IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Lauantai 25.8.2018Lauantai 25.08.2018 21:21

Heräsin tänään kylmissäni kymmenen aikoihin ja en sen jälkeen enää saanut unta kylmyyteni takia. Minulla oli samaan aikaan kylmä ja kuuma. Puoli kahdentoista aikoihin nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Degrassia, Shark Tankia ja tietysti myös formulat. Se apina Hamilton otti paalupaikan, mutta onneksi minun kundini Vettel oli sentään toinen. Luonnollisesti huusin vitutuksesta kun se apina on paalulla, mutta pitää nyt vaan toivoa parasta huomiselle. Söin myös leipää ja katsoin myöhemmin Bully Beatdown:ia. Minuakin voisi menneisyydestä ehkä sanoa jonkin sortin kiusaajaksi, en nyt tietenkään läheskään niin pahana kuin ne tuolla, koska muistan kun lapsena vetäisin täysillä vatsaan kovaan nyrkillä erästä rääpälettä. Tyrmäsin rääpäleen yhdellä lyönnillä. Huvittavintavinta koko tilanteessa oli se kun tyrmäyksen jälkeen olin ylimielisesti poistumassa paikalta, niin kuulin hänen isänsä äänensä ikkunasta ja minunnelle tuli kiire. Juoksin aika pitkällekin pakoon. Se oli sitä nuoruusaikaa  ja ammattikoulussa aikuisiällä oli minä ja eräs Otso, mutta minä en muistaakseni koskaan lyönyt Otsoa. Hän on myös sellainen hiirulainen tai oli ainakin silloin kun olin ammattikoulussa. En myös tiedä luokitellaanko vittuilu kiusaamiseksi. Joka tapauksesssa söin hampurilaista samalla kun katsoin elokuvaa Sekaisin Marista. Tulin sitten tänne galleriaan ja kuuntelin samalla musiikkia YouTubesta. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

14 vuotta galleriassaTiistai 14.08.2018 20:03

Heräsin tänään yhdentoista jälkeen ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin, Pulmuset, Panttilainaamon parhaat, Amerikan sekä Kanadan versiota Leijonan luolasta ja Kaverille ei jätetä jaksoja. Katsoin myös elokuvan Armomurhaaja. Tulin myös tänne galleriaan pitkästä aikaa. Minulla on tänään vuosipäiväni galleriassa. Yhteensä 14 vuotta tulee tänään täyteen siitä kun rekisteröidyin tänne galleriaan. Paljon on tapahtunut sinä aikana. Olen tutustunut moneen ihmiseen. Elämäni olisi ollut paljon tylsempi jos en olisi koskaan tullut tänne, sillä olen tämän kautta tutustunut moneen ihmiseen. Joka tapauksessa oli taas yksi julkinen kaveri vähemmän minulla täällä. Nelly_ oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Yritin etsiä häntä löytääkseni syytä siihen, mutten löytänyt ketään kyseisellä nimellä. Minulla on nyt joka tapauksessa 316 julkista kaveria. Pelasin myös shakkia ja minulla on pelissä yhteensä 501 ottelua pelattuna ja olen voittanut niistä 41 kertaa. Tasapelejä on tullut 97 kertaa. Pisin tappioputkeni on ollut 18 peliä. Pisin voitto- ja tasapeliputki on kolme peliä. Kävin myös Photofeelerissa arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Minä söin myös spagettia ja lihapullia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Maanantai 6.8.2018Maanantai 06.08.2018 21:16

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Family Guy:n, Kanadan sekä Amerikan versiota Leijonan luolasta, Seinfeldia ja elokuvan Amerikan Psyko. Voi olla, että katsoin muutakin, mutten vaan muista. Tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan ja huomasin, että milatzus oli ottanut minusta eron. En löytänyt sillä nimellä täältä ketään. Ehkä minun pitäisi päivittää listaani jos nimimerkkiä joku vaihtaa. Minulla on joka tapauksessa nyt 317 julkista kaveria. Söin myös pasteijan. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

