IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Friikkejä katsellenKeskiviikko 30.08.2017 22:33

Heräsin tänään silmät väsyneenä hieman suunnilleen puoli kahdelta silmät väsyneenä. Onneksi ostin eilen viinasatsin Alkosta ja sinne ei tarvinnut tänään mennä. Menin sitten suihkuun ja sieltä tullessani aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä sekä katsoin Housea. Myöhemmin katsoin Pulmuset ja tulin tänne galleriaan. [pipsa] oli ottanut minusta eron julkisista kavereista ja kun yritin jäljittää hänet kysyessäni siihen syytä, niin joko vaihtanut nimimerkkiä tai poistunut kokonaan galleriasta. Joka tapauksessa minulla on nyt 331 julkista kaveria. On se raakaa kun ottaa huomioon sen, että parhaimmillaan on ollut 346 kappaletta. Minä katsoin myös 70´s show:ta, Salatut Elämät, Rillit Huurussa ja Simpsonit. Mietin myös miksei ihmisillä ole häntää. Pienillä apinoilla on häntä nimittäin. On olemassa pieni osa ihmisiä, jotka syntyvät hännän kanssa. Ei tietenkään mikään sellainen komea pitkä häntä, vaan sellainen pieni nysä. Se leikataan pois synnytyshetkellä yleensä. Friikeistä puheen ollen, minä olen kuullut huhun naisesta jolla on kaksi vaginaa. Se tarkoittaa siis, että hän on ainoa nainen maailmassa joka voi menettää neitsyyden kahdesti. Minä en mene takuuseen tuosta, olen vain kuullut. Tässä on sinulle friikkejä kun kerran otin puheeksi: https://www.youtube.com/watch?v=58qKnO07-wg ja minä en itse olisi laittanut kolmosta edes koko listaan. Friikkejä katsellessa tuntee olonsa terveeksi kun ulkonäköään katsoo. Tietysti se on surullista kun ajattelee esimerkiksi leijonanaamaista miestä ja siamilaisia kaksosia ja muita. Rahallisesti jos noista sanotaan, niin se kaikkien aikojen pienin tienasi viikossa 700 dollaria ja se lienee nykyrahassa ihan vitusti. Mitäköhän kääpiöt tekivät aikoinaan sirkuksessa? Minä aikoinaan tapasin kääpiöitä, siis ihan oikeita kääpiöitä, Myllypuron metroasemalla kun lähellä oli sirkus. Joka tapauksessa tuosta listasta jonka minä laitoin, oli kaikkein friikein numero kaksi mielestäni. Minä laitoin Ikikselle aikoinaan saman listan ja kerroin saman niin hän sanoi minulle, että ”ylläri että oot läskiä vastaan”. Minä en vuoden 2008 takia tunne minkäänlaista empatiaa, sympatiaa enkä minkäänlaista sääliä tai armoa ketään liikalihavaa kohtaan. Liikalihavalla tarkoitan siis niin kuin tosi tosi lihavaa. Ennen vuotta 2008 minulla ei ollut mitään läskejä vastaan. Joka tapauksessa ei kai tässä minulla muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Talotoimikunnan 30-vuotisjuhlatLauantai 26.08.2017 22:55

