas paljon, silti heräsin seitsemältä illalla, herätyskello herätti etten myöhästyisi Alkosta.
Näin paljon unia, kuten useinkin. Yhdessä menin baariin jonka toisessa kerroksessa oli vain maailmanluokan julkkiksia. Minä luonnollisesti halusin sinne ja kiipesin seinää pitkin katolle ja löin yläkerran lattian hajalle päästäkseni sisään. Menin ihan pokkana puhumaan Paris Hiltonille ja muille bileprinsessoilleen. Sain pakit kaikilta, mutta onnistuin lopulta saamaan läjän ihmisiä mukanani, jonka jälkeen heräsin. Huvittavinta koko unessa oli se kun heräsin olin viellä niin sekaisin, että ihmettelin missä kaikki ovat. Joopa joo.
Heräämisen jälkeen lähdin noin vartin päästä kohti Vuosaaren Alkoa. Alkosta ostin viskiä jälleen kunnon satsin. Ostin myös hampurilaisen Hesburgerista.
Sitten kotona aloin juomaa sitä viskiä ja ollut koneella ja katsellut televisiota ja sen sellaista mitä normaalistikin. Pitäisi olla enemmän kavereiden kanssa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jouluaaton jälkeinen päiväSunnuntai 26.12.2010 01:48

En päässyt eilen koko galleriaan, sillä suunnitelmat olivaqt muuttunweet kun olin syömässä äitini ja hänen uuden miehensä luona. Ajatukseni oli alun perin siellä vain pari tuntia syömässä ja juomassa sen verran alkoholia kuin saisi, mutta toisin kuitenkin kävi , sillä sieltä jatkui matka suoraan baariin. Joku Malmin räkälä, jossa käyvät Malmin hampparit, sopiva paikka minulle siis. Join siellä Salmiakkikoskenkorvaa ja kaljan., jotka sain josta syystä ilmaiseksi. Karaokea ei ollut ja järjestyksenvalvoja oli totaalinen kusipää. Matka jatkui siis uuteen baariin, karaokebaariin. En ollut laulanut yli puoleen vuoteen karaokea, joten jouduin katsomaan jatkuvasti näyttöä monen biisin kohdalla etten unohtaisi sanoja. Frederikin laulut menevät minulta aina hyvin, samoin Dannyn Tuuliviiri, mutten noista muista sitten tiedä. Join baarissa kaljaa jatkuvasti ja kuteb tavallista siis että jouduin koko ajan vahtimaan milloin lauluni tulee, sillä ei ole kivaa olla vessassa kun oma nimi kutsutaan laulamaan. Pöydässämme oli vaikka kuinka paljon ihmisiä, suurin osa vaikutti kuitenkin ihan kunnollisilta. Hyvä harrastaa pitkästä aikaa sosiaalista elämää, että pääsen irti tästä erakoitumisestani.
Sain joululahjaksi tuotreimman Guinnesin ennätystenkirjan, kirjan Irwin Goodmanista, ensi vuoden kalenterin ja Nokia 2690 –puhelimen.

Tänään heti herättyäni aloin juomaan viskiä ja selailemaan vanhan puhelimeni saapuneita viestejä. Ne kun poistuvat kun sim-kortti laitetaan uuteen puhelimeen. Oli hienoja viestejä vanhoilta hyviltä ajoilta, ja oli myös ikäviltä ajoilta. Osan olisin todella halunnut pitää ja toivoinkin niiden siirtyvän uuteen puhelimeeni, mutta turha toivohan se tietenkin oli. Laitoin myös numeroita muitiin, mutta suurin osa siirtyi uuteen puhelimeeni. Olen paljon tutkinut uutta puhelintani. Viskiä tullut juotua ja minulla on taas sellainen tunne, että jotain oleellista jäi mainoitsematta. Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päivä ennen jouluaattoaPerjantai 24.12.2010 01:53

Tuli herättyä tänään jälleen myöhään, kuten niin use3in nykyään. Enpä ole pahemmin tehnyt oikein siis mitään. Viskiä juonut ja laittanut uuden kuvan gaklleriaan. Eipä oikein muuta mieleen tule ja vuorokausikin loppuu jo kohta.

Hyvää illanjatkoa!

