IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jäi eilinben väliin kun ei jaksanut tulla koneelle. Koosteen nyt siitä laitan.

Eilemn heräsin yhdentoista aikoihin ja lähdin Kontulaan Lidliin kaljaostoksille sekä Kontulan kirjastoon laittamnaan sen ikävän työpaikkahaun, joka pakotettiin laittamaan.
Kotia tulin ja kaljoja join. Mietin BB- Minnaa. Niin tutunnäköinen. Olenkohan nähnyt hänet jossain?

Tänään sitten heräsin varttia yli 12 vasta ja söin aamiaista ja lähdin Kontulaan ostamaan tutut 20 kaljaa ja myös aikaa matkakorttiini, jonka ansiosta myöhästyin bussista ja jouduin menemään ysiviitosella ja kävelemään loppumatka. Kauniit maisemat oli.
Kotona sitten juotu kaljaa ja sen semmoidsta.

Hyvää illanjatkoa!
Ei taas otsikkoa keksittynjoten laitoin taas jonkib älyvapaa.n.

Nukuin tänään perätin yli 11 tuntia. Näin taas kummaa unta. Lähdin eräästä suurmiehen bileistä törkeästi aiemmin ja jhän pisti kätyrit perääni. Luonnollisesti taas käytin kung-gu liikkeitäni ja aseen saadessani ammuin tyyppien päät hajalle. Minusta myös tyuyli etsintäkuulutus ja mursin niskan esim., lastentarhalaisilta ja muillekin siviileille ja ammuskelin konekivääreillä. Ihan jhees uni oli. Päät lenteli kivasti.
>Herättyäni olin sittern menossa periatteissa melkein lähes tulkoon melkein menossa ostoksille. No kuitenksin sitten Kontulaan ostoksille. Kaljaostoksille luonnollisesti. Olen juonut nyt 22 kaljaa muuten.
Tuosta BB:stä tuli Minnasta mieleen asia se joka näyttää todella tutulta, ERITTÄIN tutulta..

Hyvää illanjatkoa!

Paluu työvoimatoimistoonPerjantai 29.08.2008 01:31

Jäi eilinen väliin, joten koosteen nyt pistän siitä.

Eli eilen vedin 17 kaljaa ja toivoin etten haisisi seuraavana aamuna. Yritin toki juoda mahdollisimman vähän, mutta ei pystynyt.

Tänään sitten työvoimatoimistossa (taisin haista). Annettiin onneksi vain ykksi pakkoduuni johon hakea. Yritin hakea mutta kun se netti meni jumiin ainba kun yritin mennä sähköpostiin joten pitää laittaa myöhemmin.
Lähdin sitten Lidliin 20 kaljaa ostamaan ja sen jälkeen Bohemiaan kaljalle ja peleille. On ne kjisat 8.9. alkael. Perkele vie että jännittää. Kotia sitten juomaan kaljoja ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi vyö hajallaKeskiviikko 27.08.2008 00:31

Eilen hajosi vyöni melko näyttävästi ja housut eivät meinanneet pysyä ylhäällä. Olin onneksi kotona enkä ulkona. Join loput kaljat ja sitten nukjkumaan.

Tänään muistin vyöpulmani ja kokeilin lähes hajalla olevaa vyötäni. Kaupungilla kaikki katsoivat minua ja housuja piti koko ajan nostaa ylös. Se oli häiritsevä tekijä. Ostin 20 kaljaa sitä tuttua sinistä. Itse kalja ei tietenkään ole sinistä, vaan tölkin väri on se. Niitä tölkkeja olen nyt sitten täällä vedellyt.
Tahtoisin uuden vyön, mutta ei voi mitään. Kun se menee niin joudun olemaan ilman housujakin. Teen sitten kirjaimellisesti kalsarikännit. Tajusitko? Kalsarikännit, hahahahahahahaa. Joopa joo.

Hyvää illanjatkoa!

Perjantai 22.8.2008Lauantai 23.08.2008 01:43

Tänään heräsin vasta ennen kahtatoista. Hoh hoijaa. Katsoin hetken Fotmulan vapaata harjoitusta ja sitten lähdin kauppaan kaljaostoksille. Myöhästyin bussista kun joku urpo maksoi ostokset 500 euron setelillä. Jouduin menemään sitten metrolla ja kävellä.
Kotona sitten aloin kaljoitella ja sen sellaista. Ei nyt kovinkaan paljoa mieleen nyt mahdu eikä pysty nyt keskittymään.

Hyvää illanjatkoa!