Heräsin tänään siinä kahden maissa. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä. Formuloiden aika-ajot alkoivat sitten kolmelta ja mikä painajainen. Lewis Hamilton paalupaikalla, mutta onneksi sentään Vettel oli toinen. En tosiaankaan halunnut kuunnella sitä hehkutusta Hamiltonin päästessä paalupaikkatilastossa Michael Schumacherin rinnalle. Minä menin talotoimikunnan 30-vuotisjuhliin, joissa sain neljä juomakuponkia. Kalja, lonkero tai viini. Tietysti oli lonkerot loppu, joten kaljaa otin neljä. Nehän siis olivat ilmaisia. Vahteja oli kolme juomapöydän äärellä, joten en pystynyt varastamaan lisää. Syödä saa niin paljon kuin lähtee, joten söin makkaraa. Ihmettelin miksei minulta kysytty henkilöllisyyspapereita, koska sinnehän olisi voinut kuka tahansa mennä kuokkimaan. Ajattelin, että kysyisi henkkarit ja katsoisi jostain listasta asuuko se ja se ihminen tällä alueella. Tapasin edesmenneen ystäväni äidin siellä ja olin että voi helvetti. Oli kyllä helvetinmoinen hot mama. Minä olin hieman hermostunut mitä sanoa ja mitä ei. Hänen poikansa on kuitenkin kuollut, vaikka siitä seitsemän vuotta onkin, mutta parempi olla ottamatta asiaa esille. Yritin parhaani mukaan välttää aiheita kuten huumeet, lapset, kuolema ja mikä tahansa hänen poikaan liittyen. Onnistuin kyllä, mutta oli se aika kiusallinen tilanne. Oli mainostettu, että siellä olisi bändi. Paskat mikään bändi, kaksi tuntematonta äijää siellä lauleskeli. Se on duetto, ei bändi. Nekin olivat varmaan ruokapalkalla siellä. Keikka on keikka. Toinen moikkasi minua lähtiessään, miksi juuri minua? Tunsinko hänet jostain?
Nyt on klo 18:10 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Team Ahman ja söin spagettia tonnikalan kanssa hieman. Minä myös katselin eri maiden pääkaupunkeja ihan muuten vaan. Ei minulla nyt mitään muuta tässä varmaan.

Hyvää illanjatkoa!

VapinamiesSunnuntai 20.08.2017 22:32

Tänään heräsin kahden aikoihin ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun aloin pelaamaan farmipeliä. Minä myös tulin galleriaan ja katsoin perjantain Batmanit. Minä en ole koskaan kuullut sellaisesta roistosta kuin Shame. Se tarkoittaa häpeää koko nimi. Minun oma suosikkini taitaa olla Arvuuttaja, se Frank Gorshinin näyttelemä Arvuuttaja. Minä haluaisin näytellä Arvuuttajaa, mielummin Batmania tietysti, muttei kunto riitä Batmaniksi. Tuskin riitti Geoge Clooneyn kuntokaan, siksi hän onkin surkein Batman ikinä. Olen tarpeeksi pitkä näyttelemään Arvuuttajaa. Minä joka tapauksessa katsoin myös Housen ja Shark Tankin. Minä myös söin oopperavoileipiä ja mitä tuohon otsikkoon tulee, niin se tulee eilisestä Alkon reissusta. Olen ollut usein tärisevänä olemuksena Alkossa. Se meni näin, että kun menin kassalle, niin myyjä kysyi minulta olenko kunnossa. Sitten kun vastasin olevani, niin hän kysyi miksi sitten tärisen. Sanoin sitten ihan suoraan, että minulla on krapula. Teknisesti se ei ollut valhe, koska kaikki krapulat eivät ole oksennuskrapuloita. Minun mielestäni viinakaupan myyjän pitäisi erottaa krapulainen humalaisesta. Minä olin kyllä totaalinen vapinamies koska koko kroppa vapisi, eikä pelkästään kädet. Olin kunnon ihmisvibraattori. Minä olen tärissyt varmaan satoja kertoja ihan yhtä pahasti, mutta ei ne muut myyjät ole mitään siihen liittyvään ikinä mitään kyselleen. Toisin sanoen eilinen taitaa olla ensimmäinen kerta kun minulta kysyttiin miksi tärisin. Minulla on todella useasti tärissyt kädet, muttei siitä kukaan myyjä ole välittänyt. Kerran kun maksoin kortilla, niin kädet tärisi niin pahasti, että kesti vähän aikaa saada se kortti siihen aukkoon. Myyjän ilme ei värähtänytkään silloin. Ilmeisesti hän oli nähnyt minut niin useasti, että tottunut jo. Ei kai tässä oikeastaan muuta.

Hyvää illanjatkoa!

