IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai 29.10.2017Sunnuntai 29.10.2017 21:59

Tänään heräsin kymmenen aikoihin. Tunti käännettiin viime yöllä tunti taaksepäin ja minä nukuin tunnin kauemmin siis. Aloin sitten juomaan Tasista ja aloin pelaamaan farmipeliä. Katsoin myös Seinfeldin, Family Guy:ta, suomalaisen Konttorin, elokuvat Halloween ja Addams Family Valius sekä Haluatko miljonääriksi? Miljonääriohjelmasta tiesin tällä kertaa kolme kysymystä. Tiesin kuka ohjasi Tappajahain ja Jurassic Parkin, Ruuskasen urheilulajin sekä minkä eläimen pää löytyi sängystä Kummisetä –elokuvasta. Arvauksella tiesin Punkkien levittämän taudin, keiden nimipäivä on jouluaattona ja missä on Oktoberbest. Tiesin Oktoberfestin maan, mutten kaupunkia. Nyt katson formulaa Meksikosta. Toivottavasti Verstappen voittaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Erilaisia pelejä pelatenTorstai 19.10.2017 22:04

Heräsin tänään kymmenen aikoihin ja aloin juomaan Leijonaa sekä pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Housea, Pulmusia ja Panttilainaamoa. Söin hieman myöhemmin pari nakkia perunasalaatin kanssa ja aloin pelata erilaisia pelejä. Oli joku tylsä kalapeli, johon kyllästyin heti ja sitten Pepe Pillz, jossa roolihahmoni oli iäkäs vanhus jonka oli paettava hoitolaitoksesta. Neljäs peli, koska minulla oli aluksi myös se framipeli, oli Speed dating jossa onnistuin saamaan kahdet treffit. Viides peli oli Enlarge your slip, joka oli yhtä tylsä kuin kalapeli. Kuudes oli Zombie Invaders 2, jossa minä teurastin zombieja. Yleisesti ottaen vampyyrit taitavat olla suosituimpia, mutta olen zombiemies itse. Seitsemäs peli oli Headshire Throw ja kahdeksas Pandemic 2, jossa minun piti tappaa jokainen ihminen maailmasta levittämällä kaikenlaisia viruksia ja muita vastaavia. Yhdeksäs peli oli Office Wars, jossa ihmiset heittivät toisiaan toimistossa sellaisilla palloksi muokatuiksi olevilla papereilla. Kymmenes oli Drunk Klunk, jossa roolihahmoni ryyppäsi koko ajan ja pelin tavoitteena oli ainoastaan pitää hänet pystyssä. Muistan nuo kaikki pelatut pelit siten, että kirjoitin ylös ne kaikki muistaakseni mitä kaikkia pelasin heti sen jälkeen kun olin pelannut. En minä nyt yhtään varmaan puoliakaan muistaisi muuten. Pelaamisen jälkeen minä joka tapauksessa katsoin Salkkarit ja söin siskonmakkarakeittoa parin leivän kanssa. Katsoin myös Idolsin ja Napakympin. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Info-tilaisuusTiistai 17.10.2017 20:40

