IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Cradle of RomeLauantai 26.12.2009 00:58

Tänään olin yöllä mennyte nutkkumaan suhteellisen myöhään, jonka ansiosta nukuin melkein Pekka Töpöhännän jatko-osaan asti. Elokuva oli pettyrmyt ja vaikka kestikin 71 minuuttia aianoastaan, niin oli sen katsominen aika tauskallista.
Ostin pelin Cradle of Rome netistsä, ja se maksoi 12 euroa. Peli on hieno, vaikka akeaikkeia dstasot ovat periaatteessa samanlaisia.
Siinä hiemenan ennen viittä avastin visipulloni ja viskikännit onkin tänään. Katsonuts olen myös televisiota ja Pikku-Britania USA:ta. Silleen siis,s voi oalla että jotain jäi mainitsematta, mutta tuskin mitään kovin tärkeää.

Hyvää aillanjatkoa!

Huomenna jouluaatto 2009Torstai 24.12.2009 01:51

Heräsin suhteellisen väsyneenä, mutta pääsin hyvin töihin ja se päivä menikin nopeasti, niin ja muuten, sain jatkoa töihin. Viimeinen työpäiväni on siis toistaiseksi 5.5.2010 siis.
Töiden jälkeen ostin Alkosta niin paljon viinaa, sekä viiniä, ettei meinannut reppu mennä kiinni. Sitten taksilla Siwaan porvarillisesti ja ostamaan Siwasta 18 kappaleen Lapin Kullan, jotka kädessäni kannoin. Kävin myös Malmilla 4Pets kaupassa ostamassa Essille ja Viiville joululahjan. Kotona olen juonut Lapin Kultia ja kun vuorokausi kohta loppuu, niin lopetan nyt tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Joulukuun 16. päivä vuodelta 2009Torstai 17.12.2009 01:38

Tänään minulla ei ollut aavistustakaan milloin oikeastaan heräsin, sillä en aina ollut tietoinen milloin olin hereillä. No ainakian heräsin ylös siinä kahdentoista aikoihin jan sitten ei runkkaamista kummempaa. Join aamun terveysjusomat kiduksiini.
Niittene jälkeen ejha lisäksi katsoin monta elokuvaa. Moneme ,monta eöokiuvaa. Ajattelein myös katsoa esim. elokuvan Showdown in little Tokyo, se e aaelokuva on mestariteos. Asiasta avoi olla montaa m9ioeötä.
Lopulta se eluonnollisesti meni siihen, että viskiä elimistööni. Sen nyt saattpo arvata kyllä.

Hyvää illanjatkoa!

Liksapäivä tänäänKeskiviikko 16.12.2009 01:41

Tänään tulee palkkaa tilille, ainakin maialskäsldi pankikkilakko eiu vaikuta rahanasiirtoon, ei keiat sentään.
Tämä päivänon kulunut lähinnäe ryypp''miseen, ja elokuvien katseluun. Se saatanana assppdävvuorokausin loppuu kohta, joyten laitan lopputerveiset ejo nyt.

Hyvvää islllanjaatkoa!

BadooSunnuntai 13.12.2009 00:59

Tänään nukuin pitkään, lähes kahteen, ja sitten join jonkin sortin aamiaisen. Sellaista Elovena juomaa. Lastasin repun täyteen tyhjiä viinapulloja sekä muutamia kaljoja.
Alkossa ostin viisi viskipulloa, meni yhteensä melkein satanen. Ajattelin aluksi mennä kotiin kotiin, koska bussi meni juuri äsken, mutta koska eräs toinen bussi tuli, ja sillä pääsin, niin ei tarvinnut mennä taksilla.
Kun tulin kotiin, niin en oikeastaan muista mitä tein, muistan katsoneeni sähköpostiani pitkästä aikaa, se hotmailin sähköposti. Taas oli tullut muutamia viestejä. Uskomaton määrä kutsuja sivustoon: badoo.com ja minua ihmetyttää miten täysin tuntemattomat ihmiset saavata selville minun osoitteeni. Esimerkiksi joku Mirbel yritti iskeä minua ja lopputerveisiin laittoi tällaiset terveiset: ”Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.”.
En edes tiedä onko Mirbel miehen vai naisen nimi. Toinen viesti tuli eräältä naiselta, jolta oli loppunut suhde poikaystäväänsä ja nyt halusi seksisuhteen. No voinhan siitäkin lyhyeen pätkän laittaa: “"Wassup? , I am pam. but i want to talk more to you i need a sex partner lol. I just broke up with my douchebag boyfriend so i wanna meet a new guy. Wanna be my boyfriend? jeje im not really on imvu much i have a profile on this other social network that i use more often, you should check it out if u want to chat with me more. I have some photos on my profile that were too sexy for imvu.”. Sen lisäksi oli vielä yksi henkilö lähettänyt minulle keimailukuvia itsestään, aika seksikäs nuori nainen oli kyllä. Kuitenkin eniten viestejä tuli kustsutkuisi tuonne Badooniin.
Loppujen lopuksi olen noin viiden ja kuuden välissä aloittanut viskin juomisen. Ekaa pulloa vielä reilusti jäljellä, ja se on luonnollisesti ainoa ja suurin syy, sille miksi kirjoitus on selvää vielä. Niin ja yksi juttu vielä, olen ensi viikon lomalla.

