IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Juhannusaatto 2012Lauantai 23.06.2012 01:36

Tänään on juhannusaatto ja sen takia on minulla myös palkallinen vapaapäivä, vaikkei tämä virallinen pyhäpäivä olekaan. Minulla on myös loma maanantai ja tiistai. Minua aina hieman ihmetyttää nämä aatot, tai se, että miksi toivotetaan hyvää juhannusta tänään, vaikka se onkin vasta huomenna. Sama asia vapun kanssa, vaikka täytyy toki muistaa se, että suomalaiset viettävät jouluakin aattona, eikä päivänä. Viime jouluaattoni vietin itse baarissa. No mennään jouluun sitten joulukuussa ja eletään nyt tätä kesäkuuta.
Minä heräsin tänään taas kerran yhdentoista aikoihin. Minä nousin ylös ja aloitin juomaan viskiä ja rommitotia hunajalla (rommitoti onkin todella kesäinen drinkki :D). Niitä oikeita kesäisiä juomia minulla toki täällä on. Ostin eilen viinojen lisäksi myös useita lonkeroita ja siiderin, joka maksoi melkein neljä euroa, vaikka olikin 0,35 litran kokoinen. Ajattelin, että noin kallis jos on, niin pakko kokeilla. En ole vielä kokeillut, sillä join eilen pelkkää viskiä. Koska laitan rommitotiin aina hunajaa makua antamaan, niin se pistää minut aina kiimaan. Tekeekö se sinut kiimaan vai onko se vain minä? Hunajan tuoman kiiman ansiosta olen haaveillut harrastavani kolmen kimppaa Emilian ja Netan kanssa. Olen myös ajatellut sitä, että nuo naiset keskenään nuolisivat toisiaan. Tyttörakkaus on aina kaunista. Nyt on klo 15:13 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä katselin vanhaa yhteisöä, jossa olen ainoa jäsen. YT:n Lost oli yhteisö ja tuli taas mieleen menneet hyvät ajat Anniinan kanssa. Meistä piti tulla pariskunta, mutta välimatkaa oli liikaa. Hän olisi huolinut minut, mikäli olisin asunut lähempänä, mutta kun asuimme eri puolella Suomea, niin ei voi mitään. Itkin varmaan vuoden hänen vuokseen ja vuodatin sen usein Jcobiin känni-illoissamme. Aika noloa näin jälkeen päin ajateltuna. Hän on Emilian lisäksi myös yksi, jonka puhelinnumeron menetin puhelimen vaihdon yhteydessä. Yritin netistä lukea hänen päiväkirjoja, jotka joskus olivat, mutta niitä ei ilmeisesti enää ole netissä. Twitteristä kuitenkin bongasin hänet ja luonnollisesti piti tervehtiä, mutta paikalla ei ollut. No se siitä sitten. Niin ja annoin myös galleriassa eräälle Iidalle hänen jokaiseen kuvaan sydämen, koska hän toi nuoruuden muistot mieleen. Viskiä ja rommitotia menee kovaa vauhtia. Klo nyt 17:31 ja jatkuu myöhemmin.

Juuri hetki sitteen isäni soitti minusllre js toivotti minullr hyvää juhannusta ja kyyyytumisia kysyi. Yritin puhelyun ajan kuulostaa selvältä. Laitoinkin psuhelimen kuuluttimeen peittääkseni kännini. Koska nimimaimipäiväni ovt gtiistaina, niin hän sanoin laittavansa minulle hieman nimpparirahaa. Paljonkohan tiistaina tulee tilille? Nyt klo on 20:23 j ajatkuu myöhemmin.

Nyt innedbn jotenkin sellai8nern 5unne notta pakiko laittaa päivis snyt tänne,e sillä väsysmmys pukkaa ja osn vaaraa notta sajammmumiseni kestää yli pruolitoista tungtia. Niiin ja kuten ikeb monesti san9oanj7t, niin js9o jotaiann ijäi ioleellista sanomattaa rai tapahtuus vieleeä tämän vuorokaude n aikana, niisn sitten se seuravaanssaa päiväkirjujhassani. Ei ks8i tässä muuta.