Tänään heräsin vartin yli kahdeksan ja pakko mikä pakko oli lähteä Pasilan Virastotaloon, jossa oli puoli kymmeneltä se infotilaisuus. Olin olosuhteisiin nähden yllättävän hyvässä kunnossa. Menin toki nukkumaan viime illalla noin 23 aikoihin. Kyllä minä hieman tärisin, mutten mitenkään siten, että sitä mitenkään erityisesti huomaisi sieltä asti. Minä nimittäin istuin tarkoituksella mahdollisimman kaukana takarivissä. Tilaisuudessa ei ollut haastatteluosuutta, vaan siellä täytettiin paperi, josta oli osa aika kiusallisia kysymyksiä. Loppuaika oli vaan lähinnä kun kuuntelin sitä ohjaajaa, vai mikä lie, joka piti siellä PowerPoint esitelmää työnhausta. Yhdellä tyypillä oli koko ajan kysyttävää ja olin, että voi vittu pidä jo turpasi kiinni. Joku toinen sanoikin jotain, että ”voidaanko nää jutut käydä myöhemmin läpi kun täällä näin iso joukko muitakin?”. Jos olisin istunut hänen vieressään, niin olisin näyttänyt peukkua hänelle tuosta kommentista. Kun pääsin pois sieltä noin 40 minuutin päästä, niin heti ovesta päästyäni ulos kysyi toinen siellä ollut asiakas missä on viinakauppa. Sepäs sattui sillä minäkin menin Pasilan Alkoon ja tiedän missä se on. Pasilan Alkossa ei ollut Tasista, joten täytin repun Leijonalla. Hän osti vain yhden pullon jotain punaista alkoholia, ei punaviiniä kuitenkaan. Ehkä hieman yllättävää oli, ettei Pasilan Alkon myyjä kysynyt minulta henkkareita, koska he eivät kuitenkaan mitenkään voi muistaa minua. Minä kun käyn aina joko Kontulan tai Itiksen Alkossa lähinnä. Kontulan Alkossa, jos eivät siellä myy niin sitten menen Itiksen Alkoon. Joka tapauksessa menin sitten kotiin ja join loput Tasiksesta joka oli avattuna ja nyt juon Leijonaa. Minä myös katsoin Housea, Degrassia, Family Guyta ja Pulmusia sekä Panttilainaamoa ja eiliset Simpsonit. Tulin myös tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Olen kuulemma suosikeissa ollut poissa ollessani. Halusin olla tänne tullessani silloin 2004 olla kuuluisa. Ostin itseäni koko ajan etusivulle. Tekikö se minusta huomiohuoran? Allergiakyselyn ostin etusivulle ainoastaan siksi, että saisin 10 000 vastaajaa kyselyyn ja natsan. Se tulikin lopulta ja hauskimmat kommentit olivat muun muassa ”sulle” ja ”tälle kyselylle”. Joku mammanpoika kysyi minulta miten jaksan ottamaan kaiken vittuilun noin hyvin vastaan. Internet on täynnä trolleja ja jos ei voi ottaa vastaa, niin ei kannata olla missään keskustelufoorumilla. Itse pidin noita kahta kyllä aika hauskana. Minäkin vihaan trolleja, koska kaikki pitäisi hoitaa kasvotusten mies miestä vastaan. Tai nainen naista vastaan. Tai mies naista vastaan. Viimeisin ei ehkä reilu tappelu, mutta on niitä kuule sellaisia naisia jotka ansaitsevat kunnon selkäsaunan. Minä katsoin myös Salkkarit ja nyt olen täällä galleriassa kun kuuntelen musiikkia. Minä söin tuossa myös karjalanpiirakkaa munavoin kanssa ja yhden pasteijan. Minä laitan tämän tänne nyt jo hieman aiemmin silmieni takia.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 14.10.2017Lauantai 14.10.2017 22:14

Heräsin todella väsyneenä hieman ennen kymmentä ja nousin ylös sitten väsyneenä. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä sekä katsoin talletuksista Pulmuset, Rillit huurussa ja eiliset Batmanit. Batman rikollinen oli Kissanainen. Julie Newmar on paras Kissanainen ja on niin hot muutenkin. Tai oli silloin 60-luvulla. Katsoin myös elokuvan Superäiti sekä YouTubesta Uuno Turhapuro tv-sarjaa vuodelta 1996. Ei Turhapuron vakionäyttelijöissäkään enää paljon ole hengissä. Loirin lisäksi vain Elli Castren, joka näytteli Tuuran sihteeriä. Hannele Lauri näytteli myös monessa Uunossa, mutten tiedä voiko häntä sanoa vakioksi. Kuuntelin myös musiikkia ja katsoin Wikipediasta kaikkien aikojen vanhimmaksi eläneitä ihmisiä. Jeanne Calment oli 122 vuotta ja 164 päivää varmuudella, mutta on huhuja paljon vanhemmista. Siellä oli joku 1105-vuotiaskin. Jos valehtelet ikääsi niin ole edes realisti. Siellä oli muutenkin jotain 800 vuotta, 600 vuotta ja myös realistinen 146 vuotta. Minä kuitenkin pysyttelen Calmentissa tässä ikätilastossa. Lääketiede ja muut toki paranevat koko ajan, mutta silti hei come on. Itse asiassa jos me eläisimme vielä kivikaudella, niin minä 31-vuotiaana voisin ehkä olla vaikkapa se kylän vanhin. Minä myös söin kolme nakkia perunasalaatin kanssa ja nyt olen galleriassa kellon ollessa 18:12 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä join Tasista ja olin täällä galleriassa ja kuuntelin samalla musiikkia. Katsoin myös Haluatko miljonääriksi? ja tiesin ainoastaan kaksi kysymystä tällä kertaa. Toyota Corollan ja Roope Ankan ensilantin.
En ole muistaakseni tehnyt mitään muuta sen kummempaa. Menen nyt syömään hampurilaista ja katson vaikka Modernia perhettä sitä syödessä.

