IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Puun päiväPerjantai 28.09.2012 01:44

Puun päivä on vuosipäivä, jolloin yksilöitä ja yhteisöjä kehotetaan istuttamaan puita. Päivän tarkoitus on kiinnittää huomiota puiden ja metsien merkitykseen ja suojeluun. Useissa muissa maissa puunistutuspäivää vietetään maaliskuun puolivälissä, mutta Suomessa tänään. Sainpahan otsikon päiväkirjaani. Sen sanon, että vaikka Suomi onkin pinta-alaan nähden maailman metsäisin maa, niin en todellakaan ole ollut koskaan istuttanut yhtään puuta ja pystytän vain jos joudun tuon kaltaiseen pakkotyöhön tai jos rakastun johonkin puunhalaajatyttöön ja hänen mielikseen sitten istutan uuden puun.
Joka tapauksessa minä heräsin vasta varttia yli kahdelta. Olin herättyäni, että wtf noin paljon jo kello. Minulla oli toki univaikeuksia viime yönä ja olin tuntikausia hereillä syystä tai toisesta. Minä en muista milloin menin nukkumaan, mutta kuitenkin kun sain unta lopulta, niin yli kahteen tuli nukuttua. Aloitin sitten puoli kolmelta juomaan viskiä juotuani ensin yhden energiajuoman (olin edelleen väsynyt kaikesta huolimatta). Oli se hyvä, että kävin Alkossa ostamassa repun täyteen viskiä eilen enkä tänään, sillä olo oli sellainen, että olisin voinut vaikka pyörtyä keskelle katua. Ihminenhän voi joka päivä tietysti pyörtyä keskelle katua ja olenhan minäkin ja lisäksi tarvinnut myös elvytystä pariin otteeseen, mutta se johtui pillereiden ja viinaan sekakäytöstä ja se onkin eri tarina sitten se.
Niin ja mihin jäinkään, niin tosiaan minä siis puolen kolmelta aloin juomaan viskiä ja samalla tulin nettiin ja mietin myös taas kerran uuden videon laittamista galleriaan. Suomeksi tänne meidän galleriaan ja englanniksi saksalaiseen galleriaan. Pitäähän minun kansainväliselläkin tasolla tulla tutuksi. Kukaan ei tunne minua saksalaisessa galleriassa, sillä en voi tutustua ihmisiin, koska en osaa saksaa. Suomalaisessa galleriassa minut tunnetaan yleisesti ottaen hulluna väkivaltaisena juoppona, mutta saksalaisessa galleriassa kukaan ei tiedä minusta yhtään mitään. Minulla ei kuitenkaan ole aavistustakaan aihetta seitsemänneksi videokseni tänne ja ensimmäiseksi saksalaiseen.
Klikkaillessani satunnaisia ihmisiä galleriassa, löysin tytön, joka toi mieleen tytön nuoruudestani. Aikoinaan muistan nuoren teini-ikäisen tytön, jonka tapasin puistossa. Ryyppäsin silloin Salmaria ja kaksi nuorta tyttöä tuli luokseni. Toinen pyysi saada huikkaa pullosta ja sanoin ihan vitsillä, että saa jos suutelee. Sehän sitten suuteli yllätyksekseni ja annoin huikan. Huikkaa ottaessaan hän kuitenkin sylki Salmarin maahan heti. Näiden kaikkien vuosien jälkeen en vieläkään ymmärrä miksi hän pyysi huikkaa ja sylki saman tien pois. Noh mitäs tuohon sanoisi. Naiset.
Katsoin myös ohjelmaputkeni siinä 17:20-21:00 asti. Sen jälkeen takaisin galleriaan ja sitten kirjoittamaan tätä Wordiin. Tämä kirjoitus onkin kestänyt kauan, sillä olen viskiä vetänyt jatkuvasti samalla, kippis. Kirjoittaminen kuitenkin näyttää sujuvan, sillä en näe punaista täällä. En nyt keksi tässä enempää.

