IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viikonlopun lopussa mennäänMaanantai 30.04.2007 01:21

Tänään heräsin aluksi yhdeksältä ja lopuksi kahdeltatoista. Katselin televisiota aika paljon ja samalla olen ottanut Piparminttuviinaa ja tekee koko ajan mieli ottaa enemmän ja enemmän.
Huomenna on vappuaatto ja saattaa olla, että pääsen Edupolista pois hieman aiemmin. Se on oikeastaan lähes 100% varmaa, koska kertaakaan emme ole olleet puoli neljään saakka.
No ei kai tässä muuta!

Hyvää illanjatkoa!

Viikonloppua vietellessäSunnuntai 29.04.2007 02:21

Minun pitrtäneen aloittaa eilisestä, koska se jäi väliin.

Eilen otin huikkaa taas oikeen urakalla ja avasin kirjallisesti sanaisen arkkuni galleriassa. Ei ollut ensimmäinen kerta (olette sen jo monesti saaneet huomata).

Tänään heräsin sekavana yhdeksän aikoihin ja sitten oikeasti nukkumaan sekä oikeas herääminen yhden aikoihin. Kaujkosäädin on edelleen kateissa ja nyt viimeisten etsimisten jälkeen pikaratkaisuna ostan uuden television torstaina.
Pari tuntia oikean heräämisen jälkeen aloitin juomaan lonkeroa ja myöhemmin viskiä. Pystyn toki kirjoittamaan vielä suhteellisen selvästi.
No en keksi muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjoja menetettyKeskiviikko 18.04.2007 00:58

Kuten otsikosta näkyy, yksi päiväkirjamerkint'ä on kadonnut. Sen ehkä ylläpito saattoi poistaa typerienien sääntöjen mukaan. Kuitenkin tiistaina ja keskiviikkona alkoholia meni taas kunnolla.
Nyt sitten OIKEASTI tämän päiväkirjan aiheisiin.
Koska minulta on pari päivää (oikeasti siis torstaista) jäänyt kirjoittamatta, teen niistä koosteen tässä.

Torstaina olin Edupolin koulutuksessa, jonka jälkeen menin kaupan kautta ostamaan lonkeroa. Sitten kotona sitä lonkeroa joinkin ja galleriassa ainakin muistaakseni olin.
Perjantaina pääsin koulutuksesta hieman aikaisemmin ja sitten muutaman kaupan kautta kotiin.
Kotona sitten viskiä juomaan ja monen vaikeuden kautta nettiin. Siellä sitten juttelin taas niitä näitä ja join viskiäkin taas aika paljon.
Lauantaina heräsin sopivasti Formuloihin ja aika-ajoissa paalulle ajoi Felippe Massa.
Formuloiden jälkeen ei ehtinyt kovin kummoisia tehdä kun sitten jo alkoikin MacGyver. Sen jälkeen galleriaan pariksi minuutiksi.
Sitten yhden lonkeron jälkeen Jcobin kanssa Olutpankkiin. Kaikki laulut menivät kuulemma hyvin, vaikkakin Pop musiikkia -kappale ei minusta kovin kummoisesti mennytkään.
Juttelimme myös parin viehättävän reilun kolmenkymmenen ylittäneen naisen kanssa ja menimm sitten koko kolmikko Bohemiaan Olutpankin sulkemisen jälkeen. Karaokeisäntä tuli myös mukaan, mutta en muista tuliko hän Bohemiaan saakka.
Sitten lopulta taksilla kotiin.
Rahaa tuon illan aikana meni minulta pelkkään alkoholiin yli 100 euroa, joten siitä jos laskee niin join lonkeroita lähes 30 kappaletta.
Sunnuntai ei ollut kovin kummoinen päivä. Formulat katsoin jotka Massa voitti. Formuloiden jälkeen lähdin Siwaan ostamaan taas reilun kasasn lonkeroa. Ne join, katsoin Simpsoneita ja luin Guinnesin ennätystenkirjaa vuodelta 2002. Pitäisi varmaan ostaa kohta puolin uusi.
Nukkumaan menin siinä yhdentoista aikoihin.
Eilen heräsin väsyneenä 20 vaille kahdeksalta ja silti onnistuin myöhästymään metrosta, onneksi ehdin seuraavaan ja ehdin ajoissa koulutukseen.
Päivä oli itse asiassa aika hyvä, koska pääsin pois jo puoli yhdeltätoista. Syy oli yksinkertainen, meidän oli alunperin tarkoitus lähteä Baronaan avoimien ovien takia (muut siis lähtivät). Minun ei tarvinnut koska olen siellä jo kirjoilla. Jäin kuitenkin Edupolin kirjastoon tietokoneelle koska siellä on kone huomattavasti nopeampi kuin minulla.
Sitten vähän ennen yhtä Itäkeskukseen ostamaan uudet farkut ja erilaisia lonkeroita.
Kotona joinkin sitten niitä lonkeroita ja katselin telkkaria ja olin netissä.