TuuletinLauantai 28.07.2018 21:41

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja lähdin Alkoon ostamaan Tasiksia repun täyteen paahtavassa kuumuudessa. Hiki valui oikein kunnolla, mutta onneksi kotiin oli sentään ostettu tuuletin juuri ennen sitä ajankohtaa jolloin kaikki tuulettimet olivat myyty loppuun. Minä laitoinkin tuulettimen päälle ja aloin Tasista juomaan samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Shark Tankia, Seinfeldia, Housen, Modernia perhettä, Doc Martinin ja Unkarin aika-ajot formuloista. Minä sain totaalisen raivarin kun Hamilton otti paalupaikan kaiken tuon jälkeen kun Vettel aiemmassa kilpailussa keskeytti kärjestä ja siellä sama apina vei voiton. En menettänyt täysin malttiani, eli pistänyt kämppää remonttiin, vaan huutelin niin kovaa että voi olla, että koko rappu kuuli ja heitin tyhjiä muovipulloja seinille huudellen samalla kuin joku mielipuoli. Seinillä on paljon tauluja, joita on sanottu tuhansien arvoisiksi (markoissa). Paljonkohan niiden kaikkien yhteisarvo olisi nykypäivänä euroissa? Minä aloin joka tapauksessa kuuntelemaan rauhoittavaa musiikkia vihanhallintaani. Tulin myös tänne galleriaan ja huomasin jälleen yhden julkisen kaverini ottaneen minusta eron ihan pokkana. OfficialRaddah oli käyttäjä ja kun yritin etsiä häntä vaatiakseni syytä, niin en löytänyt häntä täältä. Joka tapauksessa minulla on nyt 318 julkista kaveria. Aika paljon tullut takapakkia siitä 346 julkisesta kaverista, joita minulla parhaimmillaan täällä on ollut. Nyt on klo 17:51 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin hampurilaisen, mutten kuitenkaan pelannut niin paljon farmipeliä, ja katsoin Modernia perhettä. Olin myös täällä galleriassa ja kuuntelin YouTubessa musiikkia. Lähinnä Tapio Rautavaaraa, josta tuli mieleen omat baarireissuni joilla aina lauloin itselleni karaokessa pöytääni naisen. Minulla ei ole ulkonäköä, joten se on hyvä, että osaan laulaa itselleni naisen baarista. Minun vinkkini ujoille tai rumille miehille naisen saamiseen onkin on se, että jos et uskalla lähestyä naista niin mene laulamaan niin ne naiset tulevat luoksesi. Niin tapahtuu aina minullekin. Menneitä on aina välillä hyvä muistella, koska niitä hyviä aikoja ei saa koskaan takaisin, ja minulla on kapakoissa ollut naisia paljon. Nuoleskellut joka kerta kaikkien nähden naisten kanssa. Kerran tuli erään naisen aviomies minua kohti puukon kanssa, mutta ei hän minua puukottanut, mutta se mies ja hänen vaimonsa häädettiin pois baarista ja minut jätettiin taas yksin. Kerran laulun jälkeen eräs nainen tuli istumaan syliini ja hän kysyi minulta ihan suoraan: ”haluut sä panna mua, koska mä haluun panna sua?” . No kyllä minä halusin, mutta voi sentään ei vaan vittu ole kondomia mukana. En ajatellut paljaana vetämään jossain baarin vessassa. Mielummin vedän käteen myöhemmin kodissa kuin pistän jonkun naisen paksuksi. Muistan myös kun treffejen jälkeen eräs nainen kysyi haluanko tulla kahville ja minä sanoin, etten juo kahvia iltaisin. Myöhemmin kun kerroin tuosta kaverilleni, niin hän sanoi että olisin saanut pillua. Joka tapauksessa pointtini on se, että laula hyvä mies laula niin ne kyllä ne naiset sieltä tulevat. Älä jännitä sillä laulaminen on muutenkin ihanaa. Saat myös mukavasti baarissa juttuseuraa puolet vanhemmista ihmisistä, jotka haluavat avautua sinulle elämästään. Nuo kaikki aiemmat joista puhuin tapahtuivat paikoissa joita voisi sanoa ns. ”räkälöiksi” eikä herrainbaareihin joihin mennään puku päällä viskiä juomaan ja vessaan kokaiinia vetämään. Minullahan oli yhdessä vaiheessa se vaihe jossa oli pukeutunut pukuun vaikken minnekään mennytkään. Joka tapauksessa tämä päiväkirja alkaa venyä ja lopetan ennen kuin tästä tulee liian pitkä.

Hyvää illanjatkoa!

Lahjoitus josta en tiennytTorstai 05.07.2018 22:50

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldia, Family Guy:n, Pulmuset, Panttilainaamon, Modernin perheen, Doc Martinin ja Degrassia. Söin myös pasteijan ja tulin tänne galleriaan. Minä sain oudon puhelinsoiton lasten- ja nuortensäätiöltä, ainakin muistaakseni se oli se, joka kiitti minua lahjoituksestani jonka olin tehnyt vuonna 2016. Sanoin, etten minä mitään lahjoitusta ollut antanut, mutta heidän tietojärjestelmän mukaan olin. Onko joku tehnyt lahjoituksen minun nimissäni vai olenko vain unohtanut? Joka tapauksessa kysyi haluanko lahjoittaa uudestaan ja luonnollisesti sanoin, että en. Vähän aikaa sitten se puhelu loppui ja nyt jatkan pelaamista kellon ollessa 18:06 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Degrassia ja Shark Tankin sekä söin kanaa ja nuudelia. Kävin myös pitkästä aikaa Photofeelerissa arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Nyt tulin tänne galleriaan ja kuuntelen samalla musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 12.6.2018Tiistai 12.06.2018 22:39

