IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viivi kuusi vuottaMaanantai 30.05.2011 02:36

Tänään Viivi täytti kuusi vuotta. Onnettelin päivänsankaria, muttei hän tainnut tajuta lausettani. Joka tapauksessa heräsin tänään vasta puoli kolme päivällä. Katsoin Täydellisety naiset, koska oli katsottava jotain televisiosta. Mietin koko ajan eilistä, kuten aina ennenkin herätessä. Minulla ikävä tunne siitä, että eilen tuli puhuttua hieman liikaa. Parin tytön kanssa taisin ehkä puhua. Yhdessä vaiheessa totaalinen muistikatkos. Tuli sitä aikaspaljoa myöhemmin nähtyä tekstiä. Kovaa tekstiä kyllä, mutteiu ketää näytä haittaavan. Kaikki tottuneet jo varmaan siihen, että olen joku hullu juoppo. Olen kuin Peep Show:n Super-Hans. Olenko siis Super-Jarkko? Viskiä toki vedellyt taas, kuten arvata saattaa ja olen laittanut uuden kuvan galleriaan. Vittu vie mikä kuva. Minä soitan jotain vanhaa huiluani josta lähti kamala ääni. Huilumaailma ei todellakaan menettänyt minussa mitään. Ei tässä taida pahemmin mitään kaiat olla muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Puolan äitienpäiväPerjantai 27.05.2011 02:07

Kuten otsikkokin kertoo, niin Puolassa vietetään tänään äitienpäivää. Kyseinen päivä vaihtelee eri maissa.
Heräsin tänään huuli ja paita veressä, no siis kuivuneessa veressä tietenkin. Mitä vittua eilen tapahtui? En muista mitään viime illasta. Muistan eilisesdtä sen, että menin melko sekavana Alkoon viinaa ostamaan, mutta onneksi kaikkien näiden vuosien jälkeen osaan tarvittaessa näytellä sellaista notta sille voi viinaa myydä. Kävelin eilen ulkona kuin joku sir digby chicken caesar suunnilleen. Kaiskki tuijottivat minua kuin puliukkoa. Mutta joka tapauksessa minä siis tänään heräsin vasta yhden aikoihin ja lopulta sitten siinä puoli kolmen maissa. Jalat olivat aika tavalla taas aika heikkoina, mutta akyllä se taas siitä sitten. Join pullollisen energiajuomaa. Sitten alkoi se minun tämän päivän ryyppäämiseni. Viskikänniä siis vedelty. Katselin Seinfeldiä DVD:ltä ja sketsisarjsoja netistä, niin ja ne tavanomaiset ohjelmat televisiossta samalla. Ei oikeastaan paljoa muuta, avaikka minulla taas onkin sellainen tunne, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Anatoli Karpov 60 vuottaTiistai 24.05.2011 02:24

Joo siis tuo mies täytti tänään 60 vuotta ja käytin tilannetta hyväkseni ja laitoin otsikon sen avulla. Tämä koko päivä on ollut minun osaltani sellainen, että herättyä katsoin kolmannen kerran Napapiirin Sankarit. Kahdesti aiemmin, olin ollut niin kännissä, ettei koko elokuvasta mitään mieleen ole jäänyt. No kohtalainen elokuva, muttei sentään mielestäni kolmen Jussin arvoinen. Käsien tärinä taas kovaa luokkaa ja koko kroppaa hikoiutta vielä nyt. Katselin kännykäluetteloani ja poistin sieltä Riston kun hän on kuitenkin kuollut. Ryyppäsi itsensä hengiltä, ainakin jos on uskomista Petriin. Muistoja herätti mieleen kun katselin kyseisen listsn ihmisiä. Oli paljon hyviä muistoja. Teki mieloi soitella listan ihmisille, niin miehille kuin naisille ja vähän kuin muistekka menneitä. Mietin myös onko sopivaa jutella naisista toiselle naiselle. Meneekö liiallisuuksiin? no kuitenkin hikoiluni ja vapinani lisäksi join ja juon viskiä jälleen kerran. Katsonut Peep showta tuntikausia ja tyilannut pizzaa. Pizzalähetti katsoi hieman olemustyani. En ole käynyt suihkussa yli viikkoon ja olemukseni on muutenkin melko järkyttävän näköinen. Pitäisi käydä suihkussa varmaan huomenna ja ajaa karvat naamasta. Viinan juomisesta huolimatta aika vähän punaista näkyy. Taas kerras myös tunne, notta jotain olennaista jäi sanomatta. Joka tapauksessa lopetan tähän.
Hyvää illanjatkoa!

