IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

ASMRKeskiviikko 18.04.2018 23:03

Heräsin tänään siinä vartin yli yhdeksän aikoihin ja lähdin 9:57 bussilla Kontulan Alkoon Tasiksia ostamaan. Alkon myyjä ei ollut vakioista vaan eräs toinen jolla ulkonäön perusteella ei olisi yhtään huumorintajua. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Housen ja Panttilainaamoja. Myöhemmin kuuntelin YouTubesta ASMR–videoita. Edellisen Kuplan innoittamana päätin kokeilla niiden kuuntelemista. Aivo-orgasmeiksi kutsutuilla videoilla on rauhoittavia vaikutuksia, mutta ei se anna tietenkään siis oikeaa orgasmia vaan pelkän stressivapaan tunteen. Laitoin niitä soittoluettelooni talletukseen. Minulla on YouTube-tili ja olen laittanut muutaman erilaisenn soittoluettelon itselleni. Minulla on luettelo suomalaisesta musiikista, arvoituksista ja sitten tuosta ASMR:sta. Tänään kuuntelin paljon myös suomalaista musiikkia ja laitoin soittoluetteloon kappaleita. Yhtäkään omaa videota minulla ei ole YouTubessa. Tulin myös tänne galleriaan ja söin pasteijan. Nyt on klo 18:31 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Modernin perheen, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja Leijonan Luola Kanadaa. Söin myös hampurilaisen ja pelasin farmipeliä. Tulin sitten tänne galleriaan ja ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 5.4.2018Torstai 05.04.2018 23:33

Heräsin tänään kutakuinkin 20 vaille 10 jonka jälkeen nousin yllättävän pirteänä ylös ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Housen, Pitääkö olla huolissaan? ja Seinfeldia. Tulin sitten tänne galleriaan ja huomasin, että Meris oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Nyt on minulla niitä 322 jäljellä. En löytänyt häntä koko galleriasta enää. Menin myös Phofeeleriin arvostelemaan deittikategoriassa olevia naisia ja laitoin myös samaan kategoriaan tämän kuvan vuodelta 2013 romantikko86 ja ehkä vähän vitsillä, mutta ajattelin laittaa mahdollisimman paljon kuvia sinne. Minun pitäisi jossain vaiheessa laittaa uusi kuva itsestäni tänne galleriaankin. Viime kuvassa olin 30-vuotias. Joka tapauksessa söin myös pasteijan ja nyt on klo 14:22 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia, olin galleriassa ja arvostelin Photofeelerissa naisten kuvia. Minua myös alkoi todella väsyttämään, minkä johdosta menin nukkumaan noin hieman reilu tunniksi. Herätessäni aloin sitten katsomaan Salatut Elämät ja Shark Tankeja samalla Tasista juoden. Minä myös söin tonnikalapastaa. Farmipeliä en oikeastaan pahemmin ole pelannut, sillä hieman väsyin/kyllästyin siihen nyt tällä hetkellä. Photofeelerissa laittamaani kuvaan oli kaksi naista sanonut, että viehättävä. Mitä vittua oikeasti? Haluatkovat he deittailla miehen kanssa joka näyttää mahdolliselta kirvesmurhaajalta? Galleriassa olin myös ja ei kai siinä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 3.4.2018Tiistai 03.04.2018 21:09

