IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

11 vuotta galleriassaPerjantai 14.08.2015 22:27

Tänään tulee kuluneeksi tasan 11 vuotta siitä kun liittyin tänne galleriaan. Paljonnoj taapahtunut täällä sen jälkeen. Silloin piti olla VIP lähettääkseen privaattiviestejä ja siitäkin piti maksaa. Ei ollut blogeja ennen vuotta 2005 ja nekin meni ensiksi ylläpidon tarkistamiksi, että sisältö olisi hyväksyttävää. Ei ollut natsoja, eikä keskustelutoimintaoa. Kuvia sai olla vain 30 tavallisilla käyttäjillä ja VIP-käyttäjilläkin ain 50 ja myöhemmin 60. Nykyään saa olla peräti 10 000 kuvaa jokaisela. Vahvasti epäilen kyllä, että kelläkäännonnoin monta kuvaa täällä läheskää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Nii ja sydämiä ei pystytty antamaan ja myöskään jostain syystä ei tullut ilmooitusta yhteisöihin tulleista kommenteista.

Joa ta tapaukssessa heräsin tänään poikkeuksellisen aikaisin, jo kymmeneltä aamulla. Neljä tuntia aiemmin kuin eilen. Aloin sitten ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista kuten minä sitä kutsun. Katsoin sitten The Latest Buzzia ja sen jälkeen Degrassia. Katsoin myös 70´s show:ta samalla klikkaillen tuota Satunnainen-nappia täällä galleriassa.. Runkkaan sitä niin kauan että saan sen puoli miljoonaa.
Sitten kävin myös OkCupidissa, josta tuli muuten eilen minun kuusivuotispäiväni siellä, parantamassa matchiani. Tein myös testin millainen talk show isäntä olisin. Ilmeisesti vastausteni perusteella Jay Leno. Haluan mielummin olla Jerry Springerinkaltainen kaltainen isältä. Haluan haastatella friikkejä. Katson nnyt elokuvaa Airheads ja ei tässä sen kummempaa varmaan ehdi tapahtua puolentoista tunnin sisällä.

Hyvää illlanjatkoa!

Juhannusta 2015Lauantai 20.06.2015 22:34

Tänään heräsin siinä neljän aikoihin päivällä. En muista mitään eilisestä, paitsi sen notta vedin kovat kännit. Minulla ei siis ole aavistustakaan kuinka kauan nukuin.
Aloin sitten noiustessani juomaan Tasavalta Viinaa. Minä olen vuosien jälkeen alkanut taas juomaan Tasis-kännejä. Minä kutsun Tasavalta Viinaa Tasikseksi, se on vähän kuin lempinimi sille. Sillä Tasiksella aikoinaan vedin kännit päivittäin siinä vuosien 2008-2009 aikoihin. Nyt vaihdoin viskin siihen pitkästä aikaa. Tulee halvemmaksi kun ei ole minulla enää niin paljon rahaa kuin ennen. Olen törsännyt niin paljon. Tasis on hieman yli viisi euroa halvempi kuin ostamani viskit ja pullot tovat saman kokoisia. Viskissä toki 40% ja Tasiksessa 32%, mutta silti. Viisi euroa eisinusta varmasti kuulosta paljolta, mutta vedän kännit joka ikinen päivä.
Katsoin sitten jakson Degrassia ja sitten Family Guyta. Luonnollisesti myös Formuloiden aika-ajot Itävallasta. Ihan kamala aika-ajo, koska Hamilton lähtee paalupaikalta. Menin sitten OkCupidiin, mutten enää löytänyt My best facea, joten vastailin uusiin kysymyksiin parantaakseni minulle sopivaa matchia. Se minun paras match asuu Dallasissa, Tara taisi olla nimi. En enää nimestä mene takuuseen kun sen matchin sain ties miten monta vuotta sitten. Minä tässä kuitenkin tässä vastailen kysymyksiin ja silleen. Ei tässä minulle kuitenkaan mitään kummempia satu varmaan puolentoistatunnin aikana tapahdu, joten laitan tämän nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Viivi 10 vuottaPerjantai 29.05.2015 22:39

