IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

199. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 01.07.2007 01:53

Niin siis käytännösssä tämä olisis sse 200. merkintä, muttaa kun yllllä pito poistu yhden päiväkirjamerkintäni (se ilmeisestio sisälsi laitonta meteriaalia. Sellaista se on, ei mitään voi.

Joka tapauksessa tänään heräasin siinä puolen päivän aikoihin, luonnollisesti treki heti mieli alkoholia ja lähdinki9n pian Alkoon ja ostin Anisviinaa reilusti ja niitä olen ryypännyt. Toki katsoin myös aika-ajot Ranskasta. Minun mielestä ne olivat kauheat Fernando Alonson epäonnennen takia sillä pahin joka voi tapahtua on se, että mioes voi lähteä uudusta 20. ja mikä pahinta Lewis Hamilton on 2. ja siolleen. Toivon mukaanm britti keskeyttää huomenna.
No kisan jälkeen söin kiinalaista ja yritin olla yhteyksissä Jcobinmn kanssa jos niinkuin Olutpankkiinn pääsisi, mutta ei auttanut. Kuitenkin on viinaa riittävästi täksi päiväksija mhuomiseksi sitten taas Lonkeroparoniksi. No eika muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ice age sitten loppuiKeskiviikko 27.06.2007 02:17

Tänään heräsin taas yliväsyneenä kahdentoista aikoihin ja katsoin Salatut Elämät jotka oli nauhoitettu.
Luin sen jälkeen hieman Guinnesin ennätystenkirjaa vuodelta 2004. Mietin pitkään lähdenkö Hemmingwayn baariin pelaamaan Ice agea kun se oli arvokisojen viimeinen päivä. Katsoin Internetistä koneella ni ja se oli sittenkin loppunut 24.6. jälkeen. Sijoitukseni oli 77., mutta olisin voinut päästä jopa viidenkymmenen kärkeensillä siinä on 10 oparasta yhteistulosta ja ainakin seitsemää olisin voinut parantaa. No ei oi mitään.
Viskiä olen juonut ja galleriassa, eipä tule muuta oikein mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Paluu lonkeroparoniksiPerjantai 15.06.2007 02:46

On jäänyt paeri päivää jälleen väliin. Sen tähden aloitan kirjoittamaan koosteet tiistaista aklanen.

Tiistaina vedin viinaa jälleen kunnolla. Katsoin myös lukuisia welokuvia ja sen sellaista.
Keskiviikkona tuli taas vedettyä viinaa urakalla, en oikeen pahemmin muista.

Tänään heräsin vasta hieman kahden jälkeen! Myöhästyin joka tapauksessa työvoimatoimistosta koska swe paska paikka mwenee kiinni ennen kuin sen pitäisi. Piti tietenkin mennä Itäkeskukseen ostamaan kunnon bviinasatsin, mutta jokin meni vikaan. Nimittäin matkalla sinne tuli olo jossa meinasin jälleen pyörtyä. Oikeastaanm oloa voisi verrata nyrkkeilijään joka on otellut monta erää (yksi erä kestää kolme minuuttia). Sen t'ähden tyydyin lähikauppaa ja ostin taas kerran lonkeroita reilun määrän.
Galleriassa olen loppupäivän/illan ollut. Ei kai tässä ihmeempiä.

Hyvää illanjatkoa!
Koska eilinen jäi kirjoittamatta, niin luonnollisesti kitrrjoitan siitä koosteen tähän päiväkirjamerkintään.

Eli eilöen join siinä herättyäni Fishermans frend -nimistä alkoholijuomaa ja siirryin myöhemmin viskiin. Lopulta olin sohvalleni sammunut sopivasti lasi kädessä.

Tänään heräsin vasta puoli kahden aikoihin, toki sohvalta kymmenen aikoihin aluksi. Lähdin sitten työvoimatoimistoon laittamaan työpaikkahakemuksia (kun oma kone on niin hidas), lisäämässä aikaa matkakortille ja tietenkin oli pakko baarissakin käväistä sekä tietysti Alkossa.
Kotona olin viiden aikoihin ja söin pinaattikeittoa. Ruoan jälkeen sitten viinaan kimppuun ja nyt sellainen viskipullo (0,7 litraa) lähestulkoon vedetty tällä hetkellä.
No taidan laittaa tekstiviestiä kaverille kun oli viestiä minulle laittanut, ei muutta.

Hyvää illanjatkoa!