Tänään sain yhtä huonot yöunet kuin eilen ja heräsin kuutisen tunnin unien jälkeen kymmenen aikoihin. Minulla oli samaan aikaan kylmä ja kuuma. Koko kroppa oli ihan kuuma kun koski siihen, mutta muuten oli tosi kylmä. Minulla oli Finrexia, jota join. Aloin myös juomaan Tasista sen jälkeen ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Family Guy:ta, Housen, Seinfeldeja, Samun ja Pulmuset. Tulin tänne galleriaan sitten samalla kun kun musiikkia kuuntelen. Täältä oli katjakristiina ottanut minusta eron julkisista kavereista. Törkeää ja kysyinkin miksi. En ole vielä saanut vastausta. Minulla on nyt siis 319 julkista kaveria. Nyt on klo 17:09 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen pelannut farmipeliä ja shakkia. Katsoin myös Salatut Elämät ja elokuvan Slummien miljonääri. Minä söin myös lihapullia ja spagettia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Grazyman89 poistuiMaanantai 11.06.2018 23:09

Heräsin tänään ennen kymmentä ja nukuin siis suunnilleen kuutisen tuntia, koska muistan yskineenä sängyssä vielä noin neljän aikoihin yöllä. En saanut oikein unta. Aloin sitten tuttuun tyyliin juomaan Tasista samalla kun farmipeliä katsoen samalla Seinfeldia, Housen, Doc Martinin ja Pulmusia. Söin myös karjalanpiirakkaa munavoilla. Myöhemmin menin nukkumaan koska olin väsynyt. Heräsin sitten huomattavasti pirteämpänä kuin olin. Kannattaa ottaa pienet päiväunet jos voi kun väsyttää. Sen jälkeen jatkoin Tasiksen juomista ja farmipelin pelaamista samalla kun kuuntelin musiikkia. Nyt olen täällä galleriassa ja Grazyman89 oli joko itse poistunut täältä tai saanut jäähyn. Muistan kun itse sain viikon jäähyn tänne galleriaan. Julkisia kavereita minulla nyt 320 siis. Nyt on klo 16:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin myös Salatut Elämät ja elokuvan Pikkusiskon painajainen. Katsoin YouTubesta myös kun jacksepticeye pelasi peliä Detroit: Become Human. Ihan hyvältä peliltä vaikuttaa. Photofeelerissa kävin arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Minulla itsellänihän oli hurja deittivaihe vuosina 2003-2004. Se oli sitä nuoruusaikaa. Söin myös paninin. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 7.6.2018Torstai 07.06.2018 22:33

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä, mikä tarkoittaa sitä, että nukuin alle seitsemän tuntia. Muistan nimittäin sen, etten saanut unta ainakaan ennen kolmea kun yskin koko ajan. Joka tapauksessa lähdin sitten väsyneenä Alkoon Tasiksia ostamaan. Uusi myyjä Alkossa ja kysyi minulta tulevatko nuo kaikki minulle. Kerroin tulevani. Toinen kysymys oli olenko kunnossa. Sanoin, että joo mä just heräsin. Kolmantena sanoi/kysyi mut et ole tänään ottanut alkoholia? Sanoin, että en. Kieltämättä olemukseni oli niin väsynyt, että saatoinkin vaikuttaa hieman päihtyneeltä. Niin ja ei se vanhan viinan haju ainakaan paranna tilannetta. Kotiin tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin faripeliä ja katsoin Family Guy:ta, Seinfeldia, Pulmusia, Doc Martinin, Samun ja Modernin perheen. Tulin myös tänne galleriaan ja ^MANTA oli ottanut minusta eron julkisista kavereistani. Yritin etsiä häntä vaatiakseni syytä moiseen, mutten löytänyt häntä täältä. 321 julkista kaveria on minulla siis nyt. Tänne galleriaan marygirl25 oli laittanut selvästikin feikkiviestin. Nyt on klo 16:59 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä, söin tonnikalapastaa, katsoin Salatut Elämät, kävin arvostelemassa ihmisten ulkonäköjä Photofeelerissa, pelasin shakkia ja Zilch:ia sekä kuuntelin YouTubesta rauhoittavaa musiikkia ja myös yritin ratkaista erilaisia arvoituksia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään jo yhdeksän jälkeen muistin menettäneenä. Muistan sen, että en päässyt galleriaan laittamaan uutta päiväkirjaa, josta olisi tullut suhteellisen pitkä ja se on tallennettuna Wordiin, josta kerron mitä se suurin piirtein piti sisällään. Minä kerroin miten minulla eilen meinasi totaalisesti mennä hermot Alkon kassalla yhteen mummoon joka maksoi ostokset kolikoilla, jotka eivät edes lopulta riittäneet ostoksiin ja hänen piti vähentää ostoksiaan. Kerroin luonnollisesti juovani Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsellen erilaisia ohjelmia. Kerroin myös saaneeni pitkästä aikaa uuden julkisen kaverin tänne galleriaan. Yle_X_Aamu on uusin julkinen kaverini. Kerrankin tulee eikä lähde. Niitä on nyt 322 kappaletta. Kerroin miten paljon minua vitutti eiliset aika-ajot. Kerroin kun arvostelin naisten kuvia deittimielessä ja puhuin myös masturboinnista ja siitä kun lääkäri aikoinaan kysyi minulta käytänkö suonensisäisiä huumeita. Suurin piirtein tuossa oli kooste eilisestä.