Melkein viikko työttömyyttäTorstai 19.05.2011 02:42

Tämä päivä eie kopvin kummoisesti ole mennyt. Heräsin jjotainn kaksitoista ja risat ja oli kivaaa ryypätät energiejuomssa aamiaiseksi 2enndn kuin aloitin viskikännin sen juoman jälkeen. nNiinn ja minä joostauin syystö oksensin verta. Kaoiit joku ruuymiinosani on mennyt paskaksi ryyppäämiseni takia. Kuityebkin aamiaiskaljajin jälökeen vedin sen viskikännin ja sitten olenn löähinnä nksatsionnut Peepo´´nsowtaeaa ha ei tästä tulreeeeeeb ioeoijeekeeed tukle yhtään mitätätntn näittrennpuniasten twkiiswa. Npooooh aianakin yrittitjn nmtjottenkin jitenjkin apaikata edellistä päiväkirjaani kun nikialasin siinxä itseni. Byää byää itkupilli, vaikka suurrinr osa apitää minua vain hualluna juoppobna. Ainakjin asuoinpaiakassajni Kurkimäessä. Tai oikedsstaanb rapussa. Onkoa sillä edes sväliä<+ Joku in soitellutntänne jatkuvasti ja olen esaanut myös jatkuvasti tekstiviestejä mkokoajan. En muista mammitään eilisestä. Äitinit oli täällä jaa sanoi jossaianba nmyöhäisessä’ minua alkoholistiksisttit ja sikklleen. <pitäisi mennä vieroitukseen ja silleenj. Kyllä minsä sen itseki tiedän, mmutten mene. No tänööään tuli taas vedettyä kunnon lärvit ennenkjä oikein muista paljoa. Katsoin ainakjib nn Peep Showta ja musiikkia aona kuunneltu, ytuskin siinä muuta…kaqait.

Hyvääväv illanjuaatrkoa!

Päiväkirja lähes unohduksissaTiistai 17.05.2011 01:20

Todellakain siis minä lähedstsulkoon unohdin koko päiväkirjan ja olinkin jonkin aikaaa kirjoittamatta, muttenn etoivottavasdti niin kauaan että se oisi pahaksi natsan saamiseksi. Minä heräsis ytiess millooin. En muista mitään eilisestä, paitsi Suomen maaialmanamestaruudem ndn jeääkiekosta. Lopullinen herätys, eli milloin nousin ylös, oli djotaisn yksi. Siin ä sitten otettiin aaamiaiseksi kaljaaas ja nakkejna ja katsottiin yksi jakso Seinfelödia ja sitten viskiä ryyppäämään .Äitini ssoitti minulle eiöisestä ottelusta, onneksi ei käytöksestä. Serlaillut nimittäin paljon onko puhuttu typeryyklsiä galleriassa. Vissksilkänniä vedelty ja silleen. Itkin Mariannan takiajn, mutta kai se on uihan ok itkeä naisen takia. Yhdeksän vuotta, enkä vieläkään pääse yli. Mutta ajoo, itlkeminen helpotti minua. En soikjrreeen voi sinäänsä voi mhistaa tästä päivästsä muuta, vaikka minulla ona silti taas sellainen tunne, notta jotain oisi jäänyt sanomafrta.

Hyvää iulllanjatkoa!

900. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 11.05.2011 00:32

Tämä on tosiaankin joo 900. päiväkirjani. Paljon on siis kirjoitettu, mutta osan niistä näkee vain ne parhaat kaverit täältä. Sekin lista vuosien varrella hieman muuttunut ja vain Ikis ja Jcob ovat siellä aina pysyneet. Tämä päivä oli väsyttävä päivä. Niin tylsää ja raskasta töissä. Onneksi se viimein loppui ja huomenna ollaan sitten viimeistä päivää töissä :). Sitten töiden jälkeen kotiin kaljoja juomaan ja sitä tavallista. Eipä oikein muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Äitienpäivä 2011Maanantai 09.05.2011 01:48