189. merkintä päiväkirjaanTiistai 22.05.2007 02:42

En keksinyt kunnollista otsikkoa, joten laitoin tuon.
Ihmeempiä en ole tänään tehnyt. Ihanaa olla ilman vittuilevaa äitiäni täällä. Heräsin tänään vasta puoli kahden aikoihin, ensin toki heräsin kahdeksan aikoihin sohvaltani.
Laitoin uuden työpaikkahakemuksen ja sen jälkeen Siwaan ostamaan kunnon satsin lonkeroa ja siideriä sekä pari kaljaa.
Niitä olen juonut ja katsellut televisiota, en paljoa muuta.
Tulipa tylsä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkko vs MakePerjantai 04.05.2007 02:20

Tänään aamulla väsyneenä lähdin työvoimatoimistoon suhteellisen aggresiivisessa olotilassa korjaamaan muutamaa väärinkäsitystä joista olen aiemmisssa päiväkirjamerkinnöissä kertonut (tosin vain niille 11 tärkeimmälle).
Kun olin tullut sieltä odotin että kello tuli yksitoista että pääsisin baariin. Kun aika tuli menin heti baariin ryyppäämään ja tietenkin pelaamaan Amore Mioa.
Koska olen hallitseva Uudenmaan mestari, ajattelin voiton olevan päivän selvää. Kuitenkin Hemmingwayn baarista oli löytynyt joku Make jolla oli kovat tulokset kyseisestä pelistä. Tietenkään en voinut kuvitellakaan, että tuntematon aloitelija voittaa hallitsevan mestarin. Lopulta onnistuin kuitenkin kukistamaan Maken ja näin ollen olen joka ikisessä paikassa nro 1.
Myös Shanghaita pelasin ja maailmanmestaruuskisat ovat toukokuun seitsemästä toukokuun 27. päivään. Amore Mion kisat kestivät vain kaksi päivää, ilmeisesti maailmanmestaruuskisat kestävät kauemmin. Kun Amore Miosta tulee maailmanmestaruustaisto niin tietenkin osallistun ja tavoitteena vain voitto!
Olin kuitenkin suhteellisen päihtynyt kun lopulta lähdin kyseisestä juottolasta. Ostin Alkosta pullon Dynamitea ja sitten kotiin.
Kun tulin kotiin join Piparminttuviinaani ja kun pullo loppui, oli Dynamiten vuoro (siinä on 60% alkoholia). Kyseistä viinaa on pitänyt ostaa pimeästä tai laillisesti jo monta vuotta mutta aina vaan jäänyt väliin.
Nyt päiväkirjaa kirjoitan ja en tunne itseäni kovinkaan päihtryneeksi. Äitinikin taas vittuillut minulle kun vedän raakaa viinaa pullon suusta alas, mutta voi voi.
No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vappu 2007Keskiviikko 02.05.2007 01:28

Eilen oli vappuaatto ja pääsimme Edupolista jao puoli kahdeltatoista pois. Minä jäin sinne vielä hetkeksi huonon kotona olevan nettinopeuden vuoksi. Sitten käväisin Alkossa ostamassa viinaa.
Kotona sitten katselin lähinnä elokuvia ja televisiota juoden viskiä. En sanonut galleriassa mitään kummoisempaa typerää sillä puhuin kaksi tuntia puhelimessa. En sitten kaikkea muista mitä puhuin puhelimessa. Sammuin lopulta sohvalle.
Tänään heräsin sohvalta puoli yhdentoista aikoihin. Aloin noin tunnin kuluttua siitä juomaan Piparminttuviinaani. Pieni tauko tuli eräässä vaiheessa, mutta jatkoin kun olin syönyt pizzan.
Eipä tässä kai ihmeenpiä, huomenna viimeistä päivää Edupolissa.

Hyvää illanjatkoa!

Viikonlopun lopussa mennäänMaanantai 30.04.2007 01:21

Tänään heräsin aluksi yhdeksältä ja lopuksi kahdeltatoista. Katselin televisiota aika paljon ja samalla olen ottanut Piparminttuviinaa ja tekee koko ajan mieli ottaa enemmän ja enemmän.
Huomenna on vappuaatto ja saattaa olla, että pääsen Edupolista pois hieman aiemmin. Se on oikeastaan lähes 100% varmaa, koska kertaakaan emme ole olleet puoli neljään saakka.
No ei kai tässä muuta!

Hyvää illanjatkoa!

Viikonloppua vietellessäSunnuntai 29.04.2007 02:21

Minun pitrtäneen aloittaa eilisestä, koska se jäi väliin.

Eilen otin huikkaa taas oikeen urakalla ja avasin kirjallisesti sanaisen arkkuni galleriassa. Ei ollut ensimmäinen kerta (olette sen jo monesti saaneet huomata).