Heräsin tänään jo puoli yhdeksältä ja en saanut enää unta ja nousin noin tunnin jälkeen ylös. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Housen ja Seinfeldeja. Myöhemmin tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Krsna oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Kun yritin etsiä häntä vaatiakseni syytä siihen, niin ei ole täällä ketään sillä nimellä enää. Minulla on joka tapauksessa nyt 323 julkista kaveria. Kävin Photofeeleriin laittamassa tämän kuvan romantikko86 sosiaaliseen kategoriaan muiden arvosteltavaksi. Suunnilleen kaksi ja puoli vuotta vanha kuva laskujeni mukaan. Oletuskuvani täällä galleriassa on kaksi vuotta vanha, sillä se otettiin 30-vuotissynttäreilläni. Aloin äänestämään kuvia deittikategoriassa naisten kuvia, mutta vaihdoin asetuksissa ikäluokasta ei minimiä vaan maksimia 44 vuoteen. Aikuisiällä nuorin jota deittailin taisi olla 14 tai 15 vuotta vanha. Vanhin oli 24 tai 27 sillä hetkellä. Vanhempia kuitenkin kuin minä. Se olisi kyllä kivaa omistaa taas tyttöystävä. En kyllä osaa sanoa ikäluokkaa, en miniä enkä maksimia. Teinitytöt ovat seksikkäitä, mutta osaavat olla liian lapsellisia joskus ja aivan liian mustasukkaisia. Been there, done that. Ehkä olisi hyvä olla ihan aikuinen kuitenkin. Minä olen itse kyllä sen näköinen, ettei minulla ole varaa laittaa vaatimuksia. Joka tapauksessa nyt on klo 15:27 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelsin farmipeliä ja kuuntelin samalla musiikkia. Laitoin myös tuon edellä mainitun kuvan myös deittikategoriaan, mutta eihän siitä mitään tullut tietenkään. Eihän siitä kukaan pitänyt. Tuo ei ole deittisivusto, mutta minä haluaisin tyttöystävän. Vaikka Netan tai Emilian. Emilia sanoi minulle aikoinaan, että on alkoholisti jos juo yksin kuten minä teen. En muista mikä oli vastaukseni, ehkä olin liian humalassa muistaakseni. Nykyään jo äiti tuo Emilia ja Netta on avoliitossa jonkun kanssa. Minä se vaan itse en ole mennyt eteenpäin kuten normaalit ihmiset. Se on aika surullista. Minulla on muuten julkisissa kavereissani täällä galleriassa yksi nainen joka voisi huoliakin minut, mutta se on eri asia huolisinko minä hänet. En kerro kuka, koska kunnioitan ihmisten yksityisyyttä. Joka tapauksessa minä söin myös tonnikalapataa ja katsoin Salatut Elämät ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

Syntymäpäivät tuli ja meniMaanantai 26.03.2018 23:39

Minä tosiaan täytin viime lauantaina peräti massiiviset 32 vuotta. Se on siis voi jumalauta miten paljon kun ajattelee elämäntapojani. Mutta niinhän sitä sanotaan, että mikäs pahan tappas. Sain syntymäpäivälahjaksi äidiltäni tuoreimman version Tuntemattomasta Sotilaasta ja kaksi muuta elokuvaa joita ei vielä ole tullut minulle tänne sekä rahaa 32 euroa. Isältäni sain luonnollisesti ainoastaan rahaa, mutten tiedä miten paljon ja ei sellaista oikein kehtaa kysyä. Ne rahat menevät sinne minun toiselle tilille. Syntymäpäiväonnitteluja tuli äidiltäni, isältäni ja hänen vaimoltaan, kahdelta tädiltäni ja heidän aviomiehiltään, kolmelta serkultani, yhdeltä Ismolta ja täältä galleriasta Grazyman89:lta ja jaffalta. Jaffan viesti oli automaattinen syntymäpäiväonnittelu, joten en laske sitä mukaan. Laskujeni mukaan sain yhteensä 12 syntymäpäiväonnittelua, mikä lienee pohjanoteeraus elämäni aikana. Minun kaksi parasta ystävääni, Ikis ja Jcob, eivät ole minua pariin vuoteen onnitelleet. Mihin katoavat kaverit vuosien mittaan? On se niin väärin. Enkä edes tiedä miksi minut hylätään.
Joka tapauksessa minä tänään heräsin jotain vartin yli 10 ja lähdin kohti Alkoa. Jouduin odottamaan varmaan 15 minuuttia bussia ennen kuin se tuli. Meni perkele etuajassa enkä kerinnyt siihen siis. Alkossa ostin repullisen Tasista ja lähdin sitten kotia kohti. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin. Sen jälkeen katsoin saamani Tuntemattoman Sotilaan. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Nyt on klo 17:19 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen ja katsoin Salatut Elämät sekä elokuvan Kaameat pomot 2. Minä myös pelasin shakkia. Chess Titans –pelissä minulla on nyt pelattuna yhteensä 264 peliä, joista olen voittanut 15 peliä ja tasapelejä tullut 37 kertaa. Ei minulla tässä kai sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 21.3.2018Keskiviikko 21.03.2018 23:46

