IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vuoden 2012 viimeinen päiväTiistai 01.01.2013 01:44

Tänään heräsin taas myöhään ja lähdin sitten tärisevänä ihmishyytelönä Alkoon. Siellä oli kamalat jonot jokaisessa vapaana olevassa neljässä kassassa. Ostin sitten repun täyteen viskiä ja lähdin apteekkiin ostamaan Dormiplantia ja Gerimaxia. Sitten kotiin bussilla. Kotona sitten aloitin viskin ryyppäämisen samalla kun aloin katsomaan videoklippejä Youtubesta ja pari sarjaa telkkarista.
Vuoden viimeinen päivä tosiaan on tänään ja se loppuu noin vartin pääsytä. Vuosi oli aivan kamala ja tuntui, ettei se loppuisi koskaan. Ainoastaan vuosi 2008 oli huonompi minun kannalta. No toivottavasti vuosi 2013 tulisi olemaan parempi vuosi.

Hyvää illanjatkoa!

HiiriongelmaMaanantai 31.12.2012 01:51

Minulla on nykyään hiiriongelma ja en tässä kohtaa tarkoita oikeita hiiriä, vaan tietokonehiirtä. Minä en voi käyttää sitä samaan aikaan kun olen netissä. Käytän tietokoneessa olevaa tuollaista kosketusominaisuutta joka korvaa hiiren.
Tänään olen lähes koko hereilläoloaikani katsellut televisiota. Heräsin siinä yhden aikoihin ja aloin juomaan viskiä ja sitten katsomaan televisiota. Siinä on päiväni mennyt viskiä juoden ja telkkaria katsellen. Tulin myös tänne ilmioittamaan sellaisen asian, etten tule tänne enää niin usein ennen kuin hiiriongelmani olen keksinyt tarpeeksi hyvän rattkaisun. Päivittäin toki, mutta se visiitti täällä tuskin kauan kestää. Ei tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Adventus sanctificationisMaanantai 24.12.2012 01:52

Sain viime yönä uuden natsan, Adventus sanctificationisin, joka on viimeisin adventtinatsa täällä galleriassa. Nukkumaan mennessäni en saanut millään unta ja vedin neljä Dormiplantia alas, mutta on se vaan kumma kun ei uni tule. Mietin liikaa naisia. Eihän se uni tule jos ajattelee liikaa. Kun se uni sitten lopulta tuli, niin meni johonkin neljään saakka. Neljään illalla siis. Aloin sitten yhden energiajuoman jälkeen juomaan viskiä ja olin netissä. Niin ja muistui viime yöstä se nainen, joka haluaisi syödä ihmislihaa jos tulisi mahdollisuus. Kun kysyin onko hän kannibaali, niin hän kielsi sen asian. Kokki kun hän on niin minusta voisi saada maittavan aterian. Täytyy kyllä aika hullu olla jos vapaaehtoisesti haluaa syödä toisen ihmisen.
Joka tapauksessa katsoin sitten hieman South Parkia, jota tuli telkkarista ja pelasin paria nettipeliä. Katsoin myös elokuvan Ocean´s Thirteen ja vuorokausi näyttää loppuvan kesken, joten ei nyt ehdi muuta miettiä. 10 minuuttia jouluaattoon.

Hyvää illanjatkoa!

