IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

417. merkintä päiväkirjaanTorstai 31.07.2008 00:46

Tänään heräsin taas vasta kahdentoista naissa ja jonkin ajan päästä lähdin rasittavalle matkalle kohti Kontulaa. Kädet tärisi, oli hikoilua, bussi täynnä ja ihmiset katselivat minua liikaa.
Ostin kaksi litraa Huttusta ja kotia päin.
Sitten kotiin syömään vibraavilla käsilläni pihviä perunoilla. Sen jälkeen Huttusta jota jäin hieman vajaa kartonkitölkki.
Menin mummolleni käymään Huttusen kanssa, se on jo loppu.
Tätini tuli tänne Englannista tänään ja äitini sekä kissani ovat täällä noin puolisentoisdta viikkoa. Lähden kohta kotia kohti täältä, Huttunen odottaa minua. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Paluu KyprokseltaKeskiviikko 30.07.2008 01:11

Minä en palannut Kyprokselta, koska en siellä ikinä ollutkaan, vaan äitini. Sain tuliaisiksi kyprokselaista viskiä, Bart Simpson -lasin ja stressipallon joka on naisen rinnan muotoinen, boobiiieess (inside juttu).
Meni ostamaan kolme litraa Huttusta Alkostya, eli siis valkoviiniä. Jonkin verran mennyt, toki kaikkea ei. Nooh ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Nopea päiväkirjaTiistai 29.07.2008 02:46

Heräsin vasta puolenpäivän aikoihin ja lähjdin Kontulaan ostamaan läjäpäin kaljaa taas ja myös kaksi tuplajuustohampurilaista McDonaldsista. Tulöin kotiin ja olen juonut kaljoja. Ei paljoja muuta.

Hyvää illanjartkoa!

Kummia uniaMaanantai 28.07.2008 02:46

Jäi eilinen väliin koska en ehtinyt kirjoittaa sitä. Periaatteessa koko päivä meni kaljojen juontiin ja Pikku Britanian katseluun ja koneella oloon.

Tänään näin kummallisia unia ja heräsin aina jokaisen jälkeen. Ensimmäisessä olin laivalla ja sen kaappasi jokin nuorijengi ja minunhan se oli pakko pelastaa tilanne. Vetelinkin kaappareita kiertopotkuilla, viiltelin kurkkuja auki, kuristin hengiltä ja ammuin aseilla. Naistakin sain kun heitä pelastin pahojen teinien kynsistä. He olivat oikeasti siinä peruskoululaisia joten onnistuisinkin tuossa jos se tapahtuisi oikeassa elämässä. Toisessa unessa menin elokuvateatteriin katsomaan elokuvaa ja otin mukaan alkoholia, jäin kuitenkin kiinni ja vartijat veivät minua kohti vankilaa koska ei niin saa tehdä. James Frostilta näyttävä vartija kuitenkin halusi hakata minut ensin. Heräsin oikeastaan kesken tappelun, mutta olin omasta mielestäni voitolla. Kolmannessa unessa elimme renesanssiaikaa (ainakin vaatteiden perusteella) ja muuta en unesta muistakaan. Neljännessa olin mielisairaalassa ja jouduin keskelle mellakkaa, muuta en muista. Näin myös pari muuta unta joista en enää muista. Että semmoista. Ensimmäinen uni oli ehdottomasti kaikkein nautinnollisin sillä se sisälsi alastomia naisia ja kunnon raakaa väkivaltaa.
En sitten lopulta oikein millään jaksanut nousta sängystä ylös, mutta oli pakko kuitenkin.
Tämä päivä on lähinnä ollut taas kaljan juomista. Ei sen kummempaa.

Hyvää illanjatkoa!