Heräsin tänään noin puoli yhdentoista aikoihin, mutta olin yöllä pari tuntia hereillä ja jatkuvasti yskien. Heräämisen jälkeen aloin juomaan Tasista ja katsoin Housen, Goldbergit ja Seinfeldia. Olisin pelannut farmipeliä, mutta pelissä oli houltokatkoa ja sen tähden pelasin Swap Job –peliä. Laitoin myös Phofeeleriin arvosteluun saman kuvan, jonka laitoin edelliseen päiväkirjaan, mutta sosiaalisessa mielessä. Arvostelin myös muiden kuvia sosiaalisessa- ja bisneskategoriassa. Tulin sitten galleriaan puhumaan Grazyman89:n kanssa ja täällä myös edelleen tuo alanyahealthysmile seuraa minua. Kauankohan tuo mainos kestää vielä täällä galleriassa? Aikoinaanhan täältä pystyi ostamaan mainokset pois. En tiedä pystyykö enää. Joka tapauksessa farmipeli tuli taas kuntoon ja nyt pelaan sitten kellon ollessa 16:07 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen syönyt makaronilaatikkoa, pelannut farmipeliä ja katsonut Modernin perheen, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja elokuvan Pähkähullu professori II – Klumpit. Söin myös makaronilaatikkoa ja kuuntelin musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Alanyahealthysmile seuraaKeskiviikko 14.03.2018 23:30

Heräsin tänään yhdeksän aikaan suhteellisen väsyneenä. Jostain syystä minä nousin melkein heti ylös, sillä mielessä minulla oli jostain syystä sellainen tunne, että pakko nousta ylös. Minä aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin samalla myös Housen, Seinfeldin, Team Ahman ja Goldbergit. Sitten tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Minua häiritsee täällä tuo Alanyahealthysmile seuraa täällä koko ajan minua. Söin myös karjalanpiirakan munavoilla. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 14:14 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi olen ollut Photofeelerissa arvioimassa naisten kuvia deittikategoriassa, eli deittailenko kuvan perusteella vai en, ja lisäksi laitoin vuoden 2004 jouluaattona otetun kuvan deittiarvosteluun. Eli tämän: romantikko86 ja voi sanoa, että olin aika nuoren näköinen tuolloin vaikka aikuinen olinkin. Vuosi 2004 oli todella aktiivinen deittivuosi minulla. Muuten tuosta deittiarvostelusta sen verran, että tuolla alaikäraja on 18 vuotta. Jostain syystä alaikäiset eivät saa laittaa kuvia sinne deittimielessä. Saa laittaa ikähaarukan ketkä voivat äänestää itseään. Minua voivat äänestää 18-99 –vuotiaat naiset. Saisinkohan paremmat arvostelut jos rajoittaisin tuota vaikka 18-40 tai vastaavaa? Ei jokainen nainen ole puuma, vaikka olenkin suunnilleen puolet vanhempien naisten kanssa kunnolla baarissa suudellut kaikkien nähden. Nyt on klo 17:21 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät, Onnenpyörän ja elokuvan Pähkähullu professori. Sen Eddie Murphyn näyttelemän version, eikä Jerry Lewisin. Söin myös kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Maanantai 12.3.2018Maanantai 12.03.2018 22:10