Alle viikko jouluunKeskiviikko 19.12.2012 01:24

Heräsin tänään jo puolelta päivin. En tosin tiedä voiko kahdestatoista käyttää sanaa ”jo”. Minulla kuitenkin oli väsymys ja lääkitsin itseni kahdella energiajuomalla ja neljällä piristävällä pillerillä. Aloitin sitten viskin juomisen ja laitoin myös takin päälle, koska minulla oli hyvin kylmä. Minulla on siis tällä hetkellä sisällä ollessani normaaleiden vaatteiden lisäksi myös takki päällä. Tuli kyllä hieman kuuma ja avasin vetoketjua hieman. Minun tämän hetkisen asennon takia sen takin vetoketju tarttuu partaani koko ajan. Pitäisi varmaan ajaa karvat pois naamasta. Minä kieltämättä näytän ihan spurgulta. Näytän siltä mikä olen siis. Pakko ottaa tämä takki pois kun tulee liian kuuma jo. Jo parani heti. Minä joka tapauksessa menin herättyäni tänne galleriaan ja viskiä join samalla etsien kommentteja joita olisin mahdollisesti viime yönä sanonut. En ainakaan ole mitään löytänyt. Katsoin myös Degrassia ja kuuntelin musiikkia niin kovaa, etten varmasti kuule puhelimen mahdollista soittoa. Kova musiikki korvakuulokkeilla aiheuttaa sen, etten kuule sitä mitä ympärillä tapahtuu. Pitkässä käytössä tämä aiheuttaa sen, että minulle pitää puhua melkein huutaen, notta jotain kuulisin. Olen saanut postissa paljon joulukortteja eri ihmisiltä. Yhden nimestä en edes saa selvää. Minä en itse usko joulukortteihin, sillä hitaat jakelurekat kuuluvat mielestäni kivikaudelle. Minä kuitenkin lähetin isälleni kortin, sillä onhan hän minun rahoittajani vielä. Äitini luokse lupauduin mennä jouluksi. Minä toki sanoin, että jos alkoholi loppuu kesken siellä, niin lähden saman tien pois.
Klo on nyt 16:27 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatrkuu ja minä olen vetänyt kunnon viskinjuommisen lisäksi ohjelemaputken koko tuon ajan oikeastaan, koska tuossa puoli viideletä katsoin eilisene Roban Katsomosta ja sitten telkkearista Degrassin ja Putousta, Salkkarit ja X-Factor USA:n. Minuslla ei ole pahemmein ole muistikuvia yhdestäkään edellä mainituista ohjelmista. Minä myös ajattelein paljon nuoruuttani ja sen miten keivaa elämä ennen oli. Ainakain verrattuna nykyiseen. Mariannaa paljon ajateltu ja miten emeidän olisi ikuiseksi jääty yhteen. Nuoruus ja lapsuus niisn paljon parempia kuin nykyisyys. Jos opettaja olisin ala-asteella, niin sanoisin oppiillaille sen, että iloitkaa nuoruudestanne sillä aikuisikään päästyänne koko elämä menee päin vittua ja kuolema on vaianas pelkkä helpotus. Etttä minä vihaan elämääni. Kunpa olisisn taass nuori. No ei evoi mitään kun nuoruus on jo eletty js sille eie voi mitään. Maanantaijna on jouluaatto ja siis alle viikko jouluun. Kirjoituksesta voisi muustene päätelä, että pillittäisin täälllä kuin pikkutyttö, mutten ole surullinen vaan olen katkera. Vihainen ja katkera. Eai kai tässäs muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Adventus spiritualisMaanantai 17.12.2012 01:16

Tänä yönä sain kolmannen adventtinatsani, Adventus spiritualisin. Minä nukuin Dormiplantin voimalla puoli kolmeen asti päivällä. Ajattalin taas, että voi jumalauta näitä unirytmejä. Noustessani ylös aloin juomaan viskiä ja katsoin telkkarista miten taikatemput paljastuvat. No nyt tiedän miten panssarivaunun saa häviämään. Minä sitten tulin tänne galleriaan ja samalla musiikkia kuuntelemaan Youtubesta. Erilaisia klippeja myös sieltä Youtubesta. Katsoin myös elokuvan The Expendables 2, jonka olin lainannut. Se on loistava elokuva, joka kannattaa katsoa.
Klo on nyt 19:35 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kellon ollessa 23:12 ja tuossa välissä minä viskin juomisen lisäksi katselin komediaa ja sitten sellaista friikkitouhua Youtubesta. Ei tässä kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Missä on minun urheilulehteni?Torstai 13.12.2012 01:26