OhimarssiLauantai 26.07.2008 02:46

Heräsin täydellisenä mysteernin'ä sillä heräsin ja nukahtelin useasti. Lopulta kuitenkin heräsin yhdentoista maissa harrastamaan omaa kivaa käteni kanssa.
HiemAN myöhemmin frendi tuli kylään suhteellisen yllättäen. Luonnollisesti pummimisen mestarina hän onnistui pummimaan minulta kolme kaljaa. Minulla ei ollut hirvittävästi kaljoja eiliseltä, joten ei kovin pitkän ajan jälkeen jouduin lähtemään Lidliin ostamaan tällä kertaan tasan 30 kaljaa. Reppuuni ei mahdu oikeein paljon enempää. Matkalla takaaisin kohtasin entisen luokkalaiseni ja hänen hulttiokaverissna. Sovimme juopottelusta ulkosalla. Hän ei tullut paikalle, mutta sainpahan odotellessa aurinkoa ainakin, niin ha jonkkinsortin otsikonaiheen, parempio kuin ei mitään. Notta silleen.
Eipä tässä oikeen kummempia oole ollut.

Hyvää illanjaatkoa!

Jcob kylässsäPerjantai 25.07.2008 02:45

§Joohnelikkä heräsdin taas kerran myöhään. Vasta ahdentoissta msiaissa. Joopa joo. Menin Kontulaan ostamaan kaljoja Lidlistä. Mysöhemmin Jcob halusi tulla tänne joten lähdi Siwaan ostamaan 18 Lapin Kultaa. Hän tuli siinä viiden maissa ja juopoyttelimme jonkin verranb. No joo. Ei kai tässä sen kummnenpia. Kaljoja mennyt verraten paljoh nyt. En määä keks8i oikein muuta.,

Hyvää illanjatkoa!

Puoliviikossa ollaanTorstai 24.07.2008 02:38

Voi että joutuu jättämään typerä otsikoita. Noh tänään heräsin jälleen myöhään. Lähes puoli yhdeltä! Että silleen,
Heräämisen jälkeen katsoin Salattuja Elämia ja sitten menin Kontulaan Lidliin ostamaan 26 kappaletta kaljaa ja kolajuoman grilliruoalleni jonka ostin myöhemmin. Kävin siinä välissä juomassa terassilla lonkeroa. Kotiin sitten ja syömään ison lihapiirakan. Olin totaalisen rtäynnä syömisen jälkeen ja en jaksanut edes nousta ylös. Piti odottaa hetken ennen kuin pystyin ahtaamaan elimistööni kaljoja. Lopulta pystyin niitä juomaan.
Kävin myös ulkona, eli pihallani kun paistoi aurinko ja annoin Essin ja Viivin oleilla ulkona hieman.
Mitäs tässä muuta, ei kai mirtään.

Hyvää illanjatkoa!

Otsikko-ongelma taas kerranTiistai 22.07.2008 03:08

Vituttaa nämä iänikuiset pulmat laittaa uusi otsikko. No minä en ole kirjoittanutty pariin päivään, joten kirjoitan koosteen väliin jäineiseistaä päivistä.

Lauantaina olin siinä aamupäivästä baarissa juomassa siideriä ja pelailemassa Photoplayta. U Nikunen pistää minut naurunalaiseksi syyskuussa tätä menoa. No sanon vain, että kuolen ennemmin kuin jätän matsin väliin.
Kolmen maissa kotona katsomassa Formulaa katsomassas. Minun TODELLA paljon vihaama Lewis Hamilton kehtasi ajaa paalupaikalle ja meidän toivomme Kimi oli vasta kuudes, hän on häpeäksi!
Kaljoja join koko ajan ja sen sellaista.

Sunnunytaina sitten olin myös baarissa ja nyt pärjäsin taas hieman paremmin. Formulakisa oli täysin kammottava. Hamilton voitti ja Piquet juniori toinen. Ei nyt herti tulöe mieleen kamalempaa kilpailua, noh ehkä Monza 1961.
Joka tapauksessa en ollut edes cihainen sillä olin enemmän surullinen. Ainakaan en heittänyt televisiota ikkunasta enkä muutenkaan pistänyt kaämppää remonttiin. Tiedätkä mitä se meinaa? Olen erittäin hyvät hermot omaava, vaikka joidenkin mielestä olen usein hyvinkin tempperamenttinen. No jaa.
Kaljoittelin tutut 26 kaljaa tuona päivänä.