Hyvää illanjatkoa!

Ilmainen lounasMaanantai 24.09.2012 02:29

Heräsin vasta noin yhdeltä tänään ja ylös kun nousin, niin aloin juomaan viskiä ja samalla aloin katsoin Miehen puolikkaat –maratonia telkkarista. Sen jälkeen tilasin ruokaa netistä, jonka ravintola antoi sen minulle ilmaiseksi. Minulla oli nimittäin käyttämättömiä bonuksia jäljellä. Sain siis käytännössä ilmaisen aterian. Odotellessa katsoin Youtubesta Putousta ja Päätöntä menoa. Hetki sitten söin ensimmäisen neljästä hampurilaisestani. Ei tässä sitten muuta. Nyt on klo 16:56 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu iloisin tunnelmin. Katsoin hetki sitten koosteen Singaporen kilpailusta ja kilpailu oli todella jännittävä ja mikä parasta, Lewis Hamilton keskeytti johtopaikalta. Se sai minut todella iloiseksi ja oli mukava nähdä hänen pettynyt kehonkielensä hänen poistuestaan autosta. Minun ja Alonson kannalta se oli hyvä uutinen. Vettel voitti kilpailun, mikä ei taas ole hyvä uutinen, mutta mielummin Vettel kuin Hamilton. Nyt on klo 18:58 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu j atuossa välissä soin toisen hampurilaisen, join paljon viskiä ja katsoin telkkaria samalla eri kanavia. Oli jotain muuta mitä pirti sanoa, mutta olen unohtanut sen. En oikein keksi muuta mitään.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja menin sitten juomaan yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Minä myös menin tänne meidän galleriaan. Minä katsoin mahdolliset ihmiset ja yhteisöt läpi, joissa olisin mahdolliset saattanut nolata itseni, mutten onneksi löytänyt yhtään sellaista. Minä olin toki puhunut täällä asioita, joista en muista mitään. En nyt keksi muuta tällä hetkellä, kippis. Myöhemmin jatkuu kun nyt on klo 14:20.

Minä tässä välissä viskin juomisen lisäksi olen myös katsellut menneitä muistellen katsellut vanhoja kommentteja ja huomasin erään kommentin Emilialta, joka kuului näin: nosotros bebemos y usamos los patos demasiado pero él el ok de s... i cerró detenga pero i enlata t... él s la tanta diversión... usted sabe lo que i m hablan sobre el beibes. Minä varmasti aikoinaan kysyin mitä se tarkoitti, mutta olen unohtanut. Eli voisiko joku suomentaa sen minulle? Mikäli tuota kieltä osaat. Onko se espanjaa, portugalia vai jotain muuta? Nyt on klo 17:01 ja ei tässä muuta sanottavaa kuin myöhemmin jatkuu ja kippis.

Nyt on aika klo 21:40 ja jatkuu. Tuossa välissä olin totaalisen väsynyt eräässä vaiheessa. Sammuinko? Kuka tietää. No en en sammunut, mutta jonkin sortin hyytyminrn silti tapahtui. Muistinmenetys tapahtui ainakin, sillä tuosta kun ei muista tuosta välistä. Minä mietin tuota Emiliaa ja hänen ihania mustia jhiuksiaan ja söpöä ulkonäköä se äkä tempperamenttista luonnetta samalla kun juon viskiä. Menneitä muistellen kun ajattelee, niin Emilian kohdalla pitää mennä ammattikotluaikoihin, jolloin hänet ensi kertaa tapasin ja se täytyy sanoa ainakain että tuo tyttö osaa pitää puolensa. Hän on ihana ja naispuolinen versio minusta, sillä meillä on toinenkin yhteinen piirre. En juorua muista ihmisistä, mutta vinkiksi sanon että, kippis. Vaikkaa viime päiväkirjassani sanoin jotain että tarvisisins tasapainoisen naisen tai jotain sinne päein, niin Emilia nyt on vaan niin samanlainen kuin minä. Ikäluokkakin on lähes sama. Emilia on 27-vuotias ja lisäksi todella kaunis. Moni avarmaan on sitä mieltä, ettät olen todella kieroutunut mies kun puhunut olen lyhyen ajan sisällä neljästä eri anaisesta, mutta no minkäs teet kun pitää kaikista neljästä.