Tänään Viivi täytti peräti 10 vuotta. Niin me kaikki vanhennutaan. Essi 11, Viivi 10 ja minä 29.
Tänään heräsin poikkeuksellisesti jo yhdeksältä aamulla. Eilen olin niin out maailmasta, mutta sen mitä muistan on, että siinä hieman ennen puota yötä menin nukkumaan.
Herättyäni join aluksi viimeisen teen joka täällä on, parasta ennen päivä joskus vuodelta 2011, mutta hyvää oli. Join sitten myös viskiä. Ei onneksi tarvinnut mennä Alkoon, sillä kävin keskiviikkona ostamassa repun täyteen viinaa.Olin herättyäni nimittäin todella sekavana.
Katsoin sitten Degrassia kymmenestä yhteen ja yhden aikoihin menin takaisin nukkumaan.Heräsin puoli kolmen aikoihin. Päiväunet tekivät hyvää ja takaisin juomaan viskiä. Tein myös testin, jossa pitäisi kirjoittaa 15 minuutin sisällä kaikki maailman 196 valtiota. Minä muistin vain 57 niistä.Keskivertotestaajat muistivat peräti 114 valtiota.Kyllä minäkin muistin minun 57 lisäksimuutaman, mutten osannut kirjoittaa niitä. Esimerkiksi se maa missä Borat asuu.
Olen sitten galleriassa ollut ja katsellut ohjelmia televisiosta. Muun muassa Conania,, joka nyt tulee. Arskan leffa, pakko katsoa. Ei kai tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Minä 29 vuottaTiistai 24.03.2015 23:31

Tänään täytin peräti 29 vuotta. Huhhuh, vieläkin elossa. Kukapa olisi uskonut minun elämäntavoillani? Joka tapauksessa nukuin suunnilleen kellon ympäri ja heräsin siinä noin klo 16 ja risat. Lähdin sitten Alkoon ostamaan viskiä ja kotiin ryyppäämään. Katsoin netistä Degrassia ja telkkarista Salkkarit. Käväisin myös OkCupid -sivustolla tekemässä päivityksen kuolematestiin, sillä edellinen tulos oli 28 vuotta ja olen nyt 29-vuotias. Uuden tuloksen perusteella kuolen 35-vuotiaana. Ryyppään itselleni syövän ja kuolen siihen kysymysten perusteella. Alkoholista saa ainakin seitsemän syöpää.Itse asiassa jokaisessa kuolematestissä jonka olen tehnyt, niin tavalla tai toisella kuolen alkoholiin. Niin no yhdessä todennäköisin syy oli itsemurha. Siellä OkCupidissa myös TrinityRose79:n kanssa match-kysymyksiä. Siinä se päivä kait kuta kuinkin on. Syntymäpäiväonnitteluja olen tänään saanut yhdeksän kappaletta. Muistaakseni enemmän kuin mitä viime vuonna kuitenkin, vaikka neljä heistä onkin sukulaisia, viisi jos serkku lasketaan sukulaiseksi. Itse en pidä serkkua sukulaisena, jotku pitää, jotkut ei.
Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa OkCupidissaLauantai 21.03.2015 22:09

Heräsin tänään siinä vähän ennen neljää. Join sitten kupin teetä. Pitää juoda teet pois, joiden parasta ennen päiväys oli vuonna 2011. Ihan normaalilta se silti maistui. Sitten katsoin Degrassia ja aloin juomaan viskiä. Kävin myös pitkästä aikaa OkCupidissa. Ajattelin sitten siellä vastailla muutamaan mach-kysymyksiin. Tein myös testin, että mikä minussa on parasta. Ilmeisesti se on kuri vastausteni perusteella. Olen kuulemma 88% kurinalainen tai jotain.Vähintä minussa on älykkyyttä, 11% on älykkyyttä. Minä myönnänkin olevani tyhmä kuin saapas. Kuolematesti pitää uusia parin päivän päästä vaikka, sillä edellinen tulos jonka aikoinaan tein oli tulos "Dead at 28" ja täytän tiistaina 29 vuotta. Tuskin kuolen kolmen päivän sisällä.Kuolemasta puheen ollen, katsoin aikoinaan tekemääni testiä Should I kill myself ja tulokseni tuli "You should kill yourself you worthless peace of junk". Se tuli suoraan. On sitä yritettykin vuosien saatossa, mutta mikäs pahan tappas. Sivustolla sitten vastailin match-kysymyksiin paljon lisää ja yhteensä niihin olen vastannut 630 kysymykseen. Täällä galleriassa vähän aikaa myös olen ollut. Nyt alan katsoa Ladattua asetta samalla viskiä juoden.
Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