Heräsin tänään noin puolen päivän aikoihin, mutta pyörin sängyssäni puoli kahteen asti suunnilleen. Olin kuitenkin täysin pirteä ja yhden energiajuoman jälkeen aloin juiomaan viskiä taas kunnolla kurkusta alas. Otin kunnon soundit yaas korvaan musiikista. En halua jukuulla puhelimen soittoa ennen klo 16:15, eli siis virka-aikana. helppoammampaa olla vaan siinä uskossa ettei puhelin soi. Katsoin mylös postini, muttaa minun urheilulehteni ei ole vieläkään tullut. Mianä aikoinaana tein pitkän testin ja minun piti saaada vastineeksi lehti siitä hyvästä. Mianä postitin sen määräajassa, toki ilman postimerkkiä, mustta muistaakseni se oli jo maksettu firman pauole3sta. Minä en eitseasiassa ole saanut oikeaa postia, vaan pelkkiä mainoksia.
Minä kävivn myös sluonnollisesti myös täällä galleriassa ja myös Youtubessa. Olen ollut sen verran out maailmasta ajoittain tänään, niin en oikeen emuista mitä katsoin siellä Youtubessa. Todennäköisesti kuunteelin musiikkia. Tämän dpäivän musiikit on pääasiassa kuultu Windows Media Playeristani kuitenkin. Minä kävin myös tänään OkCupidissa pienen tauon jälkeen, ja olen siellä evieläkin. Minä tein lutkatestin, mutten saanut s8itä valmiiksi asti kun oli kysymys kuinka moneen varattiiuun on sekaantunut. Liian vaiakea kysymys. Eihän s8iitä voi tietää kun en ole laskenut. Kuka laskeee tuollaisia? Ei kai tässä sen kummempia. Nyt aon klo 19:15 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt haajajatkuu ja tässä välissäsä on vedetty voidkidskiä ja katsettu Youtubea ja joitakin saarjoja, Salkkarit ainakin. Ruoksna olen syösnyt nelejä leipäää kusitenkin viinan lisäksi. Minualla on myös ollut silmäkiåpuja. Oikeiaastaan kivut ovat silmän ymp’ärillä olevassa osassa. Ohimeneevä vaiva vatrmaan, joyten turhaa siitä huolestua. Ei kaiat tässä msuuta. Kippis vaan.

Hyväää illanjatkoa!

Adventus glorificationisMaanantai 10.12.2012 01:07

Tänään kun vuorokausi oli juuri vaihtunut, sain tuon kyseisen natsan. Tavoitteeni oli saada se ensimmäisenä, mutta myöhästyin alle minuutilla ja en tullut ensimmäiseksi sen natsan saajaksi. En ollenkaans tiedä mitä nuo nimet tarkoittavat. Adventus tarkoittaa todennäköisesti adventtia, mutta mikä on glorificationis? Minä en yhtään muista milloin menin nukkumaan, mutta hyvin tuli nukuttua pitkästä aikaa, sillä en herännyt kertaakaan yön aikana, en ainakaan muista heränneeni. Herättyäni aloin aluksi juomaan energiajuoman ja sitten aloin ryyppäämään viskiä. Pelasin myös nettipelejä tuntitolkulla. Zombien tappaminen ei vanhene koskaan ja niitä teurastin kauan eräässä uudessa nettipelissä. Sen jälkeen nostalgiaa ja pelasin pelejä nuoruudesta kuten Super Mario, Sonic ja Pacman. Pacman on myös sellainen hahmo, joka ei koskaan vanhene. Kuka teistä muistaakaan vielä Sonicin? Sininen siili jonka päävastus on joku läski jossain lentävässä koneessa. Se oli sitä hyvää 90-lukua jolooin pelasin niitä vanhalla Sega Mega Drivella, jonka omistin silloin. Huomasin kyllä sene etten ollut läheskään niin hyvä nyt Sonicissa kuin silloin 90-luvulla. Siinä se päivä onkin maennyt. Nyt klo on 18:22 ja jatkuu myöhemmin.

