IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvästit vuodelle 2017Sunnuntai 31.12.2017 22:53

Heräsin tänään ennen yhdeksää ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun katsoin Degrassia. Myöhemmin katsoin sitten Family Guy:ta samalla kun pelasin farmipeliä. Mäkihypyn karsinta tuli myös katsottua. Söin myös nakkeja ja pelasin Clinic Escape –peliä, jossa näyttelin mielisairaalassa olevaa potilasta jonka pitää paeta sieltä. Pelasin myös peliä Cody´s Nightmare Vacation ja söin tonnikalapastaa samalla kun katsoin Leijonan luola Kanadaa. Katsoin myös suomalaista versiota Konttorista. Ulkona räjähtelee rakettej kunnolla. Olen kuullut, että eläinten lisäksi myös vanhukset pelkäävät raketteja, he kuulemma luulevat sodan syttyneen tai muuta vastaavaa. Altzhaimeria sairastavat luulevat nimittäin sodan tulevan tai muuta vastaavaa. En mene tuosta takuuseen, niin olen vain kuullut. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 30.12.2017Lauantai 30.12.2017 21:58

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin, mutta olin valveilla yöllä, koska en saanut unta kun kutitti liikaa. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä. katsoin myöss Pulmuset ja Downshiftaajat samalla kun olen nyt galleriassa. Nyt on klo 15:46 ja jatkuu myöhemmin.

Tässä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Downshiftaajat, mäkihyppyä ja pelasin farmipeliä sekä söin hampurilaista. Siinä kai se sitten on.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 28.12.2017Torstai 28.12.2017 21:05

Tänään heräsin ennen yhdeksää, enkä saanut enää sen jälkeen unta. Minä noustessani ylös aloin juomaan tärisevänä Tasista, mutta sitä oli niin vähän jäljellä, että pakko mennä Alkoon. Periaatteessa ei olisi ollut pakko mennä, koska minulla on parisen pulloa Leijonaa, mutta säästän ne pahan päivän varalle. Kun olin juonut hieman juonut Tasista ja pahin tärinä poissa, niin lähdin sitten Alkoon ostamaan repullisen Tasista ja takaisin kotiin. Kotona aloin sitten juomaan taas Tasista ja jatkoin farmipelin pelaamista, jonka olin aloittanut aamulla ennen Alkoon lähtöä. Katsoin myös Family Guy:ta, Panttilainaamo UK:ta, Modernia perhettä ja Goldbergit. Tulin sitten tänne galleriaan ja pelasin myös Pillage The Village –peliä. Olen syönyt myös munakasta ja paninin. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Joulupäivä 2017Maanantai 25.12.2017 22:20

Tänään heräsin jo yhdeksän aikoihin väsyneenä. Aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin Degrassia. Sitten aloin myöhemmin pelaamaan farmipeliä ja sen jälkeen tunteja Pillage The Village –peliä. Pelasin myös kauan Incursionia. Katsoin myös Family Guy:ta, Pulmusia ja joitakin jotka olen jo unohtanut. Söin myös munakokkelia aamiaiseksi sekä ruoaksi hampurilaisen. Tulin sitten tänne galleriaan samalla musiikkia kuunnellen. Minusta on otettu ero julkisista kavereista ja minulla on nyt 329 julkista kaveria. juuulii oli ottanut minusta eron. Mikä röyhkeys ja minä tietysti vaadin saada tietää syyn siihen. En löytänyt häntä täältä enää kysyäkseni syytä. Joka tapauksessa yksi julkinen kaveri vähemmän. Ihmiset ottavat eroja kertomatta edes syytä. Ei tyttö kerro, hänellä ei riitä munasarjoja siihen ilmeisesti. Kuulostikohan liian sovinistiselta? Minä olin saanut eilen joululahjaksi äidiltäni 20 euron arpalahjapaketin ja 50 euroa. Hän antoi 50 euroa siltä varalta etten saisi arvoista mitään. Sain arvoista seitsemän euroa, lahjan arvo siis 57 arvoa. Minä annoin äidilleni myös 20 euron arpapaketin ja hän voitti 20 euroa yhdestä arvasta eli minun antaman lahja oli 20 euroa. Isäni oli antanut minulle rahaa sille minun toiselle tililleni jonne hän aina rahaa laittaa. En koskaan ole kehdannut kysyä paljonko. Ei kai tässä oikein muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kuka soitti?Perjantai 22.12.2017 21:21