Hyväääv illanjatkoa!

Michael "Mike" Monroe 50 vuottaMaanantai 18.06.2012 02:04

Hyvää syntymäpäivää vaan Mikelle ja sain siitä otsikon päiväkirjaani. Heräsin tänään kymmenen aikoihin ja aamiaiseksi join tölkin kaljaa. Sen jälkeen aloitin viskikännini. Minulla ei ole huomenna työpäivää, sillä huomenna on lomapäivä. Sen takia minulla ei ole perinteistä masentavaa kuvaa oletuskuvana, mutta se huomenna todennäköisesti on. Aamulla mietin omaa ikääni kun luin eilistä päiväkirjaani. Kun minä aikoinaan täytin 25 vuotta, niin minä sain totaalisen ikäkriisin ja aloin pitää itseäni vanhana miehenä. Tuo kaikki sai alkunsa silloin kun luon Wikipediassa artikkelia kuuluisista ihmisistä jotka kuolivat nuorina. Kyseiseen listaan oli hyväksytty henkilöt jotka kuolivat alle 25-vuotiaana. Eli jos minä kuolen vaikka huomenna, niin muistotilaisuudessani kukaan ei voi sanoa, että minä lähdin nuorena.
Joka tapauksessa mietin muitakin tänään, mutten enää muista mitä. Kävin myös mesessä, mutta poistuin sieltä, koska keskusteleut eivät edenneet minnekään. Käynyt olen myös Netlogissa pelaamassa muutamaa peliä, mutta ei jaksanut niin monimutkaisia. Ei kai tässä pahemmin myuuta toistaiseksi, vaikka sellainen olo taas, että jotain jäi taas sanomatta. Nyt on klo 18:34 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja aon katsellut muutaman eri na8isen kuvia katseltu, ei NNetta eikä Emilia tällä kertaa, ja huomannut tosiaan sen, että minä en etodellakaan ole ainoa joka vsnhenee naamasta. Wou mitkä rypyt 21-vuotiaalla naisella. Ilmeisesti totuus tulee ilmi kun näkee naisen ilman meikkiä. Nos minulla ei tässä välissä psahemmin tapahtunut, tai periaatteesssa on jotai, sillä taas tunne, että jäi jotain sanomatta. Nyt klo 21:50 ja jatkuju myöhemmin.

Tässtä jatkuu ja laitaan tämän päiv8isen nyt tänne ja ei aaavistusstakaan tuosta tunnin erossana joka oli. Noa joka tapauksessa eie tässä sitten muuta.

Hyvsää nillanjatkoa!

Youth DaySunnuntai 17.06.2012 01:24

Tänään vietetään Etelä-Afrikassa nuorison päivää, eli Youth Dayta. Taas yksi täysin yhdentekevä tieto jonka opin lukiessani Wikipediaa. No tuosta ainakin otsikko tämän päivän päiväkirjaani. Itse en tunne oloani yhtään nuoreksi, sillä pari päivää sitten kun katsoin itseäni tarkkaan peilistä, niin huomaa miten alkoholi vaikuttaa ulkonäköön. Minä olen ikäisekseni ryppyinen mies. Valokuvista se ei luonnollisesti näy valotuksen ansiosta ja sitä ei myöskään nopeasti huomaa minua katsellessa, mutta jos työnnät naamasi ihan minun naamaani vasten ja tutkit minua, niin kyllä sinä huomaat sen, etten enää ole nuori.
Joka tapauksessa minä Jarkko heräsin tänään siinä kymmenen ja yhdentoista välimaastossa. Sitten aloin siinä yhdentoista aikoihin juomaan viskiä ja menin nettiin kuunteleman musiikkia Youtubesta ja tietysti tänne galleriaan. Musiikista minulle tuli mieleen Putouksen Jani-Petterin juuri tullut levy. Minun suurena Putous-fanina varmaan pitäisi ostaa se, vaikka ihan vaan periaatteesta. Olen tänään myös galleriassa katsellut minun ja Emilian keskusteluja vuodelta 2005. Kyseinen nainen täyttää kohta 27 vuotta ja syntymäpäivistä tuli se mieleen, että eilen Marianna täytti 26 vuotta ja Svetlana 32 vuotta. Jälkimmäistä onnittelin, mutta ensimmäisen onnitteleminen olisi aika typerää. Kun lähestymiskiellon partaalla ollaan. Virallista lähestymiskieltoa minulla ei Mariannaa kohtaan ole, mutta pieni pakkomielle on vuosien myötä ollut. No se ihmisten syntymäpäivistä ja mennään eteenpäin päivässä. No oikeastaan siinä se taitaa toistaiseksi olla muistaakseni. Nyt on klo 13:31 ja jatkuu myöhemmin.

