IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Torstai 16.1.2020Torstai 16.01.2020 22:14

Heräsin kahdentoista aikoihin ja aloin Tasista juomaan samalla kun pelasin hetken farmipeliä jonka jälkeen tulin yli kuukauden poissaolon jälkeen tänne galleriaan. –kiiaa tai _kiiaa, en saa oikein selvää nimestä listassani, oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Niitä on nyt minulla 305 kappaletta. Heebomies oli kommentoinut edelliseen päiväkirjaani näin ”Voi vittu! Miten tota samaa paskaa jaksaa vuodesta toiseen ilman että tapat ittes?!”. Ihmettelen sitä itsekin. Tässä Tasiksessa on 30% alkoholia ja pullo on 0,7 litraa ja juon vähintään sen verran joka ikinen päivä. Vedin vuosia viskiä, jossa on siis 40% alkoholia, joten moni ei tajua, että olen minä kuitenkin vähentänyt sitä juomistani. Silloin vasta lujaa menikin. Voi olla, että olisinkin jo kuollut tai sairaalassa odottamassa kuolemaa. Terveyden lisäksi myös suututin monia ihmisiä aikoinaan. Vääriä ihmisiä. Muistan myös ne 59% rommipullot joita myös viskipullojen lisäksi join. Rommi on ainoa alkoholijuoma jota sekoitan toisen juoman joukkoon, kaikki muut juomat juon sellaisinaan. Join rommitoteja ja sekaan hunajaa. Join myös toki sitä 80% Viru Valgeta, mutta se oli siihen aikaan minulle liian väkevää ja pari ryypyn jälkeen ostin Spritea ja join sen Eevan kanssa. Suurin lutka jonka olen koskaan tavannut ja hyvinhän siinä keskenämme kävi, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Sain sen pullon Jcobilta, joka antoi sen minulle ilmaiseksi. Olin tuolloin 18- tai 19-vuotias. Se oli sitä nuoruusaikaa. Tai no, jotenkuten vielä nuori.
Joka tapauksessa kuuntelin musiikkia kun täällä olin ja puhuin Tomi1989:n kanssa. Ei kai tässä pahemmin muuta. Nyt on klo 17:34 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin karjalanpiirakkaa ja munavoita sekä katsoin Modernin perheen ja Urheilugaala 2020:n. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.