LuokkakokousTorstai 21.08.2008 21:54

Eilen lähdin ostelemaan parisenkymmentä klaljaa ja tulin kotiin. Olin koneella ja join viisi, ennen lähtöäni luokkakokoukseen. Yllättävän moni tuli paikalle. Menimme syömään ja juomaan ravintola Amarilloon. Palvelu oli hidasta ja juoma kallista. Sitten kymmenen maissa oli juoma paljon halvempaa. Kalja, siideri ja lonkero 1,5 euroa! Join siis siitä eteenpäin lonkeroa jatkuvasti.
Lähdin puoli kahden bussiin ja jouduin juoksemaan siihen autotiellä ettei se lähde karkuun, koska tiesin ettei se voi päällenikään ajaa! Sitten kotiin ja nukkumaan.

Tänän sitten heräsin kymmentä yli 11 kun postiluukku kävi. En saanut sen jälkeen enää unta ja nousin ylös syömään aamiaista ja luin Seiskan ja sitten katselin pari viikkoa vanhan Shieldin kovalevyltä ja join kaljaa. Sitten netissä ja omalla terassillani samalla kaljoja juoden.
Minun oli lähdettävä ostamaan lisää Siwasta, koska luulen ja oletan niiden loppuvan kesken.
Kirjoitan päiväkirjan jo nyt, koska on torstai.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjamerkintä nro XY8Z ja paskatKeskiviikko 20.08.2008 02:18

Tuon kaltainen oli yhdellä urpolla täällä. Suunnilleen ainaskin.
Heräsinn tänään monesti ja lopulta puoli yhden maissa ylös. Näin peräti neljä samaa unta. Ensimmäisessä oli R-kisokilla ja vaadin saada rommitotia. Minulle tuotiin kylmää vettä, halusin muuta. Sitten tuotiin lämmintä muttei rommia ollut. Sain raivarin ja pistin paikat ja myyjät remonttiin. Sen jälkeen join kaikki alkoholit mitä siellä oli. Toisessa tiesin palvelun olevan huono ja meninkin heti räyhäämään myyjille ja hajoitin koko paikan. Kolmannessa menin sinne, mutta sain tällä kerralla miesmyyjältä turpaan. Neljännessä pistin paikat remonttiin, mutta minua onnistuttiin psitämään piikillä olkapäähän ja olin kanveesissa. Että semmoiset. Ihan paskat unet.
Kun olin noussut ylös niin vähän koneelle, aamiaista ja toki ostelemaan kaljoja ja viemään lappu Kelaan. Kaljoja olen täällä juonut ahkeraan malliin ja sen sellaista. Löysin itseni myös täältä: http://www.hauva.com/forum/index.php?action=printpage;topic=730.0
Huomenna on luokkakokous, saa nähdä millaisia seikkailuja on luvassa. Tulossa jotain 15 henkeä.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi vyöTiistai 19.08.2008 00:16

Sain uuden vyön eilen. Edellinen oli ihan hajoamisen partaalla. Eilen ostin kaljaa taas paljon ja join ne kaikki. En jaksa muuta muistella.

Tänään lähdin kaljoja ostamaan ja niitä juonut. Pitää nyt loperttaa, koska haluan mennä katsomaan elokuvaa. Piti kirjoittaa paljon enemmän, mutta ei nyt voi mitään.

Hyvää illanjatkoa!

VideoinventaarioSunnuntai 17.08.2008 01:31

Jäi eilinen väliin. Lähinnä katselin televisiota ja ryyppäsin kaljaa 18 kappaletta. Myin kaksi.

Tänään heräsin kahdentoista maissa jälleen ja tein hetkein päästä invertaarion elokuvistani. Omistan yhteensä 241 elokuvaa.
Sitten lähdin Kontulaan odotettuani helvetinb kauan bussia. Ostin 20 kaljaa ja tulin kotiin niitä juomaan. >Katsoin myös Tommi Evilän hypyt. Kaksi yliastuttua ja ei päässyt jatkoon, hän on häpeäksi. Minua ei pätkääkään kiinnosta miten muissa urheilulajeissa käy suomalaisille.
En jaksa kirjoittaa enempää, enkä muistella asioita.

Hyvää illanjatkoa!

Neljä vuotta galleriassaTorstai 14.08.2008 23:39

Tänään tuli minun nelivuotisvuisosipäiväni irc-galleriassa. Neljä pitkää vuotta aina samalla typerällä nimimerkillä, romantikko86, siis hei come on. Eihän sille mitään enää voi. Lukuisia lentäviä lauseita tullut sanottua niin yhteisöissä kuin yksityisille ihmisillle.

Tännän heräsin siinä puolenpäivän aikoihin jälleen. Lähdin Kontulaan ostamaan 20 kaljaa. Se paha kalja on Noberlaner, vaikka se alkaa maistua jo ihan hyvältä nyt. Myös kirjastossa olin vartin koneella. Söin ruokaa Chicosissa ja kotona juonut niitä kaljoja. Ei sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!