13 vuotta galleriassaMaanantai 14.08.2017 22:56

Tänään heräsin noin kahden aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös monta jaksoa Kaverille ei jätetä –sarjaa sekä myös Housen. Katsoin myös elokuvan The Expendables.
Tänään tuli täyteen 13 vuotta siitä kun liityin galleriaan. Tämä paikka on muuttunut paljon vuoden 2004 jälkeen. Silloin piti maksaa VIP-ominaisuudesta. Eli ei pystynyt esim. lähettämään yksityiskommenttia toiselle ja nykyään se on kokonaan ilmaista ainoastaan laajennettu vieraslista maksaa. Silloin ei ollut natsoja eikä tuota keskustelutoimintoa. Silloin pystyi laittamaan vain 30 kuvaa normaali käyttäjä ja vip 50 kuvaa, myöhemmin VIP 60 kuvaa. Nykyään se taitaa olla 10 000 kuvaa. En mene takuuseen siitä kymppitonnista. Oli täällä varmaan muitakin asioita, jotka ovat muuttuneet, mutta ei nyt tule mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Linkki ei toimi kuten pitäisiPerjantai 11.08.2017 20:18

Heräsin tänään kahden aikoihin ja aloin juomaan sitten Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Kolmesta seitsemään alkoi sitten South Park –maratoni telkkarista, jonka katsoin. Söin myös kanaa ja riisiä. Olen huomannut muuten, ettei eiliseen blogiini laittama linkki auennut oikeaan osoitteeseen, joten laitan alemmas tekstin jotka oltiin sanottu meistä kolmesta gallerian julkkiksista, jotka ovat minä, Grazyman_89 ja Miittis. Teksti alkoi näin. Tämä ei siis ole minun kirjoittava, vaan jonkun anonyymin. Viesti lähetettiin tämän vuoden ystävänpäivänä.


Avataan tälläinen lanka nykyisen Irc-gallerian kuuluisuuksista tai muuten huomiota herättävistä henkilöistä.

Aikaisemmin suosiota nauttivat mm. CS-kimmo ja T.A.U.K.K.I

Listaan tähän muutaman kuuluisuuden nykyisestä galtsusta.
romantikko86/
Alkoholisti joka on viimeiset 10 vuotta vetänyt viinaa ja pitää galleriassa blogia, jossa kaipailee entisiä tyttöystäviään sen sijaan että keskittyisi tulevaisuuteen, eikä eläisi menneisyydessä.

Grazyman_89
Grazyman on pesunkestävä juoppo joka on niittänyt mainetta nykyisessä galleriassa. Kuvat ja blogi kertovat hienoa tarinaa tästä miehestä.

Kolmantena muttei vähäisimpänä Miittis
Miittis postailee keimailevia kuvia itsestään lähes päivittäin vaikka on peruspimu ulkonäöltä, mutta miittiksen blogi on erittäin mielenkiintoinen, päivän blogimerkinnät ovat kuin kopioita toisistaan, kun olet lukenut yhden olet lukenut kaikki. Miittis voisi postata saman blogipostauksen joka ikinen päivä eikä kukaan huomaisi eroa.


Nuo olivat hänen laittamat kuvaukset meistä kolmesta ja ennen kuin laitan hänen saamat kommentit, niin kerron nyt kaikille omasta kuvauksestani sen korjauksen, että olen toki alkoholisti, mutta olen juonut enemmän kuin 10 vuotta. 11 vuotta oikeastaan jos puhutaan kunnolla ryyppäämisestä, mutta ilmeisesti 10 kuulostaa paremmalta hänen mielestään. Toinen korjaus on se, että Emilia ja Netta eivät koskaan olleet tyttöystäviäni. Kaipaan toki ja pitäisi keskittyä tulevaisuuteen eikä eläisi menneisyydessä, siinä samaa mieltä toki. Minä olen muuten täsmälleen samaa mieltä mitä hän sanoi Miittiksestä. Olin toki lukenut vain jotain olisiko lokakuuhun tai marraskuuhun asti viime vuodelta, mutta silti siihen saakka kun luin, niin samaa mieltä. Seuraavassa luvussa tulee tuohon tulleet kommentit.