Minualle tuskin enää tapahtuu asioita erikoisia, joten eie minulla nsyyt sen kummempia. Liatan tämän nyt kun netti toimii ja akun ei koskaan tiedä milloin netti saattaa katkejata. Tietotekniikka kun on mitä on. Ei asiis kummempia, kippis.

Hyvää illanjatkoa!

Huomenna on tärkeä päiväTiistai 18.09.2012 02:12

Heräsin tänään siinä puolentoista aikoihin ja join siiderin, joka oli jääkaapissa. Minä nimittäin kävin eilen kaupassa ja ostin siideriä sitä varten, että tiesin suuni olevan kuiva kuitenkin aamulla. Myyjä ei jostain syystä välittänyt horjuvasta kävelytyylistäni eilen. Joka tapauksessa siiderin juonnin jälkeen aloin juomaan viskiä. Katsoin samalla myös My life as Liz –maratonia. Voi helvetti sentään miten tylsä sarja se osaa olla ja millaisia friikkejä ihmisiä siellä on. Pääosan näyttelijä on kyllä seksikäs. Menin sen jälkeen tänne meidän irc-galleriaan ja siinä se onkin.
Minulla on huomenna todella tärkeä päivä, sillä minulla on Työkkärissä tapaaminen klo 14:45 ja se huolestuttaa minua. Minun koko tulevaisuuteni on heidän käsissään kuitenkin. Toivottavasti minulla on nyt kaikki tarvittavat paperit mukana tällä kertaa. Tapaamisen ajankohdassa on sekä hyvät että huonot uutiset. Hyvät uutiset ovat, että klo 14:45 en välttämättä haise enää niin kovasti vanhalle viinalle ja huonot uutiset ovat, että minä todennäköiset tärisen kuin ihmishyytelö ja minulla on varmasti hirveät vieroitusoireet, sillä minulla on tapana aina juoda viinaa heti herättyä, paitsi jos on mentävä Alkoon hakemaan viinaa. Minä ostan aina repun täyteen ja saan sinne todella monta viinapulloa, sillä olen vuosien myötä oppinut hyvin pakkaamaan ne. Minä juon toki päivittäin yli litran viskiä, joten pari kertaa viikossa siellä on silti käytävä tunkemassa reppu täyteen viinaa. Niillä Alkon myyjillä onkin siellä aina sellainen katse, että ”taas toi juoppo tulee tänne”. Niin, että voitte vain kuvitella tunnettani huomenna klo 14:45 kun olen ollut tuntikausia ilman pisaraakaan. Huomenna on tärkeä ja kamala päivä minun osaltani. Nyt on klo 14:30 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa VÄLISSä Käcin keskustelun Svetlanan kanssa ja minä jostain helvetin syystä sanoin hänelle, että rakastan häntä. Minä nimittäin olen ajatellut häntä useita päiviä ja hän on tullt uniinikin. Tuo Mariannan kaksoisolento onkin paljon tasapainoisenpi mieleltään kuin esimerkiksi Netta tai Emilia ja me osaamme molemmat puhua iahns sujuvasti englantia. Vastauksena rakka7uaudentuunnustukseeni tuli jotaian jota en enää muista. Sen musistan, että hän pitää minua hyvännäköisenä miehenä. Minä en ekuitenkaan sovi hänen poikaystäväkvsen. No kavereina siid s pysytään. Hän on seksikäs nainen, seksikäs kaverini. Vetelin niin paljon viskiä, että melko pakjon meni ohi loppujen leoåpuksi leekesustelusta ja siis no uniohdin jo mitä piti sanoa. Nyt on klo tasan 19 ja jatkuu myökhemmin.