Hyvää illanjatkoa!

Jenna Marblesia katsoenPerjantai 13.10.2017 20:19

Heräsin tänään jo yhdeksän aikoihin väsyneenä. No tiistaina kahdeksan aikoihin pitää herätä. En yhtään muista mitään viime illasta. Ainakin olin päässyt sänkyyn asti, ilman alushousuja jostain syystä. Minun ei onneksi tarvinnut mennä tänään Alkoon, koska kävin eilen, sillä minulle tuskin olisi tänään myyty. Minun piti kirjoittaa eilen päiväkirja, mutta se nyt sitten jäi kirjoittamatta. Harmi, koska olisi juttua tullut ja myös olisi ollut muistinvirkistystä minulle tähän päivään. Minulla ei ole aavistustakaan milloin menin nukkumaan. Tänään joka tapauksessa herätessäni aloin juomaan Tasista ja katsoin Salatut Elämät, jotka olivat olleet minulla talletuksessa. Ilmeisesti olin jo silloin sellaisessa kunnossa, etten katsonut niitä tai jotain. Harmi etten laittanut Napakymppiä talletukseen. Minä itse voisin mennä sinne ohjelmaan myös ja tiedä sinne tulisiko napakymppi vai täyshuti. Kolme pahinta deittiäni ulkonäön perusteella ovat olleet läski, ruma ja mahdollisesti ikäänsä valehdellut tyttö. Viimeksi mainittu kertoi olevansa 16, mutta kun näin hänet niin olin, että voi jumalauta onko tuo joku 12-vuotias? No deitti on aina deitti, on ollut pahempiakin deittejä. Silloin olin 19-vuotias. En minä nyt luonnollisesti mitään intiimiä tehnyt hänen kanssa, mutta jotenkin minusta tuntui siltä, että kaikki kadulla vastaantulevat ihmiset katsoivat minua kuin olisin joku pedofiili. Deiteistä puheen ollen kerran olin kahden kanssa yhtä aikaan käytännössä, koska hän jostain syystä toi kaverinsa mukaan. Kaksi naista yhtä aikaan, mutta se olisi coolinpaa jos olisi sängyssä kahden naisen kanssa yhtä aikaa. No Napakympistä vielä puheen ollen, niin minulle voisi käydä samalla tavalla kuin Sörsselsönille polttareissa https://www.youtube.com/watch?v=10dsHm6Zvc4 ja joskushan noin voi mennä.
Nyt on klo 11:42 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä join Tasista ja pelasin farmipeliä sekä katsoin tuntitolkulla Jenna Marblesin videoita. Siitä on pitkä aika kun viimeksi katsoin hänen videoitaan. Nykyään hän vaikuttaa videoissaan paljon vihaisemmalta ja aggressiivisemmalta. Pahistyttö, eli toisin sanoen siinä nainen minun makuuni. Minä olen tänään myös syönyt tonnikalapastaa ja yhden pienen lihapiirakan nakilla. Katsoin myös Salkkarit. Minä laitan tämän tänne nyt hieman aiemmin, ettei tapahdu kuin eilen. Eli jää kirjoittamatta.

Hyvää illanjatkoa!