IhkubestisTiistai 27.01.2015 22:24

Uusi natsa tuli minulle, Ihkubestis. Se tuli minulle itse asiassa eilen, mutta kuitenkin.Ihkubestis kuulostaa lähinnä sanalta jota pienet teinitytöt käyttävät.

En saanut tänään ollenkaan unta tuntikausiin. Ajattelin juoda kaksi kupillista teetä, jos se vaikka hieman auttaisi ja menin taas yrittämään unta. Ilmeisesti tee ei auta unen saamiseen. Unen saamista ei myöskään helpottanut niskakipuni ja jatkuva kutina toisessa kädessäni. Ei minua se niskakipu sinäänsä haittaa, mutta kutina kyllä. Se on helvetin ärsyttävää. Sain minä lopulta unta ja heräsin siinä klo 19 maissa. Minulla ei ole aavistustakaan kauan nukuin. Nousin sitten ylös ja aloin juomaan viskiä ja katsoin telkkaria samalla sekä ollut netissä. Ei kai tässä muuta sitten varmaan. Tuskin tänään enää ihmeempiä tulee tapahtumaan.

Hyvää illanjatkoa!

Uusivuosi 2015Torstai 01.01.2015 23:11

Nyt alkoi sitten uusi vuosi. Raketteja räjähteli ympäriinsä, joita minä ja Essi kuuntelimme, mutta Viivin kintut tutisivat niin paljon, että hän pysytteli sängyn alla koko ajan. Menin nukkumaan vasta puoli seitsemän aikaan aamulla. Heräsin sitten noin vartin vaille kuusi illalla. Sellainen unirytmi taas on, mikään ei ole sen asian suhteen muuttunut näemmä.
Sitten aloitin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Katsoin myös Degrassia ja Salkkarit. Olen 99% varma, että ne Salkkarit olivat uusintoja, mutta jätin kanavan nyt päälle kun sen jälkeen tuli kooste Garmisch-Partenkirchenin mäkikilpailusta, jonka Anders Jacobsen voitti. Sitten katsoin myös jonkun ohjelman nimeltä Kimmo, jossa näytteli muun muassa Jussi Vatanen. Pasila 2.5 tuli sen jälkeen ja katsoin sen syöden samalla lihapullia ja perunamuusia. Hyi vittu, että maistui pahalta se muusi. Panttilainaamo tuli myös katsottua. Galleriassa sain kolme uutta julkista kaveria. Ei kai sen muuta.

Mitä jäikään vuodesta 2014? Viinaa joka päivä kunnon känniin asti yhtä päivää lukuunottamatta, ja senkin päivän vietin sairaalassa. Katsoin aivan liikaa televisio-ohjelmia joko netistä tai televisiosta. Itse asiasta molemmista ihn liikaa. Galleriassa sain vain kaksi natsaa tänä vuonna. Kirjoitin myös vain seitsemän päiväkirjaa.
On tässä varmasti muutakin kerrottavaa, muttei nyt tähän hätään muistu mieleen.

Hyvää illanjatkoa ja uuttavuotta!

10 vuotta galleriassaPerjantai 15.08.2014 02:05

Tänään tulee täydeksi 10 vuotta siitä kuin liityin tänne galleriaan. On tapahtunut paljon sinä aikana. Olen saanut paljon kavereita ja menettänyt paljon kavereita. Moni on ottanut loparit galleriasta jostain syystä. Myöskään silloin 10 vuotta sitten ei ollut mitään natsoja, eikä yhteisöihin tulleista kommenteista saanut ilmoitusta.