Olin tuossa sammuneena ha sen sellaistal <olenn vedellyt viskiä ja sen sellaista. Ei kait tässä ssen esen semmoista ihmeempiää nytsb sitten.

Hyvää illanjatikoa!

RadioPerjantai 14.09.2012 01:13

Heräsin tänään hieman ennen kahtatoista tänään. Menin heti juomaan viskiä ja sitten katsomaan galleriassa kommentteja, sillä minulla oli jotenkin sellainen hirvittävä tunne, että olin taas nolannut itseni viime iltana. No en käytännössä ollut, sillä nolaaminen tapahtui päivällä ja muistan sen. Se ei näy profiilissani, sillä se oli yksityisessä keskustelussa. Se oli helpottavaa saada purkaa sydäntään, mutta tyylilleni uskollisena onnistuin taas saamaan aikaan julkisen nöyryytyksen.
En kuitenkaan ollut illalla toivon mukaan saamaan aikaan uutta nöyryytystä. Minulta on nimittäin totaalinen muistinmenetys. No minä kuitenkin viskiä juodessani olin samalla netissä galleriassa ja katselin brittikomediaa Youtubesta. Myöhemmin ajattelin nostalgian tunnelman kohottamaksi laittaa radion päälle ja kuunnella jotakin keskusteluohjelmaa. Oli erittäin vaikeaa löytää nykypäivänä enää keskusteluohjelmaa radiosta, sillä sieltä tulee vain sitä musiikkia. Pidän musiikista, mutten ole yhtään mieltynyt tähän nykynuorison musiikkiin ja kuuntelenkin mieluummin Irwin Goodmania ja muita samankaltaisia entisiä hienoja laulajia. Löysin sieltä kuitenkin myös jazzia. Minä en sinänsä ole mikään jazzin kuuntelija, mutta se toi mieleen ajan nuoruudessani, jolloin kävin juomassa jazz-baarissa. En kuitenkaan muista siitä mitään, joten mitään ns. ”hauskaa” tarinaa minulla ei ole kerrottavaa. Löysin lopulta kanavan josta tulee keskusteluohjelmaa ja mikä voisikaan olla nostalgisempaa kuin juoda viskiä ja kuunnella samalla radiota, jossa kuuli kunnon keskustelua. Minun pitäisi olla radiojuontaja. Minä ottaisin vieraiksi ihmisiä ja joisimme viskiä ja keskustelisimme ajoista jolloin olimme vielä nuoria ja jolloin maailma oli vielä mukava paikka elää. Joka tapauksessa radiota kuuntelen ja viskiä juon nyt. Klo on 15:45 ja jatkuu myöhemmin.

No niin ihmiset. On kulunut noin kuusi tuntia päivityksestä ja tuossa välissä oen lähinnä katsellut televisiosta tututy vanhat kunnon sarjat joita normaalistikin katson. Unohtamatta kuitenkaan viskin juomista ja miettinyt miten tyhjää elämäni nykypäivänä on. Ehskä minun pitäisi tappaa itseni. Ses olisi ainakin kova lausunto maailmalle. Mianulle on nimittäin tullut mieleen asioita ajoilta jolloin olin vielä nuori ja en vielä ollut tullut juopoksi. Että mmidnä olen yksinäinen. Ei edes tyttöystävää.. Ei voi mitään. Pääsin pois töistä kun viimr kuuksudi loppui, mutten silti ole onnellinen.. Tämä ons masenteavaa, mutta kippis nyt kuitenkin. Toivovttavasti alkaa kohta mennä paremmin. Ei kait tässä kummempoia. Aika vähän kirjoitusvirheitä muuten normaaliin verrattuna, vaukka olenkin ihan helvetin jurrissa.

Hyvää illanjatkoa!

