IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Ystävänpäivä 2020Perjantai 14.02.2020 22:12

Heräsin vasta puoli yhden aikoihin, mutten kunnolla yöllä unta saanutkaan. Aloin pelata farmipeliä, mutta vain vähän aikaa. Söin aamiaiseksi leivän jonka jälkeen aloin juomaan Tasista. Tulin tänne galleriaan samalla kun katsoin eiliset Salatut elämät, Rillit huurussa ja Kuplan. Sen jälkeen aloin musiikkia kuuntelemaan YouTubesta. Yksi syy tänne tulostani juuri tänään, se suurin syy, oli se, että on ystävänpäivä ja katsoin ketkä ovat minun parhaat matchini Ystävänpäivän GaltsuMatchissa. Harmi, ettei sitä olekaan enää tänä vuonna. Silloin joskus aikaisimpina vuosina se ei kuitenkaan ollut yhtään tarkka. Naisten lisäksi se ehdotti minulle miehiäkin. Minulle sitten sanottiin, että se tarkoittaa ihan kaverina. Minä tein aikoinaan OkCupidissa testin unelmieni naisesta niiden kaikkien miljoonien naisten joukosta jotka siellä oli ja minun unelmieni nainen on joku Tara Dallasista. Täällä galleriassakin pitäisi olla sellainen ja katsottaisiin kuka täällä oikeasti olisi minulle sopivin. Minä kävin myös Twitterissa Anniinaa tuijottamassa ja yritin etsiä myös Nettaa ja Emiliaa. Etsiminen olisi paljon helpompaa jos muistaisin sukunimet, vaikka olen minäkin siellä pelkkä Jarkko. Yritin etsiä myös muita ihmisiä, kuten kolmea parasta kaveriani, Ikis, Jcob ja Petri, joita en ketään ole vuosiin nähnyt. Ei kai tässä muuta.
Nyt on klo 17:35 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi menin Kuvakkeeseen taas pitkästä aikaa. Siellä oli deittiominaisuus muuten. Luin niitä ilmoituksia siellä. Minullahan oli aikoinaan se kesä kun olin jatkuvasti treffeillä aina eri naisen kanssa.
Katsoin myös Modernin perheen, Storage Warsin, Voice of Finlandin ja voi olla, että jotain muutakin. Söin myös pizzaa. Kaipa se oli siinä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.