Joka tapauksessa tänään heräsin joskus puoli neljältä ja sitten rupesin vetämään viskiä ja katselemaan Degrassia ja myös Yleisurheilun EM:ää. Itse asiassa siinä se taitaa olla hyvin pitkälti. Taidan mennä nyt pelaamaan Metal Gear Solid ykköstä. Se on nostalgiaa pelata pelejä joita pelasin kuin olin vielä nuori mies.

Hyvää illanjatkoa!

Kiva kaveriSunnuntai 20.07.2014 02:00

Heräsin tänään suunnilleen taas noin klo 16:30. Jostain syystä herään nykyisin aika suunnilleen samaan aikaan. Aloitin sitten viskin juomisen ja katsoin samalla Degrassia. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan ja kahden julkisen kaverin jälkeen sain täyteen 100 ja uuden natsan, Kiva kaveri. Minä olen oikeasti kiva kaveri. En välttämättä anna parasta ensivaikutelmaa, mutta kun minut oppii tuntemaan, niin huomaatte minun olevan ihan kiva kaveri. Katsoin sitgten telkkarista Asehullu perhettä, siihen asti kunnes Formuloiden aika-ajot alkoivat Saksasta. Nico Rosberg otti paalupaikan. Minähän näen vain koosteet Subilla, eli jos minulla olisi vielä MTV3 Max, niin suurin osa kisoista jäisi joka tapauksessa näkemättä suorana, viitaten siihen, että herään niin myöhään. Sain sitten myös kolmannen julkisen kaverin tänään ja sitten aloin katsomaan Killer Karaokea. Sain sitten neljännen julkisen kaverin täällä tänään. Taitaa muuten olla oma personal best. Eli eniten julkisia kavereita yhden päivän aikana.Katsoin sitten Criminal Mindsia ja sen jälkeen hieman Degrassia. Ei tässä siten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ero NetlogistaKeskiviikko 30.04.2014 02:27

Heräsin tänään melkein kolmelta päivältä. Lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan repullisen viskiä. Minulla oli lompakossa niin paljon seteleitä, että kesti hetken antaa rahaa, kun tuntui, että ne setelit olisivat liimautuneet toisiinsa kiinni. Alkosta kun lähdin kotia kohti, niin mietin miksei Alkon myyjä katsonut minua samalla halveksuvalla ilmeellä kuten ennen, eli siis ilme joka sanoo ”saastainen juoppo” tai ”taas toi juoppo tulee tänne”. No joka tapauksessa kun tulin viimein kotiin, niin aloitin viskin juomisen ja katselin komeiasarjoja televisiosta. Kuten Pulmuset ja Family Guy. Katsoin myös Pikku Britaniaa ja valitettavasti myös Salatut Elämät. Minä todennäköisesti joudun sietämään sitä paskaa sarjaa koko loppuelämäni ajan. Sitten netissä ollessani, olin täällä galleriassa, joka hitaudellaan hieman vittuili minulle. Minä otin myöskin eron Netlogista lopullisesti, sillä se oli liittoutunut yhteen Twoon kanssa. Se oli viimeinen pisara, sillä en voi sietää Twoo-sivua. Minua ei siis ole enää Netlogissa. Harmi, koska siellä oli ihan mukavia pelejä. Katsoin telkkarista myös Duudsonit tuli taloon sekä Panttilainaamon. Olen myös miettinyt pitäisikö minun vaihtaa tietokoneeni taustakuva. Cassie Steele on ollut siellä jo kauan, mutta pidän enemmän Cristine Prosperista. Degrassin Imogen Moreno, siinä nainen minun makuuni. Katsoo nyt kuka pääsee taustakuvaan jos se vaihtuu. Viskiä menee ja sydäntä Cassielle ja Cristinelle. Minulla on taas kerran, kuten niin usein, sellainen tunne, että jotain jäi taas sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!