Hyvää illanjatkoa!

Jotain, johon ei vaan keksi otsikkoaPerjantai 04.12.2009 01:21

Tänään herättyä tuli herättyä siinä puolee päivän aikoihin ja oleilein hetken netissä ennen kuin katselein ohjelmia akovalevyltä. Katsoin esim. elokuvan Arpinaama, se eoli se tunnetumpi versio, se jossa oli Al Pacino. Huomasisn elokuvassa joitakian samankaltaisuuksia peliin Grand theft auto III ja sisinä oli esim. samat musiikit, joita pelin autoradiosta kuuluu.
Aloititn juomaan viskiä viiden aikoihin ja sen merkeissä on mennyt loppupäivä. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kylmää, niin kovin kylmääTorstai 03.12.2009 01:49

Tänään heräteessäni oli kamakylmää ja lähdinkin melkein heti herättyäni kuumaan suihkuun, höyry sekä tavalliseen veden alla olebaav.
Kylmää oli koko päivävn ja sitten otin lasillisen Finrexiä ja sen jälkeen alkoi juomaan rommia, jota onneksi minulla taäällä oli. Lämmintä rommitottia, helpottanut paljon.
Katsellut ,myös elokuvan Leijonakuningas ja pelailelut peliä Grand theft auto III ja msuuta televisiosta katsellut ja alkoholia ja sen sellaista, nyt jo lämpimämpäänm.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjaa pitkästä aikaaTiistai 01.12.2009 01:17

Minä kokeilen nyt uutta systeemiä tästä päiväkirjasta. Olen nimittäin pitkän aikaa miettinyt sellaista asiaa, että kirjoitan vain siitä päivästä jona kirjoittaa, paitsi jos on jotain tärkeää tai jotain järkyttävää tai muuta erikoista tapahtunut. Esimerkki tuollaisesta voisi olla, vaikka se, että päässä viimein menisi se viimeisin ruuvi löysälle ja lähtisin yöllä tappamaan ihmisiä veitsellä ja nyrkeillä.Todennäköisesti tappaisin itseni jäämällä poliisien luotien kohteeksi tahallani. Toivotaan nyt kuitenkin, että pidän hermoni kurissa ja eletää katkeraa elämään sen loppuun asti. Ennustettu loppunihan koittaa elokuussa 2010 sydänkohtaukseen. Itse en kyllä ota ennustusta vakavasti, eikä varmasti moni muukaan.

Joka tapauksessa lienee nyt parempi jo palata täjän päivään. Eli en paljoa muista asioita ennen mnukkumaan menoa, mutta viskikänneissä menin nukkumaan ja heräsin muistaakseni kahdeksalta jo, ja siitä asti oli ongelmia unen kanssa.
Valitettavasti ulos oli lähdettävä piikille, ja otin itseni täyteen vitamiineja, joka osoittautui myöhemmin virheeksi. Kävin Alkossa ostamassa melkein sadan euron arvosta viinaa. Viski on kallista, mutta kortilla helppo maksaa, ja virkamiehillä on rahaa. Harmi, että kohta sekin ura loppuu, tykkäsin oikeasti olla siellä töissä.
Terveyskeskuksessa sain kuulla, että olidsi pitänyt pitää 12 tunnin paasto, sillä tulokset eivät ole muuten tarkkoja. Minä luulin aluksi, että minuun pumpataan jotain aineita, mutta ne olivat täysin tavalliset verikokeet, vaikka siis joityakin ehjtoja oli. Nimulta kuitenkin otettiin kolme eri koetta, jotka eivät vaatineet mitään kummempia, ja huomenna sitten se neljäs kolmeen mennessä päivällä. Kunhan muistaa sen, että ei saa syödä ja ainoa mitä saa juoda, on vettä.
Lähdin kotiin porvarillisesti taksilla, vaikka bussia olisi tarvainnut odsottaa alle 10 minuuttia. Kotona join aluksi virkistävän kaljan enne n kuin aloin juomaan viskiä. Viskikännit siis vedän tänäänkin. Niin ja muuten, olen lomalla tämän viikon, jos joku ihmettelee miksi en ole töissä ollsutds tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Grand theft auto kolmosta pelaillenLauantai 14.11.2009 01:45