Tänään heräsin suurin piirtein varttia vaille 10 ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Kotiin palattuani aloin sitten juomaan Tasista samalla kun katsoin Panttilainaamoa ja olin myös galleriassa. Tällä galleriassa oli Exitus ottanut minusta eron julkisista kavereista. Kun kysyin onko siinä jokin erityinen syy miksi hän poisti minut julkisista kavereista, niin vastaus oli tämä: ” Ei oo. Poistin kaikki joita en tunne. Siel on vaan pari tyyppii enää.”. No minulla on nyt joka tapauksessa nyt 324 julkista kaveria jäljellä. Pelasin myös farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Housen, Team Ahman, mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät ja Modernia perhettä. Söin myös nakkikastiketta. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

1400. merkintä päiväkirjaanPerjantai 02.03.2018 21:10

Heräsin tänään ennen yhdeksää ja en enää saanut unta. Näin unta, että kuuluin rikollisliigaa yhdessä monen julkisuuden, jostain syystä vain suomalaisten sellaisten, kanssa. Oli muun muassa Aku Hirviniemi, Ilkka Koivula, Kari Väänänen, Pamela Tola ja muita joiden nimiä en muista. Hirviniemi näytteli totaalista narkkaria unessani.
Joka tapauksessa herättyäni aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Family Guy:ta ja Team Ahman. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. undefined oli ottanut minusta eron julkisista kavereistani. Mikä röyhkeys ja vaadin saada selityksen siihen. En löytänyt enää nimimerkillä koko galleriasta. No nyt on minulla joka tapauksessa 325 julkista kaveria. Nyt on klo 13:37 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin kanaa ja riisiä sekä katsoin Salatut Elämät ja joitakin muita sarjoja joita nyt en muista. Laitoin myös Photofeeleriin tämän kuvan romantikko86 sosiaalisessa kategoriassa. Kuvani vuodelta 2006, eli melkein 12 vuotta sitten. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkosa!

Maanantai 26.2.2018Maanantai 26.02.2018 22:59

Heräsin tänään olisikohan jotain puoli 11 suunnilleen. Näin unta jossa ihmisen kokoiset kärpäset aikoivat vallata maan ja paritella maan naisten kanssa ja sitten syntyisi puoliksi ihminen ja puoliksi kärpänen. Minä olin sitten se joka ampui niitä jättiläiskärpäsiä. Minä en kylläkään ollut minä ulkonäöllisesti, vaan minua näytteli Mel Gibson. Siinähän on idea elokuvalle.
Joka tapauksessa heräämisen jälkeen lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan ja sieltä tullessani aloin juomaan sitä ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Pitääkö olla huolissaan?, Downshiftaajat, Goldbergit ja Team Ahman. Voi olla, että katsoin jotain muutakin. Nyt olen galleriassa. Nyt on klo 18:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa Tasiksen juomisen lisäksi söin myös kanaa ja nuudelia sekä pelasin farmipeliä ja katsoin Salatut Elämät, Orvillen ja Shark Tankia. Minä pelasin myös tietokoneella shakkia. Kaiken kaikkiaan olen pelannut Chess Titans –pelissä 186 peliä, voittanut yhdeksän peliä ja tasapelejä on tullut 19 kertaa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ystävänpäivä 2018Keskiviikko 14.02.2018 22:15

Tänään on ystävänpäivä ja ainoa joka minulle toivotti hyvää ystävänpäivää oli Alkon myyjä, kun siellä kävin tänään. Sieltä tullessani join Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Goldbergit, Seinfeldia, Family Guy:ta, Panttilainaamoa ja Formula 1 huippuhetket vuodelta 1990 ja 1994. Kävin myös täällä galleriassa ja täällä ei nyt tänä vuonna ollut sitä match-systeemiä kuin viime vuonna. Minusta oli kaksi julkista kaveria ottanut eron, [memmi ja _EllaKaroliina_, mutten löytänyt kumpaakaan täältä kysyäkseni miksi he poistivat minut julkisista kavereista. Minulla on tällä hetkellä 326 julkista kaveria siis. Nyt on klo 18:03 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin makaronilaatikkoa, pelasin farmipeliä sekä katsoin Salatut Elämät ja Shark Tankin. Minun isäni toivotti minulle myös hyvää ystävänpäivää. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!