Heräsin tänään ennen yhdeksää ja puoli kymmeneltä tuli puhelu johon en vastannut, koska googletan sen ensin. En löytänyt tietoja netistä sille numerolle. Halusin mielenrauhan ja mykistin puhelimeni jos vaikka soittaa uudestaan. Niin minun pitäisi tehdä aina ennen nukkumaanmenoa. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Leijonan luola Kanadan, Goldbergit, Family Guy:ta, 70´s show:n, Amerikan sekä Britanian versiota Panttilainaamosta ja Pulmuset. Söin myös nakkeja. Nyt on klo 15:39 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin, The Joulukalenterin ja Salatut Elämät. Pelasin myös peliä Jigsaw City Trip, joka on palapeli. Muistan aikoinaan lapseena kun isäni osti minulle lahjaksi tosi ison palapelin. En koskaan edes avannut pakettia. Muita pelejä joita pelasin olivat Hangaroo, Chromatica, Go Go Plant! ja Clinic Escape. Minä söin myös kanaa ja riisiä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Viikko jouluaattoonSunnuntai 17.12.2017 23:25

Heräsin tänään ennen kymmentä ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin Degrassia. Myöhemmin pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Pulmusia, Family Guy:ta ja sen klassisen jakson Kaverille ei jätetä sarjasta, sen pikkujoulujakson. Meillä kaikilla on ollut mielenkiintoisia pikkujouluja. Minä olen sammunut vessaan ja myös unohtanut ottaa siellä housut pois. Onhan noita tarinoita jokaisena pikkujouluvuotena. Minulla on tarina joka ikisestä pikkujoulusta. Aina tapahtuu jotain. Katsoin myös vähän aikaa Uncharted: The Lost Legacya ja Sally Facea. Katsoin myös eilisen ja tämän päivän The joulukalenterin. Pelasin myös pelej’ The Suicide Bomber, The Hitchhiker, The Suspects, The Interrogation ja The Angry Neighbors. Katsoin myös elokuvan Pulp Fiction. Söin myös makaronilaatikkoa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Mietelauseita lukienKeskiviikko 13.12.2017 22:08