Miittiksestä:

”Kakssuuntasta sairastava tyttö, tod.näk. manioissaan kuvannut ja pistänyt koko gallerian pystyyn. Epäeettistä ruotia jossain yliksellä sairasta.”

”Skitsofrenia sillä on todennäköisemmin ja vaikuttaa hyvin töhölle ihmiselle.”

”Ei helvetti tuota miittiksen päiväkirjaa, kirjalllisesti samaa tasoa kuin jonkin kolmosluokkalaisen kirjoitus. Onko neiti koskaan kuulllut esim. sivulauseista?”

” Miittiksellä on skitsofrenia, eipä silti muutenkaan varmaan koskaan ollut mikään penaalin terävin kynä.
Luulee olevansa hyvännäköinen, seksikäs ja laiha vaikka on aivan tavallisen näköinen maantienharmailla hiuksilla eikä todellakaan ole nykyään mikään laiha (ennen oli, kun sairasti vielä anoreksiaa, huomaa vanhemmista kuvista että on lihonut aivan törkeästi) ja omistaa jäätävän pelastusrenkaan vyötäröllään. Eikö tuo itse huomaa mikä se oikeasti on? Puhumattakaan noista blogiteksteistä, revittelee koko elämäntarinansa mm. seksielämänsä ja kuukautisensa + kaikki sairauskertomukset jne kaikelle kansalle sekä on kertonut asuvansa jossain laitoksessa ja mainitsee vähän väliä hoitajat ja ohjaajat. Miten -91 syntynyt voi olla noin tosiaan kolmasluokkalaisen tasolla? Ja kompaten vielä edellistä, kirjoitustyyli... Lukekaa ja huutistelkaa, missähän on mahtanut mennä pieleen”.

”Miittis on kyllä legendaarinen, kaiken huippu. Muistan kun sen poikaystävällä (seurustelleet nyt noin kuusi vuotta) oli vielä tunnus galleriassa niin vaikutti ihan fiksulta perusjampalta, ei mikään alkoholisti/narkki eikä mielenterveysongelmainen tms, käy töissä ja niin edelleen. Miten on ottanut tuollaisen selvästi holhouksessa olevan tolvanan tyty-ydekseen, kun saisi varmasti paremmankin, jonkun aivan normaalin tytyn? Lisäksi kun ei Miittis mikään missikään ole että vois ulkonäön/kauneuden piikkiin laittaa.”

Sitten minä ja Grazyman_89:

”Eikä noi kaks äijääkään ihan perusjuopoilta vaikuta, varmasti jotain mielenterveysongelmia/henkistä jälkeenjääneisyyttä on heilläkin taustalla.”


Sellaiset kirjoitukset tuolla olivat ja kuten aiemmin sanoin, niin täysin samaa mieltä kaikesta, mitä Miittiksestä kirjoitettiin yllä. Se on raakaa, mutta totta. Hän ei nyt muutenkaan vaikuta sellaiselta ihmiseltä jonka kanssa normaalisti hengailisin. Negatiivista palautetta on aina helpompi saada kuin positiivista. Minä laitan joka tapauksessa tämän tänne nyt hieman aiemmin.

Hyvää illanjatkoa!

Gallerian julkkiksetTorstai 10.08.2017 21:57

Heräsin tänään myöhään vasta kolmen aikoihin ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Kun pääsin kotiin, niin menin suihkuun ja sieltä tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin yhden jakson suomalaista Konttoria ja Pulmuset.