Wikipediaan liittyenMaanantai 09.10.2017 22:31

Heräsin jo jotain yhdeksän aikoihin tänään. Voi vittu oikeasti näitä heräämisiä. Niin siis minun herätyskelloni soi kymmentä vaille kymmenen, mutta en vain nyt saanut unta. Joka tapauksessa heräämiseni jälkeen aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä. Minä myös katsoin Family Guy:ta, Brooklyn 99:n, Seinfeldin, Degrassia ja Salatut Elämät. Katsoin myös hieman alkuperäistä vuoden 1955 Tuntematonta Sotilasta. Klassikko suomalaisessa elokuvahistoriassa. Minä myös söin pasteijaa ja piirakkaa sekä kuuntelin musiikkia YouTubesta samalla kun olin täällä galleriassa.
Se on ensi viikon tiistai se minun tapaaminen klo 9:30 ja aika alkaa loppua kesken. Loppu lähenee. Jos se pahin tapahtuu, niin mikä se sitten on minun kaltaiselle ihmiselle? En suoraan sanoen tiedä kumpaan menen mielummin, jos on pakko päättää, töihin vai vankilaan. Olen tehnyt rikoksia mutten mitään sellaista joista joutuisi vankilaan. Vankilassa minut varmaan pistettäisiin kuiville alkoholiriippuvuudesta (toivottavasti lääkkeillä eikä noin vain ilman mitään lääkitystä) ja saisin uusia kavereita. Vankila on varmaan kuin koulu, koska kun on samassa rakennuksessa vuosia niin väkisinkin saa kavereita. Minä sain koulussa ja ihmettelenkin miksi moni ihminen vihaa koulua. Minusta ainakin pidettiin koulussa. Olin koulussa vuosina 1993-2005 ja aina oli kavereita. En minä joudu vankilaan. Minä tiedän ihmisiä jotka ovat olleet vankilassa. Toinen oli entinen luokkalaiseni pankkiryöstöstä ja toinen eräs Tomppa Olutpankista taposta. Olutpankki on huhujen mukaan mennyt konkurssiin ja luokkalaiseni on myös huhujen mukaan ryypännyt itsensä hengiltä. Minä muuten eilen liityin Wikipedian viralliseksi jäseneksi. En ole tehnyt uusia artikkelia, mutta korjannut virheitä. Olen siis virallisesti Wikipedian jäsen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Wikipediaa muokatenLauantai 07.10.2017 22:59

Minä heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja aloin juomaan Tasista sekä katsomaan Degrassia. Myöhemmin katsoin aika-ajot Suzukasta. Syy siihen miksen katsonut aika-ajoja suorana oli se, että halusin nukkua. Näin aika-ajot sitten yhden aikoihin ja pettymys se oli jälleen kerran. Sen jälkeen minä pelasin farmipeliä ja myös katsoin Pulmusia. Minä myös kävin Wikipediassa ja ensimmäistä kertaa muokkasin artikkelia. Minä pidin ihan velvollisuutenani Degrassin suurena fanina korjata väärin kirjoitetun artikkelin. Minun ei muuten edes tarvinnut rekisteröityä kyseiselle sivustolle. Sivusto ottaa IP-osoitteen ylös aina, mutta jos olisin aina 100% varma kyseisestä asiasta, kuten tuosta äskeisestä, niin kai minä voisin muokata vaikka julkkiksia jos huomaisin jotain jota pitäisi muokata. Jos minä rekisteröityisin sivustolle, niin pystyisinköhän laittamaan sivun vaikka minusta? Minä joka tapauksessa katsoin myös elokuvan Wiener-Dog. Sen jälkeen alkoi Haluatko miljonääriksi? ja tiesin kysymyksistä peräti seitsemän kysymystä. Tiesin Spidermanin oikean nimen, tunnetun urheiluselostajan (Antero Mertaranta), Darth Waderin oikean nimen, Pohjois-Korean hallitsijan, Suomen suuntanumeron ulkomaalta soittaen, Doorsin keulahahmon ja Frasierin veljen nimen. Sen jälkeen katsoin talletuksessa olevaa Possea. Söin myös piirakkaa ja karjalanpiirakkaa ja munavoita. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