Maanantaina sitten äitini lähti viikoksi Kyprokselle, maa näyttää mielestäni kitaralta. Minä menisin itse mielummin Bulgariaan. Viinapullo 50 senttiä.
Olen käyn yt hakemassa kiinalaista ruokaa kotiin ja myös tutut 26 kaljaa juomingeiksi. Lupasin äidilleni muuten juoda tämän viikon vain mietoja juomia (kalja, siideri, lonkero) sillä haluan pitää hyvää huolta Essistä ja Viivistä.
Katselin myös tuttuja ohjelmiani, se maanantai kun on.

Tänään alkoi vuorokausi hetki sitten ja alunperin ajattelin ejhtiä kirjoittaa tämän maanantain puolella, joten laitan tänään lisää tähän sen mukaan mitä tapahtuu, eli jos nyt olet kiinnostuntu päiväkirjastani niin lisää tähän tulee.

Jatkuu nyt, kello on tällä hetkellä 17:42. Kirjoitin tähän hetki sitten pätkän, mutta kone pilasi senkin ja teksti katosi. Pakko laittaa uusi.

Heräsin siinä kahdsentoista maissa ja lähdin Kontulaan ostamaan 26 kaljaa ja sitten kotiin syömään kiinalaista ruokaa. Kaljoja olen myös juonut.
Jatkoa seuraa...ehkä.

Nyt seuraa jatkoa, kello on 23:48 ja en aio tehdä samaa virhettä. Kaljoja olen juont ja katsonut Ben-Huria. En aio katsoa koko elokuvaa tänään, vaan jatkan varmaan huomenna. Se kestää 214 minuuttia. Pakko jo lopettaa.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi tukkaLauantai 19.07.2008 02:51

Oli hrlppoa laittaa päivimerkintä kun apinoin nsen serkkuni tulevasta aviomiehestö. Hänenllä oli aina merkintänäs aä juuri näin tyhmänlainen. Käviun nsiis tänään parturissa. Kävin sen jälkeeb kierträmässä kaikenmailtan luontaintuoteis kaiupoissa. Tarvitden kunnon sasrtsin jotain jolla voita U Nikusen. Ilmeisesti ilman reseptiä ei saa mitään hyaödyllistä. No ei ei ei ilmeisesti auta mitkään kuin sairaaanlooisen rankkaa treeni. No jos vedän alle 100 punneerrusta niin vedän itseeäni 100 iskua täysill' naamaan. Pääasiaa että olen +aras suomipoika siinä. ja siihen nyt ei ole kovin apitkä aika. Arvaatkaa vaan miten huolissania olen. En ole läheskään valvis vieleä. No jods en pä'rkjjää' ja en ole paras suomalainen, niin olense epäonnistunut ihmisensä. En kersdstäisi sitä. Kävin toki myöss parturissa ja swen jälkeen Alossa ostamassa rommia kurkkukiopuun, ja se on jo loppunut. En nyt kaikkea muuta keksi.

Hyvää illanjaataokoa!

FlunssaaPerjantai 18.07.2008 00:16

Tulipahan otsikko. Heräsin tänään seitsemältä kun huoneesta haettiin tyhjä Vilma pois. On kamala nuha ollut koko päivän ja yhteensä nukuinkin vain seitsemän tuntia. Join pari Finrexiä ja lähdin Lidliin ostamaan tutun satsin kaljaa, 26 kappaletta. Niitä olen juonut. Katselin myös tilitietojani. Rahat olivat tulleet, kuten he lupasivatkin. Käväisin myös Wenlassa pelailemassa ja lonkerolla. Amore Miossa sain hieman reilu 149 000 pistettä. Aika huonoa sinäänsä, mutta olosuhteisiin nähden ihan ok tulos.
Tuli nyt hieman sekavaasti kirjoitettua, mutten jaksa ruveta laittamaan selkeämmäksi, koska tämä merkintä on niin lyhyt.

Hyvää illanjatkoa!