Saksalainen galleriaTiistai 11.09.2012 02:04

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja sitten aloin juomaan viskiä. Päätin tilata ruokaa netistä ruuhkaa välttääkseni jo silloin. Suurin osa ihmisistä kuitenkin on töissä tai koulussa siihen aikaan. Ruoka tuli suhteellisen nopeasti, kuten tapana on. Ravintola sijaitsee toki Kurkimäen Siwan naapurissa, joten matkakaan ei ole pitkä. Jätin kuitenkin ruoan myöhemmäksi ja oleilin galleriassa kuunnellen musiikkia ja juoden viskiä. Nettiyhteys kuitenkin katkesi ja kun se myöhemmin päästi takaisin, niin yrittäessäni päästä galleriaan, niin se heitti minut aina avg-searchiin. Ikään kuin koko galleriaan ei edes olisi olemassa. Yritin useasti, mutta aina kun olin laittanut salasanan, niin heitti avg-searchiin. Huomasin, sitten siellä IRC-Galerien. Se on täydellinen kopio meidän irc-galleriasta, ainoastaan saksalainen sellainen. Liityin nyt sitten sinnekin ja sain kaksi natsaa heti. Minä olen siellä nimellä Lonkeroparoni. Minä en tiedä käyttöehdoista mitään sillä en osaa saksaa, mutta oletan niiden olevan samat kuin täällä meidän galleriassa. Näen toki englanniksi sivuston, sillä sai valita Saksan tai Englannin. Minä en kuitenkaan ymmärrä mitään mitä ihmiset puhuvat, sillä en osaa saksaa. Tulee siis vaikeaksi tutustua uusiin ihmisiin. Siellä hetken oltuani, menin sitten syömään tilaamaani ruokaa samalla katsoen Degrassia. Olen nähnyt tuon saman jakson ties kuinka monta kertaa ja olen niin kyllästynyt siihen. Eikö tuo kanava voi näyttää jo muita jaksoja. Harmi ettei kuitenkaan tullut parempaa muilta kanavilta. Syötyäni tulin takaisin saksalaiseen galleriaan ja pääsin äskettäin kirjautumaan suomalaiseenkin. Nyt on minulla molemmat auki siis. Tulenkohan kännin voimistettua menemään sekaisin siitä kumpi on kumpi. Tuleekohan tämä päiväkirja vahingossa saksalaiseen? No nyt on klo 16:04 ja myöhemmin jatkuu.

Myöhemmin jatkuu nytr kun klo on 22:47 iq tuossa välissä olen katselluet komedioita. Lähinnä Tjhatast sMitchell ansdd Webb lookia, eli esiiss Päätöntä menoa. Katssoin minä 70´s showta ja Salkkarit ja minuslla on hetkiä joissa olen ollut aika out. Saksalaiseessa galleriassa olin saanut kommenetin jossa minua kiitettiin jostakin. Ensimmäinen sana oli danke ja tiedän sene tarkoittavan kiitosta. Veikkaan sitä,e että kiitos tuli sydämen antamisesta. En ole nimittäin kellekään mitään sanonut mietään siellä, tietääkseni. Sen skuitenkin sa non, että saksalaiset naiset ovat hyvännäköisiä. Sillä sivuslla en ole itse ainakaan vielä tunnustanut olevania ulkomaalainen ja tnnustaan sen vain jos joku sanoo lauseen jota ene ymmärrä minulle.
Viskiä vedetty urakalla myös luonnollisesstri ja silleen, niin ja paria naistsa täällä myös ajateltu. Se palautui juuri mieleen. Voi kun on ikävä. No eie tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin kahdentoista aikoihin ja aloin ryyppäämään sitten viskiä. Minun piti kuitenkin lopettaa se hetkeksi kun oli pakko käydä suihkussa pään sairaanloisen kutinan takia. Kokemuksesta voin kertoa, että kutinaan toki helpottaa jos laittaa pipon päähän, mutten minä aio olla täällä hienoissa vaatteissa ja samalla pipo päässä. Se voisi olla outo yhdistelmä. Vaikkakin minä viime iltana kävelin viskiä juoden pelkissä kalsareissani, koska olin niin kovassa humalassa, että minä ajattelin kaikkien naisten haluavan nähdä hieman Jarkkoa. Olin sitä mieltä, että ne nuoret naiset muutenkin riisuvat minua katseillaan, joten helpotetaan nyt vähän. Minulla taisi olla hieman liian suuret luulot itsestäni, mutta tuollaista siis viime iltana.
Tänään minä myös ollut netissä ja miettinyt uusien kuvien laittamista galleriaan, sillä se aika olisi jo. Yli seitsemän kuukautta kuitenkin jo edellisestä kuvasta aikaa. Kun tulen tänään kovempaan känniin, niin toivottavasti en ota vaatteita pois ja paljasta itseäni kaiken gallerian nähtäväksi sentään. Nyt menen tekemään rommitotia, jota aion juoda viskin lisäksi. Nyt on klo 16:33 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo 19:52 ja yllätyksekseni minä olen asiallisesti täysissä vaatteissa. Tuossa välissä minä vedin kovaa vauhtia rommitotia hunajalla ja jatkanut myös viskin juomista. Yllättävää on, että kirjoittaminen sujuu minun kannalta hyvin. Katsoin tuossa välissä myös loistavaa brittikomediaa Youtubesta ja nauroin jatkuvasti. Nauru muuttui vihaksi kuitenkin silloin kun katsoin Formula 1 aika-ajot Monzasta. Hamilton lähtee paalupaikalta ja minun Alonsoni on vasta 10. ja sen tähden minun kannaltani aivan kamala aika-ajo. Jatkuu myöhemmin tämä kirjoittelu.