Googletin nimimerkkini katsoen missä kaikkialla olen. Minut oltiin lisätty galleriajulkkikseksi tällä sivulla yhdessä Grazyman_89:n ja Miittiksen kanssa https://ylilauta.org/aihevapaa/63110641. Ystävänpäivä oltiin kaikki meidän kolmen esittely lisätty. vauva.fi sivustolla oli noin vuosi sitten minusta kirjoitettu näin: ”vieläkin galleriassa. lukekaa sen blogi. tyyppi on vetänyt kännit vissiin joka ikinen päivä noin 10 vuoden ajan. siis en tajua, miten se on elossa. on ihan mielestäni rehellinen noissa asioissaan, joita blogiin kirjoittaa. tai mistä sen tietää, vaikka keksisi kaiken päästään. jotenkin tuntuu mun mielestä silti aidolta.” Tietysti kaikki mitä kirjoitan on totta. Eihän kukaan päiväkirjassaan valehtele. Siellä oli myös joku toinen sanonut, että Miittiksen ja minun blogit ovat myötähäpeää aiheuttavia. Kolmas oli maininnut sanoessaan omia suosikkejaan minusta näin ” Jo aiemmin mainitun Romanttikko86:n keskustelukaverinakin kunnostautunut elämäntapa-alkoholisti”. Se on totta, etten aina keskustellut kovin asiallisesti ja huutelin vaikka mitä vaikka kenelle täällä. Joka tapauksessa jos tietää mitä joku sinusta ajattelee, niin miksei googlettaisi siis nimimerkkiään.

Minä kirjoitin tarkoituksella tuon erilliseen kappaleeseen, jotta se olisi helpompaa lukea. Nyt on klo 18:23 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä, katsoin Housen sekä Simpsonit ja tulin tänne galleriaan. Minä söin myös karjalanpiirakkaa ja munavoita.

Hyvää illanjatkoa!
En ole uskonnollinen mies, mutta tuota päivää vietetään tänään. En keksinyt ketään julkisuuden henkilöä joka viettäisi pyöreitä vuosia tänään, enkä myöskään halua laittaa pelkkää päivämäärää otsikoksi. Minä joka tapauksessa heräsin tänään puoli kolmen aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista sekä pelaamaan farmipeliä. Minä katsoin myös uutuusversion elokuvasta Psycho joka oli omalla tavallaan ehkä hieman tylsä. Katsoin myös elokuvan Muuttohaluton poikamies. Myös katsoin Kaverille ei jätetä –sarjan legendaariseksi myödostuneen Pikkujoulut –jakson. Minä muistan omat pikkujouluni aikuisiältä, myöhemmin muiden kertomana osittain, ja vuonna 2004 minä kouluporukan kanssa vietin iltaa jossain yksittäisessä talossa tai jossain. Olin onnistunut hommaamaan itselleni pullon Jaloviinaa Petrin avulla ja siitä alkoi minun Jaloviinoissa tekemät nolot tilanteet. Minä nimittäin aina Jaloviinaa juodessa teen jotakin typerää, josta sitten kadun myöhemmin. Minä oksensin lattialle ja paskoin housuuni. Jälkimmäinen sen takia, koska unohdin ottaa housut pois vessassa. Minä myös sammuin sinne vessaan. Seuraavan vuoden pikkujoulut menivät jotenkuten hienosti, koska minulla oli sivistyneet vaatteet päällä. Kun minut pyydettiin tanssimaan, niin otin työtoverini kainalooni ja sanoin haluavani tanssimaan vain hitaita. Todellinen herrasmies olin. Vuoden 2006 pikkujouluihin saavuin täydellisenä ihmishyytelönä ja lasi ei meinannut pysyä kädessä millään ilman tärinää. Vuonna 2007 olin kokonaan ilman töitä tai koulua ja myös loppuvuoden 2008. 2009 en halunnut mennä pikkujouluihin ja 2010 työttömänä kesästä eteenpäin. Vuoden 2011 pikkujouluihin ei tulisi mielenkään mennä sen snobiporukan kanssa minnekään. Siitä saakka ei ole ollut mitään, sillä olen ollut työttömänä 1.9.2012 lähtien. Melkein viisi vuotta siis. Minä tulin kuitenkin sitten tänään tänne galleriaan ja heissulipöö oli ottanut minusta eron. Luonnollisesti yritin kysyä syytä, mutta sitä nimimerkkiä ei enää ole täällä. Minulla on nyt 332 julkista kaveria siis. Täällä galleriassa on muuten mainos ”Deittaa thaimaalaisia”. Onko se vaan aikuisilla vai onko se kaikilla? Tuntuu vaan oudolta, että mainostetaan seurustelua jonkun huoran kanssa. Ainakin oletan sen sivuston olevan sellainen, jolla on naisia jotka haluavat rikkaan miehen. Minä laitan tämän tänne nyt hieman aiemmin kun menen takaisin pelaamaan.