Tänään minä siis heräsin yhdeksän jälkeen ja heti piti taistella kimalaisen kanssa. Tänne oli päässyt sisälle kimalainen ja minun oli tapettava se, ettei se pistä kissojani. Minun on suojeltava perhettäni. Huitelin lehdellä, mutten ole varma osuinko kertaakaan. Kun olin hakemassa isompaa lehteä, niin en löytänyt kimalaista enää. Ehkä se oli paennut ulos tai lentänyt johonkin paikkaan piiloon. Etsin sitä kauan ja itse asiassa koko tuohon episodiin meni melkein tunti. Toivottavasti se lensi ulos. Tuon kaiken jälkeen aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä jonkin aikaa. Nyt tällä hetkellä kuuntelen musiikkia ja olen täällä galleriassa. Parin tunnin päästä alkaa formulakisa ja minulla on jotenkin sellainen hirvittävä tunne, että vituiksihan se menee ja alan taas huutamaan vihasta. Nyt tulee Samu, jota katson. Klo on nyt 13:12 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin formulat ja kilpailu meni vielä huonommin kuin oletin. Hamilton voitti ja Vettel neljäs. Minua vitutti niin paljon, etten edes katsonut haastatteluja. Minun äitini tuli tänne ja annoin hänelle äitienpäivälahjaksi arpapaketin, josta ei tullut yhtään voittoa. Lahjani arvo siis 0 euroa. Katsoin myös eilisen Haluatko miljonääriksi? –ohjelman. Tiesin kuusi kysymystä ja arvauksella kolme kysymystä. Tiesin, että Freestyler on Bomfunk MC`s:n hitti, Troijan puuhevosen, Hectorin oikean nimen, Penkkarit on abiturienttien juttu ja Sammy Babitzinin Syksyn Sävel- voiton. Arvauksella meni oikein iPhono X, Robert De Niron ”you talkin to me” Taksikuskissa ja Juha Miedon tappio Thomas Wassbergille. Nyt on klo 19:11 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin Sita Sofiaa ja söin tonnikalapastaa samalla kun katsoin Shark Tankia. Kuollut kimalainen löytyi lattialta. Laitan tämän tänne jo nyt, ettei käy vahingossakaan kuten eilen kävi.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 2.5.2018Keskiviikko 02.05.2018 23:09

Heräsin tänään joskus puoli kymmenen aikoihin ja nousin sitten ylös ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös samalla Seinfeldia ja Pulmuset. Tulin myös pitkästä aikaan tänne galleriaan ja ItsJones oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. En löytänyt häntä galleriasta kysyäkseni syytä. Minulla on nyt siis 321 julkista kaveria. Parhaimmillaanhan on minulla ollut 346 julkista kaveria. Katsoin samalla Panttilainaamoa, suomalaisen Konttorin ja Samun. Söin myös pasteijan. Nyt on klo 14:01 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Panttilainaamon, Modernin perheen, Salatut Elämät ja Shark Tankin. Kuuntelin myös musiikkia YouTubesta ja niistä paljon oli myös ASMR-musiikkia. Minä olen tilannut neljän eri kanavat, tai videot mikä oikea termi onkaan, ja saan aina ilmoituksen uusista videoista. Ne neljä ovat Sita Sofia, BRIGHT SIDE, jacksepticeye ja dangmattsmith. Olin syönyt myös hampurilaisen ja ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!