Minä olin sammuneena tuopssa vvälisssä jioonkin aikaa ja sillwwn. Parempi on, ett jkautan tämän merkinnän nyt tänne, vaikkka aikaa jäsljrllä onkin. Joss nyt jotain merkittåvää tässså tappahtuu n’iden aalle kahdene tunnin sisällä, nii kerron seuraavassa päiväkirjassani.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään tuli aamuyöstä, eli siis viime yönä siinä olisiko ollut kahden aikoihin, tullut annettua Netalle uusi natsa ja katsellut taas tuota naista ”sillä silmällä” ja muistellut menneitä, vaikka me emme koskaan seurustelleetkaan. Parempi kuitenkin ettei kukaan kerro hänelle mitä olen hänestä sanonut aiemmissa päiväkirjoissani, eli siis sitä että pidän hänestä rakkausmielessä ja silleen. Nukkumaan menin sitten noin neljän aikoihin ja sitten heräsin hieman ennen yhtätoista. Herätessäni minä vedin aluksi erään piristävän juoman alas yhdellä huikalla ja sitten aloin juomaan viskiä taas kovaa vauhtia. Galleriaan tullessa aloin lukemaan lähinnä vuoden 2005 kommentteja joita olen puhunut Emilian kanssa. Voi niitä aikoja ja miten mielenkiintoisia päiväkirjoistani olisikaan tulleet jos se toiminto olisi ollut käytössä ennen marraskuuta 2005. Emiliaanhan minä tutustuin aikoinaan ammattikoulussa ja tuo putkien vakioasukki on Netan lisäksi se toinen ns. ”kovismimmi”. Emilia täyttää parin viikon päästä 27 vuotta, mutten voi soittaa hänelle, sillä hänen numeronsa katosi aikoinaan puhelimen vaihdon yhteydessä. Jostain syystä kun vaihtaa puhelinta, niin osa numeroista jää ja osa pysyy. Olen tänään myös tehnyt, no nyt ei tule mieleen, mutta jotain. Klo on nyt 14:06 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa äskeen kävi sellainen juttu, että sain uuden kaveripyynnön, niin se oli yksityinen pyyntö. Mianulla on yksi kaveri, joka on yksityinen. Luulin silloins, että yksityisetkin nostavat natsatilastoa, ,mutta vain julkiset kaverit lasketaan. Eli snaoin, että miksei julkisesti ja hänestä tulikin ensimmäinen ihminen jonka olen torjunut kaveripyynnöstä. Se on joko julkinen tai ei mitään. Ehkä hieman raakaa, mutta en tahko olla kaveri ihmisen kanssa joka häpeää minua. Nyt klo on 15:56 ja myöhemmin jatkuu.

Jattkuu nyt joo. Minun vaatimukseni, elei kaikki tai ei mitään, tepsi. Minuklla on nyt uusi julkinen kaveri. Klo nyt 17:21

<asammui n tuossa äsken joksikin aikaaa jaa s8llle3een. Mielenkiintoisinta slieneee tilanteessa se, etttä joku tujntenatasnaton mintään minusta. Eic todellzkaan ole muuten ens8smmäinen jert5a. Onhan noutaua huoria jxoilta saa aijbna.