Ilmeisesti en osaa herätä ajoissaKeskiviikko 15.12.2010 01:24

Tänään, uten usein aiemminkin, heräsin yli seitsemän jälkeen. Sopivasti salkkareihin. Useaan otteeseen olen herännyt juuri hieman ennen Salkkareiden alkamista. Eilen taisin herätä juuri sponsoreiden mainostuukseen, eli hieman ennen alkutunnaria. Ehkä minulla on joku sisäinen kello joka käskee heräämään juuri ennen sitä. No huome4nna ainakin joudun heräämään aikaisemmin, sillä odotan vierasta kuuden aikoihin, illalla onneksi.
No herättyäni katsoin ne ohjelmat jotka tuli juoden samalla mehua kuivaan kurkkuuni ja sitten viskikänni päälle, kuten normaalistikin. Nelisentuntia vasta toki oltu hereillä, notta ei sitä itse känniä ole vielä oikeastaan tullut.
Kone on temppuillut sen verran, että sammui miten tahtoi ja katselin sen tähden televisiota, Unelmien Manhattan. Jostain vitun syystä en vaihtanut kanavaa. Kävin katsomassa elokuvateatteriassa katsomassa kyseisen elokuvan aikoinaan entisen tyttöystäväni kanssa. Muistan siitä episodista sen, että koko teatterissa ei ollut lisäkseni kuin muutama mies naistensa kanssa ja kaikiilla miehillä juuri sellainen ilme, että ei voisi vähempää kiinnosytaa :D ja myös pikkulikat hihittelivät kun astuin sisään. Se oli sen verran pieni teatteri, että sinne mahtuu jotain 200-300 henkilöä suunnillee ja kaikki näkevät kun joku astuu sisään. Jennifer Lopez oli seksikkäämpi kuin muistin. Muistin ja tiesin toki hänen olevan kunnon hottis, mutten silti että noin hyvännäköinen.
Olen tänään myös katsollut netistä Linnanmäen sivuja ja silleen. Sanoin pari päivää sitten, että aion mennä sinne ensi kesällä, joten se on sitten vähän niin kuin pikku pakko nyt. Tarvitsen vain jonkun mukaan, se on epäilyttävää jos aikuinen mies menee yksin huvipuistoon. Pullo, kamera ja kaveri mukaan. Sitä paitsi ne tekee hyviä vohveleita. No enköhän ole sanonut jo tarpeeksi tästä päivästä ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!
Kuten otsikkokin sen jo kertoo, niin heräsin vasta vähän ennen kahdeksaa illalla. Olen useaan otteeseen herännyt myöhään illalla joten ei se välttämättä ole oma ennätykseni, mutta ainakin niillä rajoilla.
Ei tässä siis olla montaa tuntia oltu hereillä ja olenkin jättänyt syömisen kokonaan väliin (syön aina vaan silloin kun minulla on nälkä) ja keskittynyt vain viskin juomiseen väsyneillä silmilläni. Olen kaikesta huolimatta vieläkin aika väsynyt.
Koska on sunnuntai, niin jouduin ottamaan uuden kuvan galleriaan. Eipä tullut kovin kummoista, mutta tuolta minä näytän. Seitsemästä kuvasta tuo oli paras :/ notta silleen.
Yllättävän paljon tuli tekstiä ottaen huomioon sen, että olen ollut vain pari tuntia hereillä. No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Itsenäisyyspäivän jälkeinen päiväKeskiviikko 08.12.2010 01:06

H4eräsintätnään siihsneen aikaan ja akun jääkaapissa oli yksinäinen kalja aniin vedin sene saatanana ssen olevana kuivan suun jututn kuivuuten sen kaljan. Kun nousin ylös, niin kämppäni olevaan ns. kämppä remonttiin ja silleen. Vosi vittu vie, mitä sviime yönä tuli tehetyä? No< mutta avittu kai sitsä pitää läjhinnä tähän späiväään menn. Ellikkä kun heräsisn, niin kaiken tuon jälkeen jälkeeen omaksis aamiaiseksi solen vedeelollyt sitä viskisä, se kalajaaamiainen on ollut sielleä ties miten kauan, silläs juon mietotjaa lähinnä avain silloin kkun tännee tulee kavereita, olen yleensä mukavaampai selvävnänpämä ja kalajoista tulee hitaammin känniin. Visski on minun jurtttuni ja avetelen sitä jatakuvasti, jjauon vaikka partavettä ja oleen jjuonutkin monta kertaa 80% alkohaolia. Lassolia aaja sen ole koskaan ajuonut, mutta Lasol ooen olllut tlähellä kune oli kerran yksi sjuttu jossa rahat melko vähissä. Mittuviinaa, jallauu ja asalmiakkiajuomata tuovata inulle eyleensä vihageenieä taai tyhmyysgeeniä, skuten kaikki väkevä’t. Oikeeastaana mitä minä ssnsoita juttuja tänne puhune, senjhän piti olla tästä päiväöästsä ja silleen.
Joos siis mihin nyt jjäin. Niin siis se yksis Esa olis pistänyt hotmailiin jotaain ihme viestiä. hän oli aikoinaaan aryyppykaverini runoajoilatani, meiellä oli molemmilla naismurheielta ja purimme neiiltä toisillemme. Minua kylläkin hieman ahäiritsi se miksi hsän haluasis minut sinne, iisalmeen muixstaakseni, ryyppäämään. Maksaaa matkaat ja vovin jäädä yöksi ja silleen. Millainen mies makasaa lähes spuolet nuoremman maiehen matkat saadakseeb häanet luokseen yöksi? Ehkddä hän on yksinäinen taia ”niit miehiä”.
Ilta akuitennkin eteni ja mysös silmieni meoninäköisyyss. visksiä vedeltyt ja atullut mieleen onkeo minulla kkoskaan tulossa assiallista päiväkirjaa, viitaaten edelliseen päiväkirtjaan, eli sähköpostsoipäivosta. En nayt muuta kekesi. Vitutti vaan see kun oatsiskon laittaminen kesti suhteellisen kauan. >P>saljon punaista näyttää olevan.