SisuviinaaMaanantai 02.10.2017 22:56

Tänään heräsin kymmentä vaille kymmenen. Syy siihen minkä takia aina kymmentä vaille on se, että kelloni edistää 10 minuuttia. Laitan myös aina herätyksen kymmeneltä sen kellon mukaan. Aloin sitten juomaan Sisuviinaa samalla kun pelasin farmipeliä. Syy siihen miksen nyt juo Tasista, on se, että viimeksi Kontulan Alkossa ollessani, se vitun mulkku myyjä ei suostunut myymään minulle sillä olin mukamas liian huonossa kunnossa. En muista keskustelua sanatarkasti, mutta kutakuinkin näin: ”Myyjä: Sä oot liian huonossa kunnossa. Minä: En mä oo kännissä, mä vaan tärisen. Myyjä: Mutta et oo hyvässä kunnossa.” Suunnilleen tuollainen keskustelu meillä oli. Minä jouduin sitten menemään Itiksen Alkoon, jossa ei ollut Tasista myynnissä ja päätin ostaan repullisen sitten Sisuviinaa. Kyseisen Alkon myyjä myi heti eikä mitenkään katsonut minua sillä tavalla, että olenko ihan minä ihan kunnossa vai en. Sisuviina maksaa enemmän kuin mitä Tasis, mutta siinä on toki myös enemmän prosentteja. Pullot samankokoisia ja Tasiksessa on 32% ja Sisuviinassa on 39%. Hintaero on noin kolme euroa. Joka tapauksessa minä tänään ja myös huomenna vetelen Sisuviinaa Tasiksen sijaan. Ties vaikka myöhemminkin, jos se sama mulkku Kontulassa ei suostu myymään taaskaan. Se on hyvä, että Helsingissä on monta Alkoa. Jos eläisin jossain tuppukylässä, jossa on vain yksi Alko niin pitäisi hommata viinat muulla tavalla.
Minä joka tapauksessa myös katsoin tunnin jos toisenkin Degrassi ja tulin myös tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Söin myös Reissumiestä. Sitä leipää. Nyt on klo 15:03 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä minä join Sisuviinaa ja katsoin ainakin Shark Tankin, Salatut Elämät, Heikoin lenkki ja muutamia jaksoja Modernia Perhettä. Söin myös siskonmakkarakeittoa ja pelasin farmipeliä. Siinä se kai oli kutakuinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 28.9.2017Torstai 28.09.2017 20:19

Heräsin tänään kymmentä vaille kymmenen ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Minä myös söin pasteijan ja katsoin elokuvat Brooklynin vampyyri ja Pähkähulluprofessori 2: Klumpit. Molemmissa Eddie Murphy ja hänelle tiedoksi, pysyttele komediassa sillä aiempaa elokuvaa katsoen ei onnistunut vakava rooli. Minä elokuvien jälkeen kuuntelin musiikkia samalla kun tulin tänne galleriaan. Huomasin lindää-:n kuvan ja minulle jostain syystä tuli Milli mieleen, tai Mirjahan sen oikea nimi on, kaikki vaan kutsuivat sitä Milliksi. Milli toi mieleen Vantaan oikeusaputoimiston jossa olin töissä 2009-2010. Siinä vuosien vaiheessa 10 kuukautta. Ainoa työpaikka josta oikeasti pidin ja jopa olisin halunnut jäädä sinne. Shokki varmaan vakiolukijoille, mutta se on totta. Siellä ihmiset kunnioittivat minua ja pitivät minua todella vahvana. Tietysti olen todella vahva muihin verrattuna, kun muut olivat naisia. Kyllä siellä yksi toinen mieskin oli ja hän ei yhtään pitänyt minusta. Pelkkä ilme kertoi sen. Oli hienoa tehdä asioita joihin muut eivät pystyneet, kuten nostaa painavia tavaroita ja olla sellainen epävirallinen turvamies joka vie pois aggressiiviset tyypit pois. Kyllä sitä viinaa toki teki mieli, muttei läheskään niin paljon kuin edellisessä työssä. Se johtuu varmaan siitä, että kun on koko ajan tekemistä ja sitä minun pitäisikin tehdä lokakuun 16. päivä. Eli pitää itseni koko ajan kiireisenä. Lääkärini oli jo ties miten monta vuotta sitten kehottanut, että hommaisin itselleni harrastuksen. Kyllä minä silti tarvitsen viinaa, vaikka olisi mikä harrastus. Ryyppääminen kun ei ole harrastus. Puhuttiinkohan minusta pahaa selkäni takaa muuten siellä kuten muissa työpaikoissa alkoholin käytöstäni? Varmasti haisin ihan vanhalle viinalle, tai vanhalle kaljalle sinä aikana. Vedin työelämässä aina kalja- tai lonkerokännit työpäivän jälkeen, koska niistä ei saa samalaista känniä kuin jos juo väkeviä. Muistakaa se, että minä juon kaiken raakana, paitsi rommin. Joka tapauksessa muistan sen kun joku työkavereistani kysyi eräältä Caritalta, joka on suunnilleen saman ikäinen kuin minä, että olenko hyvännäköinen. No en ole, koska vastaaminen kesti niin kauan ja en edes kuullut sitä.
Minä katsoin myös joitakin ohjelmia, joita en muista. Söin myös oopperavoileipiä.