Hyvääävä illanjatkoa jan silleeen!
Eli koska en otsikkoa keksinyt, niin Wekipedian mukaan tuo kyseinen asia tapahtui tasan 10 vuotta sitten. Tänään joka tapauksessa oli väsymystä kun heräsin ja väsyneenä ja tärisevänä taas töihin. Kun lähdin pois töistä, niin suuntasin kohti Kontumarkettia ostamaan 24 packin kaljaa. Vaikka se onkin kalliimpaa siellä kuin S-Marketissa, niin kävelymatka on lyhyempi ja en näin ollen myöhästy joka kerta bussista. Bussipysäkillä ehdin kuitenkin viettää aikaa noin kaksi minuuttia ja huomasin siellä suhteellisen tutun näköisen naisen, mutten kuitenkaan heti osannut yhdistää häntä kehenkään tuntemaani näin aluksi. No tuskin olen koskaan tavannut. Täällä kotona sitten aloitin kaljan juomisen ja jonkin ajan päästä ovikello soi ja siellä olivat kaksi ihka aitoa Jehovan todistajaa. Minua yritetään saada vieraaksi Helsingin jäähallissa olevaan suureen tapahtumaan 15.-17.6. ja myös samassa paikassa olevaan tapahtumaan 22.6.-24.6. Minulle annettiin pieni paperi, jonka otsikossa luki isolla: ”Haluaisitko, että mielesi täyttäisivät joka aamu iloiset, myönteiset ajatukset?”. Ai haluaisinko? No tietysti haluaisin. Minä en kuitenkaan usko tuollaisiin, joten en todellakaan aio mennä keskelle koko jäähallissa täynnä olevia hulluja hihhuleita. Se olisi sama kuin menisin kävelemään Harlemiin. Ei ole ensimmäinen kerta kun minut ollaan yritetty käännyttää uskon puolelle. Yläkerran naapurini on yrittänyt sitä parikin kertaa. Joka tapauksessa ei kai tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KosmopoliittiMaanantai 04.06.2012 02:40

Heräsin noin kuudelta aamulla sohvaltani tietokone sylissä ja viskilasi vieressä. Jatkoin ryyppäämistä ja menin galleriaan syystä, jota enää muista. Olin saanut tänään uuden natsan yli neljän kuukauden tauon jälkeen. Kosmopoliitti oli tullut minulle. Minulla ei ole aavistustakaan miten sain sen. Vaikka minulta menikin totaalisesti muisti viime yöstä, niin sen voin silti sanoa etten käynyt ulkomailla. Sellainen jäisi kyllä mieleen, vaikka minä aikoinaan heräsin känni-illan päätteeksi saarelta ja ei ollut silloin, eikä vieläkään, aavistustakaan miten sinne jouduin. Olen kännivuosieni aikoina herännyt mitä ihmeellisimmistä paikoista. Kerran kun sammuin bussiin (mikä ei nyt sinänsä ole ihmeellinen paikka) niin pääsin koko yön yli nukkumaan siellä. Yksikään bussi ei aja täyttä vuorokautta Helsingissä ja ihmettelinkin miten minut jätettiin siihen bussiin nukkumaan. Vietinköhän yön bussivarikolla? Lopulta kun heräsin, niin bussi oli jo tekemässä ensimmäistä kierrostaan ja minä olin ainoa matkustaja. Noin helppoa on saada ilmainen nukkumapaikka.
Joka tapauksessa palatakseen tähän päivään, niin minä menin sitten sänkyyn nukkumaan seitsemän aikoihin ja nukuin nelisen tuntia. Join yhden energiajuoman saadakseni piristävän vaikutuksen ja aloin juomaan kaljaa. Vaihdoin oletuskuvani masentavampaan suuntaa, eli minun ns. ”sunnuntaikuvani”. Laitoin OkCupidin My best faceen kaksi kuvaa naisten arvosteltavaksi. Kuvat jotka laitoin eivät todellakaan olleet edustavia, sillä ne olivat tämä romantikko86 ja tämä romantikko86 Jälkimmäinen on minun ensimmäinen galleriakuvani ja ajalta, jolloin minä olin vielä pienikokoinen mies. Onneksi minusta on vuosien varrella tullut riskimpi mies. Huhhuh mikä rääpälä olinkaan. Minä otin tuon OkCupidin My best facen tavoitteeksi laittaa joka ikisen galleriasta minusta otetun kuvan arvosteltavaksi. Kuvat joissa on kissa, minä jätän pois. Kissa nimittäin heruttaa naisia ja sen takia arvostelu menee harhaanjohtavaksi. Huomasin koneeni kuva-albumissa olleen kuvia, jotka eivät koskaan päätyneet galleriaan asti. Minulla on myös ollut kuvia galleriassa, jotka olen poistanut. Poiston syy oli se, että aikoinaan yhdellä ihmisellä sai olla korkeintaan 30 kuvaa ja vip-käyttäjällä 50 kuvaa. Se kasvoi lopulta 60 kuvaan vip-käyttäjällä ja nyt se taitaa olla 10 000 kuvaa. Olen ollut vip-käyttäjä melkein koko galleriaurani ajan ja minua vituttaa vieläkin se, että en saanut HC-vip –natsaa. Nyt on klo 15:33 ja myöhemmin jatkuu.