Jatauu ja tullut välissä komediaa katseltua. Koamwedia on hyvä lääke murheisiin sjoita tulee usein. Se autattaa jos on murheita. Viinaa ja ksomerdiaa tuo aika siis. Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vituttaa nämä otsikkojututLauantai 08.12.2012 00:00

Heräsin ajaklsi jo puoli kymmeneltä, mutta noain yhteentoista asti sinnilltelin sängyssä yrittäen saada unta. Minyulla ei ole aavistustakaan milloin menin fviime yönä nukkumaan. Pityätiosi saada silminnäkijöilta edes vihjeitä joista voisisn ikään kuin arvata. Jotain puhuin viime iltana yhden naisen kanssa ja sitten hämärirä muistikuvia sen jälkeen eräästä toisesta tayypistä. Se kyseinene tyyppi saattoi olla myös hallusinaatiot päässäni. Kuitenkaana en tiedä oikein montako tuntia nukuin. Ainakin omituisisa unia näin, olin nimittäin keskellä yötä mennyt kirkkoon nukkumaan ja asitten joku oappai tai mikä lie kirkonmies tuli sanomaan, että saa nukkua vaan hätätapauksia varten. Sanoin jotain, että lähden ejos niität vakavia tapauksia tulee. Vanhasen Marko tuli sittene, paremmin tunnette hänet nimellä markorepairs, ja kertotili minulle hänen omia ”viisauksiaan” ja muitakin kirkkohommia tuli unessa. Minsulle tuli mieleen oikeassa elämässä se asiann, että vuosia sitten yrititn mennä nukkumaan ayöllä kirkkoon kun minulla ei yösijaa ollut. Viinaapullon kanssa heiluin ja yritin saada yösijan, mutta ne silsti olivat kiinni, joten en päässyst kirkkoon silloin nukkumaan. En eneää muista missä nukuin nsen yöjn silloin.
Joka tapauaksessa kun heräsin tänään, niin joinn ensin yhden energiajuoman ja aotin piristäviä pillereitä saadakseni itsenie pirteäksi. Yllättävän pirteäksi sainkin iatseni melko nopesastoi. Aloitintn sitten viskin ryyppäämisen ja kautren kirjoitustyylistä voi huomata varmaan huomata, niin punaista näyttää täällä Wordissa. Punainen tarkaoittaa kirjoitusvirhettä. Katsoin myös wikipediasta tietojs kärpäsistä, älä kysy miksi, koska en enää muista. Kaia minulla joku syy siihen oli. Katsoin myös Degrassia ja Salkkarit ja sitsten X-Factor USA, jossa aminun CeCe pääsi sonneksksdis jatkoon. Minun iahanananananana CeCe. Hän on minun ihana seksikäs suosikkini.
Ei muuta amieeleen nyt tule, vaikka ajälleen tunne notta jotain jäi sanomatta. Niain jaooo se notta vituttaa jkun pitää laittaa näin yhdentekeviä otsikkoja.

Hyvää illanjaatkoa!

Adventus humiliationisMaanantai 03.12.2012 01:14

Sain tänä yönä, olisiko ollut jolloin siinä kolmen aikoihin uuden natsan, Adventus humiliationisin. Minulla ei ole aavistustakaan mitä tuo nimi tarkoittaa, mutta sen saa kun kirjautuu adventtisunnuntaisin galleriaan. Ensi sunnuntaina sitten minulle uusi adventtinatsa. Joka tapauksessa menin sitten nukkumaan jossain vaiheessa. Sen mitä muistan, niin se olisi jotain puoli viisi aamulla.
Heräsin sitten yhdentoista aikoihin, mutta yritin sinnitella kahteen saakka yrittäen saada unta lisää. Kun nousin ylös, niin minulla oli hyvin kylmä. Minulla on ollut itse asiassa lähes koko päivän ajan hyvin kylmä. Aloitin sitten viskin juomisen juotuani ensin yhden energiajuoman. Viskiä olen ryypännyt koko päivän ja k<tsellut erilaisia klippejä Youtubesta sekä kuullennut musiikkia sieltä. Kävin myös Siwassa ostamassa kissanhiekkaa ja ruokaa itselleeni. Sitä kun näin sunnuntaisin uskovaiset aina kiittävät ruoasta ja tekevät ruokarukouksia ruoasta jonka herra on heille tarjonnut, niin tuli vaaan sellainen juttu mieleen notta miksi minun pitäisi kiittää ruoasta jonka olen itse omilla rahoillani kaupasta ostanut?
No eipä tässä varmaan sen kummempia tänään.