Tänään heräsin väsyneenävähän ennen kahdeksaa (en ole vieläkään päässyt rytmiin kiinni). Lähdin Edupoliin ja jouduin olemaan ilman konetta. Pääsin onneksi pois jo kahdelta.
Sen jälkeen Itäkeskukseen ostamaan Häjy -nimistä lonkeroa, joka on tehty 1900-luvun alkupuolella eläneille Isontalon Antille ja Rannanjärville. Lonkeroja ostin yhdeksän kappaletta ja niitä olen juonut tänään.
En ole paljoa muuta tänään oikeastaan kotiin tulon jälkeen kun juonut lonkeroa, ollut galleriassa ja katsellut televisiota.
Tulipas muuten pitkä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Laulua ja viinaaSunnuntai 08.04.2007 02:53

Eilen olin taas kunnon kännissä ja sammuin koneelle. En oikeen mutaa muista.

Tänään heräsin jo yhdeksän aikoihin katsomaan Formuloita. Felippe Massa ajoi paalupaikalle ja huomenna sitten kymmenen aikoihin herätys.
Nukuin noin nelisen tuntia suunnilleen ja olin suhteellisen väsynyt koko päiänm. Join kaksi kuppia kahvia, vedin 1000 milligrmmaa C-vitamiinia ja lisäksi kolme tölkkiä energiajuomaa. Se ei kuitenkaan pahemmin väsymykseeen auttanut.
Kuitenkin vaikka Olutpankkiin pitikin lähteä, niin en lähtenyt. Ilöta tuli laulettua kotikaraokea ja vedetty viskiä. Ei pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KiirastorstainaPerjantai 06.04.2007 02:26

Noh ensin eilinen, eli no join siideriä ja pelasin pasianssia ja herttaa. Tietenkin olin myös koulutuksessa.

Tänään on tosiaan kiirastorstai (minulla ei ole aavistustakaan mitä se merkitsee) ja myös kaikkien aikojen paras kauppa Alko täytti 75 vuotta.
Joka tapauksessa heräsin vähän ennen yhdeksää ja lähdin koulutukseen. Päivä oli lyhyt ja tein yhden työhakemuksenkin.Pääsin yhdeltä jo pois ja menin tietenkin Alkoon.
Kotiin sitten ja juomaan.
Eipä paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvin hätäisesti tehty päiväkirjaLauantai 31.03.2007 02:58

Elikkä koska vuorokausi uhkaa loppua, niin puhun lyhyesti.
Tänään heräsin vasta yhdeltä, katsoin Molin sivuilta työpaikkoja olin lähellä laittaa hakemuksen eläintarhaan, mutta koska en enää muista syytä miksen laittanut niin en voi kertoa (se oli jokin ominaisuus mikä minulta puuttui).
Sitten viskiäkin olen juonut, mutta kirjoituss sujuu yllättävän hyvin.
No taitaa jo vuorokausi kohta loppua.