Heräsin tänään puoli 11 suurin piirtein ja aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Family Guy:ta ja Amerikan sekä Britanian Panttilainaamoa. Tulin tänne galleriaan ja juliaag oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. En löytänyt häntä galleriasta kysyäkseni syytä. Laitan tänne nyt omaksi muistin virkistykseksi, että minulla on 330 julkista kaveria. Oma henkilökohtainen ennätykseni on 346 julkista kaveria. Aor oli vaatinut syyn kaveripyynnön hylkäämiseen koska vaadin itse syyn niiltä jotka ovat eronneet kaverilistaltani. Tavallaan se on kyllä ymmärrettävää, että haluaa syyn. No tässä nyt edellisin vittuilu 16.10. tänä vuonna ”Toivottavasti kaltaisesi yhteiskunnan loinen ja alkoholisoitunut pummi laitetaan töihin 6 päiväksi viikossa kaivamaan ojaa ja ainoastaan sunnuntai olisi vapaa ja silloinkin olisit velvoitettu käymään Jumalanpalveluksessa. Valvovalla työnjohtajalla tulisi olla ojankaivuuhommissa mukana raippa tai ruoska, ja jos lapiointi loppuisi hetkeksikään saisit selkääsi. Tietenkin jos työssäkäynti ei kiinnosta niin yhteiskunnan tuet pummilta pois, ja voisit tienata elantosi pulloja keräämällä ja kerjäämällä, yöt voisit viettää kodittomana tai kaltaistesi juoppojen kanssa jossain yömajassa. Jos tuokaan ei tuntuisi kivalle niin valtio voisi tarjota viimeisen etuuden, luodin takaraivoon. Arbeit macht frei!”. Eiköhän tuossa ole ihan tarpeeksi hyvää syytä. En muuten yhtään tiedä mitä tuo viimeinen ulkomaalainen lause tarkoittaa, vaikka opiskelinkin yläasteella Saksaa. Oletan sen olevan Saksaa. Minä puhun vain Suomea ja Englantia. Nyt on klo 13:20 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia samalla kun olin täällä galleriassa. Myös luin paljon mietelauseita eri ihmisiltä. Muun muassa Mauno Koivisto sanoi aikoinaan näin: ”Vaikka nyt meneekin huonosti, tulevaisuudessa menee vielä huonommin.”. Olen samaa mieltä omasta elämästäni. Vuosi 2008 oli kamalin omassa elämässäni ja sitten kun pääsin vihdoin pois, niin tuli 2009 ja 2010, jotka olivat ihan jees ja jos vihdoin menisikin paremmin. No Manu oli oikeassa, sillä tuntuu siltä, että koko ajan elämäni alkaa mennä huonommaksi ja huonommaksi vuosi vuodelta. Kesti pitkään kun luin noita ja minulla on se, että joskus teet oikean teon koska sinun ei ole pakko tehdä oikeaa tekoa. Minä olen pitänyt ovea auki ihmisille joilla on rollaattori ja nostanut ylös kadulta makaavia ihmisiä vaikka minun ei olisi pakko tehdä kumpaakaan. Minä tein oikean teon, vaikkei minun ole ollut pakko tehdä oikeaa tekoa. Minä katsoin myös tuossa välissä Salatut Elämät, samalla kun karjalanpiirakkaa munavoilla söin, ja pari jaksoa Modernia perhettä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Zilchia pelatenLauantai 09.12.2017 22:33

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Pelasin myös shakkia konetta vastaan. Katsoin myös yhden Family Guy:n ja mäkihypyn joukkuekilpailun. Pitkästä aikaa pelasin myös peliä Zilch. En ole pelannut peliä varmaan moneen vuoteen. Tänään olen pelannut sitä tunteja. Olen syönyt myös pasteijan ja hampurilaisen. Nyt on klo 20:31 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa Tasiksen juomisen lisäksi pelasin Zilchia ja katsoin Haluatko miljonääriksi?. Tällä kertaa tiesin kolme kysymystä ja arvauksella kaksi. Tiesin valtion Pohjois-Amerikassa, Nixonin Watergateskandaalin ja suomalaisen näyttelijän joka oli Mission Impossible – Ghost Protocolissa. Arvauksella tiesin hääpäivän nimet pienimmästä suurimpaan (karsintakysymys) ja Suomen suurimman pöllölajin. Sen ohjelman jälkeen tulin tänne galleriaan ja Aor oli lähettänyt minulle kaveripyynnön. Minä en todellakaan hyväksy sellaisen kusipään kaveripyyntöä. Hän on yksi vittumaisimmista ihmisistä täällä galleriassa, mutta ei kuitenkaan se vittumaisin. Kaksi vittumaisinta ovat hhece ja Hhetu. Feimiteini myös ihan täysi mulkku ja onhan noita. Joka tapauksessa ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Dream DaddyPerjantai 08.12.2017 20:15