Herätessäni oli klo hieman yli neljä aamulla ja jostain syystä otin pullollisen energiajuomaa. Oliko minun tarkoitukseni muka nousta ylös jo silloin vai kurkun kuivuuteenko sitä join? Ei voi tietään. Joka tapauksessa parikin kertaa tuli herättyä senkin jälkeen ja sitten lopulta pysyvästi ylös joskus hieman ennen yhtätoista kai, ei voi kunnolla muistaa. En pahemmin muista eilisesti yhtään mitään. Olin puhunut äitini kanssa eilen klo 17:39 ja minulla ei ole mitään muistikuvaa siitä puhelusta. Hän myös lähetti minulle tänään tekstiviestin jossa luki ”Odotan soittoasi!”. Mietin aluksi mitä tuli juteltua, mutta sitten ajattelin että varmaankin sen äitienpäivän takia. No soitin sitten ja silleen. Olen tänään juonut kaljaa pitkin päivää ja katsellut erilaisia sarjoja netistä. Tavanomainen sunnuntaivitutus on meneillään kun huomenna taas töihin todennäköisesti erittäin väsyneenä ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Vappu 2011Maanantai 02.05.2011 01:51

Tänään on valitettavasti vappu. Olisin halunnut sen huomiseksi, sillä silloin olisin saanut vapaapäivän. Niin siis kävi minulle nyt niin, että viime viikolla minulle tultiin sanomaan, että työsuhde jatkuu. Mitä tästä opimme? Minun kannattaa yksinkertaisesti pitää turpa kiinni jäljellä olevista päivistä ja odottaa huolella pois pääsyä päivä kerrallaan. Sain toki vain puolitoistaviikkoa ja siinä ajassa tienaan noin tonnin rahaa, että kyllä se niin ajateltuna hieman helpottaa. Jokatapauksessa huomenna taas on työpäivän vuoro.
Heräsin tänään siinä kymmenen aikoihin ja katselin mitä tuli galleriassa viime yönä sanottua. Tulihan sitä sanottua kaikenlaista, muttei mitään tavallista suurempaa josta voisi päätä pyöritellä häpeissään. Laitoin uuden kuvan galleriaan ja sain uuden natsan, Paparazzi, joka on minun 52. natsani. 805 natsapistettä eivät silti riitä listalle, vaikka olinkin eräässä vaiheessa melko korkealla siinä tilastossa. Lista elää joka päivä ja silleen. Katsoin elokuvan Uuno Turhapuro menettää muistinsa. Tuon elokuvan lisäksi olen juonut kaljoja pitkin päivää ja sitä normaalia. Sketsejä Youtubesta ja silleen. Vittumaisuus huomisesta, mutta pikkupakko vaan mennä sinne taas. Voi helvetti.

Hyvää illanjatkoa!
Herääminen oli samanlainen kuin odotinkin. Väsytti, vitutti ja kädet tärisivät. Pakko se oli kuitenkin töihin raahautua. Sain tänään kuulla uutisista, että Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuudesta on tänään tasan 25 vuotta. Työpäivä oli tavallisen vittumaisuuden ja tärinän lisäksi erityisen vittumainen sen tähden, että minulla oli koko ajan sellainen tunne, että jotain oleellista jäi tekemättä ennen lähtöä. Kädet vibrasivat niin paljon töissä, että kaikki varmasti tiesivät mitä oli pääsiäisenä tullut tehtyä. Sattuneesta alkoholiongelmastani johtuen, en koskaan osallistu kahvitaukoihin. En ole tuossa työssä, enkä myöskään edellisissä. Vettä juon kyllä aulassa sijaitsevassa olevasta isosta vesitankista monta kertaa päivässä. Yksi hyvä asia päivässä oli se, että kokous oli peruttu ja seuraava sitten torstaina.
Kotimatka tuli vihdoin viimein ja kaljaostoksille sitten. Nyt sitten niitä juonut ja sen sellaista. Taidan mennä nyt lukemaan ja myöhemmin nukkumaan.

Hyvää illanjatkoa!

Pääsiäisen 2011 loppuTiistai 26.04.2011 02:14

Heräsin tänään puoli yhdeltä ja yritin miettiä viime yötä. No olipahan ainakin kirjoituksia laitettu täysin jurrissa taas. Eipä siis kovinkaan uutta loppujen lopuksi. Koko pääsiäisen ajan kirjoittelin vaikka mitä galleriaan ihmisille ja yhteisöille. Oli masentavia hetkiä ja iloisia hetkiä tämän pääsiäisen aikana. Eilen oli iloisia hetkiä muistaakseni, sillä minulla on sellainen muistikuva, että olisin nauranut paljon kun katselin sketsiohjelmia.
Tämä päivä on mennyt kaljaa juodessa ja Seinfeldiä katsellessa. Katsoin koko toisen tuotantokauden tänään. Vituttaa tietysti tällä hetkellä se huominen. Väsyttää varmasti aamulla ja kokouskin on vielä. Onneksi enää neljä päivää jäljellä.

Hyvää illanjatkoa!