Hyvää illanjatkoa!

Edward Furlong 40 vuottaKeskiviikko 02.08.2017 20:34

Tänään Edward Furlong täyttää 40 vuotta ja se olkoon otsikkoni päiväkirjaan, vaikkei se liity mitenkään tähän sisältöön. Jos joku ei tiedä kuka on Edward Furlong, niin hän näytteli John Connoria Terminator 2 –elokuvassa. Syy siihen minkä takia laitan otsikoksi aina silloin tällöin asioita, jotka eivät mitenkään liity sisältöön on se, etten keksi otsikkoa ja en mielellään laita pelkkää päivämäärää. Minä joka tapauksessa heräsin siinä kahden aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Minä tulin myös galleriaan ja katsoin myös telkkarista Pulmuset, Goldbergit ja Housen. Minä myös syystä tai toisesta katsoin googlesta julkkisten pituuksia. Lähinnä Degrassin näyttelijöiden. Minä itse olen 184-senttinen. Onhan se aina kivaa tietää miten pitkä se ja se näyttelijä on. Täällä galleriassa oli puhetta siitä, että minä olisin voinut saada sydänkohtauksen kun kerroin oireet. Sydänkohtauksen voi nimittäin saada myös siten että voi selvitä ilman hoitoakin siitä. En tiennyt sitä ennen tätä päivää. Olenkohan minä saanut montakin sydänkohtausta elämässäni. Vitusti on sydän pumppaillut useasti, mutta olen Diapamia saanut siihen. Periaatteessa se on kyllä hoitoa. Tällä hetkellä minulla tuntuu olevan täysin päinvastoin, sillä tuntuu, ettei sydän löisi ollenkaan. No jos se ei oikeasti löisi ollenkaan niin minä olisin jo potkaissut tyhjää niin sanotusti. Minä laitan tämän tänne nyt hieman aikaisemmin, koska menen jatkamaan farmipeliä.

Hyvää illanjatkoa!

La Hae Hawai‘iMaanantai 31.07.2017 22:26

Tänään on tuo päivä, joten laitan sen otsikkoon, vaikkei se liity mitenkään tämän päiväkirjan sisältöön. Minä joka tapauksessa heräsin noin kahdelta ja lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan. Piti hieman kassalla odottamaan kun kaksi myyjää siinä puhui jotain maustetuista kaljoista. Jostain syystä minun oli pakko ottaa osaa keskusteluun. Mikä helvetti saa minut tekemään ja sanomaan tuollaista? Sain kuitenkin ostetuksi viinat ja lähdin sitten kotiin juomaan Tasista ja katsoin elokuvan Walk the line ja olin myös täällä galleriassa ja katsoin minulle linkillä lähetetyn jakson Pasilaa, sekä pelasin farmipeliä. Katsoin myös Ketonen & Myllyrinne ja myös Modernia perhettä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Unikeonpäivä 2017Torstai 27.07.2017 23:09

Tänään on unikeonpäivä ja minä olinkin tänään, ja suurimman osan muistakin päivistä, sellainen. Minä nimittäin heräsin siinä vartin vaille kaksi. Lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan ja ehdin myös käymään kaljalla terassilla kun odotin bussia. Sitten kotiin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Housen. Sen jälkeen katsoin James Bond –elokuvan Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa. Aliarvostettu elokuva ja aliarvostettu Bond-näyttelijä. Katsoin myös Goldbergit ja Ketonen & Myllyrinne. Söin myös kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!