Heräsin tänään väsyneenä yhdeksän aikoihin, mutten saanut enää sen jälkeen unta ja nousin ylös noin tunnin jälkeen. En tajua miten herään väsyneenä ilman minkäänlaista häiriötekijää. Koska olin todella väsynyt, niin se oli erittäin hyvä asia se, ettei minun tarvinnut käydä tänään Alkossa, sillä kävin siellä eilen ostamassa repun täyteen Tasiksia. Minä aloinkin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Family Guy:ta, Amerikan sekä Britanian version Panttilainaamoa ja Pulmusia. Katsoin myös kun jacksepticeye pelasi peliä Dream Daddy ja mietin millainen isä minä olisin. Sen verran ainakin kouluttaisin poikaani, että kouluun mennessä jos joku kiusaa, niin vetää turpiin saman tien. Se on OK vaikka häviäisi, tavallaan, mutta pääasia on se, että ainakin yrittää tapella vastaan. Sillä tavalla saa muiden kunnioituksen ja ei enää joudu kiusatuksi koska osaa pitää puolensa. No ei kyllä välttämättä, mutta sitten opetan lisää ja jos ei sittenkään auta niin pitääkö minun tehdä kaikki ja hakata kiusaajan isä säilyttääkseni perheen kunnian? Muut asiat joita voisin pojalle opettaa, ennen hänen kouluun menoa on varmaan, että yrittää saada naista koulusta. Koulussahan niitä ihmisiä tapaa. Tee isäsi ylpeäksi ja saa pillua jo ala-asteella, koska minä sain vasta 17-vuotiaana vasta ekan kerran. Kun poika lähtee yläasteelle, niin sama homma kuin edellä ja kun joko ammattikouluun tai lukioon, niin no aikuisiahan sen ikäiset melkeinpä ovat. Kun minä valmistuin ammattikoulusta, niin olin 19-vuotias. Mikäli minulle syntyisi tytär, niin no minä hakkaan hänen poikaystävänsä kun näen ja elän sokeassa uskossa, että hän menettää neitsyytensä vasta hääyönä. Vaimoni saa muut jutut opettaa. Sellainen isä minä olisin. Omasta mielestäni olisin loistava isä. Eikö vaan? Ainakin paljon parempi kuin Eeva ja hänen miehensä. Olin ollut hänen lapsenvahtinaan pariin otteeseen siitäkin huolimatta, että hän oli tavannut minut vain kerran tai pari ennen sitä. No Eevan lapset ovatkin huostaan otettu onneksi. Joka tapauksessa nyt on klo 15:58 ja jatkuu myöhemmin samalla kun kuuntelen suomalaista musiikkia.

Minä tuossa välissä myös Tasiksen juomisen lisäksi kävin galleriassa ja olin menettänyt yhden julkisista kavereistani, mutten yhtään tiennyt kuka, vaikka olisin voinut tietää. Minun listani oli mennyt yhdessä vaiheessa ihan miten sattuu ilman aakkosjärjestystä. Ajattelin sitten, että no vittu olkoon sitten kuka tuntematon vaan. Minulla on nimittäin suurin osa julkisista kavereistani sellaisia joiden kanssa en koskaan ole jutellut, mutta jos joku ottaa minusta eron niin on parempi olla ihan saatanan hyvä syy siihen ja sen vaadin kuulla. Jos hyväksyt kaveripyyntöni ja otat eron myöhemmin, niin se sitten on parempi olla ihan vitun hyvä syy eroon. Joka tapauksessa katsoin myös Salatut Elämät ja söin myös piirakkaa.

Hyvää illanjatkoa!

Joulukuu 2017 alkoiPerjantai 01.12.2017 19:24

Tänään heräsin siinä yhdentoista jälkeen ja vaikka väsymystä kaikesta huolimatta oli, niin Alkoon oli lähdettävä. Tasikset loppuivat kesken Alkosta, sain niitä vain neljä ja oli löydettävä muuta juomaa niiden neljän lisäksi. Ajettelin Leijonaa, mutta niitä oli vain puolen litran pulloissa. Minä haluan ostaa viinaa joka on 0,7 litran pulloissa tai yli. Ostin sitten Tasisten lisäksi myös Koskenkorvaa. Kotiin tultuani aloin juoda Tasista samalla kun peolasin farmipeliä ja katsoin myös Pulmusia, 70´showta ja mäkihypyn karsinnan. Katsoin myös kun jacksepticeye pelasi Doki Doki Literature Clubia. Peli tuo mieleen muistoja kouluajoilta. Elämän parhaimmat vuodet tulevatkin kouluajoilta. Siellähän niitä ihmisiä tapaa. Minulla on kouluajoilta niin monta hyvää muistoa joita voisin kertoa, joita olenkin kertonut täällä, ja sanoa miksi nuoruusaika on paljon parempaa kuin aikuisikä. Kouluaika tuo niin paljon muistoja mieleen. Minua väsyttää tällä hetkellä aika paljon, joten laitan tämän tänne nyt jo aika aikaisin.

Hyvää illanjatkoa!