Nyt alakaaa olla kelloe jo sen verta, notta päivis tänne. Ei nyt oikein kaikkea mauisdta tästä välistä.Todenenäeköisesti musiikin kuunterlua ja naisten miettimisdtä lähinnä, aniin ja seoen ainakin varmaa, että viinaa olen urakalla kurkusta alas vetätynyt. Vaatteet sentään pysyneet alla. Ei kwit tässä muuta.

Hydvää illanjatkoa!

1100. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 05.09.2012 01:53

Heräsin tänään kymmeneltä suunnilleen ja nousin ylös ja kirjoitin sähköpostia ex-pomolleni. Pyysin saada todistuksen siitä miksi työsuhteeni loppui. Sähköpostin jälkeen aloitin viskin juomisen ja join myös lonkerot jääkaapista pois. Olen pyrkinyt aamulla ja päivällä juomaan mahdollisimman hitaasti alkoholia, sillä odotan mahdollista puhelinsoittoa entiseltä pomoltani ja en halua kuulostaa liian humalaiselta. Se on kuitenkin vaikeaa juoda hitaasti, varsinkin minun. Parhaani mukaan kuitenkin yritän. Puhelua odottaessa sain toki puhelun, mutta se oli vain äitini. Mietin mitä hän nyt haluaa, se oli vaan kuulumisten kysymistä. Minä odotan nyt tärkeää puhelua, joten pettymys toki. Sain myös tekstiviestin tänään. Miksi juuri nyt ihmiset ovat kiinnostuneita minusta? Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni kun toivon, että entisestä työpaikastani otettaisiin minuun yhteyttä. Kuka tahansa saattaa soittaa minulle varmaan. Netta, Emilia tai vaikka presidentti Sauli Niinistö. Aika epätodennäköistä, että kukaan tuosta kolmikosta soittaa, mutta ainahan kuka tahansa saattaa soittaa. Itse asiassa se olisi mahtavaa jos joku tuosta kolmikosta soittaisi. Olisi kohteliasta lähettää viestiä pomoltani, tahtoisin edes tietää onko viestini luettu. Olisi pitänyt pyytää lukukuittaus. Virka-aika loppuu kohta ja ainakin voin sitten juoda normaaliin tahtiin viskiä silloin. Minua kuitenkin huolestuttaa tämä tilanne, sillä mitä iloa on työttömyydestä jos ei saa rahaa yhteiskunnalta? Minulla on toki omaisuutta yli 10 000 euroa, joten enköhän minä pärjää jonkin aikaa.
Olen tänään viettänyt myös aikaa irc-galleriassa lähinnä klikkaillen Satunnainen –linkkiä. Se Maailmanmatkaaja-natsa kun on se jonka haluan. Kun se on saatu, niin sitten voin jäädä eläkkeelle natsametsästyksestä. Katsoin myös erään minulle täysin tuntemattoman Sonjan kuvaa, koska se toi mieleen Pinjan. Se saikin minut muistelemaan menneitä siltä ajalta jolloin Jaloviinakännissä yritin iskeä hänet ja miten noloa olikaan mennä kouluun sen jälkeen. Se oli sitä nuoruusaikaa se. No ei nyt sinänsä nuoruusaikaa, koska olin silloin 19-vuotias, mutta kuitenkin kauan sitten tapahtunut asia. Nyt on klo 16:04 ja noin kymmenen minuuttia virka-ajan loppumiseen. Ei minun pomoni enää taida soittaa minulle. Niin ja otsikosta sen verran, että tämä on siis 1100. kerta kun kirjoitan tänne päiväkirjan. Paljon on merkintöjä, mutta aloitinhan jo marraskuussa 2005. Tätä tämänpäiväistä nyt kirjoitan Wordiin alustavasti ja jatkuu myöhemmin.