Klo on nyt 19:25 ja kaljan juonnin ohella olen katsellut Youtubesta Jenna Marblesin videoita. Muutamissa videoissa olen täysin samaa mieltä Jennan kanssa. Minulla itselläni on täällä galleriassa kuusi videota ja seitsemännen teko on ollut usein mielessä. Aiheet uudeksi puheenaiheekseni ovat vaihdelleet ja tämän hetken kaksi parasta vaihtoehtoa on neuvo miten lähteä ravintolasta maksamatta ja toinen vaihtoehto on neuvoa miten pettää kumppaniaan jäämättä kiinni. On toki aina vaihtoehto, että puhuisin jostain iloisemmasta aiheesta kerrankin. Minun yksikään kuudesta videostani ei muuten onnistunut ensimmäisellä otolla, sillä olen aina nauranut jossain vaiheessa tai unohtanut mitä piti sanoa. Olen myös ollut niin humalassa, että puheesta ei saanut mitään selvää. Kerran video riistäytyi kokonaan käsistä kun heitin välissä niin paljon vitsejä, että se kuulosti joltain stand-up –esitykseltä. Joka tapauksessa klo on jo sen verran, että sunnuntaimasennus kasvaa koko ajan. Myöhemmin jatkuu.

Nyt laitan tämän galleriaan. Tuossa välissä olen juonut kaljojani ja katsellut erilaisia komediasarjoja. Turha tässä on muuta sanoa oikeastaan.

Hyvää illanjatkoa!

Viivi seitsemän vuottaKeskiviikko 30.05.2012 01:26

Tämä päivä oli töissä tuttuun tapaan vittumainen, kuten tapana sen on olevan. Töiden jälkeen lähdin S-Marketiin ostamaan 24 packin kaljaa. Kotiin sitten niiden kanssa. Tänään minun Viivi täytti peräti seitsemän vuotta, vaikka hän onkin aina minun vauvani. Sen kunniaksi laitoin oletuskuvaksi galleriaan kuvan, jossa olen Viivin kanssa. Täällä kotonani olen sitten juonut kaljoja ja katsellut erilaisia komediasarjoja. Ollut netissä ja Gabby oli lisännyt minut meselistalleni. Keskustelumme ei oikein edennyt mihinkään. Ei tässä oikein muuta sitten. Toivottakaa Viiville hyvää syntymäpäivää, kuten minäkin toivotin.

Hyvää illanjatkoa!