Hyvää illanjatkoa!

OkCupidin persoonallisuusvertailuaTiistai 26.09.2017 20:31

Tänään heräsin siinä varttia vaille kymmenen aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Katsoin myös tunteja Degrassia. Kun tulin tänne galleriaan, niin huomasin menettäneeni kaksi julkista kaveriani, camoonin ja iltapyykön, ja kun olin metsästämässä heitä kysyäkseni syytä minun jättämiseeni, niin en löytänyt galleriasta kumpaakaan. Sain toki uuden julkisen kaverin, camimoron. Minä kävin tuolla OkCupidissa katsomassa profiiliani ja kysymyksiäni joihin olin vastannut. Suurin osa toki vuosia sitten. Tässä on tuloksia verrattua miljooniin, tai ainakin satoihintuhansiin, verrattuna: Minä olen vähemmän hyväsydäminen, kohtelias, optimistinen, seikkailunhaluinen, kunnianhimoinen, lukutaitoinen, antavainen, ystävällinen, indie (en tiedä mitä se tarkoittaa), luotettava, energinen, lakia noudattava, itsevarma, kokemusta omaava, luonteva, terveellinen, henkinen ja taiteellinen kuin keskiverto käyttäjä tuolla. En tiedä minkä takia minä muka olen muka vähemmän itsevarma kuin keskiarvo. Joka tapauksessa tässä on sitten se jota minä olen enemmän kuin keskiarvoinen käyttäjä siellä: Enemmän säästäväinen, aggressiivinen, vanhanaikainen ja konservatiivinen kuin keskiverto käyttäjä siellä.
Nyt on klo 17:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu ja tuossa välissä katsoin Degrassia ja join Tasista. Minä myös pelasin Hangaroota, eli hirsipuuta. Minä itse haluaisin mennä hirteen, muttei täällä ole mitään joka kestäisi painoani enkä edes muutenkaan osaisi vaikka kestäisi. Silloin vanhaan hyvään aikaan minun kaltaisiani ihmisiä hirtettiin joka päivä. En nyt tiedä oliko ihan joka päivä, mutta useasti kuitenkin. Minä myös tiedän monta ihmistä jotka haluaisin tulla hirtetyksi. Se saatanan läskipaska entinen pomoni on niin lihava, ettei hirttolava kestä painoa joten se pitäisi syöttää elävältä leijonille tai tiikereille samalla kun minä hymyillen katsoisin sitä. Että se olisi ihanaa nähdä kun se mies syödään elävältä. Tai sanotaan näin, että mahdollisimman hidas ja samaan aikaan kivulias kuolema jota saan katsoa samaan aikaan. Täällä galleriassa on myös parikin tyyppiä joihin pätee sama juttu. Minä näin ala-asteikäisenä internetistä kuvia joissa oli ihmisiltä ammuttu päät irti joita ala-asteen luokkalaiseni näyttivät minulle. Ei se minuun mitenkään vaikuttanut. Ne olivat ne hullut jotka olivat ottaneet kuvat sekä luokkalaiseni jotka niitä esittelivät. Ala-asteen luokkakokouksessa olikin paljon samankaltaisia ihmisiä kuin minä. Samanlaisia renttuja kuin minä oli silloin 2008 luokkakokouksessa. Yläasteen luokkakokouksessa ihmiset olivat paljon sivistyneempiä kuin ala-asteen. Kahteen yläasteen luokkakokoukseen minut kutsuttiin, mutta jälkimmäisessä olin niin out maailmasta, että piti taluttaa pois. Sen jälkeen ei ole tullut kutsua.
Ei kai tässä muuta. Kaitsoin Salkkarit, söin nakin ja leipää myös.

Hyvää illanjatkoa!