Hyvää illanjatkoa!
Noh eipäs stässä päivässä ole pahemmin ehtinyt tapahtua. Olen vetänyt viskiä ja katsellut Simpsoneita ja silleen.
En yksinkertaisesti keksi mitään kirjoitettavaa. Sori nyt vaan.

Hyvää illanjatkoa!

Synttäreiden jälkeenMaanantai 26.03.2007 02:53

No niin elikkä ensinnäkin korjaan virheen edellisessä päiväkirjassa, nimittäin minua onnitteli 25 ihmistä kun huomasin myöhemmin teksiviestillä olevat onnittelut.
Kuitenkin olin sanonut jotakin typerää tänään siinäaamuyöllä. Sitten sammuin sohvalleni ja heräsin seitsemältä ja ja sitten minut herätitteetiin yhdeltätoista (tosin kun kelloja siirrettiin niin siis oikeastaan heräsin aluksi kahdelksalta itten kahdeltatoista) katsomaan mäkihyppyä. Adam Malysz voitti taas ja voitti maailmancapin kokonaiskilpailun neljännen kerran.
Sitten aloitin hieman myöhemmin juomaan ja ollut koneella lähinnä katsellut edellisiä kommentteja ja atsellut Simpsoneita. Eipä kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Syntymäpäivät nro 21Sunnuntai 25.03.2007 01:32

Eli tänään siis täytin 21 vuotta. Noin 20 vuotta sitten olisin ollut vasta nyt Suomessa täysi-ikäinen ja Amerikassa saisin laillisesti vasta nyt olutta.
Kun täytin niin äitini oli sammumispisteessä ja hän näin ollen onnitteli minua monta kertaa ennen nukahtamistaan sohvalleni (näin koomisesti sanottuna hän vei minun sammumispaikkani). Heräsin toki ihan omasta sängystä ja jouduin väkisin heräämään yhdeltätoista koska mäkihyppykisa alkoi ja paska kisa se olikin kun Adam Malysz voitti taas.
Mäkihypyn jälkeen söin lihapiirakkaa ja otin vastaan syntymäpäiväonnittelut. Toistaiseksi minua on onnitellut 23 ihmistä (sukulaisista 10). Saattaa tulla ehkä tulla enemmän, saa nähdä.
Kuitenkin lähdin parturiin jonkin ajan päästä ja sain uuden lookin, mutta olen todella miettinyt värjätä hiukseni mustaksi ja saatan huhtikuussa värjätäkin. Koska tässä kuussa joudun ottamaan kuvia galleriaan, minun pitää ottaa sellainen joka ei ole samanlainen kuin aiemmat kuvat niin tulee pukeutumistyylistä erilainen (hiestyyli huhtikuun kuvaa varten). Tosiaan ensi viikon lauantaina uusia kuvia mikäli äitini aikoo mennä poikaystävänsä luokse.
Parturista tultuani Alkoon ja sitten kotiin. Soitin Jcobille, mutta hän ei vastannut ja soitin myös Ikikselle, mutta hänkään ei vastannut. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun vietän syntymäpäiväni yksin. Mutta ei se nyt niin masenna.
Koko illan olen juonut viskiä ja silleen.
Eipä tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Huomenna synttäritLauantai 24.03.2007 01:46

Heräsin tänään sohvalta yhdentoista aikoihin sohvalta ja menin sitten takaisin nukkumaan ja heräsin oikeasti sitten yhdeltä.
Puhuin kaverin kanssa yli tunnin puhelimessa ja katsoin mäkihyppyä. Sitten viskiä ja nettiä. Ei oikeen muuta.
Huomenna on tosiaan syntymäpäiväni ja saan kakun kuvan nimimerkkini jälkeen.

Hyvää illanjatkoa!