Nyt ton j elllo jo sen verrrana, jnoytta oisik aika lopetellla späivää. Minullle eie soitetteu kkja miä vedin VikingFjordin.ja ajatkanut ko vaa vauhtia viskin ryypprpäärmistä. Telkkaria oene katselllut ja silleen. Ei kait tässsäs ds9ttten muuysta.

Hyvggää illanjatkoa!
Herätessäni tiesin, että päivästä tulisi epämiellyttävä. Minun oli nimittäin käytävä Työkkärissä rekisteröitymään työttömäksi työnhakijaksi. Siitäkin huolimatta, että haisin vanhalle viinalle, niin päätin lähteä heti, sillä mitä nopeammin se on ohi, niin sitä nopeammin voin aloittaa tämän päivän ryyppäämisen. Kulkuyhteys Itikseen meni osaltani hyvin nopeasti, mutta jouduin Työkkärissä odottamaan kauan ennen kuin pääsin edes tiskille asti. Jonon ensimmäisenä oleva kusipääasiakas vei varmaan puoli tuntia ajasta. Lopulta pääsin tiskille ja sain vuoronumeron, niin viisi ennen minua. Ajattelin, että pääsen kohta sitten puhumaan virkailijalle. Turha toivo. Yli tunnin odotin. Helvetin kuumakin oli ja hikeä valui otsasta jatkuvasti. Pitkän odottelun jälkeen piti vielä saada töistä todistus siitä miksi työni loppuivat. Minun sanaani ei luotettu. Minun on nyt siis jollain tavalla saatava kirjallinen todistus siitä. Sekin vielä. En nyt ole varma keneen kannattaa olla yhteydessä. Otanko yhteyttä suoraan entiseen pomooni vai rekrytointipuolelle? Miksi tämän kaiken pitää olla niin vaikeaa. Puhumattakaan siitä paperinipusta jota joutuu täyttelemään kun yrittää saada rahaa Kelasta. Minulla on tapaaminen noin kahden viikon päästä siellä Työkkärissä uudestaan. Kun vihdoin pääsin lähtemään, niin lähdin kohti Alkoa, joka on täysin toisella puolella Itistä. Jouduin vielä kiertämään, koska Itiksessä on sattumoisin remontti osassa kohtaa. Olen joutunut kävelemään todella paljon tänään verrattuna siihen mitä normaalisti kävelen. Alkossa huomasin uusia lonkeromerkkejä, joita en ole juonut, joten velvollisuuteni oli ostaa niitä, olenhan Lonkeroparoni, ja ostin myös pahviin pakatun puolentoista litran VikingFjordin. Viskiä ostin myös Alkosta ja reppuni oli niin täynnä, että ajattelin aluksi, ettei se mene kiinni. Se kuitenkin meni kiinni ja sain vielä väkisin ahdettua sinne yhden hampurilaisen, jonka ostin Hesburgerista. Sitten viimein lähdin kotiin. Tuohon koko minun reissuuni meni noin melkein kolme tuntia suunnilleen Saattoi mennä ehkä kauemmin, ehkä vähemmän. En muista tarkalleen lähtöaikaani, mutta hieman ennen kolmea olin kotona. Koska pääsin aloittamaan ryyppäämisen vasta silloin, niin minun käteni ovat tärisseet tänään todella näyttävästi useita tunteja. Nyt on klo 16:31 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa avälissä msinä olinn katsellut paljon televisiota ja juonut paljon viskiä. soOlen ajatellut paljon sität millainen tulevaisuus stdulee ja mikä olisi stratefgia saada todistus styösuhteen loppumisestanji. Minä kuitenkin puhuin tottta siellä Työkkärissä. Yhteys huomenna ex-pomooni vai rekrypuolelle? Esn oikein tiedä, mutta jonnekin se yhteys on otettava. Ihan paska päivä olöut ja ei alkanutb työttömyyteni niien hyvin kuin olisi vointut, mutta sellaista se joskus osn. Toivottavasti huominen eon parempi ja saan hoidottetua tuton todistuksen. Eis kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