Hyvää illanjatkoa!

LinkExpatsSunnuntai 25.11.2012 00:15

Heräsin tänään hieman yli 12 ja nousin ylös hetken päästä. Edistystä siihen nähden, että haluan saada unirytmini paremmin tavallisen ihmisen tasolle. Minä nimittäin eilen heräsin vasta klo 16 aikoihin. Join energiajuomapullon ja otin piristäviä pillereitä (ihan laillisia kuitenkin). Sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja tilasin ruokaa netistä. Tilasin sen jo siis aikaisin päivällä välttääkseni lauantairuuhkaa. Tuota ovelaa suunnitelmaa olen käyttänyt usein aiemminkin. Olen ovela. Ajattelin käydä pitkästä aikaa käydä katsomassa mitä saksalaiseen galleriaan kuuluu, mutta olen unohtanut osoitteen. No enpä kehenkään koskaan tutustunutkaan kun en osaa saksaa. Koska halusin tutustua uusiin ihmisiin, niin ajattelin liittyä erääseen intialaiseen keskustelusivustoon. Minä en nyt välttämättä näytä kovin paljon intialaiselta, joten ei oikein olisi mennyt läpi. Lopulta päädyin sivustolle nimeltä LinkExpats ja liityin sinne sitten. Koska minä en halunnut antaa oikeaa nimeäni niin laitoin etunimekseni aluksi Lonkeroparoni ja sukunimekseni Viskikeisari. Hetken päästä kuitenkin mietin realistisempaa salanimeä, mutta joka tapauksessa päätin silti nimetä itseni alkoholijuomien mukaan jättäen kuitenkin tuollaiset arvonimet pois. Jaloviina on perinteisesti Jallu, mutta sitä kutsutaan myös Jalmariksi. Etunimeni on siis Jalmari ja sukunimeni nimesin Johnnie Walker –viskin mukaan. Nimeni on siis siellä Jalmari Walker. En usko, että kenelläkään ihmisellä maailmassa on tuollaista nimeä, mutta laitoin kuitenkin kuvan itsestäni, ettei tule niitä jälkipuheita. Nimeni kuulostaa siltä, että olisin suomalaisamerikkalainen. En ainakaan vielä ole uusiin ihmisiin tutustunut. Nyt on klo 15:33 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kirjoitus. Hieman tuon äskeisen jälkeen aloin syömään, mutta meni luut lukkoon toiselta puolelta päästä ja se hieman hankaloitti syömistä, mutta nyt on taas korvan alla oleva luu kunnossa. Minä olen viskin juomisen lisäksi myös ollut OkCupidissa, mutten ole tavannut samanlaista perverssiä kuin viimeksi tänään. Katsoin myös Spede Showta ja muita satunnaisia linkkejä Youtubesta. Nyt on klo 18:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen todella väsynyt ja viskiä ryypännyt urakalla. Minun kirjoitus kuitenkin näyttää sujuvan. Laitan tämän nyt tänne galleriaan, sillä hetken päästä alkaa Formuloiden aika-ajot Brasiliasta. No sehän on jo tullut, mutta joudun katsomaan jälkiläetyksenä kun tässä talossa sitä ei enää suorana näe. En tiedä pysynkö koko tunnin ajan tajuissani. Tuskin ainakaan huutelen niin paljon telkkarille kuin normaalisti ellei tapahdu jotain todella kamalaa. No toivottavasti Alonso pärjää ja Vettel mokaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!