Hiiri epäkunnossaLauantai 19.05.2012 02:04

Muistan sen viime yöstä, että olin mesessä jutellut pitkästä aikaan erään entisen luokkalaiseni kanssa. En muista kovinkaan paljon keskustelusta. Entisistä luokkalaisistani tuli mieleen se, että Petri täyttää tämän vuoden elokuussa peräti mahtavat 40 vuotta. Koska Petri on minun hyvä ystäväni, niin pakkohan se on hänen kanssa baariin lähteä, mikäli hänen vaimonsa antaa hänelle luvan siihen. Aina kun lähden ulos Petrin kanssa, niin jotain tapahtuu minulle. Eräs hauska kokemus oli kun minä heräsin joltain saarelta. Mietin kyllä sitä, että miten minä tuonnekin jouduin? Joka tapauksessa pitäisi varmaan soittaa hänellekin. En ole muutenkaan nähnyt ketään kolmesta ystävästäni pitkään aikaan. Minulla on heidän lisäkseen useita ns. hulttiokavereita. Jos esim. järjestäisin bileet kämpässäni, niin tänne tulisi usea hiippari kuokkimaan ilmaisen viinan takia. Kaksiossa on kyllä vaikeaa järjestää bileet. No tuskin tänne nyt niin paljon ihmisiä tulisi, että se liian hankalaksi menisi. Naapurit varmaan suhtautuisivat siihen kovin mukavasti. Varsinkin yläkerran naapuri saattaisi suhtautua paheksuvasti kaikkeen meluun.
Joka tapauksessa mennään viimein hetkeen jolloin heräsin. Heräsin siinä kymmen aikoihin ja yritin saada sitä unta lisää. Join muutamia pulloja energiajuomaa saadakseni itseni virkeään tilaan. Se on nimittäin vittumainen olo kun väsyttää, muttei saa unta. Piristyin onneksi melko nopeasti. Aloin energiajuomien lisäksi juomaan myös viskiä ja nettiin sitten. Minun tietokoneeni hiiri on epäkunnossa. Onneksi ne tärkeimmät asiat toimivat, eli siis klikkaaminen ja se että se menee minne tahtoo kun sitä heiluttaa. Rikki on se rullaustoiminto. Tänään on minun vapaapäiväni, joten ei tarvitse olla töissä. Seuraavan kerran pääsen lomalle tasan kuukauden kuluttua päiväksi, eli siis 18.6. ja olen laittanut loma-anomuksia myös muille ajoille, mutta niitä ei olla vielä myönnetty. Paitsi jos ne tänään myönnettiin. En tiedä sitä kun en töissä ollut. Netissä ollessa en oikein keksinyt mitä tehdä, joten katselin Wikipediasta erilaisia kidutusmenetelmiä mitä on historian aikana käytetty. Klikkaillessa eksyin lopulta myös rikoslain puolelle ja lopuksi ns. ”hauskoihin rikoksiin”. Hauskoilla rikoksilla tarkoita rikoksia joita jokainen joskus elämänsä aikana rikkoo ja sen mitä niistä saa. Esimerkiksi jos kävelet päin punaista, niin saat kympin sakot. Jos juot alkoholia julkisissa kulkuvälineissä, niin saat 20 euroa sakkoa ja jos et autossa käytä turvavyötä niin takiapakkia tulee muistaakseni 50 euroa. Nyt on klo 18:12 ja menen tekemään itselleni munakasta. Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kellon ollessa 22:47 ja minulla on tuossa välissä ollut ongelmia nettiyhteyden kanssa. Minua nimittäin huoldtto se asia, että saanko laitettua päiväkirjan vielä, sillä olen paljon kirjoittanutt nja en hlua tuon kaiken menevän hukkaan. Määräaikahan on 23:59 jokaisessa päiväkirjassani. Sen jälkeen vaihtuu vuorokausi. Pääsin hetkeksi aikaa äsken nettiin ja olissi pitänyt laittaa tämä silloin galleriaan. Minä nyt kirjoitan tätä Wordiin ja laitana myöhemmin galleriaan, mikäli pääsen sinnen noin tunnin sisällä. Tuossa välissä join viskin lisäksi rommitotia hunajalla. Minulta katosivat myös jälleen kerran housut. Olen jatkuvalla tahdilla ryypännyt, mutta kirjoituksen ulkoasuun se ei näytä vaikuttavan, sillsä aika vähän näkyy punaista. Nyt minä Jarkko yritän taas mennä nettiin. Vittuttaa jos kaikki tämä on turhaan kirjoitettu.