Hyväää illanjatkoa!

Itsenäisyyspäivä 2010Tiistai 07.12.2010 01:17

Heräsin tänään vasta seitsemän aikoihin. Yritin muistella eilistä, ei voi muistaa. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa ”aamu” kuin juomalla heti viskiä. Vedetään Hatusta –ohjelman jälkeen tuijotin seinään kuin joku psykopaatti. Minuutit kellossa etenimät minun katsomani samalla viskiä juoden. Olo kuin minua kuristettaisiin, ei todellakaan ensimmäinen kerta ja moni tietää sen. Kellon ja seinän katsomisen lisäksi vihageeni aktivoitui kun netti ei päästänyt minua nettiin millään tavalla. Nyt joudun olemaan sellaisessa asennossa, että selkä hajoaa kohta. Vituttaa koko ajan ja haluaisin purkaa sitä johonkin, vaikka katutappelun muodossa tai jotain sen tyylistä. Viskiä menee ja kello lähestyy jo huomista. Tämän on parasta päästä tämän kaiken jälkeen galleriaan. Seb takia minä nettiin alun perin niin paljon halusinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Päivä ennen itsenäisyyspäivää 2010Maanantai 06.12.2010 01:34

Heräsin vasta kuuden aikoihin, en muista milloin menin nukkumaan, ilmeisesti suhteellisen myöhän ja ihan out maailmasta taas.
Herättyäni kuulin ihmeellistä huutamista ja jälleen tuttua poraamista yläkerrasta. Mitä lie alttaria rakentaa sinned, no tuskin se ihmisiä tai eläimiä uhraa, vaikka ei noista uskovaisista ikinä tiedä. Kuullut taas ääniä päässä ja sitä normaalia nmitä yleensäkin. Tuli samalla mieöeen että missasin mäkihypyn, mutta sain ainakin lopputuloksen selville.
Aloitin sitten viskin juomisen, kuten tavallista, samalla pelailin mukamas jonkun kauhupelin. Jotkut pennut väittivät sen olen van pelottava, ei ollut pätkääkään, vitun pelkurit. Tuhlasin siihenkin 48 minuuttia. Katsoin myös hieman telkkaria ja sitä mitä nyt yleensälkin. Mietin aluksi laittavanai tämän sähköpostilla saadaksenoi natsan, mutta mietin sitten ettei se vältttämättä ole hyvä idea ainakaan vielä.
Ei kai tässä oikeen muuta.

Hyvää illanjatkoa

Yritän muistellaKeskiviikko 01.12.2010 01:29

Heräsin joskus tässä päivällä ja en muista sitäkään kunnolla. En muista mitään viime yöstä. Yrittänyt muistella, mutta eu tule mitään mieleen, ei yhtään mitään. Ainakin sängystä heräsin, enkä esime. lattialta. Muistelua on koko päivä ollut, vittu kun ei evaan muista. Olen meneettänyt muisti satoja kertoja, msutta silti on ainakin jotain jälkeen päin tullut mieleen, nyt ei yhtään mitään. Muistelun lisäsksi olen vain ryypännyt viskiä ja voi olla että huomenna yritän muistella tätä iltaa. Vittu jee.

Hyvää illanjatkoa!