Tänään heräsin sekavana yhdeksän aikoihin ja sitten oikeasti nukkumaan sekä oikeas herääminen yhden aikoihin. Kaujkosäädin on edelleen kateissa ja nyt viimeisten etsimisten jälkeen pikaratkaisuna ostan uuden television torstaina.
Pari tuntia oikean heräämisen jälkeen aloitin juomaan lonkeroa ja myöhemmin viskiä. Pystyn toki kirjoittamaan vielä suhteellisen selvästi.
No en keksi muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjoja menetettyKeskiviikko 18.04.2007 00:58

Kuten otsikosta näkyy, yksi päiväkirjamerkint'ä on kadonnut. Sen ehkä ylläpito saattoi poistaa typerienien sääntöjen mukaan. Kuitenkin tiistaina ja keskiviikkona alkoholia meni taas kunnolla.
Nyt sitten OIKEASTI tämän päiväkirjan aiheisiin.
Koska minulta on pari päivää (oikeasti siis torstaista) jäänyt kirjoittamatta, teen niistä koosteen tässä.

Torstaina olin Edupolin koulutuksessa, jonka jälkeen menin kaupan kautta ostamaan lonkeroa. Sitten kotona sitä lonkeroa joinkin ja galleriassa ainakin muistaakseni olin.
Perjantaina pääsin koulutuksesta hieman aikaisemmin ja sitten muutaman kaupan kautta kotiin.
Kotona sitten viskiä juomaan ja monen vaikeuden kautta nettiin. Siellä sitten juttelin taas niitä näitä ja join viskiäkin taas aika paljon.
Lauantaina heräsin sopivasti Formuloihin ja aika-ajoissa paalulle ajoi Felippe Massa.
Formuloiden jälkeen ei ehtinyt kovin kummoisia tehdä kun sitten jo alkoikin MacGyver. Sen jälkeen galleriaan pariksi minuutiksi.
Sitten yhden lonkeron jälkeen Jcobin kanssa Olutpankkiin. Kaikki laulut menivät kuulemma hyvin, vaikkakin Pop musiikkia -kappale ei minusta kovin kummoisesti mennytkään.
Juttelimme myös parin viehättävän reilun kolmenkymmenen ylittäneen naisen kanssa ja menimm sitten koko kolmikko Bohemiaan Olutpankin sulkemisen jälkeen. Karaokeisäntä tuli myös mukaan, mutta en muista tuliko hän Bohemiaan saakka.
Sitten lopulta taksilla kotiin.
Rahaa tuon illan aikana meni minulta pelkkään alkoholiin yli 100 euroa, joten siitä jos laskee niin join lonkeroita lähes 30 kappaletta.
Sunnuntai ei ollut kovin kummoinen päivä. Formulat katsoin jotka Massa voitti. Formuloiden jälkeen lähdin Siwaan ostamaan taas reilun kasasn lonkeroa. Ne join, katsoin Simpsoneita ja luin Guinnesin ennätystenkirjaa vuodelta 2002. Pitäisi varmaan ostaa kohta puolin uusi.
Nukkumaan menin siinä yhdentoista aikoihin.
Eilen heräsin väsyneenä 20 vaille kahdeksalta ja silti onnistuin myöhästymään metrosta, onneksi ehdin seuraavaan ja ehdin ajoissa koulutukseen.
Päivä oli itse asiassa aika hyvä, koska pääsin pois jo puoli yhdeltätoista. Syy oli yksinkertainen, meidän oli alunperin tarkoitus lähteä Baronaan avoimien ovien takia (muut siis lähtivät). Minun ei tarvinnut koska olen siellä jo kirjoilla. Jäin kuitenkin Edupolin kirjastoon tietokoneelle koska siellä on kone huomattavasti nopeampi kuin minulla.
Sitten vähän ennen yhtä Itäkeskukseen ostamaan uudet farkut ja erilaisia lonkeroita.
Kotona joinkin sitten niitä lonkeroita ja katselin telkkaria ja olin netissä.

Tänään heräsin väsyneenävähän ennen kahdeksaa (en ole vieläkään päässyt rytmiin kiinni). Lähdin Edupoliin ja jouduin olemaan ilman konetta. Pääsin onneksi pois jo kahdelta.
Sen jälkeen Itäkeskukseen ostamaan Häjy -nimistä lonkeroa, joka on tehty 1900-luvun alkupuolella eläneille Isontalon Antille ja Rannanjärville. Lonkeroja ostin yhdeksän kappaletta ja niitä olen juonut tänään.
En ole paljoa muuta tänään oikeastaan kotiin tulon jälkeen kun juonut lonkeroa, ollut galleriassa ja katsellut televisiota.
Tulipas muuten pitkä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!