Kyllä se sisääsn päästi nyt on klo 23:03 ja lopetan tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Helatorstai 2012Perjantai 18.05.2012 02:00

Tänään on helatostarai ja minullas ei ole aavistustakaan minkä tähden helatorstai on pyhäpäivä. Tietääköhän yläkerran naapurini? Todennäköisestintietää. Minulla on nimittäin suuri usko siihen, että se liittyy jotenkin yhteen kaikkien aikojen tujnneintumpaan hulluun, joka koskaan on elänyt. Puhunut nyt tietysti Jeesuksesta. No hei come on, miten joku voi uskoa sellaista väitettä, että hän olisi Jumalan poika? Ei ihme, että se hullu ristiinnaulittiin. Kiitos hänen teloittajilleen, sillä olemme saaneet monta palkallista vapaapäivää Jeesuksen kustannuksella. Jos tässä voisin terveisiä lähettää Jeesukselle, niin sen sanon notta helvetissä tavataan. Minä heräsin tänään kymmenen aikoihin, mutta muistan viime yöllisestä, eliis kun oltiin tämän vuorokauden puolella, sen notta minä katselin paljon Netan kuvia unelmoiden. Minä olen muuten todella monta kertaa puhunut Netasta näistä päiväkirjoissani ja sama pätee myös muihin naisiin jotka ovat olleet joskus gallerisassa. Joku voisi luulla, että minä haluaisin tahallani jäädä kiinni. Minä pidän kovistytöist ja hän onkin naispuolinen versio minusta. Kuitenkin jos spalaamme siihen minun heräämiseeni klo 10, niin menin juomaan energiajuomaa ja katselin jotain tyhjyyttä. Voi olla, että näytin siltä, että näytin kuin olisin kovinkin mietteliäässä tilassa, vaikka todelelisuudessa olin ihan out. Tsai siis olin tajuissani ja pysyin hyvin pystyssä, mutta jos JOKU puhuisisn minulle, niin viesti ei menisi sperille. Aloin sitten ryyppäämään kovaa atahtia viskiä sekä rommitotia hunajakkalla. Minulle oli eilen tullut mieleen lyhyestä baarireissusta mieleen se, että olisi taas mukavaa pitkästä aikaa mennä laulaa Olutpankkiin. On myös toki muita paikkoja, mutta jokaisessa Kontulan kapakassa, Wenlaa, lukuun ottamatta, on tappeluriski asteella 1-5 on se 5. Wenlaan minulla ei ole asiaa. Minun naamani ei ole sinne tervetullut. Olutpankki on toki se missä minsut parhaiten tunnetaan. Minulla on siellä vakioasiakkaista kavereitakin. Tai oikeastaan ns. ”kavereita”, sillä kaveeraan heidän kanssaan vaan kapakassa. Ne ne epubikaverit kyseisessä paikassa olivat luonnollisesti kaikki renttuja. Oikeastaan renttukin on liian lievä ilmaisu, sillä he ovat häjyjä. Yksi parhaimmista kyseisen pubin kaverreistani on Tomppa joku on murhaaja ja siis entinen linnakundi. Kun kysyin aikoinaan miksi hän tappoi sen miehen, niin vastaus oli se, että mustasukkaisuudersta. Minä ymmärsin häntä ja sanoin, että tekisin itsekin sanoin. Mielestäni Tomppa on hieno mies, koska hän tappaa ainoastaan ihmisiä jotka sen ansaiatsevat. Myös sminut on yritetty tappaaa siellä, sisllä olen saanut puukosta siellä. Kuitenkin ne iskut ovat osuneet ainoastaan skäteen. Oikeastaana kuitenekin kaikki minuun nkohdistuneet väkivallat oavata olleet saaneet alkunsa siitä, että olen vedellyt kielareita varattujen naisten kanssa nja mustasukkaisetn aviomiehet hyökkäävät kimppuuni. Niin js jos mietitt sitä, että miksen voi mennä,e niin se oen vbain simppelisti ze, etten voi saada näkyvää damagea naamaan ennen syyskuuta. En siiss pysty stappelemaan itseni kokoisen miehene kanssa ennen syyskuuta. Nyt klo 20:31 ja jatakuu myöhe3mmijn.