Tämä päivä on kulunut sisällä, sillä minun ei tarvinnut ostaa alkoholia, kun sitä oli.
Tämä päivä on lähinnä kulunut rommitotia juoden, sekä Grand theft auto kolmosta pelaten. Kuten huomaatte kirjoituksesta, niin känniä ei tule millään, vaikka melkein koko 0,7 litran rommipullo on juotu. Mitä tästä opimme? Ne viinat vedetään raakana, kuten yleensäkin. En tajua miksi ihmiset lantraavat viinojaan, ehkä ne sitten tulevat niistäkin känniin. No eihän sille mitään voi. Silloin kerran muuten kun minulla oli sama ongelma, niin sain kunnon äkkikännin. Ihan tuosta vaan kunnon jurrit. On se alkoholi aikamoinen piru. No katsotaan nyt miten käy.
Grand theft auto kolmosta pitää varmaan jotain sanoa, kun se nyt otsikossakin on. Niin sitä olen pelannut varmaan ehkä viisi tuntia yhteensä, ehkä kuusikin kun oikein miettii. Sinä aikana sain ainoastaan kolme tehtävää tehtyä. Oli niin hauskaa tappaa ihmisiä. Yhteensä on pelissä kulunut 80 ja olen tappanut 1508 ihmistä. Muistan sen hyvin, sillä ne näkyivät juuri televisiossani. No ei kai tässä voi paljoa enää jatkaa. Vuorokausi uhkaa loppua kesken ja haluan ihmisten jaksavan lukea tämän.

Hyvää illanjatkoa!

700. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 08.11.2009 01:02

Heräsin yhden aikoihin ja olin hieman tokkurassa vielä kun lähdin Kontulaan. Kävin Alkon lisäksi myös Tarjoustalossa ostamassa hunajaa. Niin siis, kun minä en osannut tpäättää juonko viskiä vai rommia, niin löytyy nyt molempia. Rommiin laitoin nuorempana aina hunajaa, joten teen comebackin nuoruuden aikoihin vetämällä rommitotihunajaa. Rommi on yleisesti ottaen ainoa alkoholijuoma, jota sekoitan johonkin alkoholittomaan juomaan. Rsakaa rommi ei oikein ole mikään makuelämys mielestäni, voittaa silti partaveden.
Normaalien ostosten jälkeen alkoi matka Kontulan tasokkaisiin kapakkoihin. Kontulaan on avattua uusi hieno yökerho, Club Metro (muistaakseni se on sen enimi). Paikka on kyllä ollut jo aika akauan avoinna, mutta nyt ensi kerran käyn siellä. Herti sinne mentäessä oli väkeä kuin Hakjaniemen torilla. Kahdelta päivällä lähes koko klubi täynnä ihmisiä ja karaoke soi. Minikokoinen baarimikko kysyi minulta henkilöllisysystodistuksen, vaikka paikka on K-18. Minulta oli leikattu eilen hiukset, joten näytän kyllä nuoremmalta, mutten silti nsentään noin nuorelta. En edes muista mialloin viimeksi kysyttiin henkilöllisyystodistus alkoholista. No yleeensähän se on noista ulkomaalaisista se, että he pelkäävät niin paljon luvan menettämistä, ettät he kysyvät useammin kuin suomalaiset. Ilmainen vinkki alaikäisille, menkää suomalaisen myyjän luo. Tuli muuten mieleen yksi tapaus vuosien takaa Alkosta mieleen kun olin kassalla. Minun edessäni oli kuvankaunis nuori nainen, jolle miespuolinen myyjä hymyili innokkaasti ja ei mitään kysellyt ja kun tuli minun vuoroni, niin helvetin vihainen ilme heti ja heti papereita kysymään. Kun näytin, niin katsoi jaa antoi lähes väivaltaisesti takaisin ja sitten ilmoitti hinnan kuin robotti, sitten kun raha oli vaihtanut omistajaa, niin hän mulkoili vaan vihaisesti minun lähtööni saakka. Jonkun pitätisi mennä asiakaspsapölvelukrssulle. Jos sellaisia kursseja ees on.
Joka tapauksessa lähdin pois halvan kaljan (happy hour) jälkeeen, sillä paikka ei halunnut selkeästi minun näköistä miestä sinne. Sen huomasi myös asiakkaiden iästä ja täyteen ahdatusta olemuksesta. Menin omieni luo, eli Wenlaan. Wenlassa oli tuttuun tyyliin juopuneita renttuja, niin miehiä kuin naisiakin. Hieno paikka. Join siellä lonkeroita ja pelasin Photoplayn koneella, jotain sanapeliä jonka nimeä en enää muista. Jäin niin kutsutusti koukkuun kyseiseen peliin. Loppujen lopuksi join Wenlassa ainoastaan kolme lonkeroa, kun olin niin uppoutunut peliin. Huomasin kuitenkin tuntien kuluessa väen vähenevän ja illan tullen jo Helsinkiin. nejnin sitten bussilla koriin ja kello tulikin juuri kuusi illalla. Joian aluksi yhden lonkeron, miettiessäni kumpaa juon, viskiä vaiakoa rommia. Päädyin viskiin, ensiksi kuitenkin söin ruoan. Sitteen olen sitä viskiä juonut, aja katsellut elokuvaa ja sen sellaista, lähinnä juonut ja ollurtt netissä jas sen sellaista siis. Ei kait muuta, jos on, niin seuraavassa päiväkirjassa sitten.

Hyvzä’ illanjatkoa!