VIP-passi ravintolaanSunnuntai 02.09.2012 01:12

Tänään heräsin noin yhdentoista aikoihin ja aloin herättyäni juomaan viskiä ja sitten menin nettiin galleriaan ja musiikkia kuuntelemaan samalla Youtubesta. Mietin pitäisikö laittaa galleriaan uusia kuvia, todellakin pitäisi, sillä edellisestä kuvasta on sellaiset seitsemät kuukautta. Eilen minun olisi ptänyt ottaa kuva, jotta kaikki olisivat nähneet iloisen ilmeeni. Tilasin ruokaa Ravintola Deli Chefista ja ruoan tullessa kotiini, niin lähetti antoi minulle VIP-passin kyseiseen ravintolaan. Saan jatkossa siis 15% bonusta normaalin 10% sijaan, nopeamman kuljetuksen ja saan erilaisia tarjouksia välillä. Tarkoittaakohan nopeampi kuljetus sitä, että pääsen mahdollisen jonon ohi? Jotain se lähetti sanoin sen antaessa, mutten oikein keskittynyt puheeseen. Syödessäni katsoin samalla Awkward –maratonia, sillä ei sieltä parempaakaan tullut. Syötyäni jatkoin hetken aikaa sarjan katselemista samalla viskiä juoden ja mietin mikseivät nykyajan teinisarjat voi olla kuin minun nuoruudessani, eli siis sellaisia, että teinejä näyttelevät ihmiset ovat oikeassa elämässä kolmikymppisiä? Vaikka onhan niitä vielä joitakin ihmisiä, jotka joissain sarjoissa näyttelevät juuri jotain 16-vuotiaita, mutta ovat noin kolmenkymmenen. Minä haluaisin näytellä teinisarjassa. Minusta se olisi mielenkiintoista näytellä jotain 16-vuotiasta. Varsinkin jos vastanäyttelijä olisi oikeassa elämässä 16-vuotias tyttö.
Nyt klo on 15:37 ja jatkuu myöhemmin.

Ny5t5 ku n r4ole3n vi8skmkikkännissä ollut, j989iif n olen miettitnyt palajo n Holly J.n ejjqq Wfiownkqnn evvfälistä ,ke3miaa. Ole ne myös miettinyt kokoa stätå bgalleriaaaas- ja sissis nyt ssiiiis mietty6nyt psaalajo n ja sinsåäänsäs en ole.er ole en siis taijuotain. en taas tajua asioista. Jopoka tapauksessan no hyvvivvvvä illsan jatkoja vsam.

Hyvää illanjatkoa!