Klo on nytten 21:16 ja uniohtui mainita eräs asia, msitä tyeineien. Nimittäin se, että minäd ktsoin vuoden 1932 Freaks – elokuvaa ja ene oikeastaan pystynysst koko leffaa katssomaan voinut, sillä se oeli Youtubesta jpdtain syystä hävinnyt. Oleen sen kyitenkin mone3n kergtaan sen nähyt kokonaa n ja nyht näytän teille tämän n in minuutinj klipin: http://www.youtube.com/watch?v=BZhi5qFLI1s ja ajotenekin tulir meileen joku pikkulasteen emehuhetki, mutta mollemmat ovat kuitenkin aikuisia ihmisiä. Naispuolinen kääpiö kuiteneki teki minuun vaikutuksen ja hän oli söpö tyttö. Muistettakooan akuitenkin tässä, että nuo kääpiät ovat ihan oikeasti aikuisia ihmisia. Misltäköhän tuntuisi pan na kääpiötä? Miellenkiintoinen kokemus varmaan.

)On< nyfg klo semmoisertt nou 23 ja silleeen ja ninnannunnan ja ole ne vaan ryypännyt, se eji tainnut tullut kellekään yllätyksenä. No n eie tässä varmaan pahemmin muuta jaiart t

Hyvää illanjatkoa!

Essin nimipäiväTorstai 17.05.2012 02:30

Tänään on tosiaan rakkaan Essi-kissani nimipäivät. Tänään sain myös pitkästä aikaa ns. pitkän viikonlopun, koska huomenna on helatorstai ja perjantaina on lomapäivä.
Heräsin aikaisin ja pakko oli raahautua sille töihin taas. Työstä minun on pakko sanoa sen verran, että sain maanantaina kuulla sen, että olin rikkonut organisaation ennätyksen. Nimittäin olin kaikkien aikojen ensimmäinen työntekijä, jolla on yhden viikon sisällä ollut kolme eri nimittämiskirjaa. Siellä on nyt noin arvioltaan 350 työntekijää ja se on ties miten kauan ollut pystyssä, eli kyllä se ennätys sydäntä lämmittää omalla tavallaan. Itse työpäivä oli suhteellisen ärsyttävä. Kun poistuin töistä, niin kävelin heti hienolta näyttävään baariin. Sana baari, ei ehkä sovellut kyseisen paikan olemukseen, sillä kaikki ihmiset joivat samppanjaa tai punaviiniä ja olivat hienoissa vaatteissa. Itse marssin sisään farkkutakissa ja tilasin lonkeroa. Niin asiakkaat kuin baarimikko, katsoivat minua kuin toisen luokan kansalaista. Sitten lähdin sieltä Vuosaareen, tuohon nuorison valtaamaan kauppakeskukseen, Alkoon ja Hesburgeriin. Useat teinit tuijottivat minua ja mumisivat toisilleen jotain hiljaa. Kun kävelin siitä ohi, niin kaikki hiljenivät nopeasti, mietin puhuivatko he kenties minusta. Minun teki mieli viskiä ja menin perheravintola Chicosiin viskille. Jostain syystä Vuosaaren kauppakeskuksen ainoa ryyppypaikka on ruokaravintola. Lapset juoksivat pitkin ravintolaa ja itse istuin pöytään juomaan viskejä parisen kappaletta. Huomasin saavani katseita perheenäideiltä ja myös niiltä muilta asiakkailta. Miksi kaikki vuosaarelaiset tuijottavat minua? Bussilla sitten kotia kohti lähdin. Kotona sitten aloin juomaan taas kovaa vauhtia viskiä ja rommitotia hunajalla. Ei tässä sitten muuta kai ole.

Hyvää illanjatkoa!